rožica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: rožica13 Joj ti zdravniki, kako strašijo ljudi. Meni je tudi rekla da mam majhen trebuh a ko je izmirila je bilo o.k. Ne se sekirat, ene pač ne moramo roditi 4 kg težkih dojenčkov če smo same bol drobne. zdravniki nam povejo, mal se prestrašimo in še večjo paniko napravimo same. evo, ti povem z prve roke. sama sem taka. aja, ni rečeno, da bolj drobne ne rodijo 4kg dojenčke. sama sem 160cm, 53kg pred nosečnostjo in sem rodila 4200g težko deklino. to je bilo 4l nazaj, zdaj se pa zgodovina ponavlja. moje dete še ne pri polnih 35t, to je v soboto pri sprejemu v P imelo 2920g. kaj bo še do konca? ja, spet sem bila par dni v P. no skratka, mi rečejo naj se pridem pokazat, ker sem mela občutek odteka plodovnice in pa čuden trebuh in so me za 4dni zadržali tam. v pon. po CTG panika, tonizacija, porod ni daleč. skratka, vsi so že čakali, da me pač premestijo v porodno, čez 4ure pa na CTG mir in brez popadkov. sicer so neki viški in padci, a to še ni to. zdaj mam še ta teden spasmex, nato pa mi je G rekla, da konec s tabletkami in lahko se 1,2,3 zgodi, da gremo rodit. ste se pa res načvekale, upam, da mi uspe vse prebrati za nazaj in če bom kak komentar izpustila kaj spregledala se opravičujem. Ja saj vem da ni vedno tako, malo sem hotela potolažiti tiste, ki so jim G rekli da majo manjše bejbije. Drugače pa držim pesti, da bi zdržala še čim več časa do poroda, če pa že bo prehitro, da bo vse o.k. Punce, zakaj pa so dobri ti stezniki? Verjetno ne le zaradi lepote?!
|