|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 22:47:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
2.10.2009 22:51:06   
Ploha
farfala: neeee nč bat user posted image user posted image user posted image

samo tole da povem,...morm morm, ker sm jezna ko ris user posted image

smo bli na obsku nekje, in so meti hotl poturit čokoladn piškot user posted image pol pa še pir na zobe pa vino, pa obadva starša sta se hvalila, da so začel otroc jest pri 4 mescih NUTELO, mene je skor kap, pa pr 7 svinino, paaa itak kravji mlek od začetka pa da ne nasštevam več...pol so mene neki hotl pucat, mi je prou kri v varžet zavrela, čist sm vn padla...in na koncu komentar, da sm z mesta in fina, da pojma nimam....da sm zmešana user posted image user posted image user posted image user posted image zdele sedim v kratkih rokavih pa še mi je vroče, majko milo...sploh ne morem verjet...in dam jst meti rižev vafelj, da bojo mir dal...pol se je šele začel ****nja user posted image user posted image   kva ji ta umetn futr dajem....ajoj mili bože user posted image pa zakaj ji kupujem mleko,...če bi oni mel 500 litrov mleka na dan doma, da bi ji tega dajal user posted image user posted image pa da zakaj ji kaplce D3 dajem? pa da oni niso, da to je brez veze....naprej sploh nam govorila....

< Sporočilo je popravil Ploha -- 2.10.2009 22:55:46 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
2.10.2009 22:54:42   
Anonimen
farfala nč me niso klical kej tkouser posted image sej je iz mojga imena bolj težko delat pomanjševalnice, sploh da nebi čist bebavo izpadlouser posted image

ploha jooojuser posted image boga si res, s takim folkomuser posted image ti nč ne zavidam, neb to blo zameuser posted image dihaj, dihaj...ti veš da delaš tko kt je kul in dobro za meto, za vse ostalo ti naj pa dol visiuser posted image groza res, kok je folk glup...

mene je kr mal groza, kak bo jutri....k bomo mogl skup bit, po današnjem dnevu, k sem tud bla jezna ko risuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 23:05:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2754
2.10.2009 23:14:33   
spetko
dober večer punce..

spet ste dosti napisale...pridne..user posted image

najprej sveže novičke...včeraj je Tian dobil prvi zobek in začel kobacatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako da mimi...za seznam...
kobacanje: 8m 3t
prvi zobek: 8m 3t
sedenje: 7m1t

ploha...no comment...želim ti da se čimprej odseliš in da uživate svoje življenje..

fak..ampak jaz imam pol srečo kar se tiče tašče...
ona me upošteva v vsemu...vse kar povem tako je..kdaj me še vpraša če ga lahko sploh dvigne in vzame...glede pazenja otroka...ona me še vpraša če mu ga prinesem in da jaz opravim svoje stvari kar moram...moja mama pa tudi..s tem da moja mama ima probleme s hrbtenico tako da ne more ga za dolgo časa čuvat ker tudi neki nosit pa na tleh z njim ne more bit...drugače pa bi ga z veseljem cel dan čuvala..

pa kaj je s temi krizami...a je kakšno obdobje teh kriz al kako?!!
farfala...midva sva tudi imela zdej eno krizo..kar neki sva se non stop spičila...nekako podoben problem kot pri vaju dva..
ok en čas je delal cele dneve po 12-14ur in itak da takrat nisem zahtevala neki od njega...pol pa je prišlo tako da je delal pač normalno 8-10h in pol kr na drink skoraj vsak dan..po 3-4 ure...haalloooo..mislim nema veze no..
probala sem najprej na lep način se pogovorit...ni uspelo...ko sva se pač skregala in mu povedala svoje pol pa je utihnu in se zamislu in pol sva se lepo pogovorila in zdaj je kul...vem da je malo glup način za reševanje problema..ampak pri tem primeru je pač tako naletelo...da sva se očitno morala skregat da sva rešla stvar...(drugače nimava takega načina reševanja problemov)

ulla in krtekxx..svaka čast za skoke

ulla...naredila se mi gušte s torto..prav sline so se mi cedile..tako da sem se odločla jutri delat nutelino torto z bananami..user posted image user posted image

khurde...tudi meni ne bi bilo kul da bi non stop pošiljal mms-e....mislim pač sej ni problem če bi kdaj pa kdaj...ko se res neki ful pomembnega zgodilo..ampak za vsako stvar pa je res malo nesmiselno..
probajta se malo pogovorit o temu,da pač izgleda tako da je še vedno odvisen od nje..oz. da kot da rabi neko potrditev od nje al kako?!

kar se tiče KG jih imam 9 preveč pred nosečnostjo...a že takrat sem se zredila za 5kil...tko da če skupaj zračunam je to 14kg,če bi želela pridet na tisto težo kot prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..niti nočem razmišljat...
začela sem se rekreirat...tko da upam da bo kej pomagalo...

ne vem kaj sem želela komentirat še..

naša noč je bila tudi bolj slaba..od 3h naprej nisem spala več...ob 4h sem pobrala perilo iz stroja in ga obesilauser posted image user posted image user posted image ..tian se je zbujal ene 10x...pol pa sva okoli 8h "ustala"...
bomo videli kakšna bo danes noč...

tko da grem kr počasi se dat v horizontalo...
lep večer..

se opravičujem če kaj nisem komentirala ampak se ne spomnem več ničesar..ne da pa se mi spet brat za nazajuser posted image user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
2.10.2009 23:16:00   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

krtekxx se strinjam z vsem kar si povedala, v odnosu je res najpomembnejša komunikacija,kar pa moramo spet  uredit - ženske!user posted image

ja, se strinjam z vsem kar je krtekxx napisala... problem je samo, če se enemu ne da pogovarjat, ker itak ni ničesar za predebatirat user posted image da pa ženska vedno vse ureja... mah, mene to počas mineva user posted image ... pri men je "problem", da se redko res razjezim... mal ogromno potrpljenja itd., pa preden se razjezim, me že vse mine... mah, bo že neki

ploha, user posted image groza kak folk maš ti, mestna deklina user posted image , okol sebe... drugač bi pa jaz na tvojem mestu težko bila diplomatska itd., ker včas to ne pali oz. si s takim odnosom delaš večjo škodo kot če bi si jo naredila s "kazanjem zob"... ker ta "diplomacija" je tko... lah se ti trudiš, sam če drugemu ni za to, ima še večji veselje po svoje delat, ker ve, da boš ti itak to navzven mirno prenašala, kaj je v tebi, pa boli človeka... sicer pa kaj se gremo diplomacijo, če pogledamo našo, slovensko, je slaba, pa so šolani za to, kako naj bo potem naša uspešna user posted image user posted image user posted image

grem počas spat, lahko noč pa eno bolho za pomoč user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
2.10.2009 23:18:25   
khurde
bravo, tian user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
2.10.2009 23:18:48   
gloria
Sonček čim prej se pozdravi...pa lupčka Lovru user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
3.10.2009 9:01:49   
mimi30
Jutro.. spali super...metica je spremenila ritem..čez dan gre samo 1x spat cca 11h do cca 14ih, zvečer pade dol okrog 20ih in spi celo noč oz. do ene 5ih

Jancci, smo poskušali ''vsilit'' takšen ritem pa ni uspelouser posted image ....vmes je bila popoldan zaspana, zvečer pa naspidirana
O mimi.. a sta pol najdla komarja?

najdla ja, zadela pa neuser posted image ....včeraj zvečer smo ga namazali in uredili vse pred spanjem in je bil mir z njegove straniuser posted image
nina, prava sončka sta user posted image

opažam da ful zaleše to, k začne trmarit, da ji daš en podaljšekuser posted image

mi tud redno uporabljamo te podaljškeuser posted image ....še 1x, še 2x, še 5min,...in zadeva pali

nea, jest tudi meni dostkrat ne rata - čez dan. Šivam samo in izključno ponoči - po 22 uri, ko sta že obe v svojih posteljah (Lejla zaspi pri nama in ko zaspi še Ronja in tudi Lejla ornk zaspi, takrat jo šele prestavim v njeno posteljico v njuni sobici - pač tudi midva rabiva kdaj posteljo zaseuser posted image ).

ronja, sam škoda, da takrat šivašuser posted image

user posted image Tian

izhodi mamic: jaz lahk grem povsod, ni problemauser posted image ....sam varstvo si moram zrihtatuser posted image .....ma saj ni tak hudo, moj jih rad popazi, najraje takrat ko spitauser posted image , da lahk še sam mal zraven zalegneuser posted image ....aja, pa še ta težava je, da se morem dobro organizirat, da je takrat doma, ko jaz hočem kam ituser posted image ....njemu je dost lažje, lahk gre vedno, ker sem itak jaz doma....BTW naslednji teden gre na jadranjeuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
3.10.2009 11:10:53   
farfala
o spetko pa si le dočakala Tianov prvi zobek, pa še kobacauser posted image user posted image user posted image . Zdaj pa se pripravi na akcijouser posted image

Saj pravim, da jim moramo včasih vse razložit kak je nam, kaj razmišljamo, čutimo, ker večinoma se jim ne sanjauser posted image , Super, da sta uredila.

ploha izogibaj se takih ljudi, kolk je možnouser posted image user posted image .Nepoučeni, nevedni bukseljni,ki še vedno razmišljajo kot da je leto 1955.Ti veš, da delaš prav in samo to je važno. Ne pusti, da te taki nervirajo in spravljajo v slabo voljo. Meta je zadovoljna, se lepo razvija je zdrava, zato - uživaj, ko boš pa na svojem ,ti bo pa itak kot da si v nebesihuser posted image

Kiara , če ne greva ven z vozičkom, da tam zaspi, potem ga, ko vidim, da je zaspan, odnesem v spalnico, sedem na posteljo in ga malo zibam in pojem.Nato ga položim v njegovo posteljo, ko zaspi ali ko je tik pred tem in nič ni joka, nosit pa ga tud ne rabim.user posted image Si kdaj poskusila na ta način? Aja, pojem pa samo nina nana je zaspana in to ponavljam, ker če je več besedila, me posluša in ne zaspiuser posted image user posted image

krtekxx kaj pa je to hiperstimulacijauser posted image , prvič slišim za touser posted image pa še v bolnici si bila zaradi tegauser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
3.10.2009 11:13:22   
Ploha
jaa nikjer ni idealno, saj kako bi pa bilo če bi bilo?? kičasto user posted image user posted image

upr: tašča dela neko "zelenjavno" župco, v katero bo dala nekaj svinjine, a bi meti lahko to dala?? če vzamem meso ven??? samo prašam, da nau kera zdej čist vn padla, verjetno če se kuha not, so potem sledi svinine,...zdej pa ne vem?? user posted image ker sm ji rekla, da raje ne....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
3.10.2009 11:14:26   
Ploha
farfala: ja pomoje se bom hodila po hišah kregat z ljudmi, ker mi bo res prelepo ko bomo na svoje....joj se že veselim user posted image user posted image

sicer pa hvala vsem za lepe besede, misli! user posted image user posted image

pa kot vidim, mate vse ene probleme....

< Sporočilo je popravil Ploha -- 3.10.2009 11:15:19 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
3.10.2009 11:28:36   
krtekxx
Ampak meni se zdi da si očki vzamejo čas za sebe brez slabe vesti, medtem ko mamice to delamo drugače.

Jaz si tudi želim, da bi lahko bila taka, saj po moje otrokom to niti ne škodi...sam kaj, ko je tako težko prerezat popkovino.
Hiperstimulacija: prevelik odziv jajčnikov na stimulacijo pri IVF (umetni oploditvi). Če ponazorim: običajno so jajčniki v velikosti oreha, moji so se zaradi hiperstimulacije povečali na 14 cm premera - kot posledica se prične nabirat okoli njih voda (pri meni se je je nabralo 9 l), pričnejo se pa drugi zdravstveni zapleti (konkretno pri meni vročina, CPR 160, utrip v mirovanju čez 100, trombociti 1400, voda je prišla tudi v torakalni predel in mi otežkočala dihanje).

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
3.10.2009 11:45:16   
tjasssa
ojj punce lep pozdrav, spet vas nisem brala že skor mesec dni.
Upam da ste vse okey!!
Pr nas se na polno dogaja, drug  teden se končno selimo v svoje novo stanovanje, tako da bo tudi Neli dobila svojo sobico.
Začela se je plazit in počasi premikat ob opori.

Sva joo pa dala tud mal poslikat, tko da si lahko ogledate par njenih fotk, sem vesela da sem se tko odločila ker je res lep spomin, sploh za stara leta ker čas tako hitro beži. ( na fotkah je stara točno 7 mesecov)
lep dan

http://www.miloshorvat.com/090901_Neli/index.htm

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
3.10.2009 12:02:44   
kiara24
jutro,

Mi smo imeli katastrofo noč, zaspala je ob 20tih takoj ko sva se skopali in pa ko sva pojedli.... no spala do 23tih pol pa do 2 zjutraj žurka, zlezla je iz svoje postelje v mojo in pelzala po meni in ga dobesedno žurala po postelji.... bilo je noro, no in pol jo je vndrle zmankalo in je spala do zutraj do 9tih.

Pol pa skoz pri meni v naročju in vsakič ko pade jok... no sedaj je odspala eno uro in upam, da bo bolje.

Mislim, da so krivi zobeki.
Spetko- bravo za kobacanje in prvi zobekuser posted image user posted image user posted image

Farfala- pri nas je tako da jo odložim v posteljico ko ona čisto zaspi, ker če jo prej potem je katastrofa. Namreč se samo afna pa nič drugega. Če jo položim v posteljico ko je tik pred tem da bo zaspala, je ona kot čuk, sem ji že pela... božala vse probala pa ne gre. Ne vem očitno je tak crkljivček.

Evo tolk da sem se vam oglasila, trenutno mi mami merka Klaro.

Uživajte.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
3.10.2009 12:57:32   
Jancci
BTW naslednji teden gre na jadranje

Ma sej pravim. Oni si privoščijo. Moj mi je že zdaj napovedal da grejo decembra samo deci na opening (smučanje) za 4 dni. Dobr se majo. Od enega mali je bil lani 2 meseca star ko je šel. Oni vedno vse lahko. user posted image No, moram pa rečt, da meni ni težko bit z Meto. U bistvu ful uživam. Samo 1x je mala in vsak dan kaj novega naumi in mi ni da bi to zamudila. Njemu je pač dovolj, da je 2 uri na dan vidi, meni je pa dovolj, da grem 3x na teden za eno uro stran od nje. Itak gre čas tako hitro naprej.. kmalu ne bodo hoteli it z nami nikamor.. samo par let jih imamo...user posted image

Spetko čestitam. user posted image Ane dolgo ni nič, pol se pa v enem dnevu lahko toliko spremeni!! user posted image

Ploha včasih je bit fajn tiho in si svoje mislit, včasih je pa fajn na glas povedat kaj si misliš. Odleže. Tko da 1x probaj tudi na glas rečt. Te bodo mogoče drugače gledali?!

Tjassa SUPER ste! BRAVO. Nas je tut ena kolegica slikala ampak niso tok dobre slike!! Bravo. user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 3.10.2009 13:01:03 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
3.10.2009 13:16:15   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

BTW naslednji teden gre na jadranje

Ma sej pravim. Oni si privoščijo. Moj mi je že zdaj napovedal da grejo decembra samo deci na opening (smučanje) za 4 dni. Dobr se majo. Od enega mali je bil lani 2 meseca star ko je šel. Oni vedno vse lahko. user posted image

Točno to, potem pa mi še reče, da bi on lahko brez problema namesto mene bil na porodniški.Ma ne me hecat, nouser posted image user posted image Ne bi zdržal niti 1 teden.user posted image Mame smo pač zakonuser posted image za naše malčke. Oni potrebujejo nas, mi njih, očetje pa imajo nek drug odnos z njimi.

tjasssa, kaka lepotička in res lepe slike. Meni se vse te vaše punčke zdijo take ljubice, jaz bi tud imela eno tako!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
3.10.2009 13:20:00   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Ampak meni se zdi da si očki vzamejo čas za sebe brez slabe vesti, medtem ko mamice to delamo drugače.

Jaz si tudi želim, da bi lahko bila taka, saj po moje otrokom to niti ne škodi...sam kaj, ko je tako težko prerezat popkovino.
Hiperstimulacija: prevelik odziv jajčnikov na stimulacijo pri IVF (umetni oploditvi). Če ponazorim: običajno so jajčniki v velikosti oreha, moji so se zaradi hiperstimulacije povečali na 14 cm premera - kot posledica se prične nabirat okoli njih voda (pri meni se je je nabralo 9 l), pričnejo se pa drugi zdravstveni zapleti (konkretno pri meni vročina, CPR 160, utrip v mirovanju čez 100, trombociti 1400, voda je prišla tudi v torakalni predel in mi otežkočala dihanje).

o hudič, to je pa hudo, resna zadeva.ma kar se tega tiče, sem res srečna, da nisem imela nikoli nobenih problemov. Kaj ste morale nekatere vse prestat.....user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
3.10.2009 13:45:22   
kiara24
tjasssa- ful so hude fotke....

Mi smo šetkali zunaj in je Klara zaspala v vozičku. Sedaj pa spi pri babici v postelji, jaz pa visim za RRjem.

Babi kuha kosilo super zelenjavna lazanja, mljaska.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
3.10.2009 14:08:04   
VRTNICA84

Oj!

Malo se vam javim.

Moja user posted image danes user posted image 8 mesecev.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
   [Brisano sporočilo]
3.10.2009 16:45:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu VRTNICA84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2771
3.10.2009 17:03:46   
sonček33
Krtekxx a tako hudo hiperco si fasala? Ma tile hormoni so hudič Tudi jaz sem bila v postopku, predvsem prvem zelo zelo slaba...res, mene so tile hormoni čisto podrli. A Brita je ivfovka?Ali se mi zdi, da si rekla, da je uspelo naravno? Koliko postopkov si imela? Jaz sem v drugem zanosila...in zdej ko pomislim na tisti čas... ma HB, da imava tega cukra, ker ne vem, koliko bi še lahko prenesla...Občudujem in spoštujem vse, ki dajo skozi te postopke, predvsem več njih... Kaj ti to naredi s telesom, kaj naredi psihi.

A sta bila v LJ? Vidiš, tolko časa že debatiramo tukaj, pa se nisva kaj veliko pogovarjali o tem.

jah jaz tudi en morem rečt, da je bila moja nosečnost nekaj posebno lepega...saj srečna sem itak bila, samo strah me je bilo pa tut kot hudiča in res sem se čuvala, nikamor hodila, ležala...še potem se imela ene krče pa lažni popadki...Ma nisem se sprostila pomoje vseh 8,5 m na koncu potem sem šele zadihala. Pa ne za dolgo user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
3.10.2009 17:21:12   
ronja
moji vsi spijo, jaz se pa s kostanji bašemuser posted image .

jancci,
v avtu včasih res nimaš izbire (sploh na AC, kjer ne moreš vedno kmalu ustavit). Verjamem, da se pomirijo, samo nehajo se jokat iz obupa, ker pač nič ne dosežejo, pa nehajo tratit energijo... Jaz pa ne bi rada, da se nehata iz obupa jokat...

farfala, mene ne motijo pomanjševalnice, če so dobronamerne ali v hecu. Če te kdo zafrkava, je drugo.POmanjševalnice vzdevkov me pa sploh ne motijo, ker že original  ni ime. Saj se tudi midva ne kličeva po imenih, ampak navadno ljubkovalno oz. po vzdevkih - njega skoraj vsi celo kličejo po vzdevku, ki je prišel iz pomanjševalnice, ki je njegov brat ni znal pravilno izreči. Tak da jaz sem bolj na izi glede tega:)

krtekxx in jancci, dajta svojima napisat en spisek opravil, ki naj jih opravita - ali pa pojdita zvečer - jaz tako prakticiram - ko malidve že spita, je vse zrihtano, pa lahko germ v miruuser posted image
Res pa je, da če bi bili obe bolani (katerikoli dve iz naše družine) mu ne bi padlo na pamet, da gre na kak odklop za cel dan!
Sicer pa ne bosta več dolgo dojili, pa bosta lahko tudi vidve šli za cel dan in bosta očka čuvala otroke...

sonček, kam boš to hodila?

snikolina, moje sožalje (za taščo). Upam, da boš mela čim manj opravka z njo.

jst sem skočla v tandemu...

jaz tudi - samo že konec srednje šole - mi je dal to takratni fant za darilo - eno najlepših daril, kar sem jih kdaj dobila. Je bilo pa darilo kar tako, ne za rd ali kaj takega, čisto tako. Je bil tak romantik tisti dečkouser posted image . Mi je lubi (zdajšnji) hotel dat prav tečaj jadralnega padalstva za darilo, pa sem mela ravno gleženj zvit, naslednijč sem mela rebro počeno, potem sem mela stegnjenico zlomljeno (ne vem, točno kaj je bilo prej), na koncu sem bila pa user posted image (2x). Čakam, da pride na vrsto, hehe.

krtekxx se strinjam z vsem kar si povedala, v odnosu je res najpomembnejša komunikacija,kar pa moramo spet uredit - ženske!

No,ja...zrihtat jo morata oba - če se sama s sabo pogovarjaš, nič ne pomagauser posted image .

po današnjem dnevu, k sem tud bla jezna ko risuser posted image

ulla, zakaj pa ti?

Kar se kriz tiče: jaz sem pa zdaj tako srečna, kot ne vem, če že kdaj- no, sej sem že bila tako srečna, samo res je pa fajn obdobje... Vse je tako lepo, da je že kar mal kičastouser posted image (ok, mal več časa za najudva, pa da bi mali mal prej zaspali, ampak to so res malenkosti...) - ne vem, tako obdobje, sej me ziher kaj čaka za naslednjim ovinkom (recimo uvajanje v vrtec...)

khurde, povej mu, da se morata pogovorit zato, ker si ti nesrečna. Ker ti ni fajn tako kot je. in tudi če po njegovem pretiravaš, ti še vedno ni fajn in se še vedno rabiš pogovorit - naj mu bo to motivacija. Če češ, mi pa lahko še kaj na mail napišeš.

ploha, user posted image groza kak folk maš ti, mestna deklina user posted image , okol sebe... drugač bi pa jaz na tvojem mestu težko bila diplomatska itd., ker včas to ne pali oz. si s takim odnosom delaš večjo škodo kot če bi si jo naredila s "kazanjem zob"... ker ta "diplomacija" je tko... lah se ti trudiš, sam če drugemu ni za to, ima še večji veselje po svoje delat, ker ve, da boš ti itak to navzven mirno prenašala, kaj je v tebi, pa boli človeka...

Podpis,kot sem že prej napisala: ne stiskaj zob, ampak jih pokaži!

mi tud redno uporabljamo te podaljškeuser posted image ....še 1x, še 2x, še 5min,...in zadeva pali

Jaz jih že od začetka - saj sem tudi sama vedno uporabljala snooze funkcijo na budilki (nekoč v davnih časih, ko sva še rabila budilkouser posted image )

nea, jest tudi meni dostkrat ne rata - čez dan. Šivam samo in izključno ponoči - po 22 uri, ko sta že obe v svojih posteljah (Lejla zaspi pri nama in ko zaspi še Ronja in tudi Lejla ornk zaspi, takrat jo šele prestavim v njeno posteljico v njuni sobici - pač tudi midva rabiva kdaj posteljo zaseuser posted image ).

ronja, sam škoda, da takrat šivašuser posted image

hehe, veš, da maš point?user posted image user posted image No, sam včeraj nisem šivalauser posted image . Pa on itak rabi več spanja kot jaz, pa včasih gre na basket... tak da je izvedljivouser posted image

Kar se pa izhodov tiče: ma, ne vem, meni je zdaj čisto ok tako - saj sanjariva o času, ko bova tudi midva lahko šla sama na tržnico, pa zvečer ven, pa ko bova lahko spet seksala popoldneuser posted image ... Ampak da bi mela pa zdaj eno hudo nostalgijo ali pa da bi imela občutek,d a se mi godi krivica, pa ne. Mogoče zato, ker sem si jaz predstavljala, da met male otroke je nekak tako, kot da se tvoje življenje čisto ustavi in podredi tem bitjem, pa zdaj ko ni čisto čisto tako, sem samo vesela, hehe. Jaz sem vedno pozitivno presenečenauser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
3.10.2009 17:32:29   
Jancci
Ja dobre ste s temi umetnimi. Jest se v bistvu nič ne spoznam kako naj bi šlo (še dobro), imam pa eno kolegico, ki je o otroku sanjala še preden sem jest sploh pomislila da bi kaj mela, pa je reva še vedno brez. Teh postopkov je imela pa tut že cel kup, pa ni uspešno.user posted image Še najbolj čudno pa je, ker so oba pregledali in fizično niso našli nobene napake, ki bi preprečila nosečnost. Zdaj sta bila tudi pri enem bioenergetiku... 

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
3.10.2009 17:54:21   
sonček33
jancci a veš, da je velik procent teh, ki jim ni ugotovljen vzrok... pogosto sta oba bp...pa ne rata. kaj čmo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?