|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
30.9.2009 11:31:40   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

mM kakšen lep trebuščekuser posted image user posted image sploh ne vem kje skrivaš svojega user posted image ko imaš tako manekensko postavouser posted image

men tudi ni cist jasno kje se skriva, saj sem se zredila do sedaj ze 11 kg, sam trebuh ni tako velik, ker dete pa ze cez 3,5 kg. Od Talike mala je imela tudi nekaj takega, ostali oktobrcki pa taki majckeni in lahki.  Pol pa itak ves, da se sprasujem kako bo pri men to vn zlezlo, ker sem v bokih precej ozka user posted image  sam sedaj se oprijemam tistega podatka, da je premer glavice 9,5 cm in se mi zdi fajn da je manj kot 10 user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
30.9.2009 11:33:57   
Crystall
MM ... lep trebušček user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
30.9.2009 11:39:07   
frrrr
oo, Talika, kakšna princeska... za polupčkat in stiskat user posted image

mM - ampak ti si pa res prava sexi nosečka! drgač pa sem danes mau bolje, sem naklanfala 6 ur spanja user posted image to mi je prej v dveh dneh uspelo skupaj s popoldanskim spancem. so mi včeraj v lekarni namešali eno kremico, 3x namazala in se že pozna mau. na srbenje sem pa že mau imuna postala... sej bo...

karmen - na koledarju imam napisano za žabarja, brez skrbi. je bolje bit zunaj kot doma... doma se lahk praskam, ker imam vodo in razkužilo zraven, zunaj ne upam, ker bi lahko z rokami še bolj raznašala zadevo... itaq imam pikice že po celem telesu, samo po obrazu ne user posted image

zdaj sem preoblekla posteljo od tamaučka, še najino preoblečem, potem grem pa mau počivat... popoldne imamo v načrtu zoo s prijatelji iz koroške... pa tamauček ima telovadbo.
sicer pa bi mi okrog 18. ure mogla odtečt voda, če bi to dete oponašalo starejšega bratca user posted image ampak danes še nimam časa... mogoče jutri user posted image

lep dan vsem... pa do jutri počakajte, da se oktober začne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4028
30.9.2009 11:44:07   
palegia30
Malamravljica kolk si vitka, prov lepa si!

Nohti ja res ni fajn da so nalakirani saj če bi prišlo do opericjske jih ne smeš imeti nalakirane saj če ti zmanjka kisika nohti pomodrijo in če imšaš rdeč lak gor sestra ne more tega opaziti. Je pa res da ima vsak oddlek aceton in ti ga posodijo, tako da ni problema.

Ja jaz pa na momente tolk živčna ratam k kr ne neham razmišljat o tem kaj me čaka kako bo... Joj mal si grem na živce...

Pol čez neki časa pa ratam umirjena in si rečem toliko žensk je že rodilo jaz pa kot ena prestrašena rit, mah bom že...

Ja mek mjami meni tudi zadnje čase pašejo same nezdrave stvari in se mi zdi, da se mi je apetit poboljšal. A katera ve moja pupika tehta 2500 pri 37 tednih je to fajn, je rekla doktarca da bo taka kot jaz, saj sem bolj drobna, bila včasih, he he. Sedaj sem res že kot gora, najprej pride trebuh in nato Palegia!...

Nič malo heca mora bit, lp!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4029
30.9.2009 11:52:37   
stuhica
mm sej boš hitr mamca boš vidla... sicr pa bomo ve kmalu anede... čez en mesec pa sigurn user posted image user posted image user posted image sej teli podnajemniki bodo itak mogl ven..

No jaz sem s pregleda, vse je ok z našim user posted image  me je imelo da bi vprašla k dons za sprmembo ni bilo mojga Dr housa ampak ena druga tetka... tako da pol vseen nisem...
Plodovnic aje ok, teža je 2530 ... je rekla da se vse lepo razvija tudi trebušček je čist ok, me je opozorila da res morm zdej na cuker pazit... naročena pa sem šele čez 14 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image  tko da bom šele takrat imela prvi Ctg... Kdaj ste ga pa ostale imele prvega?? No sicer sem dons srečala še 3 nosečke in smo vse okrog 25-30  dauma nekak na vrsti?? No ja smo se kr mal načvekale... pa nasmejeale...

naš user posted image  tud še brca zelo intenzivno... ma  ktera je že šlogarca za te zadeve mala mravljica mar nsi ti?? Kaj misliš da bomo pa pr nas imeli, če že vprašala nisem dej mi vsaj ti šlogaj???user posted image user posted image

Majcy  kako pa til lahko glasuješ vsak dan za buško? Kaj ti pa napiše ko glasuješ?  men pa ne prime in sploh ne gre sej lahko glasuješ le enkrat iz enega računalnika al pa men kej šteka??? Res čudn... NO never mind...

Michelle ja samo še en mesec... pa mrbit kašn dan user posted image user posted image  če se res premakne...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
30.9.2009 11:54:28   
Aniiita
A nenalakirane nohte je treba  imet? Na, jaz sem pa ravno zadnjič pedikerki rekla, naj mi jih kar nalakira..

majakla- veš,da bomo dihale s tabo. Naj mine vse super za vse.

MM- ma res imaš lep trebušček user posted image user posted image Pa slikica je tudi lepa.

Hvala vsem za čestitke za oceno  user posted image

Talika- kakšna lepa pupika..Joj, jaz tudi komaj čakam našo.. Bi jo že kar pestovala..ma se ji baje še ne mudi,zato se moram malo umirit user posted image

A morda še kateri dela slabo? Nevem kaj je sedaj to..občasno mi je slabo..pa nisem še pogruntala ali ko kaj sladkega pojem..ali ko nekaj časa nič ne jem.. user posted image Sem G to omenila danes, pa ni nič komentiral..

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
30.9.2009 12:04:31   
Crystall
Stuhica ... jaz lahko oddam iz enega računalnika vsak dan.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
30.9.2009 12:13:59   
Anonimen
Dobr jutr

Talika ... cortkana črnolaska je tvoja pupika user posted image
Karmen ... zakon kopalnica user posted image user posted image user posted image
mM ... Boga, upam da bo tut buši kmal uredu user posted image user posted image user posted image
Frrr ... sočustvujm s tabo user posted image user posted image user posted image
Anita ... čestitke user posted image user posted image user posted image
Majakla ... diham s tabo user posted image user posted image user posted image
Boob ... Upam, da se vse zrihta s to tvojo hrbtenicouser posted image user posted image user posted image

Upam da nism kere pozabla

Zdj pa naprej

Žabar ... so me glihkar klical iz P in so mi pregled prestavl iz 13h na 9.10, tko da če dobim prevoz do Žabarja PRIDM user posted image user posted image user posted image

Jogi ... mt mi ga še zdj ni kupla, sm jo prašala kdaj ga dobim in mi je rekla konc tedna al pa nasledn tedn, pa sm rekla kaj pa če prej rodim, je pa rekla, da bojo šli pa kupt ko rodim, tko da tamala ne bo na tleh spala. Sm jezna ko user posted image , ker me nateguje že 2 mesca za ta jogi user posted image user posted image user posted image

Dons sm dubla nalepko za na avto, tko zgleda, samo da ne bo bela podlaga, ampak siva, k je avto pač siv user posted image
user posted image

No to je moj buši, 37t4d
user posted image

DROBTINICA VSE NAJBOLJŠE, OPROSTI ZA ZAMUDO!!!!!
user posted image

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 30.9.2009 12:21:35 >

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 4033
30.9.2009 12:15:43   
malaMravljica
Stuhica, ne morem ti slogat, ker nimam tvoje slikce trebuha. Pa se to sem specializirana za slikce od mal prej, ne sedj na koncu. Ja pac.. sem zelo ozko specializirana user posted image user posted image  

punce, men pa ploh ne odpre tiste strani od miss busi.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
30.9.2009 12:18:51   
Anonimen
Sem pozabla ja za seznam moj naslednji pregled je 6.10., se vidi, da sem že malo raztresena.user posted image

Majakla držimo pestiuser posted image user posted image

MalaMravljica ti si pa res manekenka in pol. Mislim, da ko boš rodila se ti sploh ne bo nič videlo bušijauser posted image Upam, da bo kmalu user posted image s tabo in, da ne bo preveč čez rok. Ker verjamem oz. si tud jaz tega ne želim...me kar stiska, da bi mogla dalj čakati kod do 9.10.

Glede apetita ne bom komentirala, ker čisto preveč pojem glede na preosatlih 38t, ki sem jih že dala skozi. Ampak bo akcija po porodu...upam, da uspešna in, da še kdaj vidim na tehtnici tistih 53kg user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4035
30.9.2009 12:19:21   
naty6
Ojla.

Komaj vas dohajam z branjem, kaj še da bi pisala.

Talika...mala je prava lepotica user posted image

Karmen...zelo lepa kopalnica- všeč mi je

Danes sem bila spet na CTG-ju...nič. G pravi da je to še vse lepo zaprto, da še ne bo akcije; pa vendar češ da naj pridem v petek spet na CTG in kontrolo...do tedaj pa lepo pridno naj štejem gibe user posted image .
Do PDP- imam še 5 dni. Očitno tudi v drugič bom šla čez rok.

Lepo se imejte....se beremo kaj.

Naty

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
30.9.2009 12:19:31   
malaMravljica
majcy, kolk mali trebuh imas pa ti. Kje se pa pr teb bejbi skriva ?? Lep trebuscek, sam majhen.
Pa zelo lepa nalepkica za na avto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
30.9.2009 12:21:15   
Anonimen
Joj jaz bi tudi glasovala pa ne vem pravih imen za nobeno ??? Kakšen namigec user posted image

MalaMravljica meni si napovedala punčko...bomo kmalu videli user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4038
30.9.2009 12:25:06   
Anonimen
mM ... moj buši je ogromn, sam moj tko slika, da polom!!! Maš pa drgač res postavo manekenke s trebuščkom.
Kaj pa nj bi jst mela glede na buši?

Sm se zdj sama slikala, pa se vid da mam ogromn trebuh
37t6d
user posted image

Aja, pa miss buši men dela, tko da ne vem zakaj ne prkaže enim user posted image

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 30.9.2009 12:33:37 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4039
30.9.2009 12:25:37   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Nalakirani nohti so v porodni res prepovedani, je ze Michelle napisala, ce se mamino stanje poslabsa bi to videli na barvi nohtov. Heh, pa se dobro, jaz imam ze kaksne 2 tedna nenalakirane, itak je bilo to ze zeloooo tezko izvedljivo.

Jaz sem jih imela pa mi ni nobeden nič rekel. Nakita pa res nisem imela.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 4040
30.9.2009 12:26:58   
najčka
Ojla. En lep pozdravček. Jaz pa ne vidim slikice od talike in od male Mravljice user posted image user posted image Majcy.m luštkan buši. Jutri pa te lahko jaz pridem iskat, če hočeš. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
30.9.2009 12:27:46   
Talika19
Porodna izkušnja: bom napisala, samo, da pridem malo k sebi.

Drugače pa je imel Mark čisto enako čupo ko se je rodil. Potem pa je čisto blond postal.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
30.9.2009 12:31:51   
malaMravljica
Majcy, tebi bi napovedala puncko, sam ne iz te slikce, iz tiste tam na nasi trebuscki, ker je mal starejs, na koncu mi itak vse na puncko spominja user posted image  

Pravoda, ja bomo videli tudi pri tebi. Sam kaj je to, kaj same puncke sem napovedala al kaj. Ne, pri Februarki pa mislm, da je fantek.

Najcka, jaz pa ne znam drugace popravit slikce, da bi lahko videla. Ej, pa saj je sam ena slikca kjer moj trebuh izgleda kot bi pozrla nogometno zogo user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
30.9.2009 12:37:49   
Anonimen
mM ... vrjetn si zadela pr men, ker mi vsi napovedujejo punčk. Zdj samo upam, da ne bo fantek vn pršu, ker mam deke pa brisače, pa par kompletkov rozauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4044
30.9.2009 12:44:08   
malaMravljica
Nincy popravljam,

oooooogroooooomen trebuh imas, vecji kot moj a ne. No daj, zmeri se cez popek okol in okol, kolko pride? Pri meni je tocno 100 cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
30.9.2009 12:52:09   
Anonimen
Vrjetn si mislna mene user posted image
Jst mam 104 obseg okol popka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4046
30.9.2009 12:52:19   
malaMravljica
poglejte kaj sem nasla. Tukaj lahko po zelji sam sestavis nalepkico za na avto. Motivov je pa 10000

http://www.my-baby-shop.com/cgi-bin/public.cgi/de/product_71470

Neposredna povezava do sporočila: 4047
30.9.2009 13:08:42   
muca*maca
Ha, to ste me zdej shecale in sem si šla zmerit obseg trebuščka čez popek - znaša 110 cm. Sem pa 37t in 4d.
Ti, Majchi imas 4 dni pred mano rok, jst ga mam 19.

Hecno user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil muca*maca -- 30.9.2009 13:09:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 4048
30.9.2009 13:10:34   
muca*maca
Madona, mM pa ima PDP že čez dva dni, pa samo 100 obega. Samo, ti malaMravljica si res drobčkana, to se pa spomnim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
30.9.2009 13:11:30   
Februarka08
Majcy tudi ti si tako lepa user posted image s prav lepim trebuščkomuser posted image jaz morm danes mojega nahecat, da me malo poslika, ker če se sama, je vse tako čudnouser posted image
mM ma a veš da me že res prav firbec matra ali bo res user posted image user posted image itak mi ni važno, samo da je zdravo, ampak vseeno, da bo parčekuser posted image sem prav vesela, da nisem prašala, se mi zdi da bom hitreje rodilauser posted image user posted image

Evo, naše kosilce se kuha in že diši, jaz pa mal noge v luft in bluzimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?