|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
8.10.2009 8:24:51   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

evo, šibam jaz zdaj nazaj za rakičan, da bo tam, ko ga pripeljejo iz operacijskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro vsem skupaj!!!! kako poletno vreme še mamo, prav paše,ne?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
8.10.2009 18:11:39   
ada2
madona ste zgovorne
cel dan sem v bolnici, ve pa ne uspete enega posta skup spravituser posted image

sramota

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
8.10.2009 18:14:13   
Anonimen
mi2 sma prišle zaj komaj gor, smo si malo kostanje pekli- no oni so še vuni mi2 pa sma pobegnile. petra kaj si pozabila na mene ali nimaš časa?

ada in kako je adam?

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1978
8.10.2009 20:39:39   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

ada in kako je adam?

čez dan je bil zelo dobro, se je smejal, igral... edino roka ga boli, ker ima nastavljeno kanilo, za grlo ni jamral nič... no, proti večeru pa ga je začelo boleti tudi v grluuser posted image

moram pa pohvalit rakičansko bolnico... svaka čast, mi je žal, da nisem šla tja rodit, ker tak prijazne sestre pa res redko srečaš, pa čisto vse so take, pa čistilke, vsaka si vzame čas, se pogovarja, tako z otrokom, kot s starši, otroke ful pohvalijo, tudi če veliko jokajo, jih tolažijo, se z njimi pohecajo, pa ful so ustrežljive... npr. andreju so hotele za kosilo celo meso razrezat, ker so vidle, da nima prstov na roki, pa so mislile, da mu ne gre.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
8.10.2009 21:19:56   
trezika
Dober večer!

ADA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Adama, da bo hitro okreval

Za Rakičan sn pa že kr nekaj pohval slišala tk da nekaj mora bit na tem user posted image sicer pa še vedno lahko greš četrtega tja rodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
8.10.2009 21:29:12   
mihi78
ada, lepo, da ste vse zrihtali user posted image user posted image user posted image pa user posted image tudi za prijazno osebje!
Lahko noč.

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
8.10.2009 22:07:35   
petra *k
deja, če ti odkrito povem, nisem pozabla na tebe, ampak me je tak celo popodne glava bolela, da se mi ni dalo klicat. bom te vjutro pozvala. sem še alešu rekla,d a bi te mogla, ampak me res še zaj glava boli, samo sem mogla priti sem gor še pogledat, če se kaj dogaja.

lepo spite

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
9.10.2009 8:36:48   
tatly
LARISA VSE LEPO OB PRVEM ROJSTNEM DNEVUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
9.10.2009 9:05:55   
petra *k
LARISA VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
9.10.2009 9:27:51   
*monchy*
user posted image LARISA VSE NAJBOLŠE user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
9.10.2009 11:46:22   
ada2
Vse najboljše Larisauser posted image user posted image user posted image

Adam je pa že domauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
9.10.2009 11:55:45   
suncicica
barbara mi bi sli v vecje,pa ce bi blo vpritlicje ali prvo  nadst. bi bilo super...........

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
9.10.2009 11:57:25   
*monchy*
tak! končno mam cajt da še se tu oglasim user posted image sem danes doma hb (mam malo podaljšani vikend) ker mam tako super šefico in ne rabim it danes za 1 nohte na Ptuj user posted image user posted image user posted image   drugače pa je služba več kot super user posted image

ada oo fiiiino! user posted image evo za adama user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
9.10.2009 12:52:13   
trezika
LARISA VSE NAJLEPŠE ŠE OD NAS  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
9.10.2009 13:21:34   
donna22
user posted image user posted image user posted image LARISA, VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
9.10.2009 14:17:40   
Barbara111
user posted image user posted image user posted image Larisa vse naj naj za tvoj 1.rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
10.10.2009 7:04:57   
tatly
dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
marjan počivaj v miruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
10.10.2009 7:35:01   
ada2
mi smo pa že od 4.30 pokonci... no, miha še spi, adam, jaz in andrej pa sestavljamo lego kocke...oz. začeli smo, potem se je adam spomnil, da bi rajši železnico, pa sma mi2 z adamom sestavila železnico, andrej se še muči z nekim vozilom lego tehnic, zdaj se je še nuša pridružila.... eh, še dobro, da je operacija mandljev samo 1x....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
10.10.2009 8:42:39   
katka37
dobro jutro

tatly, hvala za kavico
kaj pa se je zgodilo user posted image

ada, no vidiš, pa je mimo, zdaj pa samo naj čimprej popolnoma okreva, pa brez budnic tako zgodaj user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
10.10.2009 9:16:52   
*monchy*
dobro jutro pa hvala za user posted image

tatly keri marjan? user posted image

mi pa danes popoldan gremo v maribor gledat dinozavrov user posted image jih majo pri qlandiji.. sicer niti približno ne vem kak zgledajo oz kaki dinozavri bi naj to bli, ampak je timon čisto navdušen in bomo šli pogledat. hb je v šotoru tak da ne bomo mokri user posted image

< Sporočilo je popravil *monchy* -- 10.10.2009 9:28:01 >

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
10.10.2009 9:23:58   
tatly
marjan moj sososolec je vceraj umrl ker je mel maja prometnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
10.10.2009 9:28:37   
*monchy*
ooojej user posted image ma saj po eni strani pa bolše po moje no ampak vseeno mlad user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
10.10.2009 9:32:32   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

ooojej user posted image ma saj po eni strani pa bolše po moje no ampak vseeno mlad user posted image user posted image
vem ja se je revez vsaj resil vseh muk.

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
10.10.2009 9:33:24   
*monchy*
tatly takšnih in drugačnih muk ja 

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
10.10.2009 9:36:21   
tatly
midvi sma pa spet sami kot da cez teden nisma dovoluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.