|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
2.10.2009 10:41:57   
Kliki
Živa ti kar meni je malo dolgcajt k sem sama pa se mi glih ne da skoz pospravljat.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
2.10.2009 10:43:54   
pikicao.
jz mam pa se dobrih 15 minut casa user posted image user posted image user posted image

pa se ta voda nikjer ne pojavi user posted image user posted image user posted image  pa sm sla ze 3x vodo spustit na wc-ju user posted image user posted image user posted image user posted image  

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
2.10.2009 10:45:49   
Kliki
Ja ne vem kje je. Sej sta včeraj kar obe štrajkale vaju ni bilo nič. Se nismo mele čemu režat.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
2.10.2009 10:47:25   
Kliki
A mogoče katera ve kako je Sonček85?

Jest sem pa ravno spila eno zelo slastno user posted image . mmmmmmmmmkako je bila dobra.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
2.10.2009 10:47:45   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Žižek OK. Vitaminčke papcam, ker greva novembra v postopek. Držite pestke, da rata, ker bo ta verjetno res čist zadnji.

gigi migam 100 na uro.. pa ce mi kriz se ne vem kokrt "krs" nrdi user posted image user posted image user posted image
sam d teb porata user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

super pig tu d reskju user posted image user posted image user posted image

Carska user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Hvala user posted image

Živček se z Miško že nekaj časa nisva slišali. Jo bom danes zvečer kaj poskusila rufnit.
Žiga je pa res tolk cortkan, da se ga kar ne morem nagledat user posted image user posted image

Pupike vsem hvala za navijanje user posted image . Sporočim, ko bomo v akciji.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
2.10.2009 10:49:42   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Ja ne vem kje je. Sej sta včeraj kar obe štrajkale vaju ni bilo nič. Se nismo mele čemu režat.

hihih..spomnte se na naju.. pa se boste prec zacele user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
2.10.2009 10:50:54   
Kliki
Ja to pa itak ker vedno take pokata. Pa se ti s to tvojo ritko opletaš.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
2.10.2009 10:56:01   
pikicao.
uuu to pa ze zlo doug pocnem user posted image user posted image user posted image  pa "trosim" sreco pa user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol k me pa kdaj zanese me pa aqua polije z mrzzzzlloo vodo user posted image user posted image user posted image  sam zgleda d ji je vode dol na morju zmankal user posted image user posted image user posted image  pa jo zto ni user posted image user posted image user posted image user posted image  

aqua a ti prnesemo en "ajmr" vode user posted image user posted image user posted image

prevod "ajmr"...vedro user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
2.10.2009 10:57:04   
Anonimen
Dobim taščo in tasta na obisk, pa sem mogla it pomest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiži hvala za pohvale... No VSEM hvala user posted image user posted image user posted image   Sporoči ko boš kaj vedla kako je naša mišika...

Sočni85 če nas bereš... Oglasi se kej... Pogrešamo te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kliki točno vem kako se počutiš... Meni se je mešalo na koncu že od tega samevanja user posted image user posted image Sploh ker sem tak tip človeka, da sem rada v družbi user posted image No klepetulja v glavnem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2584
2.10.2009 10:58:49   
Anonimen
AQUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2585
2.10.2009 11:00:05   
pikicao.
lej k ze hiti vedro polno vode na pomoc user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
2.10.2009 11:01:53   
Anonimen
jojo kje jih najdeš? Pa tok na hitro??? 

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2587
2.10.2009 11:03:21   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mam mapco na racunalniku z naslovom
"misija aqua brez vode"user posted image user posted image user posted image

mogoce jo je pa tale mal zavedu..
user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 2.10.2009 11:05:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
2.10.2009 11:05:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morm šibat zdej... Otrok se je posral k fotr njegov smrdi do sem user posted image user posted image user posted image    Pa še taščo in tasta dobim na obisk user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2589
2.10.2009 11:05:54   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morm šibat zdej... Otrok se je posral k fotr njegov smrdi do sem user posted image user posted image user posted image    Pa še taščo in tasta dobim na obisk user posted image user posted image

lepo se mej..pa uzivaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
2.10.2009 11:15:45   
Kliki
Ja tudi jast sem velika klepetulja in me ta samota ubija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
2.10.2009 11:17:05   
pikicao.
hihi

sej tuki se mi zdi d smo same klepetulje user posted image user posted image ..zdej se morm pa se jz poslovit..k me cakajo opravki user posted image
tko d lepo se mejckiii user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
2.10.2009 11:19:37   
Kliki
Ja roza pujsek tele so res dobreuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Živa uživaj v družbi tasta in tašče.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
2.10.2009 11:21:09   
Kliki
Uživaj pujsi pa še kaj se oglasi.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
2.10.2009 13:52:14   
miklarom
madonca babe žabe, par ur me ni gor, pa se vam morem prav nasmejat, da mi vas je kmalu spoznati, da se skupaj malo nasmejimouser posted image user posted image

sonček85
- se dobro drži sva dva dni nazaj govorile,

zdej jo bom pa v kratkem malo obiskala, k mam avto, sem ga danes domov pripeljala čist novega, vsaj nekaj se mi je posrečilouser posted image , zdaj sem se dva dni z vlakom vozla, mater je k'r fajn mal spremembe, pa še peš sem velik hodla

spps , Serendepity in ledenka, prave cukrčke imate, bi si jih k'r malo sposodlauser posted image

živa25 - tale tvoj mali škratek se pa tak lepo smeji, je čist po meniuser posted image user posted image user posted image , to bi midva skupi pasala

pujsika -
danes pa le malo bolj migaj da te ne bo zeblouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
2.10.2009 14:02:07   
Anonimen
Mikla enkrat ko bom v CE (obljubljam že nekaj časa) se bomo zmenile in se dobile še s sončico in spps in oktavijo in vsemi ki ste tam okoli. Če pa bo kera iz LJ ali okolice hotla z mano naj pa kar pove user posted image user posted image user posted image user posted image   Mam prov željo te spoznat user posted image user posted image user posted image   No pa vse ostale tudi, da ne bo pomote user posted image

Zdej si grem pa probat nohte zrihtat, pol bom pa mogoče po dooooooolgem času (sploh nevem kdaj sem nazadnje) kaj skuhala user posted image user posted image   Kaki predlogi??

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2596
2.10.2009 14:16:49   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Pridna... Doma počivaj... Müva z Žigaton va pri traktori stražo držala, ka se pütar ne znapige preveč (beri: ati) pa ka de svak dobro grouzdje zmel user posted image user posted image Pa seveda va gela, medtem ka do drügi delali user posted image user posted image user posted image   Saj znaš ka so rebra najboukša na friškon lufti user posted image user posted image user posted image

Ge si pa ti doma?

ge san doma? druga vejs dele od F. znaš S, te pa ja naša vejs, tan ge je tisto jezero. vepa znaš. jeli?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
2.10.2009 14:18:05   
Anonimen
Znan znan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Boš za kakšo kavico vütro?

Mislin ka do nan v vaši vejsi pujceka pekli user posted image user posted image user posted image   Ponavadi tan to zriktamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
2.10.2009 14:24:05   
Nončika
živa, pa znaš ka može. razen, či me kama inan rejsan ne odpelajo. ne,ne. pusti mi tvojo cifro in se te zmenive. ge van pa pigija pečejo. levo eli desno?

evo, še malo pa moren iti po mojo frčafelo. pa tak se mi ne da ven na ta dež. dedi servis je odpovedal, ker ma malanje na sporedu.  

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
2.10.2009 14:32:20   
Kliki
Skoraj sem si jezik zlomila da sem tole prekmurščino prebrala.
Ja Nončika boš na žalost morala ven na slabo vreme če je dedi servis dal odpovet.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......