|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
29.9.2009 21:10:51   
*monchy*
hvala za pikepoke user posted image

ada kake 3-4 dni se treba naprej naročit.. tu nekje

katka v ormožu delam oz. se učim samo masaže za npk uradno pa zančem ju3 delat na Ptuju user posted image user posted image   v studiu Marlyn (delajo 98%  nohte & kozmetične storitve) pa še plača & vse drugo je kar fajn razlike no.. user posted image
pa v ormož bom tu pa tam šla na pomoč priskočit ko bo gužva

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
30.9.2009 6:54:14   
*monchy*
dobro jutro! evo da vam skuham user posted image prej kot grem delat in vam povem da je moj mucek spal od 6h včeraj pa do pol sedmih danes vjutro user posted image user posted image user posted image sicer je po noči 3krat papcal ampak ok. jaz sem mislila da bo že ob 4h auf glede na to kolkih je šo spat

< Sporočilo je popravil *monchy* -- 30.9.2009 6:55:06 >

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
30.9.2009 9:26:01   
katka37
dobro jutro

monchy, user posted image za kavico, pa super da si zdaj na ptuju, si prej doma

lep dan vsem

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
30.9.2009 14:02:30   
trezika
Dober dan user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 14:39:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1880
30.9.2009 15:07:42   
suncicica
danes smo bili v razvojni -smo imeli terapije za pupi. in je terapevtka rekla da se nikoli ni imela dojencka na terapijah ki bi se pred 6m postavil na noge.........ali to pomeni da je videla malo dojenckov??

drugace pa sta baje obe presenetljivo napredni.......user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
30.9.2009 17:49:06   
petra *k
hello

kak ste, vse na potepu, da je tu tišina? tudi midvi sma ble na potepu. sma ble pri tatly- in to celo popoldan, pa še timona in monchy sma vidle.
pa še eno, ki se tu gor že dolgo ni oglasila. in sicer mamomajco in njenega marka. je rekla, da vas morem vse pozdraviti, pa da je zaj dosti  pri svojih tu na štajerskem, zato se ne oglaša toliko. je pa mali pravi lepotec

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
30.9.2009 17:52:09   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

danes smo bili v razvojni -smo imeli terapije za pupi. in je terapevtka rekla da se nikoli ni imela dojencka na terapijah ki bi se pred 6m postavil na noge.........ali to pomeni da je videla malo dojenckov??

drugace pa sta baje obe presenetljivo napredni.......user posted image

bravouser posted image user posted image user posted image po mamici

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1883
30.9.2009 20:05:38   
trezika
Čer!
Kaj sn vam že povedala, da naša Maruša zna ATA rečt že nekaj dni ne slišiš nič drugega več, ati pa je seveda ves blažen še včeraj v laboratoriju ko sva šle kri dat je uni sestri 2x rekla ata, una se pa začela smejat: "A atija kličeš? Ja kje pa je ta tvoj ata?"

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
30.9.2009 20:06:26   
trezika
Aja, dans sn pa končno zbrala pogum in šla malo tečt... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image madonca je pasalo.... sicer sn po letu in pol pavze čist brez kondicije, ampak počasi že bo... pa jutri se bom verjetno komaj na noge postavla user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
30.9.2009 20:31:30   
ada2
jao, jao, toti naš adam je celi potolčen... sta šla prej z nušo v knjižnico in seveda nazaj grede je padel in potolkel še drugi komolecuser posted image  počasi mi bo zmanjkalo oblog za raneuser posted image

suncicica tvoji pupi sta res napredni. terapevtka pa je verjetno mislila, da k njej ne hodijo taki, ki bi že pri 6 mesecih stali na nogah.

petra hvala za pozdrave od mamamajčeuser posted image , če jo še kaj vidiš, ali katera druga, ji reči, da jo pogrešamo.

trezika user posted image  ful si pridna.

zdaj pa da vam povem, kaj mi je adam prej rekel, ko je pred spanjem šel še lulat... lulek najprej malo počaka, da si odpočije, potem šele začne lulat.. tvoja lulika tudi najprej počaka, pa potem lula? user posted image  user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
30.9.2009 20:33:35   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

zdaj pa da vam povem, kaj mi je adam prej rekel, ko je pred spanjem šel še lulat... lulek najprej malo počaka, da si odpočije, potem šele začne lulat.. tvoja lulika tudi najprej počaka, pa potem lula? user posted image  user posted image user posted image user posted image

da dol padeš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kk je posrečen

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
30.9.2009 22:15:38   
suncicica
sem nalozla en posrecen videoposnetek mojih punc na facebook. tiste ki me imate gor se boste malo nasmejale.......in videla da meni res ni tecno z njima

< Sporočilo je popravil suncicica -- 30.9.2009 22:16:07 >

Stella in Pia

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
1.10.2009 8:44:41   
ada2
dobro jutro!user posted image

suncicica tvoji babiki sta res praviuser posted image

trezika Maruša bo pa očitno klepetuljauser posted image user posted image  moja Nuša je tudi nekje pri 7 mesecu začela ATA ATA, pa potem je kar nisi mogel ustavit... no, zdaj je pa le malo bolj zadržana postala.

meni pa adam spet sive lase dela s hoduljami... že tak je celi potolčen in zdaj se je spravil s hoduljami hodituser posted image user posted image user posted image ... samo čakam, da vredi zružiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1889
1.10.2009 8:46:14   
petra *k
dobro jutro!!!

pa še kavo vam ponudim,user posted image user posted image , potem pa letima midvi v trgovino.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1890
1.10.2009 15:27:27   
petra *k
mislim..... full čvekate, ne. nevem, če bom uspela vse prebratiuser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
1.10.2009 16:15:33   
tatly
evo nasa bejba je zacela laufat k sosedovim ze pri 1letu kaj se bo cez kako leto jo bom lovila od sosedov do drugih

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
1.10.2009 16:32:58   
ada2
evo, jaz sem pa uspela si najti čas za en kapučinouser posted image

nuša in adam se igrata neko družabno igrico, miha po tleh raziskuje, pa je vsaj 5 minut mir, ker prej sem točno mislila, da me bodo mogli na psihiatrijo odpelatuser posted image
nuša prišla iz šole s kupom nalog in seveda je adam hotel, da se gre takoj z njim igrat, pa je bilo dretje.... na srečo je moj ati to politično rešil tako, da je povabil adama s sabo v trgovinouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
1.10.2009 17:41:01   
Barbara111
evo mene,da se malo javim jaz mam vse tak natrpano pa služba pa s TILNOM kaj povadit za šolo ,pa kuhanje komaj čakam jutri,da si malo spočijem vsega že mam dovolj,sem že potrebna DOPUSTA ali kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
1.10.2009 17:53:28   
*monchy*
user posted image STELLA moja VSE najbolše za 13 mini rojstni daaaaaaaaaaan user posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
1.10.2009 17:54:44   
*monchy*
pa dober dan vsem user posted image sem se namučla prej ko sem vas prebrala user posted image barbara jaz tudi komaj čakam petek da mam 2 dni fraj user posted image user posted image tak morem delat v službi da mi po riti voda teče user posted image  user posted image  

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 18:35:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1897
1.10.2009 18:37:35   
Barbara111
monchy nič ne razumem kje zdaj ti delaš ,nisi delala v Mb.Jaz sem tudi zdaj oddala po meilu eno prošnjo za službo.

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
1.10.2009 19:01:43   
*monchy*
barbara na ptuju sem,ker ona v mb-ju je dol zaprla

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
1.10.2009 19:11:31   
trezika
Dober večer!

Mi že spimo user posted image user posted image tako hitro pa ne vem če je že šla kdaj spat.... mogoče bo vsaj bolj mirno spala... ali pa bo ob šestih cela budna in nasmejana user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.