|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
30.9.2009 13:12:41   
Februarka08
A čez popek je treba merituser posted image si bom tudi jaz popoldne ga zmerla, ma tašča dol tist meter k šiva... upam da bo dost dolguser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
30.9.2009 13:19:03   
malaMravljica
ne, ne vem kako se trebuh izmeri, jaz sem ga pac tako, pa to definitivno ni prav, sam ce ga vse tako lahko primerjamo med sabo user posted image  user posted image  
Pa  nehajte govorit, da sem res drobckana, ker imam res predvideno,da cez 2 dni pride en 3,6 kg tezek dojencek vn user posted image user posted image  sem kar fous tistim stevilkam tam okoli 2,5 kg.

Neposredna povezava do sporočila: 4052
30.9.2009 13:24:00   
Crystall
Punce ... jaz imam obseg 122 cm user posted image  Mali pa tudi v 37t tehta že okoli 3 kg. Bomo imeli ornk fanta. Upam, da bomo še lahko nosili 56 user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
30.9.2009 13:28:55   
stuhica
ojla punce...

MAal mravljica moj trebušček lahk vidiš na mis bušk... pa tm šlogaj... prosiiimmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image

MM ne mi zavidat jaz imam š cel mesec do PDP ja ti pa le dva dni tako da moj user posted image  bo še zrastu nič bat!!!user posted image user posted image

Majči jaz ne morem glasovat sem se pozanimala tako da je baje tako da moraš imeti na ralunalniku nastavljiv nek IP--- tako da si lahko srečkica ker lahko vsak dan zase glasuješ jaz pa le enkrat v  teh 10 dneh... user posted image user posted image

No ja sej važno je sodelovati in ne zmagati... user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
30.9.2009 13:35:04   
malaMravljica
Stuhica, men je pa sedaj odprlo stran. Mal namigni katera si in bom glasovala, pa ce bo slo vsak dan lahko vsak dan. Sam ne najdem cist nobene nase tam user posted image  

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
30.9.2009 13:35:41   
tailor
pozdravljene punce,danes sem v 36 tednu ,obseg trebuha:102.
jutri imam pregled in vam jutri sporočim koliko je težak moj fantek. uživajte user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
30.9.2009 13:41:08   
najčka
user posted image
Evo mojga buškota 37t  Pa okol popka ma 107cmuser posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
30.9.2009 13:54:31   
Aniiita
ha ha..sem se šla še jaz hitro izmerit user posted image

101 cm, jutri pa bom polnih 37 tednov..
Kolk je user posted image velika pa nevem..sem vprašala G, paje rekel, da sedaj niti več ne računajo user posted image kdaj pa?!

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 13:55:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4059
30.9.2009 14:19:29   
lenika83
A ste opazile na Rodile smo, da je naša emaa rodila punčko?

Emaa čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

Aja, zdaj grem pa metra iskat. Upam da me kap ne zadene user posted image

< Sporočilo je popravil lenika83 -- 30.9.2009 14:20:14 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
30.9.2009 14:21:02   
stuhica
michelle mive pa k bi k istmu gienku hodile... naš je tud okol 2530... do konca je še lep mesec tako da bova še preidelale...

Naslednji pregled imam tud jaz tako kot Michelle 14. 10.  in šele prvi CTG...

Neposredna povezava do sporočila: 4061
30.9.2009 14:21:45   
stuhica
Emaa čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 14:25:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4063
30.9.2009 14:25:30   
lenika83
O marija, 114 cm sem namerila in to 36t3d. Pa me je skoraj kap. Pol pa se čudim zakaj mi govorijo kakšna sem. Pa do zdaj se mi sploh ni zdelo, da bi imela tako ogromen trebuh. Upam da se notri ne skriva kakšne 4 kilogramska gospodična, ker ne vem kdo bo to potem ven spravljal user posted image  user posted image

Majcy_m zakaj se pa tebi zdi, da imaš ogromen trebuh? Meni se tudi na ta zadnji slikici ne zdi nič ogromen.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 14:27:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4065
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 14:29:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4066
30.9.2009 14:35:20   
karmen b
Za enkrat sem na drugem mestu po obsegu trebuha user posted image 118,5 cm, jutri dopolnom 38 tednov.

Emaa čestitke user posted image

Špela je naše največje veselje :)

Neposredna povezava do sporočila: 4067
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 14:39:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4068
30.9.2009 14:42:45   
Emilly
Da se spet malo oglasim.....

emma - čestitke za punčikouser posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim da ste nekatere že čist neučakane, pa saj se šele jutri prične oktoberuser posted image user posted image user posted image .
Majakla - držimo pesti in absolutno jutri dihamo s tabouser posted image user posted image user posted image

Karmen b - čudovita kopalnica!!!! Da se ne boš sam ti hvalila....user posted image user posted image Naše ploščice so tako lepo položene, pa kad imamo, pa wc imamo, pa že pralni stroj, pop pride še umivalnik in radiator pa smo zmagaluser posted image user posted image user posted image In danes CELO obstaja možnost da spiva po 14 (!) dneh spet v najinem stanovanjuuser posted image . Wc je že preizkušen, zvečer pa še jst javim, kako se bo namakati v novi banji... Čist noro...So pa ravno danes že klicali, da so že izdelali najino kuhinjo in še to dobiva drugi teden v torek!!! Morda nama pa celo uspe vse uredit pred PDPjemuser posted image

Sem pa danes celo uspela pridit do Tosame. Ja to kar ste ve že vse verjetn kuple, sem se spravla jst šele zdajuser posted image . Počas mam že boljš občutek, da sem celo že delno pripravljena za rodituser posted image

Ja okol trebuha mam pa tok kot MM - točno 100!! Sam da sem šele 36t in 4dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4069
30.9.2009 14:45:22   
boob
amaterke user posted image user posted image user posted image   jst ga imam 126cmuser posted image user posted image user posted image

no ampak sm pa imela že štart višji user posted image

jst sm se pa zdej tok namatrala, ampak se je splačal. . . sm si masirala
hrbet- sama- in sm vn potegnla 3 živce, ki so se mi ukleščli, in zdej je super, še mal razbolelo ampak bo..... usaj diham lahko

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
30.9.2009 14:45:31   
Tiara123
Obseg čez popek je neprimerljiv, ker smo bile različno široke že pred user posted image - najbrž nismo imele vse idealnih mer 90-60-90 user posted image

No, ker v tem primeru sem jaz rekorder v najmanjšem obsegu, ker jih namerim celih 97 user posted image ..

Baje pa je pravilno merjenje trebuha od sramne kosti do vrha maternice in naj bi meril toliko, kot je število tednov. Npr, če si 38t user posted image , naj bi merila razdalja od sramne kosti do vrha maternice 38 cm.

Neposredna povezava do sporočila: 4071
30.9.2009 14:54:59   
malaMravljica
haloo kako ste pa te stevilke sedaj obrnile noooo... kako zmagujete tiste z najvecjo stevilko, pol sem pa absolutna porazenka skupaj z Emilly, ki je pa po tednih za mano. Se Tiara me premaga, sam je pa po tednih tudi za mano. O neeee vedno izgubim nooo..

Ja, verjetn ima Tiara prav kako se to meri, samo kako bom pa jaz vedela kje sta te dve tocki user posted image

Pa bravo za vse nove kopalnice, kuhinje in dnevne prostore user posted image user posted image   nas mojster bi v ponedeljek moral zacel rezljati, zagati in zlagati les za bejbi sobico, pa je rekel, da v torek res zacne, vceraj sem pol pozabila vprasat. Joooj, definitivno ne bo narejeno preden pridem iz porodnisnice, razen ce bo bejbi res zamujal celih 14 dni.

Emaa user posted image user posted image user posted image  CESTITKE!

Drugace se pa pri meni danes nekaj dogaja, te kosti dol me tako bolijo, da hodim kot 80 letna babica, pa med hojo imam obcutek,da bo bejbi vn padel.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 14:55:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 4073
30.9.2009 15:01:48   
boob
MM ima Tiara prav kako se meri. . men vedno G tako zmeri. .
ampak je bol zanimivo tko, . ker vodim . .hahahaha. . pa še skor 14dni za tabo sm

michelle nevem nevem če me boš prehitela

jst sploh nevem kok sm mela pred nosečnostjo, sam zihr več 100 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4074
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 15:04:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?