Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.10.2009 21:45:15
|
|
|
|
Pia73
|
Pika74 Danes je pa petek pa verjetno spet nismo za kofe,...jah, kje so dobri stari časi,... Jaz sem pa zmatrana, ko
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.10.2009 20:31:39
|
|
|
|
pika74
|
Ojla, ja enkrat se mormo dobit tlele na kofetku... tko kot v starih cajtih . Dons je bil pa en lep dan .
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 5.10.2009 17:52:44
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Vsem skupaj en lep pozdravček.Najin sonček Val je zelo dobro lepo napreduje,...Včeraj je poskusil malo prvega Fruteka sokeca in noro užival.POlivanje mleka in nepožirabnje slin se počasi ureja kolike tudi takole da ni večjih problemov.Vidim,da se je že naša citrončica pobahala,da je na Bledu cartala najinega sončeka Vala. Najin sonček bo že v četrtek star 4.mesece joj kako hitro čas beži...Se že na veliko pogovarjama Val se zelo,zelo rad pogovarja je pravi mali veseljak... In še nekaj citrončica sem videla,da si napisala da ne misliš več na IVF ker je vedno isti rezultat.Poglej si mene in še marsikatero borko v rokah držimo svoj zaklad niakr ne obupaj tudi zate se nekje skriva tale najlepši sonči žarek. Pika bravo za tvoj pogum le pogumno v novi boj iz srca ti privoščim,da okusiš kako lepo je,ko dobiš najlepše ime na tem svetu MAMA. Punce mislim na vas vendar časa je bolj malo za pisati. ,nas poznate??? LP mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 5.10.2009 17:55:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
IN še ena fotka Vala,najbolj uživa,ko ga mami da v veliko posteljo.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 5.10.2009 19:49:24
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija In še nekaj citrončica sem videla,da si napisala da ne misliš več na IVF ker je vedno isti rezultat.Poglej si mene in še marsikatero borko v rokah držimo svoj zaklad niakr ne obupaj tudi zate se nekje skriva tale najlepši sonči žarek. ,nas poznate??? LP mojca ja, veš, včasih rabimo malo predaha, pa prav nič hudega mi ni takole, tako da za enkrat bo kar takole prav, mogoče drugo leto spomladi pa res spet grem, a bi šla kar h Rešu za spremembo, tako da najprej samoplačniško, potem bi pa še zadnji poizkus na zdravstvo izkoristila, če bi bilo treba... malo še razmišljam o tem, vidiš slikica pa...ja, vas poznam, sem vas nekje videla že
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.10.2009 7:14:26
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija, kako lepo te je brati. citrončica, nikar ne obupaj. Morda malo pauze res rabiš, ampak da bi kar odnehala, to pa ne. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.10.2009 10:08:02
|
|
|
|
emaa
|
Hvala vsem za čestitke. NO, da mal povem. Najprej sva nekaj časa čakala v porodni, ker niso vedeli a bo en urgenten CR. No pol sem bla pa jaz na vrsti. ker sem že prek babici povedala, da čem spinalni blok so me že prej z glukozo nafilal, zadnji moment še urinski kateter dal, pa smo šli. Socer je nekaj dalj trajalo kot pri fantih, ma nisem glih dojemala, pa mal bolj sem čutila. Je babica rekla, da še dobro, da je bil CR, sem izgubila precej krvi, 700ml, ker je bila rahlo predležeča posteljica. Bi se pri naravnem porodu lahko zakompliciralo. Ma, ko so jo ven vzeli, jaz vprašam, kaj je, pa pravi anesteziolog punčka, en drug fantek, drug spet punčka. Pa jaz ja kaj je zdaj. V glavnem dojiva se od prvega dne, brez problema, je ful velik jedec, je že drugi dan na teži pridobila. Evo še par slikic.
< Sporočilo je popravil emaa -- 6.10.2009 10:11:43 >
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.10.2009 19:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Čudovito, še posebej ta zadnja slikica!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.10.2009 21:58:08
|
|
|
|
Pia73
|
emaa, čestitke celi družinici! Oprosti, ker nisem spremljala a ne vem, tole je šlo naravno? Ker dvojčka sta bila potem naravno spočeta, kajne? Pika74, mislim nate!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.10.2009 9:51:30
|
|
|
|
tia
|
ema ČESTITKE,kako ste luštna družinica.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.10.2009 9:53:36
|
|
|
|
koala
|
emaa kak maš ti cukrane otročke, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaki carteki iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.10.2009 20:23:17
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca Čudovito, še posebej ta zadnja slikica! se podpišem
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.10.2009 6:32:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva imava pa jutri končno informativni razgovor v Mb, me že malo zvija.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.10.2009 8:44:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene! Kako hitro čas beži,danes ima najin sonček Val obmesečnico star je že 4.mesece.Sonček mamica in ati ti želita lepo otroštvo,predvsem pa zdravja.Rada te imava. Punce Val se tako lepo na glas smeji,se odziva čeblja meni pa se ob vsem tem srce moje od veselja kar topi. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.10.2009 9:00:05
|
|
|
|
koala
|
Val čestitke ob obmesečnici, pa le še naprej tako razveseljuj mamico in atija. MuaMaca dobro opravita jutri, pa nič straha met so vsi prijazni.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.10.2009 21:43:51
|
|
|
|
Anitka
|
Ufff zamujam tudi tule marsikaj novega Na hitro Dolenjka in Emaa vajinima družinicima in veliko vsega lepega vajinim otročičkom. Pika, stara sablja - drži se in naj bo osmica srečna Pia73 - kako kaj? Tia - vem, da imam še dolg in me je že kar sram , ampak vedno ne nekaj in enostavno ni in ni tega presnetega časa. Koala - pa ti? Muca Maca Sulfinija vi pa tudi pridno napredujete Vsem ostalim pa danes en prav poseben pozdrav in se upam, da kmalu beremo. P.S. Lepo bi se bilo še kaj videti
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.10.2009 7:23:30
|
|
|
|
lana38
|
Anitka, tebe pa res dolgo ni bilo. Ni časa, zdaj ko si spet v službi. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.10.2009 8:24:09
|
|
|
|
koala
|
ANitka hvala na vprašanju, mi smo super. Pa ti? Kajko je v službi, a vajin princ tudi v vrtec hodi al ga babice cartajo? Se pa popolnoma strinjam, res bi se bilo lepo videt. Kje kjer je otrokom prijazno. Alo babe z prelogi na dan, kje in kdaj?????
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.10.2009 10:34:21
|
|
|
|
lana38
|
Jaz sem že enkrat omenila, da imamo na Ptuju eno fajn gostilno pri Šeguli, kjer so igrala zunaj in notri. Res je fajn za otročke. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.10.2009 21:17:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala ANitka hvala na vprašanju, mi smo super. Pa ti? Kajko je v službi, a vajin princ tudi v vrtec hodi al ga babice cartajo? Lepo, da ste super Mi smo tudi ok. Gal hodi v vrtec. Ene babice žal nima več, druga pa je ta mesec izgubila službo (Mura) pa jo koristimo, ko so počitnice in ko smo bolni. Smo pa že v septembru bili kar dva tedna bolni - vnet je ušesk in pa bronhitis. Se je pa naš frajerček kar fajn navadil. Zjutraj ob slovesu so sicer še solzice, drugače pa je zelo zgovoren, vesel, priden jedec... Se pa popolnoma strinjam, res bi se bilo lepo videt. Kje kjer je otrokom prijazno. Alo babe z prelogi na dan, kje in kdaj????? Ja čas bi že bil res!!!!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.10.2009 21:18:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Jaz sem že enkrat omenila, da imamo na Ptuju eno fajn gostilno pri Šeguli, kjer so igrala zunaj in notri. Res je fajn za otročke. LP Ja tvojega predloga se pa spomnim
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.10.2009 10:14:28
|
|
|
|
koala
|
lana se spomnim sa si predlagala to gostilno. Zaradi mene lahko tudi na Ptuju če Anitiki ni predalač, meni ta sobota ne odgovarja, med tednom pa se bomo tudi težko zmenile. Anitka, bošček Galu, upam da bo od zdaj zdrav, saj Alex je tudi že imel teden "bolniške" je imel vneto grlo. Anitka ti si bila ponavadi uspešna pri organiziranju srečanj, tako da določi datum .
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.10.2009 11:15:41
|
|
|
|
lana38
|
Anitka, javi, če ti ni Ptuj predaleč. Meni bi tudi bolj ustrezalo čez vikend, kot čez teden. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.10.2009 15:34:30
|
|
|
|
Sulfinija
|
V albumu Valov četrti mesec so nove slikice sončeka Vala. Val star 4.mesece in dva dni že drži žlico v svojih rokah jupi!!!!!!!!!!!In še tole kolki so ok,jutri sistematski in prvo cepljenje ter široko povijanje je konec. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.10.2009 17:20:56
|
|
|
|
citrončica
|
Sulfinija, sem ti napisala komentar pod slikico, tista mi je qjut kot bi pel in dirigiral zraven štorklji :-)
< Sporočilo je popravil citrončica -- 12.10.2009 17:21:25 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?