Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.10.2009 14:52:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Nonči cifro san ti po ZS poslala... Šče tij mi tvojo püsti, ka te vütro pozoven či ščeš.... Pujčeka nam pa lejvo pečejo... Či se pelaš prouti H Super napravijo sigdar Kliki ja tkole je to po prekmursko... Sej ko se navadiš ni panike, ker veš kaj more ven prit Jaz sem si pa nohte uspela nalakirat in sem porv ponosna... Dobro sem si zamislila in super je izpadlo Mal se slabše vidi, ker je s telefonom poslikano
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.10.2009 14:55:45
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Mikla enkrat ko bom v CE (obljubljam že nekaj časa) se bomo zmenile in se dobile še s sončico in spps in oktavijo in vsemi ki ste tam okoli. Če pa bo kera iz LJ ali okolice hotla z mano naj pa kar pove Mam prov željo te spoznat No pa vse ostale tudi, da ne bo pomote Zdej si grem pa probat nohte zrihtat, pol bom pa mogoče po dooooooolgem času (sploh nevem kdaj sem nazadnje) kaj skuhala Kaki predlogi?? ja, prav, ti k'r prid v Celje se bomo zmenli, bom prav vesela, tud jest bi vas prav rada vse spoznala , se bomo zmenle pa se dobimo nončika - madona tale prekmurščina je pa res od , tole sem se še pa jaz zmatrala, pa itak nisem vse zastopla, k sem pa blond , jebi ga, kaj morem, bolj me emšo daje, bol tešk zastopim no jest pa pravkar pečem neki sladkega a bo kera mal poskusla
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.10.2009 14:57:42
|
|
|
|
miklarom
|
no tele nohte si si pa dober zrihtala, sam zdej pa ne smeš it kuhat, da si jih ne uničiš , rajši tvojga pošlji za štedilnik, naj kaj skupi spaca
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.10.2009 14:58:19
|
|
|
|
Kliki
|
Živa ful dobro si si tole zrihtala.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.10.2009 15:00:47
|
|
|
|
Anonimen
|
evo tale slikca je boljša Ah veš Mikla se sploh ne sekiram za nohte... Sej se jih lahko popravi. Itak je sam lak Če bi hotla skoz take met, pol tut Žigata nebi smela met... To je sam muha, da se vsaj mal bolš počutim... Kot ženska Sicer sem pa klošarka Se ne rihtam nič in sam še na Žigata gledam Zdej pa res že morm šibat kej skuhat Je že 3 ura Žiga pa začuda preveč priden... Ziher bo zdej začel tečkat, pol bom mela pa dober izgovor zakaj ni skuhan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.10.2009 15:06:17
|
|
|
|
Kliki
|
Ja fajen je met take nohte, jest jih že kar ene osem let nimam ker delam v gostinjstvu. Za umetne mi je pa škoda denarja da si jih bom potrm na šihtu zlomila. Si pač svoje puščam če mi rata če ne mam pa v nulo porezane. Ja kuhat bo treba pri nas bo danes kar na hitro kosilo. Samo za mene se mi ne da ne vem kaj pacat, dragi pa itak šele zvečer pride.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.10.2009 15:10:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem tudi samo kruh in pašteto jedla danes. Bom kosilo jedla ko dragi pride Sej moji so umetni... Da ne boš misnla da tok nič ne delam, da mi moji uspejo tkole zrastit HECAM SE! Sicer sem jih grizla včasih in so premehki, da bi bli dolgi. Zato mam umetne... SO pa kul, ker tvoji spodaj rastejo in potem bom kmalu svoje mela dolge
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.10.2009 15:14:08
|
|
|
|
Kliki
|
Ja sej tko je najboljš če hočeš nohte met. Jest sem pa zdej clo uspela juho in pa šmoren pojest. Sem prej likala pa se mi zdej nič ne da, se bom šla mal pred TV ulešt. Itak tale vreme ni za kej druzga.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.10.2009 17:08:10
|
|
|
|
Nončika
|
živa, ka ZS-ji ne delajo? je tvoje cifre nimam. sem ti pa poslala mojo. si jo dobila?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.10.2009 17:23:05
|
|
|
|
Kliki
|
Še dva dni nazaj je bilo vse OK z ZS-ji.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.10.2009 21:34:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Zdravo punce... No jaz sem danes uradno na "porodniški" :DDD Si nisem mislila, da bom dočakala ta dan, pa je vseeno prišel. Tako, da danes sem si še vzela frej, od jutri naprej pa se začnejo priprave na našo miško: pranje, sušenje, likanje, priprava torbe za v porodnišnico zanjo in zame, da ne bo očka preveč zmeden :))) Punce dejte mi povedat, a se je katera od vas odločila za darovanje matičnih celic. Midva razmišljava, da bi jih dala v javno banko, pa sicer upam, da z našo lepotičko ne bo nič narobe in jih nikoli ne bomo potrebovali, ampak lahko pa pomagajo kakemu drugemu otroku. Dejte prosim delit izkušnje z mano, če jih imate!!! Drugače pa vsem lep pozdravček. Jst grem končno posravit posteljo, ker je še nisem uspela, potem pa počasi pripravit za kosilo. Bodite lepo, pa se beremo. Aja Živa, mali je prekrasen!!!!!!!!!!!!!!!!! Murki.. Midva sva tudi imela papirje že izpolnjene in pripravljene, ampak nismo prišli do tega da bi jih oddali pred porodom Tudi midva sva se odločila za javno banko... Po moje bo tega vedno več... Računaš pa itak na to, da jih sam ne rabiš, če pa še komu prav pridejo pa SUPER. Jaz sem definitivno za!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.10.2009 13:53:03
|
|
|
|
ledenka
|
daaaaaan se spravljava na sprehod
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.10.2009 19:26:49
|
|
|
|
Kliki
|
Kje pa ste danes vse? Ledenka upam da sta šla na sprehod.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.10.2009 19:30:11
|
|
|
|
sonček33
|
Evo, jaz se pofočkam! kako si kliki?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.10.2009 19:34:17
|
|
|
|
Nončika
|
evo tukaj. mam opet na sceni mojega nečaka in nečakinjo. mala je pa tak happy, da ji ni para. danes sem spoznala našo Živo in pa malega Žigeca. cotko mali. Živa pa je prava faca, tak preklaplja z ljubljanščine na prekmurščino, da joj.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.10.2009 20:04:13
|
|
|
|
Kliki
|
Sonček33 sem zelo uredu. Danes sem bila z mojim na tekmi potem me je pa še na kosilo pelov. Sedaj pa malo na računalniku visim ker moj gleda rokomet na SLO2. Kako si pa ti? Nončika fino da si našo Živo spoznala. Kako pa tvoje počutje?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.10.2009 20:17:52
|
|
|
|
Nončika
|
počutje? kar ok. edino sramna kost mi bo počila in pa dete padlo ven.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.10.2009 21:00:41
|
|
|
|
ledenka
|
na zdravje!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.10.2009 9:32:16
|
|
|
|
pikicao.
|
jutroooo evo jz spet cakam d se moj zbudi d greva lahko tect ... pol pa se naj kdo rece d morjo desci ns cakat in ve cvekice..ste ble bl svoh.. sej vem nimate casa vas tok razumem ... jz grem ju3 koncn spet v sluzbo..sem bla ze sita bit doma.. pa pol spet po sluzbi fax, tko d bo spet veseloo sam kje je pa nasa sam pegla al kaj je zdej to.. ze v petek se mi zdi d smo do tocke prsle kjer bi lahko ze privat detektiva najele al pa kr vodoinstalaterja kr lahko d kje püsca itak vem d s tem postom sama seb pisem..k nobene se ni online tko d se sama s sabo mal ukvarjam nc nouga
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 4.10.2009 9:33:30 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.10.2009 9:53:00
|
|
|
|
sonček85
|
Na hitro sem vas prišla malo pokukat,za nazaj nisem brala vsem vse lepo in nosečke ,ki greste v Rim-srečno vsem ostalim pa velikooooooooooooooooo poljubčkov Borke :pluskeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.10.2009 10:01:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jutroooo evo jz spet cakam d se moj zbudi d greva lahko tect ... pol pa se naj kdo rece d morjo desci ns cakat in ve cvekice..ste ble bl svoh.. sej vem nimate casa vas tok razumem ... jz grem ju3 koncn spet v sluzbo..sem bla ze sita bit doma.. pa pol spet po sluzbi fax, tko d bo spet veseloo sam kje je pa nasa sam pegla al kaj je zdej to.. ze v petek se mi zdi d smo do tocke prsle kjer bi lahko ze privat detektiva najele al pa kr vodoinstalaterja kr lahko d kje püsca itak vem d s tem postom sama seb pisem..k nobene se ni online tko d se sama s sabo mal ukvarjam nc nouga evo mene....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.10.2009 10:03:04
|
|
|
|
pikicao.
|
uaau poglej par strani nazaj..je bla o tebi prava debata ****miss uuuu****
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.10.2009 10:04:06
|
|
|
|
aqua77
|
grem brat.... sem firbec... a ste me opravlale, aaa????
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.10.2009 10:04:35
|
|
|
|
aqua77
|
miss uuuuu 222222 !!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.10.2009 10:08:40
|
|
|
|
aqua77
|
bla tam, prebrala vse... sploh mi je bil všeč morski deček....
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......