|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
1.10.2009 15:37:23   
pi82ka
...MMMMMMM SPEKLA PALAČINKE, zdej grem pa mal ležkat, da bom spočita ko pride lubi dobov, da greva na en sprehod.

Jah verjetno se res pripravlja vse skupaj na dan D, ampak jaz ne bi šla š rodit...ker nimam še časa,...moram še full stvari uredit ha,ha,hauser posted image user posted image user posted image
Jah nč, ko bo cajt bo pač treba it.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
1.10.2009 17:11:45   
*I.am.happy*
ojla čvekice...

danes ste pa tolk napisale, da je prov zabavno brat....no kje nej začnem..

aha lelyka...čestitam in vama želim veliko lepih in srečnih skupnih let...user posted image user posted image user posted image

britje....noge še grejo, tam spodaj pa zadnje čase, če se potrudim na hit poškilim pol pa na slepo, mislim groza....obuvanje čevljev še gre, zavezovanje je že mučno....pa še cel mesec pa pol do konca. se mi pa zdi, da se je v zadnjih desetih dneh trebuh podvojil!!! tud brce niso več take kot so bile, občutek je kot, da se mali pretegujeuser posted image

nekaj cunjic smo kupili, so nam kupili, nekaj bomo dobili, opremo tudi...samo to še kar stoji in čaka po vrečah...kdaj bom ready za ta podvig ne vem....se kr ne spravim prat, zlagat, likat....spalnico obrnit....

no ko sem pri likanju bi imela eno totalno nevmesno vprašanja, glede likanja oz. likalnikov.no, za tiste, ki se še ukvarjate s tem user posted image naš je crknil, smo šli v trgovino po novega. ne rabim dragega stroja. važno je da lika. kupimo enega, ga prinesemo domov. priklopim po navodilih in začnem. lika krasno! obenem ropota!?=)#)=(!/&$)/!&% KAKOOOO?? vsakič, ko ga postavim pokonci se ob izpustu pare sliši kot, da bi cvrčal. sem ga nesla nazaj in so mi rekli, da je pa to ja normalno. meni ne oz. pri nobenem, ki jih poznam to nisem slišala. pa me zanima ali vaši likalniki tudi "cvrčijo", ko jih postavite pokonci??

a ma še kera danes probleme z zatekanjem?! sem ugotovila, da bližje kot je luna, večje gležnje mam;)

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
1.10.2009 17:14:35   
pikica 28
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

IZVIRNO SPOROČILO: lucky girl

Rožica13 tudi jaz še nisem opazila, kakšno mamico z Implast vozičkom. A si naročila tudi zimsko vrečo in senčnik?

Ne nisem naročila vreče, ker jo bom zavila kar v dekico, ki se spne v spalno vrečo in je zelo topla, senčnik bom pa na spomlad naročila ker trenutno ne bo prišel v poštev, se mi zdi da bo bolj ko bo v športnem delu in poleti.

Kaj mislite o tem "držalu" za spanje dojenčka? http://www.diafit.si/article.aspx?articleid=508
Mogoče res ni slabo ampak mi deluje tako utesnjujoče?

lelyka čestitke user posted image

jaz ga imam in ga nameravam uporabljati...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
1.10.2009 17:18:50   
nina68
Da se malce še midva javiva. V sredo sva imela pregled, pa mi je na vodi pokazalo povečani glukozo. Tako, da mi je G dal napotnico za na polikliniko za test glukoze, ki sem ga danes opravila seveda najprej 50g in mi je pokazalo povečan sladkor 8,2, meja pa je 7,8, tako, da grem v ponedeljek na 100g test - bljak. Mi je kr malce zoprno, ker moraš biti tešč cel dopoldan. A kaj čmo, hvalabogu, da smo že skoraj proti koncu, da se ne tako težko držati diete, če bo treba. Če mi 100g test pokaže sladkor imam kontrolo pri G že v sredo 7.10., če ne pa 14.10.  Kaj bo pa počel nimam pojma, Pušenjaku popolnima zaupam.
Tud jest mam težave s spanje, pa s položajim, kako spati. Če ne morem spati ponoči pa to probam nadoknaditi čez dan.
Glede frizure spodaj pa se sploh že nekaj časa ne obremenjujem več, ker ta obred že nekaj časa opravlja naš "ata" po svojem občutku. Mam pa probleme seveda pri obuvanju čevljev, saj me sramne kosti bolijo kotuser posted image . Naj bo čimdalj toplo, da pridejo v poštev natikači.
Za našega fantiča mamo že vse pripravljeno, samo posteljico bom oblekla tik pred zdajci, da se posteljnina ne praši. Tudi če nas kej prehiti bo pa ata naredil oz.pripravil še finese. 
Lepo se imejte z vašimiuser posted image .

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
1.10.2009 17:22:38   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

Kaj mislite o tem "držalu" za spanje dojenčka? http://www.diafit.si/article.aspx?articleid=508

jaz tudi imam tole in ga mislim uporabljat.

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
1.10.2009 17:25:33   
Nončika
llelyka, čestitke za poroko.

eva1, uradni rok je 3.11, po NS pa je 24.10. ampak mi je po UZ rekla, da bo kar NS rok držal. mogoče sem te že vprašala pa vmes ko sem bila v bolnici falila tvoj odgovor. a si nabavila Variosporta? mi ga mamo doma in je full fajn.

res se bližamo koncu, no vsaj jaz resnično. popek mam izbočen že ene 2t, sramna kost mi bo počila, hoja hm po upokojensko. vstajanje z postelje umetnost, nočni obiski WC-ja ene 5x najmanj.

tassika, lepa posteljka ni kaj. kak ste se zdaj zmenili za javljanje porodov?

v torek nastopim z porodniško. hkrati pa mam tudi pregled. to je 6.10

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 1206
1.10.2009 17:26:43   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

jaz tudi imam tole in ga mislim uporabljat.

jaz sem pri hčerki prakticirala zvito plenico. je kar delovalo.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
1.10.2009 17:27:20   
pikica 28
pišete, da hodite na sprehode...kako vam zavidam, jaz namreč zaradi svojih bolečin ne morem več it na sprehod...Mene tako medenica in sramna kost boli user posted image , da komaj hodim po hiši...Paše mi sedeti po turško... Aja opažam pa tudi bolečine v zgornjem predelu trbuha...Tako tudi na dotik je zelo neprijetno...Bušija lahko božam samo po spodnjem delu, ker namreč me res prav boli, ko se pobožam po zgornjem delu...user posted image user posted image Ima še katera take probleme. Zdaj ko se mi buši vidno spušča, imam filing, kot, da mi bo potegnilo kožo dol...user posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
1.10.2009 17:31:08   
mayamaya
pa dobro kaj je danes s tem RR user posted image .

napišem pa mi da kr neki...user posted image in valda unega ni nič napisanega

Neposredna povezava do sporočila: 1209
1.10.2009 17:31:38   
Nončika

pišete, da hodite na sprehode...kako vam zavidam, jaz namreč zaradi svojih bolečin ne morem več it na sprehod...Mene tako medenica in sramna kost boli user posted image , da komaj hodim po hiši...Paše mi sedeti po turško... Aja opažam pa tudi bolečine v zgornjem predelu trbuha...Tako tudi na dotik je zelo neprijetno...Bušija lahko božam samo po spodnjem delu, ker namreč me res prav boli, ko se pobožam po zgornjem delu...user posted image user posted image Ima še katera take probleme. Zdaj ko se mi buši vidno spušča, imam filing, kot, da mi bo potegnilo kožo dol...user posted image user posted image

pikica, točno tako se jaz počutim. danes sem šla v ZD po bolniške liste, nesla na firmo, šla hitro v trgovino in sem komaj čakala, da končno pridem domov. takoj sem šla ležat in čez kako uro je že bilo boljše.

jaz mam že tak nizko moj buši, da ga konkretno čutim na nogah. vso težo.

Neposredna povezava do sporočila: 1210
1.10.2009 17:35:06   
pikica 28
ja tudi jaz...noro me boli...pa tudi ležat mi nikakor več ne paše...user posted image user posted image user posted image
Da ne omenim bolečine v nožnici...kot, da bi mi nekdo rezal notri...Full neprijetno...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
1.10.2009 17:36:27   
mayamaya
aja, a zdej pa dela user posted image .

hm, sprehodi jaz jih tudi še praticiram, ampak sem omejena na 1. brzino. taka slow motion varianta. sem, ko en penzionist user posted image .

mene pa  trebuh ne boli od veličine, ampak po moje sem edini primerek, ki...ne boste verjele... sem plava okoli popka. kot bi me tepli user posted image . je pa res, da če me samo malo grdo pogledaš pa imam že plavico. katastrofa, kolk sem občutljiva. no, sej z aviona ni videt, ampak če dobro pogledaš...

mislim, pa da sem danes dobila odločbo iz CSD. me je oči prej klical pa je rekel, da sem dobila dve priporočeni pismi. a pridejo priporočeno, ali sem dobila kaj drugega? user posted image sej grem pol na obisk.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
1.10.2009 17:45:55   
Nončika
mayamaya, dobiš priporočeno.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
1.10.2009 17:46:52   
mayamaya
no, pol pa grem gledat če res delam samo še drugi teden user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
1.10.2009 18:31:17   
eva1
Oj!

Meni tudi danes RR ful štekauser posted image

Nončika-a pol trebi pa niso prestavili uradni PDP po NS-meni ga je takrat prestavil, zdej pa spet pravi da bo prej..najprej sem imela PDP 25.11, sedaj po NS pa 2.12..je rekel, da bo to po NS najbolj držalo-pol pa že..čeprav zdej mi pa vsakič spet neki spreminjauser posted image
Glede vozička-najprej sem mislila naročt, pol pa je sestra rekla, da mi ga da, tako da moram zdej po njega it, itak pa vem, da je ful vodljiv in fajni...katero barvo pa si vzela?

Pikica 82- ti povem bolje bo če boš več hodila..čimveč migaj, manj bo bolelo...res iz izkušenj ti povem..pri prvem sem od 32-36 tedna ležala v bolnici, sem mislila da bom umrla od bolečin, in pol je G rekel, da je to zato ker nimam nč mišič okrepljenih..in sem v 2 in sedaj v 3 nosečnosti kr prisil in grem...najprej boli..pol pa gre...

Moja dva sončka sta pa danes tko navita..se prav vidi da se bo vreme poslabšalo...no zdele gledata sneguljčico pa je malo miru..pol greta pa itak spat, pa bouser posted image

Mogoče se zvečer še javim kaj..držite pesti jutri zame okoli 11h...

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
1.10.2009 18:38:10   
pikica 28
hvala za nasvet,...saj zelo pogrešam telovadbo...namreč sem full aktivna (kolesarjenje, rolanje in fitnes)...sedaj pa vlečem noge za sabo...ampak te bolečine so se kar naenkrat pojavile...ker če pretiravam (grem na sprehod), potem je šele user posted image ...me začne pa trebuh zelo bolet...da ne pozabim, da komaj potem še pridem po dtopnicah do dnevne sobe...Tako, da res več ne vem kaj naj naredim...

Saj vem, samo jamram in se opravičujem zaradi tega...Sam res nisem tega navajena, sem pač človek, ki drugače ne more biti 5 min namir...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
1.10.2009 18:44:38   
eva1
pikica-aja potem pa ne vem...vrjetno je pri tebi drugačna bolečina, oz. je kaj drugega krivo zanjo...upam, da bo čimprej ok...ti pa res nič ne zavidam...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1217
1.10.2009 18:53:39   
tassika
Punce komot meni sporočate za objavo rojstev, se bom trudila vse objavit, če vas ne prehitim, tel bom dala pa na ZS, tiste, ki ap veste kako mi je ime in kako se pišem me inajdete pa itak v imenikuuser posted image

A se še kateri dogaja, da ne more jest, jaz ne mroem jest, čisto malo pojem in sem sita, spijem 2dcl vode in sem sita, jem ko miška, na wc sem kot miška grrruser posted image  zdele grem pit donat

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
1.10.2009 19:26:37   
mamka3
No, pa da se vam po dolgem času javim.
Za vse, ki imate povečan sladkor. Meni so delali test v 24 tednu in ugotovili povečan sladkor. Dieto imam že 2 meseca, ki se jo držim (tehtam količine in jem samo tiste stvari, ki so "dobre" proti sladkorju), trikrat na dan si merim sladkor, dvakrat si merim ketone v vodi. Sladkorja še nisem imela nad mejo. Res pa je, da imaš s temi urami ful dela, enkrat kuhaš, enkrat se špikaš, skratka skoz moraš gledat na uro, ampak ko se enkrat navadiš na ta ritem, ni nič hudega. Kontrolo pri diabetologinji imam enkrat na mesec, tako, da to ni nič hudega.
Prejšnji teden sem imela CTG - sem v 33. tednu nosečnosti. Naše dete je zelo aktivno, je rekla ginekologinja, da je v 20 minutah nabrcala za cel dan.
Za seznamček: naslednji pregled imam 12.10.
Pridne bodite in čuvajte se.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
1.10.2009 19:34:46   
mashy
Pikica28: imam enake težave kot pišeš. Če grem na sprehod, začne tako bolet trebuh, da se komaj privlečem do doma. In zaradi tega imam kar strah iti kam. In prej premislim, ali res moram. Po 10 oz. 15 minutah hoje začne bolet trebuh, malo kasneje pa še trtica. Nič fajn. G mi je pa rekel, da moram migat. In da migam do bolečine, potem pa naj grem počivat. Mi je pa prav težko, ker sem tudi sama po naravi ful aktivna in nisem navajena za vse stvari prosit druge, da mi pomagajo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
1.10.2009 20:26:21   
Nončika
pikica, pri meni je isto. hodim, bolečina se malenkost pomiri, nato pa po parih metrih hoje pa postane nenadoma neznosna. tedaj moram nujno počivat, nato naprej.

meni pa je zdaj javila cimra z bolnice, da je včeraj rodila. mela je rok 1.novembra, lepo zaprta in ji odteče plodovnica. tako, da je v torek po odpustu iz bolnice šla domov, ponoči pa ji je odtekla voda.
meni so govorili,da se naj pripravim saj sem odprta,  MV se krajša, skratka ona pa rodi.

eva, meni je rok določil prejšnji G, nato sem menjala. ta je pa pustil tako kot je. bom mu pa omenila vse skupaj v torek. bom vidla kaj bo rekel.
vozek mam oranžno-rjavi. super vodljivost. 1A. jaz sem se za njega odločila po tistem, ko mi je tvoja sestra povedala svoje izkušnje.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
1.10.2009 20:35:54   
eva1
Ja kr na hitro se lahko spremeni, pa gremo rodit..no jaz še ne smem it, je še čisto prezgodaj, ampak tiste k mate rok v začetku novembra pa lahko kaj hitro že zagrabi...sem gledala pri oktoberkih jih je že fuuulll rodilo!!! Me prav zanima katera bo druga sporočila da je rodila!
Voziček pa je res dobr, vsaj meni se zdi, praktičen ima vse kar rabiš, pa še cenovno ni predrag!
Meni je pa tak dolgačas..ati dela, luka spi, alja še nekaj bluzi v postli...po TV nč, na RR sem že vse pregledala...dolčas uglavnem..

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
2.10.2009 9:03:34   
piška goriška
Čestitke za poroko gospa lelyka!!!! user posted image user posted image user posted image Uživaj in ne se dat sorodnikom!!!

Bravo Giotti, da si spet nazaj!!! user posted image user posted image user posted image
Jaz imam tudi plan samo meditirat in se ukvarjat s sprehodi in sabo, ampak sem preveč živec, da si ne bi nakopala še tisoč stvari vsak dan za naredit! Moram spet uvesti discipliniran urnik meditacije, da me malo umiri.

Poljubčke vsem!!!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
2.10.2009 9:52:02   
luan
piška goriškapa ti meditiraš v lotusovem položaju ali sedaj prakticiraš sede.Jaz sem prej v lotusovem položaju sedela tudi eno uro brez težav.Sedaj pa imam že po dvajsetih minutah tako otrple noge in potem mravljinčaste, da je groza.Mal me pa tudi kilogrami hecajo, saj sem se zredila za 16 kg do zdaj.Se nič ne pazimuser posted image .
Zanima me kaj boš prakticirala med porodom, za omilitev bolečin?Jaz bom imela s seboj kvarčno zvezdico.Drugače nosim tudi atlantidske prstane, samo ne vem če jih bom lahko med porodom noslia.
LP

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
2.10.2009 9:56:59   
lucky girl
Dobro jutro user posted image

Kje pa ste danes? Še spite user posted image ?

Danes sem po pošti dobila rezultate testa za streptokok - negativno user posted image user posted image user posted image . Rekli so da po enem tednu dobim po pošti rezultat, pa sem v roku treh dneh. Ma sem ful vesela, glede na to da sem imela težave. Je že katera tudi dobila rezultate.

Že rojevajo novemberke??? Ne me hecat...pol bom kmalu jaz na vrsti (pdp 2.11) user posted image uuu, to je čez en mesecuser posted image

Čestitke vsem, ki ste se poročile v času, ko je ženska najlepšem pričakovanju. Verjamem, da ste bile zelo lepe simpatične neveste user posted image

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......