Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 11:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
pa če ve niste utrgane pol pa tut nevem Jst sem si pa glih kar slikce pripravla, zdej grem pa u BTC dat slike od poroke razvit in od Žigata. KONČNO Poroko smo meli 26.4.2008 Žiga je pa zaspančkal... Mah se bo pa zbudil No lep dan... Uživajte v sončku... Jutri bo menda dež (čeprov tile naši vremenarji itak ne znajo nič kaj dosti napovedat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 13:02:10
|
|
|
|
Kliki
|
Živa25 slikce si razvila pa še nam kako spet malo privošči. Kako svežo danes posneto. Hvala vsem da navijate za mene, upam da tokrat pa res kaj bo samo pridno morava . Sedaj grem pa malo po stanovanju pospravit da bo bolj sveže. Uživajte v prelepem soncu.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 15:24:59
|
|
|
|
Nončika
|
hihi, ste prave face. živa, ta teden še ne grem. se ne dam. saj man zaj tablete in te mi štopajo popadke. v torek man pregled pri G, on mi pa je že rekel, da do konca 36t, pol pa gremo. saj po eni strani bi se rada rešila, saj če bom donosila bo moje dete opet melo kar konkretno težo. aja, vsi se pa že pripravljajo na to, da bodo torili in mojemu dali konkretno delo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 15:43:59
|
|
|
|
Kliki
|
Ja ja Nončika ti še kar malo počakaj potem pa le pojdi v Rim. Seveda ne pozabi sporočiti kdaj bo to da bomo dihale s teboj. Sem že veliko pospravila tako da rabim malo pavze in sem prišla malo prečikirat.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 22:05:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo kliki.. Naj ti bo tkole sem včeraj kravce pasel, ko sem na babico čakal... tkole se znam tudi nasmejat tkole pa pančam na atijevem povštru, ko gre on delat midva z mami pa še malo uživava... LEP VEČER IN MIRNE SANJE VSEM BORKICAM!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 22:21:06
|
|
|
|
Kliki
|
O hvala živa kak korenjak je že tale tvij fantiček. Tudi mamicam lepe sanje.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.9.2009 22:21:57
|
|
|
|
sonček33
|
O ti lepotec mali živin...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.10.2009 8:14:27
|
|
|
|
NATAŠA35
|
žiga je pravi cukerček sploh tu ko spi,iiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.10.2009 9:36:06
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Živa Žiga je pa res pravi cukerček Nonči mislim nate Kliki naj bo ta krog uspešen
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.10.2009 10:23:13
|
|
|
|
pikicao.
|
za slikice kok je kjut
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.10.2009 10:25:52
|
|
|
|
ledenka
|
jutro kolk je Žiga zrasel
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.10.2009 13:58:58
|
|
|
|
Kliki
|
Kje pa ste vse danes?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.10.2009 14:00:06
|
|
|
|
murkica
|
Zdravo punce... No jaz sem danes uradno na "porodniški" :DDD Si nisem mislila, da bom dočakala ta dan, pa je vseeno prišel. Tako, da danes sem si še vzela frej, od jutri naprej pa se začnejo priprave na našo miško: pranje, sušenje, likanje, priprava torbe za v porodnišnico zanjo in zame, da ne bo očka preveč zmeden :))) Punce dejte mi povedat, a se je katera od vas odločila za darovanje matičnih celic. Midva razmišljava, da bi jih dala v javno banko, pa sicer upam, da z našo lepotičko ne bo nič narobe in jih nikoli ne bomo potrebovali, ampak lahko pa pomagajo kakemu drugemu otroku. Dejte prosim delit izkušnje z mano, če jih imate!!! Drugače pa vsem lep pozdravček. Jst grem končno posravit posteljo, ker je še nisem uspela, potem pa počasi pripravit za kosilo. Bodite lepo, pa se beremo. Aja Živa, mali je prekrasen!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.10.2009 14:02:32
|
|
|
|
Kliki
|
Murkica uživaj v porodniški in upam da ti rata vse poštimat do poroda. Lep pozdrav tudi tebi.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.10.2009 17:03:43
|
|
|
|
Nončika
|
živa, kak je mali kjut. lepotec mali. murkica, jaz pa nastopim porodniško v torek. danes mi je zdravnica kao zaključila bolniško, oddala sem še zadnje bolniške liste na firmi. kliki, živa ti je dala stimulacijo. vidiš kako malo bitjece rata če si vztrajen in priden. jaz sem pa totalno fuč. danes sem šla samo v ZD po bolniški list, oddala na firmi, šla not v trgovino in ko sem prišla ven z trgovine pa sem komaj čakala, da se pripeljem do doma. očitno gre res proti koncu. popek mam totalno izbočen že ene 2t, sramna kost mi bo počila.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.10.2009 19:12:35
|
|
|
|
Serendipity
|
Na hitrco - naša pupi:
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.10.2009 19:27:32
|
|
|
|
Fargesia
|
se*,
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.10.2009 21:09:56
|
|
|
|
Kliki
|
ja stimulacija je prov fajna. Sam na žalostmoj hodi čist skurjen okoli in zvečer samo pade v posteljo. Sem pa za danes odredila obvezno . Nončika ja kot kaže bo tale tvoja porodniška brez zelo kratka. Lepo bodi in odpočij si. Lep pozdrav tudi vsem mamicam in soborkam.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.10.2009 21:33:02
|
|
|
|
ledenka
|
pa še tu mal stimulacije nončika in murkica, čestitam za začetek porodniške! kliki, tebi pa želim prav pohotno
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.10.2009 22:10:37
|
|
|
|
Kliki
|
Se* kaka luštkana pupa. Ledenka tale tvoj fant je pa pravi korenjak. Koliko je star? Ja upam da bo moj dragi sposoben ker je že nekaj jamrov pa nisem popustila. Je treba na polno brez izgovorov. Nočka vsem.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.10.2009 22:22:49
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Ledenka tale tvoj fant je pa pravi korenjak. Koliko je star? 5 mesecev bo v ponedeljek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.10.2009 8:50:07
|
|
|
|
spps
|
ojla! Kako ste kaj? mamice,nosečke in ostale borke? katera je zdaj na vrsti,da dobi bebico? Nončika? in ena slikca :
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.10.2009 9:36:08
|
|
|
|
pikicao.
|
iiiiiii.... ajsi ga redno spremljam na fb-ju je moj mali korenjakec.. toook srckan d komi cakam kdr das kakasno novo slikco spps kok ste pa vi tud sikani k tko lusno gledate se* lepa lepa.. sm ti ze pod albumcek komentirala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.10.2009 9:40:09
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Sekica, Ajsi, Spps jooooj kolk smo fletkani Lep peteeeeeeek
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......