![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.10.2009 19:18:51
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica nemogoce........pred enim letom kupim dormeote in mi jih se isti mesec zalije toca.jih uspem posusit in ocistit...zdaj pa to........sem hotela zabrisat stran posteljo in it po novo in slucajno po pol leta obrnem jogije-spodaj jih je nacela plesen!!!!!!!!!! in kaj naj sedaj??????? kake ideje?nasveti probaj pošpricat s sagrotanom za tekstil, to je neko čistilo proti plesni, dobi se v mullerju
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.10.2009 19:25:06
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica monchy zdaj se pa boma te vidle enkrat....fani je moja kolegica in tudi tam zraven delam analize telesa reees? super. ona je prava asica. full fajn je te boš prišla na kavo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.10.2009 19:39:32
|
|
|
|
*monchy*
|
da vam morem povedat kak je bil moj dragi danes priden ko sem bla jaz v službi počistil je generalno vso stanovanje prah pod postlo, okna, pomil je tla, posesal, naredo red v predalih... kar nisem mogla verjet kak je bil priden
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2009 19:52:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2009 19:53:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.10.2009 20:12:42
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 cel dan sem že v cotah... meni jih je ponoči zmočilo in jih nisem rabla pospravljat jaz sem pa jesenske stvari prebirala in tudi na tebe mislila zraven, ker je kar nekaj tvojih zraven, pa na katko, ko sem mihu oblačila tinovo pidžamo.... hvala obema
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.10.2009 20:14:28
|
|
|
|
ada2
|
monchy tvoj je pa res priden mojemu kaj takega še v najbolj norih sanjah ne bi prišlo na pamet , ok, posodo bi se verjetno spomnil umiti, pa kak prah pobrisat, to pa je tudi vse...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.10.2009 20:19:14
|
|
|
|
*monchy*
|
ada ja danes je pa bil res priden sem jamrala 3 dni skup da bi vse to mogla nardit in je danes on sicer se to redko zgodi ampak hb da se vsaj zgodi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.10.2009 20:30:53
|
|
|
|
ada2
|
tatly si klicala?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.10.2009 20:36:07
|
|
|
|
tatly
|
ada sma ja grema v nedeljo na ogled ce naju nebo gdo prehitel ker ze gre en par jutri gledat,,drzi pesti miljonkrat ti hvalaaaaaa
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.10.2009 20:37:22
|
|
|
|
*monchy*
|
tatly bomo držali pesti VSI kak je bebi?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.10.2009 20:47:36
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly ada sma ja grema v nedeljo na ogled ce naju nebo gdo prehitel ker ze gre en par jutri gledat,,drzi pesti miljonkrat ti hvalaaaaaa hej, zakaj pa so prijatelji? upam, da vam uspe
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.10.2009 21:18:39
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* da vam morem povedat kak je bil moj dragi danes priden ko sem bla jaz v službi počistil je generalno vso stanovanje prah pod postlo, okna, pomil je tla, posesal, naredo red v predalih... kar nisem mogla verjet kak je bil priden o, kak lepo No, moj pa je praktično vedno tak priden Jaz samo obešam in pobiram cote ter likam, vse ostalo pa večinoma dela on
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2009 6:29:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.10.2009 7:40:39
|
|
|
|
Barbara111
|
morrak hvala za kapučino.Mene je Tjaž zbudil ob 6.30 mleko bi pil in seveda nazaj za spal.Jaz pa ne morem več nazaj zaspat.Mi imamo zjutraj v vrtec oblečeno majčko z dolgimi rokavi in jopico in seveda dolge hlače.Greste na štajersko malo na dopust.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2009 7:48:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.10.2009 7:49:49
|
|
|
|
Barbara111
|
ja super
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.10.2009 8:51:48
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ja pridemo še en teden izkoristit. pozimi nimamo glih prave volje, ker je vikend ful mrzel, pa če pade sneg, nas je težko rešit , ker smo precej skriti in tam nihče ne hodi mimo kak ne? jaz sem negda vsak dan tam čisto blizu kosila vozila... zdaj pa pač moji nasledniki sicer pa... a za cel teden pridete? se kaj vidimo?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.10.2009 9:03:25
|
|
|
|
mihi78
|
Sem dobila en dober mail: Sledeča pesem je bila nominirana od Združenih narodov, l. 2008, kot najboljša pesem afriškega otroka: When I born, I black When I grow up, I black When I go in Sun, I black When I scared, I black When I sick, I black And when I die, I still black And you white fellow When you born, you pink When you grow up, you white When you go in sun, you red When you cold, you blue When you scared, you yellow When you sick, you green And when you die, you gray And you calling me colored? p.s. Dobro jutro!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.10.2009 9:12:12
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78 Sem dobila en dober mail: Sledeča pesem je bila nominirana od Združenih narodov, l. 2008, kot najboljša pesem afriškega otroka: When I born, I black When I grow up, I black When I go in Sun, I black When I scared, I black When I sick, I black And when I die, I still black And you white fellow When you born, you pink When you grow up, you white When you go in sun, you red When you cold, you blue When you scared, you yellow When you sick, you green And when you die, you gray And you calling me colored? p.s. Dobro jutro! jooooooj, sn se skoraj kr zjokala ...ful dobro pa ful resnično
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2009 10:21:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2009 10:25:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.10.2009 11:38:27
|
|
|
|
Barbara111
|
joj kak sem besna ,včeraj je imel Tilen popoldan fraj glede šolepa zdaj do 11.30 zdaj pa sem mu rekla,da je treba narediti nalogo in se tudi kaj naučit pa že pase mulo in je že vse narobe vsi smo hodli v šolo in se učili.On pa misli kaka krivica se zdaj njemu godi.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.10.2009 20:27:25
|
|
|
|
ada2
|
mi smo imeli bratvo in sem zdaj spravila deco spat, pa sebe pod tuš, in se usidrala tu na kavču s prenosnikom na trebuhu.... bi sicer mogla še marsikaj postorit, ampak tako kot vedno bo počakalo barbara in katja telefona nisem imela s sabo, zato se nisem javila...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.10.2009 21:04:02
|
|
|
|
ada2
|
sem glih gledala rezultate niveine nagradne igre, pa sem zadela, pa morrak, pa stella od suncicice, pa mogoče še katera, nisem tak pozorno gledla
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.