listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jutro 1. Jutroooooooo. A čem kar od včeraj zjutraj skopirat? Ma ne, ne bom, se bom potrudka kej drugega napisat. Pijem kavico, ki je še od včeraj popoldne. Sem jo samo pogrela. Evo še danes delam, jutri in v petek pa sem spet fraj. In imam za nardit torto. Komaj čakam, da se lotim. Blaž je spal do 6. 11 ur. že par dni je tako priden. Mogoče, ker so daljše noči. Upam, da tako ostane. Lep dan vsem. jutro potem pa mi prosim kar povej kakšna bo, ker jo moram tudi sama narest za nedeljo Te moram pa pohvalt, da si zadnjič nardila super sovico in celo torto za svojo sestrico. Mi smo ok, mali ful priden..... Evo danes se bom lotla bisvita. Bo pa količina v bistvu za veliko torto pa pol. iz ta prvega biskvita bom zrezala ven kvadrat in ob robu bo ostal del za tretje nadstropje, ker bo tronadstropna. Ta drugi del, bom pa še enkrat spekla. Oblečena bo v tičino in pol mam modre vrtnice, ostalo pa bom vidla sproti. nardila jo bom pa do konca jutri, dan pred fešto. Če rabiš kej samo javi, pa ti kak link pripopam. jutro Povejte mi a so vaši malčki tud danes tok sitni kot je naš Sej je bil cel teden ful priden, danes je pa že zjutraj začel nergat in sam ni vedu kaj bi sam s sabo NO, upam, da se ne bo kja skuhal, pa da bo jutri bolje. Jutri mava pa pregled, greva na testiranje sluha, ker je imel tokrta vneta ušesa. Blaža, bi te pa prosila, če mi lahko poveš iz česa si naredila vrtnice, ker se bom danes zvečer malo igrala, da si mal pripravim za okrasti tortico. Jest bom po moje kar okroglo nardila, pa potem mal okrasila gor. Mi je pa Pitončica prinesla une fajn barve (sej ti to veš ane ) in jih moram zdej mal stestirat. Si pa zadnjič res nardila čudovito tortico, sploh sovico No, danes pa uživaj v peki
|