Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:54:57
|
|
|
|
špelin@
|
Aaaaaaaaaaaaa, sem vedela, da boste zdaj ušle tudi ve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:56:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aaaaaaaaaaaaa, sem vedela, da boste zdaj ušle tudi ve NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...jst delam vmes,sem pa skos tu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:57:06
|
|
|
|
kasso
|
ok, bom javila v soboto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 11:00:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aaaaaaaaaaaaa, sem vedela, da boste zdaj ušle tudi ve NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...jst delam vmes,sem pa skos tu enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 11:21:05
|
|
|
|
jana81
|
JOJ KAK JST NE MARAM LJUDI KI SI MISLIJO DA SO NEKAJ VEČ, PA V BISTVU NIMAJO POJMA..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 11:22:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 JOJ KAK JST NE MARAM LJUDI KI SI MISLIJO DA SO NEKAJ VEČ, PA V BISTVU NIMAJO POJMA.. enako, problem nastane, ko je kdo v familji tak. trenutno mi gre en pameten blazno na živce..ah bo že.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 11:27:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 JOJ KAK JST NE MARAM LJUDI KI SI MISLIJO DA SO NEKAJ VEČ, PA V BISTVU NIMAJO POJMA.. enako, problem nastane, ko je kdo v familji tak. trenutno mi gre en pameten blazno na živce..ah bo že. MEN pa ena naša bivša stranka..ima moža na kao visokem položaju, pa se dela pametno ko sto hudićev, pred 14 dnevi je pa govorila da ona se pa na to res ne spozna...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 11:28:03
|
|
|
|
jana81
|
joj kasso morem se skup zmetat, pa ti poslat naročilo, sam morem vse pregledat kere kartuše mi manjkajo ..ni časa..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 11:34:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mi smo cel vikend pohajkovali. V soboto smo šli v Sečoveljske soline in Laguna park v Bernardin, domov smo prišli ob 22:00. Včeraj pa smo bili pri moji mami cel dan, tako da ta vikend nismo naredili doma nič. Za sobotno srečanje pa res še ne vem, ker moram že dopoldne peljat Petjo v Logatec na šolo plavanja, popoldne pa bomo najbrž kaj delali...bom videla kako bo, tako da ne morem za 100% potrdit. za super vikend!!! Za soboto pa bomo rekli takole: 90% ja, 10% ne, ok? Če gresta Estrella* in edinaos, greste lahko punce tudi skupaj, a ne? sem šefico že klicala, pa se ne javi POZABILA GSM DOMA Načeloma sem zraven, če le ne pride kaj nujnega vmes. Majčice a se vam mal rola????
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 28.9.2009 11:35:56 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 11:39:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Majčice a se vam mal rola???? NE ZAKAJ VPRAŠAŠ ???[sm=smiley36.gif]
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 11:58:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 12:11:04
|
|
|
|
Anonimen
|
aaaaaaaaaaaaaaaa, na bowling greste packe, jest bi šla tuddddddd . Mah pa drugič. Škoda ker se dobite zvečer, ko jest ne morm. Mislm sej bi lahko sam res nimam energije zvečer. Ve pa uživajte še zame
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 12:13:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste spet kr neki naklofale pa ne vem zdej kaj komentirat Čmrlika luštkana Taja Špelin@ a Gregi ne bo prespal v vrtcu? Gaja gre mogoče jutr, če ne pa v sredo, dons mava še kontrolo pri P. Ajej Edina, maš pa smolo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 12:46:28
|
|
|
|
tilči
|
Tilen spi,Nejc pa gleda Nodija Nejcu sem zgleda zaprla rito,da nima več driske,samo zaenkrat je še bolj na borovničevem čaju,tudi je še bolj malo,pa bo že.Malo zaloge ima,tako da ravno shiral ne bo .Tilen pa ima zadnje čase trakuljo in upam,da tako tudi ostane,saj je končno dosegel dvomestno številko na tehtnici Danes so prišli zamenjat okno.Tašča po eni strani tako pametna,po drugi pa tema.Je dala naročit čisto navadno okno,da se vse notri vidi .Sedaj bi pa rada še žaluzije pa glasbeno željo Še 6 dni jo gledam,potem gre pa spet za 1 teden na dopust
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 12:55:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen spi,Nejc pa gleda Nodija Nejcu sem zgleda zaprla rito,da nima več driske,samo zaenkrat je še bolj na borovničevem čaju,tudi je še bolj malo,pa bo že.Malo zaloge ima,tako da ravno shiral ne bo .Tilen pa ima zadnje čase trakuljo in upam,da tako tudi ostane,saj je končno dosegel dvomestno številko na tehtnici Danes so prišli zamenjat okno.Tašča po eni strani tako pametna,po drugi pa tema.Je dala naročit čisto navadno okno,da se vse notri vidi .Sedaj bi pa rada še žaluzije pa glasbeno željo Še 6 dni jo gledam,potem gre pa spet za 1 teden na dopust kaaaaaaaaj? ja koliko kil pa ima? Nejc jih ima že 12.. ej ne me narobe razumet, samo zadnjič ko sva se menle o kvaliteti sparky, nič boljša(meni osebno), bodiji so spet šli skup, rokavi predolgi v telesu na knap, dobra stran je vsaj ta, da sem za 3 dala 7 €
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 12:57:47
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen spi,Nejc pa gleda Nodija Nejcu sem zgleda zaprla rito,da nima več driske,samo zaenkrat je še bolj na borovničevem čaju,tudi je še bolj malo,pa bo že.Malo zaloge ima,tako da ravno shiral ne bo .Tilen pa ima zadnje čase trakuljo in upam,da tako tudi ostane,saj je končno dosegel dvomestno številko na tehtnici Danes so prišli zamenjat okno.Tašča po eni strani tako pametna,po drugi pa tema.Je dala naročit čisto navadno okno,da se vse notri vidi .Sedaj bi pa rada še žaluzije pa glasbeno željo Še 6 dni jo gledam,potem gre pa spet za 1 teden na dopust kaaaaaaaaj? ja koliko kil pa ima? Nejc jih ima že 12.. ej ne me narobe razumet, samo zadnjič ko sva se menle o kvaliteti sparky, nič boljša(meni osebno), bodiji so spet šli skup, rokavi predolgi v telesu na knap, dobra stran je vsaj ta, da sem za 3 dala 7 € Naš je ravno na 10,3 kg.Pa veliko je,ampak tudi pokuri. Tudi jaz sem kupila bodije,pa so ok,dokler jih nisem dala v sušilca,takrat pa so se skrčili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 13:34:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 JOJ KAK JST NE MARAM LJUDI KI SI MISLIJO DA SO NEKAJ VEČ, PA V BISTVU NIMAJO POJMA.. jaz pa čedalje težje diham v službi, ko sem sama, se imam prav krasno, ko pa zagledam šefiko, pa bi najraje domov zbežala, tako mi baba vzema motivacijo za delo , bo treba res konkretno pristopit k prošnjam. danes sem si obljubila, ko pridem domov moram vsaj 10 prošenj za zap. poslati, razmišljam tudi v tej smeri, dokler si ne najdem kej druzga, da si grem kar zdaj uredit da delam samo po 4 ure/dnevno mah nimam pojma, kar žalostna postajam, ko samo pomislim, da si bo treba službo iskat, pa da ne bi več delala to kar delam zdaj samo koliko sama sebe poznam, vem da ne bom mogla več dolgo izdržat tega pritiska. Verjamite mi, maloprej mi je tako na živc stopila, da sem jo skoraj nekaj poslala, čim je šla ven iz pisarne sem morala na čik-da se ohladim , pri njej je vsaka mala napakca KATASTROFALNA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 13:59:35
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 JOJ KAK JST NE MARAM LJUDI KI SI MISLIJO DA SO NEKAJ VEČ, PA V BISTVU NIMAJO POJMA.. jaz pa čedalje težje diham v službi, ko sem sama, se imam prav krasno, ko pa zagledam šefiko, pa bi najraje domov zbežala, tako mi baba vzema motivacijo za delo , bo treba res konkretno pristopit k prošnjam. danes sem si obljubila, ko pridem domov moram vsaj 10 prošenj za zap. poslati, razmišljam tudi v tej smeri, dokler si ne najdem kej druzga, da si grem kar zdaj uredit da delam samo po 4 ure/dnevno mah nimam pojma, kar žalostna postajam, ko samo pomislim, da si bo treba službo iskat, pa da ne bi več delala to kar delam zdaj samo koliko sama sebe poznam, vem da ne bom mogla več dolgo izdržat tega pritiska. Verjamite mi, maloprej mi je tako na živc stopila, da sem jo skoraj nekaj poslala, čim je šla ven iz pisarne sem morala na čik-da se ohladim , pri njej je vsaka mala napakca KATASTROFALNA ne se toliko sekirat, ker ti res ne pomaga. V rač službi je res tako, da napak bolje, da jih ni, ampak so pa vse rešljive, tako da katastrofa pa res ne more bit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 14:01:28
|
|
|
|
kasso
|
jaz imam pa danes problem, ker mi v edavkih noče digit. potrdila normalno sprejet..čakam na večerne inštrukcije...sekiram se pa ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 14:02:31
|
|
|
|
kasso
|
...tako da grem zdaj belit za skrinjo v špajz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 14:03:27
|
|
|
|
jana81
|
edina se čist strinjam s kasso..čeprav recimo mi ko smo odvisno od strank, si tega ne smemo privoščit, niti najmanjše napake..zato še vedno mami pregleda vse za mano in vse se 2x kontrolira..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 14:23:25
|
|
|
|
nia5
|
Dan Ste bile pa pridne, imam kar nekaj za prebrat Mi smo ok, je danes doma, švica pod odejo, da se malo spravi k sebi, ga je fajn tresnila bolezen. Danes sem peljala našo malo muciko (4m) k veterinarju še po drugo dozo antibiotikov, ker je fasala neko virozo, težko je dihala, pa iz očk in noseka ji ful teče. Sem pa plačala 43 EUR , ampak kaj češ, če pa je bila tako boga. Grem malo prečekirat, dokler še Nia spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 14:25:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Nia, Suzy kako vajina bolnička? Suzy a pol sploh nista na vrsto prišle al kako? Je že precej bolje, ampak ji moram pred spanjem še vedno nos pucat z baby-vacom, drugače se skoz zbuja, ker ima zabasan nos. Še kak dan pa bo vredu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 14:30:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 nina upam, da ti je uspelo nazaj zaspat! jst sm šla ob 11ih preverit evo in je imela 39,1 vročine. tak strah me pa še ni blo! sem ji dala svečko in celo uro čekirala, če vročina pada. HB je padla. pol sma pa nucale še 15 min, da sem ji noseka s fiziološko sprala in operil našpricala. zdle pa je že spet mal vroča. Pa kako ji meriš vročino? Meni ne pusti z ušesnim, navadnega digitalnega pa se boji . Mi ji je huje vročino zmerit, kot kaj druga.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?