|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 15:06:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4076
   RE: Oktobrke 2009 2.del
30.9.2009 15:07:08   
malaMravljica
Michelle, no super novica.

Boob, kako pa vem kje je vrh maternice, da zmerim se tako, mogoce bom pa pol zmagovalka user posted image  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4077
30.9.2009 15:11:03   
Tiara123
vrh maternice je zdaj že ziher tik pod mordcem user posted image Želodec pa še višje user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
30.9.2009 15:18:44   
majakla

Emaa - čestitam! user posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
30.9.2009 15:20:47   
boob
Mm pojma nimam kje je vrh maternice user posted image

michelle user posted image     . . pa nism jst kriva da ste vse tok elegantne user posted image  pol pa zaostajate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4080
30.9.2009 15:21:36   
malaMravljica
No, bom sla se po tej drugi varjanti se izmerit.

Drugace pa eno resno vprasanje, ker se mi ne da knjige listat. Kaj katera ve kolko pred zacetkom poroda se dojencku lusci tisti smir dol iz koze? Mal racunam, ker meni je vceraj delal uz in se je videlo, da se to lusci v plodovnico.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
30.9.2009 15:21:50   
boob
emaa user posted image user posted image  četitke

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
30.9.2009 15:29:00   
Februarka08
Emma čestitke za vašo punčkouser posted image user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
30.9.2009 15:45:47   
tea85
EMA čestitke za pupiko...

uh jaz pa sem se zdaj takooo najedla da bom počla, sicer enostavno kosilo ampak mi je uspelo končno spečt dobro stefani pečenko user posted image user posted image

meni se sicer nekaj dogaja tam spodaj, že ponoči pa zdaj že celi dan mam neke krče, pa kaj ko ne vem kak kaj..mah če bo sila ratala bomo pač šli se malo pokazat user posted image

aammm, ja, prvo smo mislile kolko oktoberčkov bomo imeli zdaj pa kolko vidim bo več septemberčkov user posted image user posted image

obseg trebuha- jaz pa nimam metra user posted image pa me tudi zanima kolko moj buši meri user posted image ajam MM- tudi jaz nosim nekje v križu in mam skoraj isti buši kot ti, mi tudi pravijo da ni videt da sem že v zadnjem mesecuuser posted image
upam da me nebo zdaj razgnalouser posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
30.9.2009 15:58:38   
Meliitak
hojla punce, evo še mene malo

spet se mi nč ne da, tud sedet pred računalnikom ne, ker ne morem ne sedet, ne hodit in ne ležat tko a bi se mal spočila, tko da je kar utrujajoče, ampak se trudim in kot vedno ostajam pozitivna in si pravim da pač tko že mora bit

bravo user posted image user posted image user posted image ema za (po moje) zadnjo septembrko med oktorbkami...jutri se začne sezona oktobrk in bo kr majakla prva, če ne bo katera pospešla he, he

he, he itak da sem šla tud jest sebe mert pa mam v 37t6d 114 cm okol...res pa je kot je ena rekla, da smo ble že prej različn široke, pa različn nosmo - spredej al zadej tko da...sm se pa tud pomerla tko kot je rekla ena od sramne kosti gor in če bi blo tko da je konec maternice čist pod modrcem bi jest bla že krepko čez in sicer 43 tednov, tko da sem približn nacentrirala in ocenla, da naj bi res mela cca 38 cm, ker zdej se dete že spušča in s tem tud maternica al kako že...

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
30.9.2009 15:58:43   
lenika83
Tea kam se pa ti vrivaš? Daj poglej malo v tabelco, no.user posted image  Sicer pa mene že dva dni nekaj v trebuhu špika, pa boli, pa tišči, pa kaj jaz vem kaj še. Ampak do naslednje nedelje ne grem nikamor in pika user posted image  Itak bom na koncu vsa sitna še novembra tu težila user posted image

Saj te meritve itak niso pravilne, pa logično da ena, ko je štartala že na recimo 100 cm ne more biti taka kot mM. Ampak je pa zabavno, ker smo v trenutku vse šibale po metre in začele tekmovati user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
30.9.2009 16:24:04   
tea85
lenika- hehe, ja zgleda se nama iste prigode dogajajo...user posted image mene sicer spodaj vedno bolj boli ampak sem rekla da ne mislim hodit okoli dokler res ne bo bolečina že močna.
pa tudi jaz še ne želim da pride prehitro ven.

ma grem malo lenarit..pa upam da mi se nehajo te bolečine.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
30.9.2009 16:47:11   
Crystall
Najprej čestitke Emi za bebico user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse se vedno pohvalite, kaj dobrega spečeta ... NO, danes se pa lahko tudi jaz pohvalim user posted image  Spekla sem bunkice, obeske ... iz fimo mase, ne da bi jih zažgala ... JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ... lepe živo rdeče. Takoj v petek grem po novo fimo maso. Sem zdej spet veselje dobila user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 16:47:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4089
30.9.2009 16:53:44   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Tako, punce, sem se izmerila. Moram priznati, da sem iz padla iz tekme za prvo mesto...user posted image   user posted image   user posted image  Naj meter še tako zrahljam,  mi ne pokaže več kot 106 cm. user posted image  Ampak moj trebuh je res oooogromen... Ne vem, v čem je problem... user posted image

user posted image user posted image
jaz sem si ga ravnokar, ampak kar z metromuser posted image je pokazal 116user posted image bom si ga potem še 1x s tistim mehkim trakcomuser posted image grem zdaj ven do moje bejbe in na sprehoduser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4090
30.9.2009 16:58:02   
Anonimen
Emaa ... čestitam user posted image

Najčka ... lep buši

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4091
30.9.2009 17:04:46   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: boob

amaterke user posted image user posted image user posted image   jst ga imam 126cmuser posted image user posted image user posted image

no ampak sm pa imela že štart višji user posted image

jst sm se pa zdej tok namatrala, ampak se je splačal. . . sm si masirala
hrbet- sama- in sm vn potegnla 3 živce, ki so se mi ukleščli, in zdej je super, še mal razbolelo ampak bo..... usaj diham lahko

no BOOB sm te prehitela za cele 4 cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sm pa 37t4d če bi se pa po pravilih merla bi bla pa jst tud čez 43t user posted image .... me pa zanima kako si se lahko sama zmasirala ker jst se ne morm me pa vsake tok časa tko špika v križu da tud dihat ne morm takrat

no 4 urce me ni kle pa je že nova bebica med nami EMA čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa dons mela špinačo pire pa dunajske zreske tko da je bilo zeloooo dobro zdej sm pa sam še za v pojstlo tko da grem pa glejte da ne bo spet kira rodila v teh dveh urah user posted image user posted image user posted image  ker se kr vrstite jst pa še kr 2v1 user posted image  ampak bom tud jst pršla na vrsto

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
30.9.2009 17:18:03   
boob
michelle user posted image  no pa tud jst nism več zmagovalka . . nina user posted image user posted image user posted image

nina za masiranje sm pa že 'izurjena', ker imam kar precej problemov z hrbtenico. . no pa tud par tečajev sem dala skozi . . da si znam vsaj mal pomagat. . Ko sm še trenirala, sem mogla kar pogosto. . sam takrat smo imeli tud svojega fizioterapevta pa je blo mal lažje. Uglavnem da mene ne boli več in da bom lahk jutri k Žabarju pršla user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
30.9.2009 17:22:52   
najčka
Emaauser posted image user posted image user posted image user posted image za punčko. Če se ne motim je zdaj 6:6 za fantke in punčke. Me prav zanima če bo na konc tud pol pol user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
30.9.2009 17:24:35   
LINDI
EMMA čestitke za dojenčicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa s 1 ctg,sem moglauser posted image kar zrukati,ker je rekla,da spi,ja a je kaj čudnega,če so ga dali z mano vred na posteljo,on že ve kje je treba pančkatuser posted image ,pa je bilo potem vse v redu,pritisk sem imela tako dober kot še nikoli,In na ekrančku je bil tako lllllllllleeeeeeeeeeeeepppppppppppppp sem videla tako lep nosek,pa učke,še nikoli se ni tako zelo lepo videl,ker slikice imam obupne,in kot zanalašč ji je zmanjkalo papirjauser posted image user posted image user posted image ne vem zakaj ji ga ni takrat,ko je bolj čudne slikice dajalauser posted image .

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
30.9.2009 17:34:40   
najčka
Ej ravno sem prebrala kak sms je poslala Emaa. ima pa punčka zanimivo ime.
Danes nas je osrečila Lejla Rhiannon velika 51cm in težka 3290g. Ema

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
30.9.2009 17:41:14   
malaMravljica
o Lindi, zal mi je za slikco. Sam to je bilo pa nesramno od g, da ni dala novega papirja notri. Ker moj je tudi vceraj koncno spet dobil obrazek na ekran in ni bilo papirja, pa je sel iskat novi photo papir in ga dal notri, da mi je naredil tako tdo slikco.

joooj, kaj je se katera v porodnisnici, bi bila fora da ena rodi preden se ninasiki zbudi s popoldanskega spanja user posted image user posted image  

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 17:44:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4098
30.9.2009 17:49:03   
malaMravljica
Michelle, se mi zdi da ne. Kdaj ima pa PDP? Ker prevec s konca seznama vseeno ne velja.

Jaz grem pa v pisarno sedaj printat slikce z uz-jev in bom dala v albumcek za otrocka. Pa par odstekanih slikc trebuscka zraven, da bo en spomin na nosecnost.

Neposredna povezava do sporočila: 4099
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 17:52:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?