|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
1.10.2009 8:30:53   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Jutro 1.user posted image

Jutroooooooo. A čem kar od včeraj zjutraj skopirat? Ma ne, ne bom, se bom potrudka kej drugega napisat.

Pijem kavico, ki je še od včeraj popoldne. Sem jo samo pogrela. Evo še danes delam, jutri in v petek pa sem spet fraj. In imam za nardit torto. Komaj čakam, da se lotim.user posted image

Blaž je spal do 6.user posted image 11 ur. že par dni je tako priden. Mogoče, ker so daljše noči. Upam, da tako ostane.user posted image

Lep dan vsem.

jutro user posted image

potem pa  mi prosim kar povej kakšna bo, ker jo moram tudi sama narest za nedeljo user posted image user posted image user posted image  Te moram pa pohvalt, da si zadnjič nardila super sovico in celo torto za svojo sestrico.

Mi smo ok, mali ful priden.....

Evo danes se bom lotla bisvita. Bo pa količina v bistvu za veliko torto pa pol. iz ta prvega biskvita bom zrezala ven kvadrat in ob robu bo ostal del za tretje nadstropje, ker bo tronadstropna. Ta drugi del, bom pa še enkrat spekla.

Oblečena bo v tičino in pol mam modre vrtnice, ostalo pa bom vidla sproti. nardila jo bom pa do konca jutri, dan pred fešto. Če rabiš kej samo javi, pa ti kak link pripopam.

jutro user posted image

Povejte mi a so vaši malčki tud danes tok sitni kot je naš user posted image  Sej je bil cel teden ful priden, danes je pa že zjutraj začel nergat in sam ni vedu kaj bi sam s sabo user posted image  NO, upam, da se ne bo kja skuhal, pa da bo jutri bolje. Jutri mava pa pregled, greva na testiranje sluha, ker je imel tokrta vneta ušesa.

Blaža, bi te pa prosila, če mi lahko poveš iz česa si naredila vrtnice, ker se bom danes zvečer malo igrala, da si mal pripravim za okrasti tortico. Jest bom po moje kar okroglo nardila, pa potem mal okrasila gor. Mi je pa Pitončica prinesla une fajn barve (sej ti to veš ane user posted image user posted image ) in jih moram zdej mal stestirat. Si pa zadnjič res nardila čudovito tortico, sploh sovico user posted image user posted image  
No, danes pa uživaj v peki user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
1.10.2009 10:16:38   
mlavla
dannn

Mis mo kar ok..razen, da smo malo prehlajeni..tudi Blaž
vidim, da imate ene spet "pekovsko" žilico...
mene drug teden spet čaka peka ene torte..in to bi prvič, da bo za koga drugega in ne za koga iz žlahte..upam, da mi uspe...
Bom pa pekla za eno punčko staro 2 leti..najbrž bom kaj v zvezi z hello kity..so mi prepustili izbiro motiva

Blaža..za kakšen namen boš pa ti pekla 3-nadstropno torto?

Listek..naj ti kar jaz odgovorim..Blaža je vrtnice in sovico naredila iz tičino mase.. za kakšen namen boš pa ti pekla?

Aja pa naj bovem še kaj glede Neže in vrtca..ta teden je že prav super in gre že rada v vrtec..ima pa tud že prvo simpatijo..ma smo se ji že presmejali na ta račun..
Pa včeraj smo imeli roditeljski sestanek... in se imeli zelo luštno, zaenkrat sem nad vrtcem navdušena in zelo zadovoljna..
pa dudo je punca sama vrgla stran (v nedeljo), ker jo je pregriznila...in pravi,da ni dobra, da je bila pokvarjena in je zato za v smeti..pametna punca..ni kaj.. upam, da ne bo kasnej prišla kakšna kriza..

zdej grem pa še cunje obesit..ker je tišina v bajti..blaž spi..Neža je pa v vrtcu..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
1.10.2009 10:32:20   
listek1
mlavla - jest bom tortico pekla zase za RD, ker mam v nedeljo polno hišo žlahte. Za vrtnice, mi pa sam še neki povej; ok tičina masa, ampak a je samo to, a je še kaj notri, da je bolj tekoče, če jih delaš čez nastavek?

Ti si pa tud ful pridna s temi torticami user posted image user posted image

pa user posted image za Nežo, da je tako pridna v vrtcu in da je dudico vrgla stran. Pri našem bo to še neki časa trajal.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
1.10.2009 10:50:30   
pina-1

mlavla - jest bom tortico pekla zase za RD, ker mam v nedeljo polno hišo žlahte. Za vrtnice, mi pa sam še neki povej; ok tičina masa, ampak a je samo to, a je še kaj notri, da je bolj tekoče, če jih delaš čez nastavek?

pa user posted image za Nežo, da je tako pridna v vrtcu in da je dudico vrgla stran. Pri našem bo to še neki časa trajal.

blaža jih ni delala čez nastavek ampak na roke. s tičino se jih full lepo oblikuje. sem na youtube gledala, ma probala pa še nisem delatuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
1.10.2009 10:54:03   
mlavla

Iz tičine se v bistvu oblikuje tako kot bi kiparila..user posted image ..Tičino je kot nekakšno "testo", ki se je jo da razvaljat..potem pa ven režeš in oblikuješ...še prej jo pa lahko pobarvaš..pa pri valjanju si pomagaš s sladkorjem v prahu ali pa z gustinom, za lepljenje mase na torto..pa vodo

Nabrž za z nastavkom za brizganje pa si imela v mislih maslene vrtnice..to je pa enkrat tud blaža prilepla ene linke ( če se ne motim je to objavljeno nekje na strani 89).. mislim, da skupaj zmešaš maslo oz. margarino in pa sladkor v prahu.tega sama še nisem poskusila..saj sem zaenkrat navdušena nad tičino..

Pa tud jst sem si sama spekla tortico za rd ( tisto ki sem jo prejšni teden objavila na forumu)user posted image ...pa z malo zamude ti želim Vse najboljše !!user posted image A si bila ti slučajno priča naši jencili?user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
1.10.2009 10:55:29   
mlavla
ima katera kakšen dober recept za jabolčno pito?

nič se mi je že Blaž zbudil...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
1.10.2009 11:19:47   
blaža
evo listek, sem vidla, da ti je že mlavla odgovorila. evo to je pa biskvit , ki sem ga prej spekla za jutrišnjo torto.

user posted image

user posted image

user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
1.10.2009 11:24:00   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Iz tičine se v bistvu oblikuje tako kot bi kiparila..user posted image ..Tičino je kot nekakšno "testo", ki se je jo da razvaljat..potem pa ven režeš in oblikuješ...še prej jo pa lahko pobarvaš..pa pri valjanju si pomagaš s sladkorjem v prahu ali pa z gustinom, za lepljenje mase na torto..pa vodo

Nabrž za z nastavkom za brizganje pa si imela v mislih maslene vrtnice..to je pa enkrat tud blaža prilepla ene linke ( če se ne motim je to objavljeno nekje na strani 89).. mislim, da skupaj zmešaš maslo oz. margarino in pa sladkor v prahu.tega sama še nisem poskusila..saj sem zaenkrat navdušena nad tičino..

Pa tud jst sem si sama spekla tortico za rd ( tisto ki sem jo prejšni teden objavila na forumu)user posted image ...pa z malo zamude ti želim Vse najboljše !!user posted image A si bila ti slučajno priča naši jencili?user posted image

mlavla - ja jest sem bla njena priča user posted image

Ja sem pa mislila te maslene vrtnice, sem vidla kako jih delajo, sam bi rabla točno kok česa rabim. Če ne se bom pa mal s tičino poigrala user posted image  Sej sem mojmu nardila tortico julija za RD, sem jo prvič oblekla v tičino in je super uspela. Sem pa tud vidla tiste linke, ki jih je blaža prpopala. Tvoja tortica je bla pa tud super lepa user posted image user posted image user posted image  Vidim, da ti tud ful obvladaš.  Jest bom šla pa verjetno na en tečaj, da mal grifa dobim, potem pa vaje doma user posted image

Pina - tud jest se jih bom zdej prvič lotila user posted image  ma se pravjo, enkrat je zmeri prvič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
1.10.2009 11:25:24   
blaža
Eno vprašanje. A ma naša mary lou taja? al kako mu je že ime?

sem zasledila, da če si registriran v shrani si in objavljaš fotke, jih tam naložiš in mogoče na kak forum pošlješ, da to vse tam ostane in si vsak lahko pogleda user posted image

V glavnem je en kup fotk tam, pa nagig dojenčkov, pa kaj jaz vem kaj. ne vem, če je to ok, da ne pride do kakih zlorab, mene je tega vseeno malo strah.user posted image

sem danes hotla te biskvite naložit in pol sem vidla tam, ko si ponavadi naložu, da se je kao treba registrirat in takoj druga alinjea je nek vroči andy, da ne povem kaj je vse tam, da te slabo prime. Takoj naslednja vrstica pa lepi otročki.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
1.10.2009 11:25:57   
listek1
blaža - že vidim kako krasna bo user posted image user posted image user posted image user posted image  a si vidla sem še neki vprašala, če bi mi lahko povedala?

Ja sem pa mislila te maslene vrtnice, sem vidla kako jih delajo, sam bi rabla točno kok česa rabim. Če ne se bom pa mal s tičino poigrala user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
1.10.2009 11:29:25   
blaža
raje nardedi z smetano v prahu in namesto z vodo dodaš radensko. In je super dobra trdna kremica, ki uno je tako mastno, da je res packarija pol prat.

Steve Jobs

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
1.10.2009 11:30:13   
blaža
Pa ni tako izi, je treba malo vaje, pol pa gre za delat te vrtnice.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
1.10.2009 11:32:36   
mlavla
blaža super bo tale tvoja tortica izpadla...s čim jo boš pa filala?  kaj pa praznujete..

listek...lepi ste bili vsi na poroki..sem videla slike na FB :))

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
1.10.2009 11:41:13   
blaža
od mojga sric je šel v penzijo, pa mamo fešto. Več nadstropna je pa zato, da malo vadim. Bo pa vaniljia in čokolada, verjetno tudi nutella krema. Ma mi tako počasi pošilja poste, pa še ven me meče, da me prav jezi.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
1.10.2009 13:37:31   
listek1

raje nardedi z smetano v prahu in namesto z vodo dodaš radensko. In je super dobra trdna kremica, ki uno je tako mastno, da je res packarija pol prat.

blaža - sej vem , da tole ni naizi, sam, če ne bom probala, ne bom nikol znala user posted image user posted image  Sej me je dost strah, ampak bom zvečer mal probala. Moram it še po tole smetano.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
1.10.2009 13:52:26   
Februarka08
Listek, prej sem se neki hecala, zdaj se mi pa nekaj čudno dogajauser posted image sem že pozabila kako popadki izgledajo, no zdajle jih že 50min doživljamuser posted image sicer so na 10 min, ampak čakam da hitr minejo, da grem kosilo narestuser posted image mah kje, da kam grem, mi pa tolko planov za vsak danuser posted image user posted image
Nič, grem čakat da tole zbadanje v križu neha in da bo čimprej ura 17user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
1.10.2009 14:42:42   
blaža
Februarka, javi, če bo kej novga.user posted image

listek, ni panike, ni treba da te je srah.user posted image je pa meni fajn ta smetana, ker ni mastno, pa če tudi se samo igraš. Jaz sem se takole en dan malo igrala, sem sama delala šrničlčke, pa spodaj odrezala, da sem listke za vrtnice probavala in sem delala z masleno kremo. Jao jao, da vidiš kaka packarija. Tako je mastno,... No ma efekt je pa ful dober. Sicer se ti v roki malo stopi, ker vrečko segreješ( brizgo), ma pol ko se pa izdelek v hladilniku strdne je pa ful dobro.

No probaj, pa boš povedala kakao je blo. Moje prve take kao vrtnice so ble za torto od tomaža. ( poglej v album. Je mel 40 let. ker pa sem smetano preveč izsušila, niso ble več vrtnice, ma neke druge rožice. No to so bli prvi poskusi.user posted image

pa da ne boš mislila, da zdj kej bolj obvladam, bom morala tudi jaz še vadit.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
1.10.2009 15:03:46   
listek1
blaža- sej mogoče neumno vprašanje, ampak kje se pa dobi ta smetana v prahu user posted image user posted image , pa kakšno razmerje si dala smetane in radenske?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
1.10.2009 15:24:13   
itata
ah pridne ste s kuharijo... nimam kej komentirat, ker ne kuham praktično nič, pečem pa tud sam rižev narastek pa kake muffine in to je to

februarka: se mi zdi, da neki dogajauser posted image

< Sporočilo je popravil itata -- 1.10.2009 15:26:05 >

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
1.10.2009 15:24:58   
itata
listek: maš res hecne nastavitve na FB - se te sploh ne da povabit za prijateljic. ni čudn da nam težko slediš tamuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
1.10.2009 15:29:48   
listek1
itata - sem si namenoma tko nastavla profil. Bom ti poslala request, če ga boš seveda sprejela, pa vam bom potem lažje sledila user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
1.10.2009 15:35:12   
blaža

blaža- sej mogoče neumno vprašanje, ampak kje se pa dobi ta smetana v prahu user posted image user posted image , pa kakšno razmerje si dala smetane in radenske?

ta smetana se dobi ponavadi tam ko majo pudinge v vrečkah, pa pecilne, vanilne,... je enako pakirano kot puding v prahu, ko ga maš za skuhat z mlekom.

sorazmerje radenske in te smetane v prahu je pa enako kot piše na vrečki vode, tolko daš namesto vode, radenske.

Steve Jobs

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
1.10.2009 20:45:57   
Februarka08
Samo da se javim... še vedno 2v1user posted image ampak zmatrana totalno.

Se beremo jutri!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
2.10.2009 8:34:52   
pina-1
Jutro.
Kakšno grdo vremeeeeeeeeeeee. No sej je potreben tudi dež, ma vseeno je grdo.

Kavico sem že spila, pa bi kar še eno... samo sem sama v službi pa mi ne tekne. A bo kera z mano pila kavo?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
2.10.2009 9:15:38   
itata
jutro,
jaz sem danes taka koma, da ne morem povedat.
predvčerjašnjim je imel moj neko štalo v službi, ni mogu spat, sva debatirala do ne vem 2h zjutraj... skratka sem bla že včer bolj tko. no in pol se je včeraj po povsem običajnem popoldnevu, ko smo se s sosedi zabavali pred hišo in klepetali, moj otrok zvečer odločil, da ima neke "težave" neznanega izvora. zaspal je lepo, pol se je pa ob 22h začelo. jok. ga pomirim, spi pol ure pa spet. ga pomirim, spet spi pol ure, pol je pa od 23h do 2.30 (!!!!user posted image user posted image user posted image ) cmihal, tko napol v spanju in me objemal in kaj vem kaj se premetaval... če mi to lahko en razloži bom tud vesela... pa nima niti vročine - no vsaj ponoč pa zjutri ni bil čist nič vroč - niti drugih znakov, da bi bilo z njim telesno kaj narobe... pa koma taka, da tud oči ni mogu odpret, ampak jamral pa skoz. jaz ne štekam nič več...
tko da pina evo mene. grem si jaz zdej po kavicouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......