|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
1.10.2009 11:29:28   
lucky girl
Pozdravljene souser posted image

Nončika, najino dete je pri 35 tednu točno za kg lažje od tvojega user posted image . V porodnišnici, ko me je pregledovala me je večkrat vprašala, če se sigurna kdaj sem imela prvi dan zadnje menstruacije. Povedala mi je več dejstev, upajmo na najboljše, ker takšni user posted image znajo v večini primerov zelo presenetit in v enem mesecu pridobiti na kg zelo veliko. Upam, da bomo pridobili.
Veste kaj je najtežje, da moram počivat, lenarit. jaz pa glih nisem rojena pod takšno zvezdo user posted image

Rožica13 tudi jaz še nisem opazila, kakšno mamico z Implast vozičkom. A si naročila tudi zimsko vrečo in senčnik?

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
1.10.2009 12:02:56   
mashy
Lucky girl: ti le pridno počivaj in misli pozitivno! Vem, da ti je težko, ampak te ocenitve so res relativne in se lahko fejst zmotijo pri teži (mislim da +/- 500 g).

Glede vozičkov Implast: Ni jih veliko za videt. Ravno zaradi tega razloga, sem jih šla gledat v živo k dobavitelju. Mislim, da je glavni razlog to, da ljudje še vedno ne kupujejo veliko preko interneta in da teh vozičkov nimajo v maloprodaji v otroških trgovinah... Ampak jaz osebno sem bila navdušena. Upam, da se bo tudi v praksi izkazalo enako! user posted image ker sem ga tudi naročila.

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
1.10.2009 12:23:06   
kepica78
joooj punce sm napisala prejle cel romen in mi vse zbriše grrrrrrr nič ni ostalouser posted image

kolk ste vse pridne kr pišete pa pišete men se pa sploh ne da, amapka vas pa pridno prebiramuser posted image .

v glavnem da se še enkrat mal izkašljam......nekomu se morem...mam kr ene par problemov od nespanja ponoči, do nemirnih rok in nog, otekanja, aja pa od 21.09. sem na bolniški ker sm se poleg vsega še ful prehladila in tale kašelj se še kr vleče, sploh neče ponehat.

no glavni problem pa je ta da mam povišan sladkoruser posted image . sm mela včeri prvič ta test in je bil un ta dolg k ti 4x vzamejo kri. dons pa zvem da je max meja 10 jest pa sm mela 11. jooooj dej me pa ful skrbi. a kera mogoče kej več o tem ve? v glavnem v ponedeljek morm it v zd po aparat da si bom doma merila sladkor pa na predavanje o prehrani pol pa na pregled v LJ. res me je strahuser posted image user posted image user posted image upam da je z bebiko vse ok. no sej mala brca ful user posted image .
drgač pa sva s tassiko primerjale najine preglede v istem tednu in moja niti ni bla tolk težja kot njena v 31. tednu je njena mela 1500g moja pa 1525g. očitno so šle vse kile sam name.

se opravičujem ampak mal sem mogla pojamrat pa se izkašljat.

lepo bodite pa pazite nase.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
1.10.2009 12:26:07   
petkapet
Pozdravljene,

ponoči do 3h,skoraj nisem spala, ker sem dežurala pri korenjaku, ki je zelo kašljal. No pol se je umirilo in sem zaspala, celo potegnila v dopoldan user posted image , z vmesnimi prekinitvami user posted image .

Hoja na Wc, se je tudi meni zredčila, se pa moram večkrat na drugi bok obračat, ker me kr bolijo. Zadnje čase se je tudi mišek v trebuhu začel ponoči zbujat, in to so kr ornk obrati.
Pa kolca tudi čisto vsak dan, ma ne pretiravam, da rečem tudi po 4-5x. In pol mi trebuh trza, vsakič ko kolcne user posted image .

Jaz nisem samo v klubu pujsik za hrano, ma tudi za britje user posted image . sej noge še grejo, ma za tu spodaj, sej veste kje user posted image , ma mi ne pomaga prou nobeno ogledalo več. Bom res kmalu rabla dragega za pomoč user posted image .

Sanje: Jaz sem v zadnjem obdobju že parkrat "rodila", user posted image tudi četvorčke haha. Včeraj pa sem sanjala,da se mi že olušču čep.,...najbrž skrbi zaradi mojega odpiranja. No komaj čakam, jutri imam UZ, da vidimo kako je z jenčkom in vratom.

Lucky Girl, sej tudi meni je fuuul težko ležat. Ma moramo. Meni manjkata še 2 tena do 35.tedna, in sem sem si dala normo, da preležim, pol pa začnem po malem hodit, in upam, da ne rodim prej user posted image .
Smo že skoraj na . Poznam kolegice, ki so morale preležat večino nosečnosti, to je šele hudo.

Neposredna povezava do sporočila: 1179
1.10.2009 12:36:05   
lelyka
ojla sonosečke..
evo pri nas tak lep deževen zaspan dan:)..
no da še jaz povem kako je bilo učiraj na pregledu..naša pupika je že lepo obrnjena z glavo navzdol..
pa naredila še enkrat tako kot na morfologiji..pa je z bebico vse ok..lepoo raste je rekla..sem tudi za kg uprašala..pa je rekla,da mi ne bo nič rekla..da to ni 100%pa me noče nič sekirati s tem..je rekla,da važno da
lepo raste...
no rekla je pa tudi da mi postelijca že zori..tako,da do 16novembra sigurno ne bomo prišli..bomo kr prej
pokukali..ona mi je rekla,da še kakšne 14dni 3tedne naj počaka..no upam,da nas bo ubogala..ji vsaki dan pripovedujem,da me mora ubogati:)..
naslednji pregled imam pa čez 14dni..14.10..

no pa še to da vam povem,da sem učiraj se tudi poročila..no samo v družinskem krogu..
pa je bilo zeloo lepo..tako,da sem sveže poročena:)
sem pa tud mal žalostna,ker se samo eni sorodniki z moje strani zeloo obremenujejo koga sem povabila
in koga ne na poroko in sedaj so same besede in me skoz napadajo z smsji..tako,da ne uživam ravno prvega zakonskega dne:)
ampak se ne bom poskušala obremenjevati s tem..

nič sedaj grem hišo pospravit,ker so mi učiraj sestra pa svakinja prišle v hišo,ko smo bili na večerji..
pa sta po celi hiši balone napihnile tako,da se niti hodit neda.. pa moram sedaj vse jih popokat..pa dat rjuhe prati,ker so sladkor potresle po postelji..oziroma rjuhah..pa,da ne govorim o budilkah,ki so jih naštimale po celi sobi pa skrile pa nastavile,da zvonijo ob 4ih zjutraj..potem sva pa mogla itak vstat pa jih iskati po celi sobi pa omarah,da sva jih izklopila..no pa še en par takih sta skuhali,da,ko jih vidim jih bodo slišale..:)
to bi bilo od mene sedaj vse..:=)

lepo se mejte...

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
1.10.2009 12:49:52   
eva1
Hej!

O punce cel dopoldan sem prespala, kak je blo fajn!!!!

Lucky girl-nič se ne sekiraj..sej bo tudi tvoj zrasel, bo malce lažji ampak sej vseeno, bo pa pol nadoknadil! pri meni je enako..vsi me sprašujejo, pa ste sigurni da ni prišlo prej do zanositve-pa sem 100% ker sem zanosila že takoj po odtsranitvi mirene..čež 14 dni je bil test že pozitiven..pa na začetku nosečnosti so vsi prestavljali datum nazaj iz 25.11 na 27.11, pa pol uradno na 2.12, sedaj pa jke otrok za 3 tedne večji..pa pravi G da bom sigurno prej rodila! Kr neki!

Punce jst mam jutr UZ v porodnišnici zaradi cist na ledvički pri user posted image ..prosim držite pesti da bo vse ok...bolj se bliža bolj me je strah!!! Sploh nočem razmišljati da bi lahko bilo kaj narobe!!!

Nončika-tvoje je res velik user posted image , pa sej ti imaš uradno tko v oktobru rok, ane..tudi če rodiš  ni več nobene panike!!!

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
1.10.2009 12:51:20   
Metuljcica77
lelyka čestitke ob poroki user posted image  ... ne pusti se sorodnikom, se jih prav nič ne tiče, to je tvoj dan, kako si sploh upajo sekirat nosečko user posted image  joj kako me to pojezi ...

a ima katera nastavljen ticker tle na RR, kako si to naštimaš, a katera mogoče ve??

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
1.10.2009 12:53:36   
pikica 28
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Pi82ka moja je tudi na desni strani že od vsega začetka, tam je bunka in na levi ni nikoliuser posted image . Glede mazanja, jah no bom poskusila, drugače sem se pa odločila za malinov čaj tudi od 36t dalje. Blazinice, ne rabim, niti jih še nisem kupila, pri meni nič ne curljauser posted image

hm ne se mi smejat punce, sam za kaj je že fajn piti malinov čajček?...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
1.10.2009 12:56:28   
ninka80
Pozdravljene.

Lelyka, čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image user posted image . Ti zdej lepo uživaj v zakonskem življenju in se čimmanj obremenjuj s komentarji okolice. Vem, da je lažje rečt, kot naredit, ampak vseeno poskusi.
O, pa tko hitro boš šla že rodit.user posted image

petkapet user posted image user posted image user posted image za tvojega korenjaka, da se čimprej pozdravi.

kepica, upam, da bo vse v redu. Pol maš zdej dieto, verjetno, ne?

joj, za mano so spet 2 neprespani noči, pa včeraj mi je blo takoooo slabo, da sem bla čist brez energije. Uapm, da je teh slabosti končno konec.

Za seznam: naslednji pregled imam 21. 10.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
1.10.2009 12:58:03   
ninka80
metuljčica 77, na eni strani s tickerji si narediš ticker in pol samo prekopiraš kodo za forum.

pikica,
malinov čaj je menda dober za hitrejše odpiranje.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
1.10.2009 13:05:49   
pi82ka
lelyka čestitke ob poroki...ma pusti žlahto...

mene je pa prejle tok bolelo pod trebuhom po celi dolžini,...da sem mogla it ležat za pol ure pa magnezi spit, zdej je pa mal bolš...sem že likala ampak sam eno srajco pa 5 majč od lubija,...pol me je pa spet mal začel bolet, sem pa raj nehala. Ne vem kaj bi to bilo, zgleda, da mam sam jaz te probleme...upam da ni kej narobe.

< Sporočilo je popravil pi82ka -- 1.10.2009 13:07:19 >

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
1.10.2009 13:07:05   
pikica 28
ninka 80 hvala...nisem vedela natančno...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
1.10.2009 13:09:28   
mayamaya
ejla, user posted image !

čisto sveža novička zdej poslušana na radiu. v Izoli se je iz včeraj na danes rodilo 10 . bravo!!!
ma kam so dali vse te mamice .
Kar dogaja pri nas na obali ja.

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
1.10.2009 13:12:13   
barbchen
Dober dan souser posted image ,

pri nas je zaenkrat še sonček, ampak kot kažejo temni oblaki naokoli, ne več dolgo. Meni tok pašejo tele temperature in tako vreme, da bi ga mela kar čez celo letouser posted image .

Kot vidim iz napisanega vas pesti kar nekaj težav in preglavic
- kepica glede sladkorne počakaj do ponedeljka in se probaj čimmanj obremenjevati s tem. Imam kolegico, ki je tudi novembrka in je že več kot mesec dni na dieti, inzulina ji sicer ni treba jemati in se je fajn ulaufala, je treba bit discipliniran, ampak je rekla da kar gre, ješ po 6x na dan manjše količine, določena živila izločiš, pa je. Se pa vsakič, ko sama pojem kakšno pregreho spomnim nanjo in imam malček slabo vest, ampak pol si rečem, da uživam še zanjouser posted image . Pogumno naprej in user posted image user posted image - drži se!!!!
- nončika in petkapet držim pesti, da čimdlje ostaneta 2v1, vsaj do 37. tedna in vama pošiljam koš za srečo!
- lucky girl in eva1 tudi za vaju držim pesti, da se vse izteče kot se mora!!
- lelyka, čestitke za porokouser posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj si gospauser posted image , z žlahto se pa čimmanj ukvarjat, sej vem lažje reči kot narediti, tudi meni gre to tok na živce, ker ljudje ne znajo spoštovati odločitev drugih - drži se in da bi ti čimprej nehali nadlegovati!!

Pa da še ostalo malo pokomentiram - spanje, zaenkrat trkam, da je super, da se mi slučajno kaj ne pokvariuser posted image ; britje - zaenkrat še gre, noge si pobrijem kar v umivalniku, za spodnjo frizuro pa sem ugotovila, da je najbolš kar ''na balin''user posted image , ne moreš nč zasratuser posted image , sam to samo dokler ne grem h G, tam mi je mal nerodno se taka prit pokazatuser posted image , sem se za prejšnji pregled kar sama mal pomatrala in itak sem se zafušala, pa me hvala bogu ni nič dol pregledoval, naslednjič angažiramuser posted image , sam kaj k se njemu vse tok smešn zdi, to so pa resne zadeveuser posted image .

Tko dost me mate za donsuser posted image , fajn bodite in božajte bušije!!!
Lep dan!!!!!!!!!!!
B.

Carpe Diem!

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
1.10.2009 13:16:18   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

lelyka čestitke ob poroki...ma pusti žlahto...

mene je pa prejle tok bolelo pod trebuhom po celi dolžini,...da sem mogla it ležat za pol ure pa magnezi spit, zdej je pa mal bolš...sem že likala ampak sam eno srajco pa 5 majč od lubija,...pol me je pa spet mal začel bolet, sem pa raj nehala. Ne vem kaj bi to bilo, zgleda, da mam sam jaz te probleme...upam da ni kej narobe.

pi82ka, po moje ni nič hujšega, malo odleži, upam, da ti bo boljeuser posted image !!!!verjetno se vse skupaj pripravlja na dan D. Tudi jaz opažam predvsem ponoči, če se kaj predramim, da me kaj špikne tu in tam, podobno kot ob menstruaciji, sicer me res prime za nekaj sekund in to je to za cel dan, ampak prej tega ni bilo...počasi prihajajo naši dneviuser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
1.10.2009 13:25:30   
rožica13
IZVIRNO SPOROČILO: lucky girl

Rožica13 tudi jaz še nisem opazila, kakšno mamico z Implast vozičkom. A si naročila tudi zimsko vrečo in senčnik?

Ne nisem naročila vreče, ker jo bom zavila kar v dekico, ki se spne v spalno vrečo in je zelo topla, senčnik bom pa na spomlad naročila ker trenutno ne bo prišel v poštev, se mi zdi da bo bolj ko bo v športnem delu in poleti.

Kaj mislite o tem "držalu" za spanje dojenčka? http://www.diafit.si/article.aspx?articleid=508
Mogoče res ni slabo ampak mi deluje tako utesnjujoče?

lelyka čestitke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1191
1.10.2009 13:26:33   
tassika
Barbchen jaz pa kar prakticiram na balin, pa se g. nič ne zmrduje, sej je vsega hudega navajena, zdaj me bo pa itak moj moral, ker jaz ne vidim več, za noge grem pa kar na depilacijo in kar dobro drži, meni se ne da vsak dan s klinco ubadat, plačam tistih par evrčkov in jeuser posted image

Špikanje, jaz sem šla zdajle na en kratek sprehod in me je spodaj tako zategovalo, da je groza, to je zgleda teža, ko bejbi pritiska na vse skupaj, saj potem je minilo in jaz ne bi bila jaz če ne bi probala če grem lahko tudi v 7 nadstropje peš, pa sem prišla sicer počai in kot parna lokomotiva ampak sem. Spanje, tudi jaz se prestavljam z boka na bok, ker me začnejo noge bolet in pa kosti, če pa sem dovolj utrujena pa tudi to prespim, danes sem itak en zaspanček, že gledam spet kavč, kosilo se bo pa zgleda samo naredilouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
1.10.2009 13:27:53   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

Kaj mislite o tem "držalu" za spanje dojenčka? http://www.diafit.si/article.aspx?articleid=508
Mogoče res ni slabo ampak mi deluje tako utesnjujoče?

Baje je to kar priročno in priporočljivo, meni je svakinja rekla, da mi ga posodi če ga bo našla, drugače ga bom pa naročila.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
1.10.2009 13:32:54   
giotti
Hello after a long time user posted image
wow, vidim, da me je celo par punc pogrešalo user posted image . To pa res gudi mojemu egu user posted image

Saj ni nič takega, sem bila spet cel teden na dopustu, takrat me računalnik ni niti najmanj zanimal, zdaj pa spet služba. Še dobre tri tedne, potem pa porodniška. Takrat pa bo več časa za kak čvek, če se mi bo dalo. Lahko pa da se bom pogreznila v svoj svet in se ne bom sploh ukvarjala z "zunajnjim" svetom, še ne vem, kako se bom počutila. Pa zdaj imam skoraj vsak popoldan kakšno fino predavanje pri društvu naravni začetki, tako da sem res busy. Danes na primer imamo predavanje Koncept brez plenic. Pa potem še sprehodi, kuhanje, saj veste, dan mine kot bi mignil.

Zaenkrat trkam, spim fantastično, nič ne boli, nič ne tišči. Se mi zdi, da ko vas berem, kot da sem iz drugega planeta. Je pa res, da se že celo nosečnost res trudim s telovadbo in gibanjem, mogoče se bo pa to še obrestovalo na koncu. Sedim po turško, tako da si sploh ne predstavljam, kaj pomeni, da si ne moreš nohtov porezat user posted image pa saj se vsedeš, pokrčič nogo in jo daš na drugo stegno in postrižeš. Hm user posted image
Tam spodaj med nogami pa se nikoli nisem nič strigla ali brila in se tudi ne bom in tudi ne bom pustila. Saj nočem izgledati kot mala punčka, tako da teh skrbi hvala bogu ni.

Ja, presredek si bom vsekakor masirala ... z oljem pšeničnih kalčkov, pa z olivnim oljem... malo bom mešala, enkrat tako, drugič drugače. Če se spomnim, delam keglove vaje in pa vadim čepenje. Moje sanje so, da rodim čepe. Si moram najti še tako babico, ki bo pripravljena se valjat po tleh zame. Kako pa bo na koncu, pa seveda ne vemo in prepuščamo vse v božje roke. Sem psihično pripravljena tudi na carski rez s splošno narkozo (to mi je najhujši scenraij, ki bi me lahko doletel, ampak you never know...) fajn je bit psihično pripravljen na vse!!!

Torej v glavi se že ukvarjam s porodom, drugače pa še gruntam scenarije v zvezi z izvornimi celicami (mi jih bomo shranili v zasebni banki)... pa kje roditi, ker bi šla rada čim kasneje v porodnišnico - torej mora bit nekje blizu, po drugi strani pa si želim biti po porodu sama v sobi, v Lj. pa to ni možno. Tako da gruntam o Postojni... skratka, cel kup stvari in se kar mičken bojim, da mi bo zmanjkalo časa. Ker zadnja 2 tedna ne mislim delati drugega kot meditacijo, jogo, sprehodi in se ne ukvarjati ma s prav nič drugega kot s pripravo na porod. Torej moram bit res read do takrat. Me malo jezi, da je porodniška samo 4 tedne pred PDD, ko se ti že ful hitro lahko zgodi, da rodiš. Ampak je že tako kot mora bit.

Skratka, sem načvekala za vse nazaj in še malo za naprej. Mejte se kar se da spokojno, ne ukvarjajte se z merami dojenčkov, ker nismo vsi enaki in hvala bogu da nismo. Ne ukvarjajte se, kaj je z vašim materničnim vratom in ali vam delajo vse preglede ali ne. Čim manj pregledov, bolje za vašo psiho in psiho dojenčka! Bodite samo srečne, opazujte telo, božajte bušija, pogovarjajte se z dojenčkom, sprehajte se po naravi, pojte in samo zaupajte naravi in svojim občtkom, da bo vse okej in tako kot mora bit!

Srečno user posted image
Objemčki vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
1.10.2009 13:39:23   
tassika
Giotti welcome back, ti pa si privoščišuser posted image  Ej a si kaj razmišljala o Kranju, tam imaš tudi nadstandardno sobo za doplačilo, samo ej pa res, da v postojni je za doplačilo lahko s tabo tudi tvoj dragi, kako pa je s tem v KR pa ne vem.

JAz pa se sploh nič ne pripravljam na porod, ne vem a je to dobro ali ne, pač vem osnove, kaj bi rada in kako to je pa tudi vse, edino za babico se bom probala zmenit, da me bo imela ena znanka, ki je rojevala že z mojo mami in če še ni v penziji bo tudi z mano, ker vem, da ji lahko zaupam.  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
1.10.2009 13:49:49   
petkapet
Čestike Leyka za poroko user posted image .
Ponavadi taki žlahti, tudi, če bi jih povabila, jim pa kej druzga ne bi štimalo. Važno, da ste se imeli okej tisti ki ste bili in drugo kar odmisli.

Ninka80 hvala. Ta kašelj ponavadi pride kr zvečer in se ga težko umiri. Ma vsaj nima vročine.

Barbchen, fora je, da sem tudi jaz dol zadnjič zafušala eno malo user posted image , pa me moj G čisto vsakič pogleda. Ben, kaj čmouser posted image , pa se ne bom še zaradi tega obremenjevala.

Mayamaya, ma krasna novica user posted image . Kaj šele bo čez 3 dni, ko bo polna luna user posted image .

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
1.10.2009 14:15:58   
Bojana82
Lelyka, čestitke za poroko user posted image ......

Punce, mene pa zanima, če bo vaš partner pri porodu zraven? Moj noče biti ( že pri prvem ni bil ), meni je pa kar malo hudo zaradi tega, rada bi ga imela zraven. Pa sem mu povedala, da gre lahko kadarkoli ven iz porodne, da mu pač ni treba biti zraven cel porod......ampak ga ne morem prepričati user posted image ......

Glede britja tam spodaj........hvalabogu da ne morem videti kaj ustvarjam zadnje tedne, no ginekologinja se še ni pritožila user posted image ........

Spim pa jaz brez problema od devetih zvečer pa do osmih zjutraj ( še več bi, če nebi malega morala za šolo pripravit ), lulat ponoči k sreči še ne hodim, noja kakšno noč se zgodi da grem, ampak res redko....moram hitro na les potrkat user posted image ...

Tassika, luškano posteljico sta izbrala.......

Neposredna povezava do sporočila: 1197
1.10.2009 14:39:52   
barbchen
Giotti, welcome back, smo te res pogrešaleuser posted image . Glede nadstandardne sobe v Postojni ti samo prenašam info, ki smo ga ob ogledu porodnišnice dobile od babice, in sicer so sobe kar zasedene, lahko se ti celo zgodi, da tudi po 2-3 dni po porodu čakaš na prosto nadstandardno sobo, torej si na navadnem oddelku s še 2 mamicama, če pa je ornk kriza s prostorom pa tudi nadstandardne sobe spremenijo v navadne sobeuser posted image Midva z mojim sva razmišljala, da bova nadstandardno sobo vzela le v primeru večje epidemije okužb in gripe v času poroda, ampak bodo te takrat verjetno tudi kar zasedene, glede na to, da jih imajo na voljo samo 4. Bomo videli, kaj bo, sem ti hotela samo prenesti informacijouser posted image .

Prisotnost očkov pri porodu - tudi tu nam je babica na šoli za starše dobronamerno položila na srce, da če moški ne želi biti zraven, da naj ga v to ne silimo. Ker se potem dostikrat zgodi, da so vsi slabe volje, od bodoče mamice, očka je tam po njegovem mnenju itak pod prisilo, pa še osebje se verjetno malce nelagodno počuti. Nam je povedala zgodbo, ki jo je sama doživela, ko je bodoči očka bil tam proti svoji volji, 5 ur je sedel kot lipov bog, tapkal s čevljem po tleh, ko se je otrok rodil pa je rekel: ''No zdaj pa lahko grem'', vstal in šel domovuser posted image user posted image user posted image Bojana, verjamem ti, da si zelo želiš prisotnosti partnerja pri porodu, samo če njemu ni do tega...sta se kaj pogovorila, kaj ga tako odvrača od tega - se boji bolnišnic, ga ja strah za tebe?...mogoče razmisli o tem, koga bi poleg njega še želela imeti ob sebi pri porodu, da bi ti bil lahko v oporo - mama, prijateljica,...

Carpe Diem!

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
1.10.2009 15:00:28   
Bojana82
O pišuka sem jezna, napisala sem cel roman potem pa mi ven vrže.....že cel dan mi nagaja tale RR user posted image ........

V glavnem......barbchen, se popolnoma strinjam s tem kar si napisala o prisotnosti partnerja pri porodu, sem tudi sama slišala že ogromno zgodb o tem. Ja, midva sva se pogovorila, ampak gospod nima nobenega tehtnega razloga, zakaj noče biti zraven ( ali pa noče priznati, moški ponos pač user posted image )......seveda ga niti pod razno ne mislim siliti v to, če noče pač noče.......ampak jaz bi pa rada, da bi bil!

Da bi imela koga drugega zraven pri porodu...to pa ne.....moram pa priznati, da sem imela prvič tako fajn mlado babico zraven, da mojega  nisem prav nič pogrešala, upam da bo tudi tokrat tako user posted image ........

No, zdej mi naj pa spet ven vrže......bom vrgla računalnik nekam user posted image .......

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
1.10.2009 15:35:22   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: mashy

Glede vozičkov Implast: Ni jih veliko za videt. Ravno zaradi tega razloga, sem jih šla gledat v živo k dobavitelju. Mislim, da je glavni razlog to, da ljudje še vedno ne kupujejo veliko preko interneta in da teh vozičkov nimajo v maloprodaji v otroških trgovinah... Ampak jaz osebno sem bila navdušena. Upam, da se bo tudi v praksi izkazalo enako! user posted image ker sem ga tudi naročila.

Jaz resnično mislim, da ne boš razočarana, ker midva sva zelo, zelo zadovoljna.

lelyka- iskrene čestitke za poroko!!!! Ne obremenjuje se s sorodiki ampak samo uživaj. Odločitev koga povabiš je tvoja osebna in če si se odločila za ožji družinski krog, bi morali oni to odločitev spoštovati.

Rožica 13- jaz sem to držalo gledala v BC-ju, ampak se na koncu nisem odločila zanj. Pa saj mu konec koncev podložiš kakšno dekico al pa pleničko, važno samo da ostane na boku. Nihče od nas ni imel tega doma,pa smo kljub temu vsi spali.

Kar se pa tiče frizure- Jaz tudi prakticiram na balin, pa ni nobenih težav, ker ne moraš zasrat. Je pa res, da traja precej dolgo, ker se mora človek pač malo pomatrati z ogledalom. :)

No jaz moram tudi trkati, da nimam nobenih težav, ki jih ve opisujete. Edino kar se me je počasi začeo lotevati je, da če predolgo časa sedim, me začne boleti točno v eni točki na hrbtu, ampak če se uležem, ali pa malo sprehodim tudi to izgne. Tako, da upam in želim si, da bo tako ostalo tudi do konca. Jaz sem danes prvi dan na "porodniški" in mi je kar čudno, ker bom lahko zvečer šla na kakšno pijačko ali pa se bom celo počla pred televizijo, ker tega nisem naredila že zelo, zelo dolgo časa. Jutri začnemo s pranjem in sušenjem stvari za malčico, potem v naslednjih dneh pa bomo vse skupaj še zlikali. Sobica je obrisana in praktično prirpavljena za malčico, manjkajo samo še majhni detajli za dekoracijo in bo čisto končana. Sem pa ravno danes zvedela, da je za tepih, ki smo ga naročili pošla zaloga in da ne vedo kdaj ga bodo dostavili, kar me je spravilo v slabo voljo in ne vem kaj bova sedaj. Ampak bomo tudi to uredili.

Sva pa včeraj kupila še eno dekico za v voziček, ker sva končno dobila eno majhno, ker povsod prodajajo samo velike 200x130 in toliko velike res ne potrebujem.

No malo sem se razpisala, zdaj pa grem pospravit sobo, ker potem dragi prinese še mini stolpek, da bomo imeli za poslušanje glasbe, kasneje pa tudi za pravljice in moram še pospraviti polico.

Bodite lepo in pobožajte bušije!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......