farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja farfala, mene ne motijo pomanjševalnice, če so dobronamerne ali v hecu. Če te kdo zafrkava, je drugo.POmanjševalnice vzdevkov me pa sploh ne motijo, ker že original ni ime. Saj se tudi midva ne kličeva po imenih, ampak navadno ljubkovalno oz. po vzdevkih - njega skoraj vsi celo kličejo po vzdevku, ki je prišel iz pomanjševalnice, ki je njegov brat ni znal pravilno izreči. Tak da jaz sem bolj na izi glede tega:) ma saj meni tud to ni nek velik problem, samo je pa včasih meja med hudomušnostjo in zafrkancijo oz.zajebancijo precej tanka.Sem mela enkrat eno šefico smotano, mi je enkrat celo rekla deklica in, ko sem ji rekla za malo spoštovanja, prosim, je nehala s takimi pokroviteljskimi in vzvišenimi fintami Drugače pa zdaj tudi mi ta večjega kličemo ljubkovalno in mu je zelo všeč,ker malo je pa vseeno v regresiji in vidim, da je vesel, če ga tud na ta način pocrkljamo krtekxx se strinjam z vsem kar si povedala, v odnosu je res najpomembnejša komunikacija,kar pa moramo spet uredit - ženske! No,ja...zrihtat jo morata oba - če se sama s sabo pogovarjaš, nič ne pomaga . Nisem ravno tega imela v mislih, da bi se sama s sabo pogovarjala in s tem rešila problem , ampak, da moramo večinoma iniciativo za pogovor dat ženske, da se zadeve začnejo odvijat khurde, povej mu, da se morata pogovorit zato, ker si ti nesrečna. Ker ti ni fajn tako kot je. in tudi če po njegovem pretiravaš, ti še vedno ni fajn in se še vedno rabiš pogovorit - naj mu bo to motivacija. Če češ, mi pa lahko še kaj na mail napišeš. ja, khurde, samo ne obupaj
|