|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
3.10.2009 18:08:15   
Ploha
mene tudi ne motijo pomanjševalnice..če bi vedle kaj vse rečem meti, bi me linčale klele user posted image user posted image

men je zvezdica, do potankosti razložila te postopke...pa res ni nič fletno, tako da raje ne razmišlam, kako bi če bi bla jaz na tem, to čez dala, ko se pa tako hudičevo G bojim...ga imam v četrtek, pa se že psihično pripravljam user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
3.10.2009 18:15:05   
sonček33
ploha, a maš mesarko?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
3.10.2009 18:45:54   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Oj!

Malo se vam javim.

Moja user posted image danes user posted image 8 mesecev.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
3.10.2009 18:46:15   
Zvezdica
Moj patrik je bil pa včeraj star 8 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
3.10.2009 18:47:25   
krtekxx
Koliko postopkov si imela?

Prvega. Sam da jaz nisem šla na IVF zaradi problema z zanositvijo temveč donositvijo. Imela sem v bistvu PGD postopek (predimplatacijska genska diagnostika), ko biologi tretji dan po oploditvi, ko ima zarodek cca. 8 celic, vzamejo ven dve in jih potem genetiki pregledajo. Zaradi številnih splavov so pri naju sumili, da je eden od naju prenašalec genske napake (da bi bil prenašalec kromosomske so s krvnimi preiskavami izključili). potem so pač vstavili 2 najlepša zarodka brez kromosomskih napak in evo rezultat. Skratka, carji so tile genetiki.
Kar se pa tiče tega, koliko je bilo treba potrpeti...je že zdavnaj pozabljeno. Ne bom pa nikoli pozabila res izredne prijaznosti, strokovnosti, dostopnosti in sočutja vsega osebja na odd. za reprodukcijo v LJ - tam sem aprila in maja skupaj preživela 3 tedne.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
3.10.2009 18:49:09   
Zvezdica
Teh postopkov je imela pa tut že cel kup, pa ni uspešno.user posted image Še najbolj čudno pa je, ker so oba pregledali in fizično niso našli nobene napake, ki bi preprečila nosečnost. Zdaj sta bila tudi pri enem bioenergetiku...

Ja te nepojasnjene neplodnosti je vedno več, so pa najhujše. Jast nisem mogla zanosit, ker na levi nimam  nič, na desni je pa tuba zaničuser posted image . Tko da tud ne morem pričakovat čudežev.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
3.10.2009 19:41:52   
Jancci
Ronja jest nisem še nobenega mejla dobila.. za slikice!? user posted image

Pa še to: ko se je moj preselil k meni sem naredila v exelu tabelo gospodinjskih opravil user posted image , naredila koledar za mesec in ga napopala na steno. Pol sva pa kljukice delala kdo kaj naredi. Men so takrat kolegice rekle, da sem mal počena oz. take podobne opazke; ampak mi je dol mahalo. Pa še vedno mi. Pol pa pride njegova mamica na obisk in pravi: .. lej sine, sej samo smeti dol neseš, pa boš dobil kljukico... user posted image Sem ji rekla, da je imela 30 let časa da ga nauči in da ji očitno ni ratalo, pa da bom zdaj jest probala. user posted image user posted image   Sva imela za vedno rešeno s to debato. user posted image Sicer sem pol enkrat ko sva se neki kregala strgala ta seznam s stene.. pa zdej razmišljam, da bi ga ponovno uvedla user posted image user posted image Takle mamo.
Vsi fantje bi mogli vsaj eno leto živeti sami. Da se sami pedenajo. Pol šele vidijo kaj vse je treba narest. Ne pa od mamice direkt k punci, ženi... tako kot je bilo pri mojmu.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
3.10.2009 19:54:13   
snikolina
Čer.

Bravo za vse zobke in kobacanja in sedenja-sem malo preletelauser posted image ful ste napisale.

Mi smo danes bili na dolenjskem pri normalni in zdravi babici user posted image -moji mami.  Ful lep dan.

Hja, moram vam povedat, kako mi je tašča čestitala za RD. : z moževega telefona je klicala, ker se na njenega več ne oglašam, hahaha. Zdej se bom morala nehat javljat tudi na njegovegauser posted image Tut ne bom nič pogrešala..

Grem še malo prebirat nazaj...

Aja, je blo govora o decih-pri nas isto-on ma čas za vse in komot bi bil na porodniški-pa me ni tri ure, pa totalna panika, kod hodim. Ne bi zdržal niti tri cele dneveuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
3.10.2009 20:07:43   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ploha, a maš mesarko?

kva pa vem...zdej sem ugotovila, da ji morm rečt, da sem bolj občutljiva pa je bolj nežna user posted image tko da ne vem, zakaj sploh morm govort, zakaj ni kr skos "normalna" in z občutkom....vem da sem 1x v tisti predsobici čakala, in se je ena punca začela ful jokat, k jo je bolel...pa sta poj nekak zrihtale, sam jst sm bla pa not čiiist fertik user posted image

ah seh bo...so me na amnioskopiji zdresiral, kako bit čim bolj sproščen, in kako je bolje da odtrgaš ročaj, kot pa da mal migneš z ritjo, če te kej zaboli....sm bla napizdena...tko da...BV...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
3.10.2009 20:08:46   
Ploha
grem pod tuš...pol pa na veselico plesat in čevapčiče jest user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
3.10.2009 20:35:21   
krtekxx
Amnioskopija, boga Ploha...mi je Cerar v Lj. reku, da to mučenje izvajajo samo še v Kranju in naj si nikarte tega nebodigatreba pustim delat.
Janccci, midva sva pa imela en tak seznam obešen za finance, koliko kdo za kaj da in se je ekaterim najinim kolegom zdel strašansko trapast. Sva ga ukinla, ker sedaj vedno in v celoti izprazniva oba računa.
Tista izjava da bi mogli vsi fantje vsaj eno leto živet sami je pa na mestu. Moja tašča je svojemu sinu, mojemu možu zagrozila, da ga bo, ko bo star 30 vrgla iz bajte, če se ne bo sam odselil. In verjamem, da bi to naredila.
Neplodnost: nehajmo se o tem zgovarjat, ker smo na teh straneh dokazano vse plodne. Mi je pa zelo žal za vse tiste, ki ne bodo nikoli skusile, kaj pomeni dobiti lastnega dojenčka.
Juri dopoldne pa peljem moje otroke na GibiGib, ker res ne vem, kako naj jih v bajti cel dopoldne krotim sama. če bo katera slučajno tam.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
3.10.2009 20:47:28   
tjasssa
NIIA-  si me sprašvala kolk je tole fotkanje stalo, ta slideshow k si ga vidla pa izdelava album knjigice ter komplet vse fotke na dvd- ju je 250€ s tem da sta prišla oba k meni ne dom, in fotkala cca 45 minut, ker je ju je Neli lepo sprejela in se pridno nastavljala fotoaparatu, smo bli zlo hiter fertik.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
3.10.2009 22:38:47   
VRTNICA84
Vsem, ki ste nam user posted image hvala.

Zvezdica tudi jaz vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 8 mesecev.

Neplodnost: V mojem sorodstvu je kar nekaj tega in tudi prijateljic je kar nekaj. Se mi prav smilijo.
Ker če pomislim, kak mi je blo hudo ko so mi rekli da imam PCO. Sem misla, da se je za mene vse končalo.
Pol pa sem odmisla in čez en mesec se je pojavil user posted image .
Vsem znanim in neznanim želim da jim čim prej to rata.  Ker to je res nekaj najlepšega.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
3.10.2009 22:53:59   
Anonimen
čeruser posted image

matr sploh ne morm nič komentirat, mi je kr slabo ratal, k je bla glih reklama - poli - odslej tudi kot paštetauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image sm čudna, a ne...

zmatrana sm ko pes....grem tamali še inhalacije zavret, pa spat....

(odgovor članu VRTNICA84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2789
4.10.2009 9:24:32   
Ploha
ulla: ZS

krtekxx: ma ja sej tale amnia mi dela hude skrbi, samo kako naj rečem ne, kaj če je kaj narobe?? odgvornost pa prevzamem nase? a misliš, da bi mi potem s kakšnimi drugimi pregledi pregledal, kaj se dogaja notr?? ker ko sem jst svojo G prašala, kako zgleda pregled, je rekla, navaden G pregled.....pridem na amnio, me je skor pobral tm na unmu stolu, še G je reku, da ne ve kako bom rodila? no pol pa jst to svoji G povem,..je pa rekla, ja sej je res bolj zoprn pregled??user posted image

tjasssa: ja tale miloš dela super fotke user posted image user posted image tamala je pa itak cukr s temi laski, pa špangico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
4.10.2009 10:26:09   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

farfala, mene ne motijo pomanjševalnice, če so dobronamerne ali v hecu. Če te kdo zafrkava, je drugo.POmanjševalnice vzdevkov me pa sploh ne motijo, ker že original  ni ime. Saj se tudi midva ne kličeva po imenih, ampak navadno ljubkovalno oz. po vzdevkih - njega skoraj vsi celo kličejo po vzdevku, ki je prišel iz pomanjševalnice, ki je njegov brat ni znal pravilno izreči. Tak da jaz sem bolj na izi glede tega:)

ma saj meni tud to ni nek velik problem, samo je pa včasih meja med hudomušnostjo in zafrkancijo oz.zajebancijo precej tanka.Sem mela enkrat eno šefico smotano, mi je enkrat celo rekla deklica in, ko sem ji rekla za malo spoštovanja, prosim, je nehala s takimi pokroviteljskimi in vzvišenimi fintami

Drugače pa zdaj tudi mi ta večjega kličemo ljubkovalno in mu je zelo všeč,ker malo je pa vseeno v regresijiuser posted image in vidim, da je vesel, če ga tud na ta način pocrkljamouser posted image

krtekxx se strinjam z vsem kar si povedala, v odnosu je res najpomembnejša komunikacija,kar pa moramo spet uredit - ženske!

No,ja...zrihtat jo morata oba - če se sama s sabo pogovarjaš, nič ne pomagauser posted image .

Nisem ravno tega imela v mislih, da bi se sama s sabo pogovarjala in s tem
rešila problemuser posted image user posted image , ampak, da moramo večinoma iniciativo za pogovor dat ženske, da se zadeve začnejo odvijat

khurde, povej mu, da se morata pogovorit zato, ker si ti nesrečna. Ker ti ni fajn tako kot je. in tudi če po njegovem pretiravaš, ti še vedno ni fajn in se še vedno rabiš pogovorit - naj mu bo to motivacija. Če češ, mi pa lahko še kaj na mail napišeš.

ja, khurde, samo ne obupaj

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
4.10.2009 12:38:12   
krtekxx
Ploha, amnio je preiskava, ki jo je stroka že leta nazaj ukinila, saj so ugotovili, da je nepotrebna. V Kranju so pa mal s stroko na tem področju skregani in še kar naprej s tem ženske strašijo. vsaj tako je men Cerar, ki je verjetno kar spoštovanja vreden strokovnjak, dejal. Moja G je pa rekla, da je to pravo nasilje nad nosečnico takrat ko je še zaprta - in ko je še zaprta, ne more plodovnica bit zelena.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
4.10.2009 13:46:17   
farfala
Danes sem pa za kosilo naredila pohane jurčkeuser posted image , mmmh je to dobro. Mali pa je jedel polento z zelenjavo in sirom.

Pri nas je res lep danuser posted image , gremo ven

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
4.10.2009 17:39:39   
Jancci
Q: za 80 let staro mamo moram zrihtat pušlc. Prosim IDEJE!!!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
4.10.2009 18:42:42   
krtekxx
Jancci: drobne rozaste vrtnice.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
4.10.2009 18:59:59   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Q: za 80 let staro mamo moram zrihtat pušlc. Prosim IDEJE!!!

Nageljčki pa šlajer. Vedno stare tetke kupovale, ko sem še delala v cvetličarni user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
4.10.2009 19:01:11   
Jancci
Glede na to, da sem rodila en teden čez rok so meni tudi nekajkrat amnio delal, pa ni bilo neke hude panike. user posted image user posted image

Krtekxx hvala za idejo.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
4.10.2009 20:13:06   
Jancci
Zdej sem mal po Fbju brskala in vidim, da mi vsi neki pomagate na kmetiji. He he.. a mam čist zaraščen, ane?? Lohk vse poberete, jest se še zmeri ne grem... user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
4.10.2009 20:18:48   
sonček33
Ojla!
Kakšen čudovit vikend! Vreme noro. Razpoloženje tudi.
Danes smo pohajali cel dan. Luštno.

Ploha ja hudič no, da se moraš takole bat G. SEj bo.

Zajtrk: mleko+polenta
Malica:jabolko
Kosilo: korzuni rezanci+korenje+por+koleraba+buča
Malica: jabolko
Večerja: mlečna kaša

Q: Kateri kruh je najprimernješi? Sicer se kruhu itak mal izogibamo, sem ga pa zadnjič mal nadrobila v govejo župco.

Krtekxx ti pošljem mail naslov.

Včeraj je rodila moja prijateljica punčko BRino. Sem bila ful vesela. Jupi. Bejbe za Lovra.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
4.10.2009 20:29:18   
Jancci
BRino

Če bom mela jest še eno punčko bo tut Brina. user posted image Da bom imela same rastline. user posted image Čestitam prijateljici.user posted image
Zakaj se kruhu izogibamo??

< Sporočilo je popravil Jancci -- 4.10.2009 20:30:20 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?