|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
4.10.2009 7:34:22   
*monchy*
dobro jutroo pa ena user posted image mi smo auf že od 5.45 ko je ati šo v službo. je blo tako jokanje da ati ne sme it v službo da to res ni. Včeraj sta bla celi dan skup, ker je mami bla v trgatvi in je blo danes grozno user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
4.10.2009 16:34:22   
katka37
ojla

ada, jaz sem tudi nekaj dobila od nivee, še na stari naslov, pa pojma nimam od kod user posted image , je šampon pa krema

uživajte v prelepi nedelji

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
4.10.2009 20:47:18   
ada2
kak lep dan smo mi preživeliuser posted image user posted image user posted image

katka jaz sem pred cca. 1o meseci tudi dobila neko kremo od nivee, pa nimam pojma od kod, zdaj pa sem tisti spomin igrala, ko se je tu gor vrtelo, pa sem dobila medvedka, nalepko za avto in nogavičkeuser posted image

tatly kako si rešila?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
5.10.2009 9:07:25   
tatly
ada-mislim da nebo nic ker se mi zdi da je full draga najemninauser posted image se zmenimo v sredo ali torek

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
5.10.2009 10:36:11   
suncicica
kak ste cvekice??  mi se dolgocasimo pa jo bomo mahnile na sprehod..

Stella in Pia

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
5.10.2009 12:30:43   
trezika
Dan!

Zdaj pa vem, zakaj zadnje dni bolj slabo spimo....zobek prihaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
5.10.2009 13:01:48   
tatly
tudi jaz vem razlog nocojsnjega jamranja-imamo drugi zobek samo ne 1 pac pa zgornji prvi kocnik-malo mi je cudno da niso prej 1 prisle

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
5.10.2009 16:39:55   
ada2
mi2 sva dobro rešila pri naši P, imamo zeleno luč za operacijo.... ne vem pa koga je bolj strahuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
5.10.2009 16:57:00   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

mi2 sva dobro rešila pri naši P, imamo zeleno luč za operacijo.... ne vem pa koga je bolj strahuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
5.10.2009 19:43:54   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
5.10.2009 20:22:18   
*monchy*
hei babike! da se vam na hitro malo oglasim. ju3 bom prišla domov pa bom verjetno tak pala v postlo takoj poleg Timona user posted image delam namreč od 9h pa do 20h user posted image ma šefica malo bolano in morem bit namesto nje user posted image upam da čim prej mine ker se mi bo zrolalo celi dan brez  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse nove zobeke

ada user posted image user posted image user posted image za tebe & Adama

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
6.10.2009 8:32:54   
petra *k
dobro jutro!!

stanovanje že pospravljeno, kavica tudi že kuhana, no skodelica je že skoraj prazna, jo pa še vam skuhamuser posted image user posted image . zaj pa treba še ugotoviti, kaj danes kuhati, ker ni idej. ma kera kako??

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
6.10.2009 9:22:18   
katka37
dobro jutro

petra, user posted image  za kavico
sem te zadnjič videla, smo se mimo peljali, upam, da ti uspe s porodniško

ada, saj bo, ti drugič povem par stvari o denisovi operaciji, da te malo potolažim user posted image

tatly, tudi mimo tebe sem se zadnjič peljala, sem te zadnji hip prepoznala, imaš že tako dolge lase pa še pobravane; je res skrajni čas, da se kaj vidimo, če vas skoraj ne prepoznam user posted image

pa user posted image user posted image user posted image  za vse nove zobke

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
6.10.2009 14:07:19   
tatly
katka-zdaj bi ze res bil cas da se enkrat dobimo na kaki kaviciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
6.10.2009 20:01:53   
trezika
Dober večer!

Mi sicer spimo, ampak vprašanje kako dolgo...tale zobek jo ful matra user posted image dans ponoči se je zbujala na 15 minut user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
6.10.2009 20:55:02   
ada2
evo, vse (upam, da res vse potrebno) je spakirano, otroci spijo (tokrat preverjeno vsi trije), jutri pa nuša na ekskurzijo, adam v bolnico, miha pa za spremljevalcauser posted image

aja, pa adam po novem pije mleko na šalico - flašo je pa sam v koš vrgel, ker se je vpičil v en vlak, da bi ga imel, pa sem rekla, da mu ga kupim samo, če da flašo vstran in pije na šalico. in sva šla domov preverit, da bo res pil, je spil od šuba eno šalico mleka, vrgel flašo v kanto in sma šla nazaj v pikapolonico po vlaka. kaj naredi en vlak tomažuser posted image

sicer je vedno vse ostalo pil na kozarec, edino mleko ne, je vedno rekel, da za njega ni dobro piti mleko na šalicouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
   [Brisano sporočilo]
7.10.2009 10:42:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1967
7.10.2009 12:30:46   
tatly
da vam povem klko mi je rekla za stanovanje v ormozu za samo najemnino bi mela 350€user posted image user posted image user posted image brez stroskov

< Sporočilo je popravil tatly -- 7.10.2009 12:31:03 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
7.10.2009 13:13:49   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

da vam povem klko mi je rekla za stanovanje v ormozu za samo najemnino bi mela 350€user posted image user posted image user posted image brez stroskov

user posted image user posted image user posted image user posted image

saj to je največji problem....js bi tudi ful rada videla, da bi šli mi trije nekam za sebe, ampak smo trenutno še nezmožni kakšno najemnino z vsemi stroški plačevat...pa moj itak ne bi šel v kakšno stanovanje...sicer razumljivo kr že 28 let živi v hiši, ampak če se odločiva za še enega pikeca (kar se sigurno bova user posted image ), potem nam bo to kar imamo trenutno premalo user posted image user posted image eh, sn malo zabluzila user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
7.10.2009 17:00:14   
Barbara111
tatly kolko sobno pa je to stanovanje za tako najemnini.Na Ptuju se je pred kratkim oddalo dvo  pa pol sobno za 240e plus stroški to so praktično dve veliki sobi in ena mala soba.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
7.10.2009 18:32:38   
suncicica
barbara ce bos vedela se za kaksno podobno stanovanje mi prosim sporoci

Stella in Pia

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
7.10.2009 19:00:06   
Barbara111
ja za to stanovanje sem vedela ,ker ga izdaja od Tilnovega sošolca mamica je pa v Trubarjevi ulici ,ogrevanje na plin.Vi bi šli v večje suncicica.Aha tam,ko še mamo mi eno stanovanje v Trstenjakovi ulici se bo eno veliko stanovanje dalo v najem čez 90 kvadratov bom vprašala za ceno.

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
7.10.2009 19:22:08   
ada2
jaz sem doma, šibam po nušo v šolo, potem se pa javim

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
7.10.2009 20:35:09   
ada2
no tak, adam in andrej sta v bolnici. v sobi sta s še eno mamico (upam samo, da andrej ne bo preveč smrčaluser posted image ), zaenkrat je adamu lepo, operiran bo pa jutri zjutraj.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
8.10.2009 8:11:39   
ada2
evo, šibam jaz zdaj nazaj za rakičan, da bo tam, ko ga pripeljejo iz operacijskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.