|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
2.10.2009 16:50:03   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Pina, zakaj ze tko trpis.... user posted image  user posted image .... ajde isplaci se.... treba mi rame tvojeeeee, da placem na njemuuuuuuuuuuuuu user posted image  user posted image  user posted image

plačem jer duša i srce me boli....

user posted image user posted image user posted image
doći češ ti stipe dičiuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
2.10.2009 18:48:07   
Stipe air force
user posted image user posted image user posted image  O Inja..... ma dej napis kej... si bom ze kej mislu.... k si samo JAFO (Just Another Fuuser posted image king Observer).... Mogoć si pa ful sramezljiva.... Februarke, malk me podprite... mogoć se bo pa javla... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
2.10.2009 19:01:56   
pina-1

user posted image user posted image user posted image  O Inja..... ma dej napis kej... si bom ze kej mislu.... k si samo JAFO (Just Another Fuuser posted image king Observer).... Mogoć si pa ful sramezljiva.... Februarke, malk me podprite... mogoć se bo pa javla... user posted image  user posted image  user posted image

šele ko nam pokažeš maksauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2878
2.10.2009 19:40:44   
blaža

se strinjam.user posted image Niti moje torte ni pohvalla.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2879
2.10.2009 20:22:02   
Blacky*
čer,

no naša femili na kupu... končno, ker sem komaj preživela...

ati je prišel, je danes naredil veliko km... šel po stvari v prkolo, vrnil kombi babi in dediju, zdaj je pa prišel domov...

Val ga je počakal, zdaj pa gre spat user posted image

potem se pa mami in ati mal pocartata user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
2.10.2009 20:23:20   
Blacky*
blaža.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super torta...svaka čast...

stipiči... kad če fotka prestolonaslednika...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
2.10.2009 20:47:59   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

se strinjam.user posted image Niti moje torte ni pohvalla.user posted image user posted image

...tud gledanje stane... kaj se ce bi jo zrli... mmmmmmmmmmm user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
3.10.2009 7:22:33   
Blacky*
dobro jutro

prvauser posted image

no danes smo že ob 7.00 vstali, zgleda da malo nosek nagaja... gremo baby vac vključit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2883
3.10.2009 7:24:00   
blaža
jutro 2.user posted image

Mi smo tudi že vstali. sem že dala prat en stroj, pa en sušilni zložla. No robo v sušilnem.user posted image

Pa kavico sem tudi že spila.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
3.10.2009 7:34:07   
blaža
O inja, jutro. Ni kej dosti za brat, še vsi spijo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
3.10.2009 7:43:58   
misar

dobro jutro čvekice

najprej naj pohvalim tortico od blaže, svaka častuser posted image user posted image user posted image user posted image (to zato, da jih ne bom slišala, kako sam berem, napišem pa nč ne user posted image user posted image user posted image user posted image )

tebi itata pa en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj veš, če e kdo razume te jaz. v enem letu in pol, se je mogoče 5x zgodilo, da smo spali celo noč (mislim, da niti 5x ni blo user posted image user posted image user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: itata

pa prosim naj mi katera ne reče, to so pa otroc al pa kaj tazga... ker vaši tega ne počnejo, moj ma pa skoz neke nočne fore... jaz ne vem. sej sem ga enkrat tud jokat pustila. pa se je jokal 1 uro pa 45 min pa ni zaspal... tko da ta moj je res nek izjemen primer ne morem druzga rečtuser posted image pa mi je jasno, da bo enkrat nehal, ampak ta najbolj "vztrajni" težijo tkole ponoč do 3. leta... sej načeloma sem se navadla in tudi sprijaznila, sam bi rada pa tudi razumela zakaj je to tko!! mal je navada, ker se itak že skoz velik zbuja, mal pa ne vem, genskouser posted image baje sva se tud midva velik zbujala kot otroka...

jaz sem se nehala sekirat zakaj je tko, kdo je kriv, kakšne so to navade. ponavadi se je izkazalo, da ko sem že čist popiz*** zaradi nespanja nam je kak zob ven pokukal, nimam pojma...danes se je zbudila n-krat, sam sem mela srečo, ker me je ob polnoči moj dragec poslal spat na kavč, da se vsaj jaz naspim...za to sem mu hvaležna ful. zdaj namreč večkrat prakticirava spanje na kavču, da se vsaj eden naspi tisto noč, pa kar gre.

evo to je to

danes moram it v akcijo za kuho, ker dobimo dve familiji na obisk in bo ludnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
3.10.2009 7:44:46   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

O inja, jutro. Ni kej dosti za brat, še vsi spijo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
3.10.2009 8:02:59   
mala_pikica
Jutro še od meneuser posted image !

Jaz pa ravno kar pijem kavico, ki mi jo je naredil dragi! Zdaj grem pa tudi jaz pečti tortico za mojo Lano, ki ima danes 5 rojstni dan. Danes gre z prijatelji kar v MCdonalds, jutri pa praznujemo z moževo familijo. Punce jaz kar ne morem verjeti, da je stara že 5 let, saj sem vesela, da raste in, da je vedno bolj samostojna, samo prehitro mi čas bežiuser posted image user posted image .

Blaža tvoja torta je super lepa, res si prava profesionalkauser posted image user posted image user posted image .

Nič punce lepo se imejte, moram iti malo migati, da kaj naredim, uff kolko moram še narediti danesuser posted image .

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
3.10.2009 8:04:44   
mary_lou
Itata a sta vidva kdaj probala varianto da vsako noč en spi na kavču? Da si vsaj vsak drug dan človeško naspana?

Mi smo že pokonc Tai že formulo gleda, pr nas ne palijo kej dost risanke pred tv ga zalima le formula in pol ma tok za povedat zravn brrm, brmmm, buummm :-)

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
3.10.2009 8:12:18   
mary_lou
Blaža, torta je pa itak bomba...user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
3.10.2009 8:17:50   
blaža
LANA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 5. ROJSTNI DAN!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
3.10.2009 8:32:52   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lana vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
3.10.2009 8:55:36   
Stipe air force
Jutrooooooooo Februarke...... user posted image  user posted image  user posted image  in Inja....... user posted image  user posted image  user posted image

Prva noc z Maksom doma user posted image .... smo pac malo nenaspani user posted image ... Sefla se trudi da ga doji on pa ne, je lenoba za vlect in se bo moral se potrudit.... user posted image .... tko da smo imeli seanso od 4.45 do 6.30.... lacen user posted image , pokakanuser posted image , mrzli podplatki kljub 3jim stumfkomuser posted image .... (Stipe pogrel termofor in je zdaj okuser posted image ).... Zdaj spita v zgornjih sobanih user posted image  user posted image .... jaz in Carica se pa igrava ker je ustala ob 8ih user posted image . Maksov jokec ponoci je ne moti user posted image ... Zdaj se bo se treba navadit da bomo malo zaspani... user posted image  user posted image .... kmalu pa , upam, da ga bo Carica naucila kako se spi user posted image ....

Lana vse naj, naj, od 4ih Stipicev.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 3.10.2009 8:58:03 >

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
3.10.2009 12:24:48   
dolenjka
Dan user posted image

Se spodobi, da se še jaz javim user posted image

Berem, da Stipe redno poroča, sicer bolj tako tako, ampak važno da je Inja na tekočem user posted image  user posted image  user posted image

Kaj naj vam rečem, če sem trma sem trma in v nedeljo sem še malo praznovala (hvala vsem za čestitke), v ponedeljek zjutraj okoli 4h sem pa začutila prve popadke na 15 minut in ob 5.40 počasi vstala da se pripravim za na pregled in glej ga zlomka, popadki ponehali user posted image  Ob 6.45 sva s Stipetom štartala (Taro je pazila moja mami) in štala, še pred Grosupljem 6km zastoj zaradi nesreče. Ne rabim posebej razlagat da so se spet takoj popadki začel, a ne user posted image  user posted image  No ene 3 res močne sem predihala in pol je bila 1 ura okoli in promet je stekel, men se je tut mal umril - verjetno je spet psiha delala user posted image  Pol sem se pa odločla, da bo na Lomu ustavil, ker moram lulat, pa tut če rodim user posted image  in mi je ratal - lulat namreč, pa še 1 popadek sem vmes predihala user posted image
No, pa prideva ob 8.30 v Postojno tam pa štala na CTGju, 4 pred mano. Pa nisem vedla a nej kaj rečem al ne, pa sem rekla dokler ne boli bom čakala in trpela, pa mal šetkala, da če je to to, da se čim bolj odprem user posted image  Ob 10.15 sem prišla na vrsto za CTG in po 5 minutah je en tak močan vsekal, da ga je mašina komi spisala na papir user posted image  Pride babca, pogleda in mi je blo kuj jasno da bo ekšn user posted image  No, čez 10 minut me moj G pride pogledat in sam reče babci da naj me sklistira, ker bomo rodil user posted image  Odprta pa 3 cm, čeprav sem pričakovala več. No, pol pa procedura s klistirjem, pa papirji, pa Stipe po torbo, jaz tuš.... pol sem še mal poskakovala po hodniku, pa z Ello čvekala, pa z mami, pa s sestro... user posted image  In okrog 12h sem šla notri, da smo papirologijo uštimal. Babca men da naj se vležem, jaz pa njej da ne, dokler ne bo nič počela z mano, ker bom pol predolg mogla ležat user posted image  user posted image  user posted image
No, pol je pa dohtar prišel in okol 13.15 so mi predrli mehur, popadki so ojačali, odprta 4 cm, premal za epiduralno, tko da sem mal zvezde štela, sam pol je šlo pa hitr, dobila epiduralno malo nižje, ker je bilo slabo tipat vretenca, pa še to je trajal, ker sem imela na 4 minute popadke, tko da meje mogla čakat da prediham, pol je pa kr šlo, čeprav sem se neki pritoževala baje user posted image
Kot že veste, sem potem res ekspresno rodila ob 14.59. Maks je imel na žalost 1x zavito popkovino in z glavico ni bil v čisto pravilni legi, zato ga je babca mogla mal obračat in to je pač še 1 šiv več kot pri Tari povzročilo, ampak nič hudega ni bilo, ker je bilo to šivanje čisto nekaj drugega kot pri Tari, ko me je un makedonac user posted image  obdeloval user posted image  Spet je blo več smeha kot resnosti, od tega kdo ga  bo pil če bom lepo zašita, do tega, da je Stipe revež ves pol adrenalina prijavil, da je njegov sin čist njegovmu prjatlu podoben, ker je tko kosmat po hrbtu user posted image  user posted image  user posted image  Babca je skor dol padla. Mi je rekla če vem kaj si zdej ona misli  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, tko je to pol blo, zdej veste. V bistvu je bilo vsega konc v manj kot dveh urah, še hitreje kot pri Tari user posted image  Pa samo svoje popadke sem imela tokrat, nič umetnih niso dodajali user posted image
Pol sem ga pa še mal na zizo dala, da je mal priteklo, drugače sem pa očitu dovolila, da ga je mal več pestval, ker je bil itak čist user posted image

No, jaz sem bla lačna kot konj in sem nafehtala še večerjo, Stipetu so jo itak dali, ker se je revež nadelal user posted image

"Dojit" sva se začela takoj, samo je pa problematičen za pristavit v 3 krasne user posted image  Tara ni bila jedka, ampak je imela vseeno močan sesalni refleks, tale ga pa nima ne vem kaj in je cela umetnost pristavit. Še večeraj popoldan ni bilo tko slabo, ponoči pa ni bilo variante da ga pristavim, pa če sem se na glavo postavila user posted image  Tko da smo mu dal 30 ml dodatka da se je umiril, pol ga je blo treba previt, ker je bil čez in čez uscan user posted image  in še posračkan, tko da smo res imel 1 uro in pol dolgo seanso proti jutru user posted image  No, sej pol je pa spal do 9.30 user posted image  Sam pol pa spet ne zize, tko da sem mu dala po flaši vse kar sem ob 6h izčrpala (80 ml) in še kar spi, tko da sem jaz zize praznila pred 2 urama, da jih ne raznese in spet 100tko načrpala user posted image  Ne vem v čem je problem, mogoče so prepolne. Ko se zbudi si bom mal ven sčrpala, pol ga bom pa spet probala pristavit, ker tole črpanje mi ne diši glih user posted image  user posted image  Ampak najvažnejše je, da je proizvodnja zalaufala user posted image  user posted image  user posted image , otroka bomo že nafutral user posted image   

Carica se tudi lepo navaja, danes sem ji rekla če mi prinese Maksovo flašo, ker je lačen in je šla k Stipetu in mi jo prinesla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako, izčrpno poročilo, zdaj bo počasi budnica in grem mal počit, pa kosilo pripravljam (goveja juhica, tenstan krompirček, govedina in rdeča pesa) user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2894
3.10.2009 12:49:38   
Februarka08
Dolenjka, so mi šle kar kocine pokonci ko sem bralauser posted image user posted image čestitke za ekspresen porod, zdravega Maksa in polne mlekarneuser posted image user posted image mu bo že vklopilo kaj je treba, da ne bo lačen, super da maš toliko mlekauser posted image lepo se cartajte, papcajte, skratka imejte se lepo in uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
3.10.2009 18:07:34   
dolenjka
Se vidi da vsi martinčkate na sončku, jaz bi tudi user posted image

Stipe in carica sta šla k mojemu nečaku na praznovanje 2. rojstnega dne, mi2 sva pa doma user posted image  Maks je prejle lepo pojedel 1 zizo in še malo in zdaj, ko sem se jaz vlegla da bom mal počivala se je podelal, pa še se nekaj oglaša in čakam če bo še kaj user posted image  da ne bom prehitro previjala oz. dvakrat user posted image  Je pa tko ustrelilo, da sem kar skočila s kavča user posted image  user posted image  user posted image

Smo prej pri kosilu s Taro klepetali in vprašam jaz njo kaj delamo in pravi papamo, kaj pa Maks dela sem vprašala, pa ona prjav: "kaka" user posted image  user posted image  user posted image  Ta je res ena modelka user posted image

Šele zdaj, ko imam to miniaturico doma vidim, kako velika je že in "samostojna". Včeraj je tako lepo golaž in polento z žlico jedla, da sem sam gledala. Pa čevlje lepo prinese in se vsede da ji jih obuješ, nič ni protestirala za striči nohte, poje in pleše da jo je veselje  gledat...jah nič, mal sem raznežena kaj naj rečem user posted image  user posted image  ....

In zdej mali spi user posted image  Posran user posted image  Kaj se naredi, počaka da se zbudi al previje user posted image  Kot da imam prvega otroka user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
3.10.2009 18:50:24   
Februarka08
Sem prišla pogledat če je kaj novega, pa vidim da samo dolenjka sama s sabo čvekauser posted image
No, mi smo spet iz šopingauser posted image zmer rečem da je zadnjiuser posted image ampak danes sem celo SEBI privoščila 2 hlače ala trenirka, ker nimam nič za po rojstvuuser posted image in 2 majici, k se ful odpneta in bo pomoje joška lahko ven padlauser posted image pa za tamalo sem dobla jaknouser posted image sicer zadnjo, ampak jo mamo, za vsega skup 12€user posted image vse se že lepo pere, tako da še obesim, potem pa noge v luft in čakam, kaj bo nardila tale luna danes ponočuser posted image user posted image user posted image

Nič, lep večer, jaz grem večerjo narest za princeso, potem pa na kavč.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
3.10.2009 19:12:55   
pina-1
Dan.
O šefla si se le javla. LEpo te je spet brati in imeti med namiuser posted image user posted image . Vidim da Maks že kaže da je dedc. Pa sej veš kaki so oni... Ampak ne dvomim v to, da boš ti njega že pošlihtala tako kot je treba.

DOjenje bo pa tudi steklo. Mogoče je malce zlatenica v giru. Tudi če se ne pokaže jih lahko uspava in poleni. Mi smo z Mio imeli iste probleme, ampak je pol šlo. Na flšo ga pa le ne navajaj, ker pol res ne bo hotel vleči.... Pa saj veš kako to gre.

Aja pa ka se kakanja tiče. Jaz jih nisem budila. Ker če e+je pokakan mu ne bo nič hudega. ČE ga pa zbudiš, zna pa trmo in jokavost udarituser posted image user posted image user posted image .

Mi smo preživeli lepo sončno soboto kar zunaj. Celi dan smo se venih podili.  Midve z Mio sva bli na šolskem pohodu, Pino je pa mene špilal, ker je moral dopoldne Ano urihtat, pa cunje obesit, pa kosilo skuhat.. Bogi reež je bil tako utrujen, da je po kosilu moralit malo počituser posted image user posted image Zdaj pa smo noter, ker že pošteno zebe... Pa pokakani smo tudi in se gremo kar stuširat, da smo pripravljeni za v pančevo.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
3.10.2009 19:19:44   
pina-1
Stipiči a nam boste postergli s kako sliko vašega lepotca?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
3.10.2009 19:32:24   
dolenjka
Pinči, bova prilimala kako slikico, samo da prideta carica in Stipe domov in se spravimo spat (Taro), pol pa prilimam 1 al pa 2 samo za vas firbce user posted image

Aja, BTW prej sploh ni bil posran, sam prdnu je k šus user posted image  Sam sem ga previla ker se je zbudil in težil, pa še dobr da sem ga, ker ta lulek ful dela user posted image   in je bila plenica polna  user posted image  Pol je pa še 1 zizo pohamsal in zdaj že 1 urco pančka user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......