Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 9:19:13
|
|
|
|
itata
|
pa prosim naj mi katera ne reče, to so pa otroc al pa kaj tazga... ker vaši tega ne počnejo, moj ma pa skoz neke nočne fore... jaz ne vem. sej sem ga enkrat tud jokat pustila. pa se je jokal 1 uro pa 45 min pa ni zaspal... tko da ta moj je res nek izjemen primer ne morem druzga rečt pa mi je jasno, da bo enkrat nehal, ampak ta najbolj "vztrajni" težijo tkole ponoč do 3. leta... sej načeloma sem se navadla in tudi sprijaznila, sam bi rada pa tudi razumela zakaj je to tko!! mal je navada, ker se itak že skoz velik zbuja, mal pa ne vem, gensko baje sva se tud midva velik zbujala kot otroka...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 9:41:11
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jutroooooooooo.... Zunaj je fuj vreme.... Carica pa je dobr volje ker greva po mami in bratca Maksa v porodnisnico v sportnem mestu Poooostojna.... .... Sefla mi je javla, da sta oba ok in da startava.... tko je pr nas.... Zelim vam Tih dezeven dan....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 10:23:36
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jutroooooooooo.... Zunaj je fuj vreme.... Carica pa je dobr volje ker greva po mami in bratca Maksa v porodnisnico v sportnem mestu Poooostojna.... .... Sefla mi je javla, da sta oba ok in da startava.... tko je pr nas.... Zelim vam Tih dezeven dan....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 10:30:21
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, dež Pri nas je tudi prišlo do spremembe plana in bomo skupaj čez vikend. Babi je zbolela, upamo da ni hujšega in ga ne more čuvat... pa saj je ok, samo naj se pozdravi, da bo vse ok. No pa bomo vsi 3je... ups 4 (še naša Liu)... jaz bom sicer čez vikend delala... a fanta bosta kje blizu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 10:32:20
|
|
|
|
Blacky*
|
Itata, mogoče se ti bo zdelo čudno, kaj pa če bi ga peljala k bioenergetiku... naš odkar hodimo (kar pa že zelo dolgo) spi brez napakic in to do 7 ali 8
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 10:32:36
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jutroooooooooo.... Zunaj je fuj vreme.... Carica pa je dobr volje ker greva po mami in bratca Maksa v porodnisnico v sportnem mestu Poooostojna.... .... Sefla mi je javla, da sta oba ok in da startava.... tko je pr nas.... Zelim vam Tih dezeven dan....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 10:44:51
|
|
|
|
itata
|
blacky: pojma nimam kaj naj bi mu bioenergetik pomagal na to temo?? kaj pa vem... mogoče. sej enga clo poznam. drugač pa moram povedat, da je mali taka faca. ful obrajta inštrumente in ima mali boben ("bum bum"), mali kitaro ("bem bem" - to je kao brenk brenk po mojem), trobento ("tla-ta-ta") in malo harmoniko ("moma") na katero pa tudi dejansko nekaj špila. jo zna prav pravilno prijet in špila. ej crkneš od smeha pa ful govori zdej in reče lepo npr.: noga, voda, tuš, banja cel kup zadev. edin črka C in Č mu ne greta in pol reče namest punca = punka, namest buča = buka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 11:30:27
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Dolenjka velkom bek Jencili in listek, hvala za družbo včeraj in za info glede nogavičk. Smo se kar takoj zapeljali tja in jih vzeli res so ugodne pa tista gospa super prijazna, je Larisa kar takoj dobila ene nogavičke Hello Kitty od nje No, jaz grem tud lahko rodit, ker mam novo frizuro tako da bo upam vesel ko me vidi samo danes ne bi, ker se morm še mal spočit Vsem lep konec tedna, danes gre mal dež, ampak ni panike, saj bo kmalu bolje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 12:07:44
|
|
|
|
blaža
|
evo to je ratalo danes. Še nekaj popravkov( krema pod vrtnicami) popravim, pa bo ok.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 12:30:06
|
|
|
|
Februarka08
|
Blaža, genialno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 12:40:56
|
|
|
|
itata
|
blaža: samo UAU lahko rečem bravo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 12:41:48
|
|
|
|
blaža
|
hvala , se priporočam .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 13:34:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
Mi smo pa domaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sefla neki papa, Maks spi, Carica spi..... Tih dezeven dan Blaza ti si "genious tortious" Itata.... ne obupaj .... boste ze spali... Februaraka.... don't worry.... bo tocno v roku.... tko k Sefla..... Pina.... a se pada? (mislim na dez) Blacky.... kako endivia?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 14:08:54
|
|
|
|
ella79
|
dolenjska femeli super, da ste doma v popolni zasedbi imate idealen dan za crkljanje blaža ti pa res tole noro obvladaš. Pohvalno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 14:14:32
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mi smo pa domaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sefla neki papa, Maks spi, Carica spi..... Tih dezeven dan Blaza ti si "genious tortious" Itata.... ne obupaj .... boste ze spali... Februaraka.... don't worry.... bo tocno v roku.... tko k Sefla..... Pina.... a se pada? (mislim na dez) Blacky.... kako endivia? bravo stippičiiiii Sitpe zdej pa RES več nisi edini moški pri bajti..hahahahahahaa A bomo vidli kako sliko od Maksa lai kaj? smo firbčni veš. No vsaj mi primorci
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 14:19:12
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mi smo pa domaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sefla neki papa, Maks spi, Carica spi..... Tih dezeven dan Blaza ti si "genious tortious" Itata.... ne obupaj .... boste ze spali... Februaraka.... don't worry.... bo tocno v roku.... tko k Sefla..... Pina.... a se pada? (mislim na dez) Blacky.... kako endivia? bravo stippičiiiii Sitpe zdej pa RES več nisi edini moški pri bajti..hahahahahahaa A bomo vidli kako sliko od Maksa lai kaj? smo firbčni veš. No vsaj mi primorci gorenjci nismo nič boljši
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 14:20:01
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mi smo pa domaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sefla neki papa, Maks spi, Carica spi..... Tih dezeven dan Blaza ti si "genious tortious" Itata.... ne obupaj .... boste ze spali... Februaraka.... don't worry.... bo tocno v roku.... tko k Sefla..... Pina.... a se pada? (mislim na dez) Blacky.... kako endivia?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 14:20:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mi smo pa domaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sefla neki papa, Maks spi, Carica spi..... Tih dezeven dan Blaza ti si "genious tortious" Itata.... ne obupaj .... boste ze spali... Februaraka.... don't worry.... bo tocno v roku.... tko k Sefla..... Pina.... a se pada? (mislim na dez) Blacky.... kako endivia? bravo stippičiiiii Sitpe zdej pa RES več nisi edini moški pri bajti..hahahahahahaa A bomo vidli kako sliko od Maksa lai kaj? smo firbčni veš. No vsaj mi primorci gorenjci nismo nič boljši sam ne vem kaki so dolenjci
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 14:22:14
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mi smo pa domaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sefla neki papa, Maks spi, Carica spi..... Tih dezeven dan Blaza ti si "genious tortious" Itata.... ne obupaj .... boste ze spali... Februaraka.... don't worry.... bo tocno v roku.... tko k Sefla..... Pina.... a se pada? (mislim na dez) Blacky.... kako endivia? bravo stippičiiiii Sitpe zdej pa RES več nisi edini moški pri bajti..hahahahahahaa A bomo vidli kako sliko od Maksa lai kaj? smo firbčni veš. No vsaj mi primorci gorenjci nismo nič boljši Pa mi zamorci tudi nič boljši.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 14:24:18
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mi smo pa domaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sefla neki papa, Maks spi, Carica spi..... Tih dezeven dan Blaza ti si "genious tortious" Itata.... ne obupaj .... boste ze spali... Februaraka.... don't worry.... bo tocno v roku.... tko k Sefla..... Pina.... a se pada? (mislim na dez) Blacky.... kako endivia? bravo stippičiiiii Sitpe zdej pa RES več nisi edini moški pri bajti..hahahahahahaa A bomo vidli kako sliko od Maksa lai kaj? smo firbčni veš. No vsaj mi primorci gorenjci nismo nič boljši Pa mi zamorci tudi nič boljši.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 14:27:10
|
|
|
|
blaža
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 14:28:16
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mi smo pa domaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sefla neki papa, Maks spi, Carica spi..... Tih dezeven dan Blaza ti si "genious tortious" Itata.... ne obupaj .... boste ze spali... Februaraka.... don't worry.... bo tocno v roku.... tko k Sefla..... Pina.... a se pada? (mislim na dez) Blacky.... kako endivia? bravo stippičiiiii Sitpe zdej pa RES več nisi edini moški pri bajti..hahahahahahaa A bomo vidli kako sliko od Maksa lai kaj? smo firbčni veš. No vsaj mi primorci gorenjci nismo nič boljši sam ne vem kaki so dolenjci pomoje nas bodo pustili še mal čakati
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 14:31:00
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mi smo pa domaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sefla neki papa, Maks spi, Carica spi..... Tih dezeven dan Blaza ti si "genious tortious" Itata.... ne obupaj .... boste ze spali... Februaraka.... don't worry.... bo tocno v roku.... tko k Sefla..... Pina.... a se pada? (mislim na dez) Blacky.... kako endivia? bravo stippičiiiii Sitpe zdej pa RES več nisi edini moški pri bajti..hahahahahahaa A bomo vidli kako sliko od Maksa lai kaj? smo firbčni veš. No vsaj mi primorci gorenjci nismo nič boljši sam ne vem kaki so dolenjci pomoje nas bodo pustili še mal čakati dolenjski... sploh se ne zavedajo kako mi trpimo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 14:52:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
Pina, zakaj ze tko trpis.... .... ajde isplaci se.... treba mi rame tvojeeeee, da placem na njemuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.10.2009 15:19:56
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mi smo pa domaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sefla neki papa, Maks spi, Carica spi..... Tih dezeven dan Blaza ti si "genious tortious" Itata.... ne obupaj .... boste ze spali... Februaraka.... don't worry.... bo tocno v roku.... tko k Sefla..... Pina.... a se pada? (mislim na dez) Blacky.... kako endivia? bravo stippičiiiii Sitpe zdej pa RES več nisi edini moški pri bajti..hahahahahahaa A bomo vidli kako sliko od Maksa lai kaj? smo firbčni veš. No vsaj mi primorci gorenjci nismo nič boljši sam ne vem kaki so dolenjci pomoje nas bodo pustili še mal čakati dolenjski... sploh se ne zavedajo kako mi trpimo Tudi, koji smo između Mure in Dragonje smo isti .... Čekamo fotke Maksa, koji je stigao kući . Bravo mami, bravo Maks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blaža, ti si pravi maestro stipe, mi imamo le Tih oblačen dan....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......