Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 11:31:40
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 mM kakšen lep trebušček sploh ne vem kje skrivaš svojega ko imaš tako manekensko postavo men tudi ni cist jasno kje se skriva, saj sem se zredila do sedaj ze 11 kg, sam trebuh ni tako velik, ker dete pa ze cez 3,5 kg. Od Talike mala je imela tudi nekaj takega, ostali oktobrcki pa taki majckeni in lahki. Pol pa itak ves, da se sprasujem kako bo pri men to vn zlezlo, ker sem v bokih precej ozka sam sedaj se oprijemam tistega podatka, da je premer glavice 9,5 cm in se mi zdi fajn da je manj kot 10
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 11:33:57
|
|
|
|
Crystall
|
MM ... lep trebušček
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 11:39:07
|
|
|
|
frrrr
|
oo, Talika, kakšna princeska... za polupčkat in stiskat mM - ampak ti si pa res prava sexi nosečka! drgač pa sem danes mau bolje, sem naklanfala 6 ur spanja to mi je prej v dveh dneh uspelo skupaj s popoldanskim spancem. so mi včeraj v lekarni namešali eno kremico, 3x namazala in se že pozna mau. na srbenje sem pa že mau imuna postala... sej bo... karmen - na koledarju imam napisano za žabarja, brez skrbi. je bolje bit zunaj kot doma... doma se lahk praskam, ker imam vodo in razkužilo zraven, zunaj ne upam, ker bi lahko z rokami še bolj raznašala zadevo... itaq imam pikice že po celem telesu, samo po obrazu ne zdaj sem preoblekla posteljo od tamaučka, še najino preoblečem, potem grem pa mau počivat... popoldne imamo v načrtu zoo s prijatelji iz koroške... pa tamauček ima telovadbo. sicer pa bi mi okrog 18. ure mogla odtečt voda, če bi to dete oponašalo starejšega bratca ampak danes še nimam časa... mogoče jutri lep dan vsem... pa do jutri počakajte, da se oktober začne
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 11:44:07
|
|
|
|
palegia30
|
Malamravljica kolk si vitka, prov lepa si! Nohti ja res ni fajn da so nalakirani saj če bi prišlo do opericjske jih ne smeš imeti nalakirane saj če ti zmanjka kisika nohti pomodrijo in če imšaš rdeč lak gor sestra ne more tega opaziti. Je pa res da ima vsak oddlek aceton in ti ga posodijo, tako da ni problema. Ja jaz pa na momente tolk živčna ratam k kr ne neham razmišljat o tem kaj me čaka kako bo... Joj mal si grem na živce... Pol čez neki časa pa ratam umirjena in si rečem toliko žensk je že rodilo jaz pa kot ena prestrašena rit, mah bom že... Ja mek mjami meni tudi zadnje čase pašejo same nezdrave stvari in se mi zdi, da se mi je apetit poboljšal. A katera ve moja pupika tehta 2500 pri 37 tednih je to fajn, je rekla doktarca da bo taka kot jaz, saj sem bolj drobna, bila včasih, he he. Sedaj sem res že kot gora, najprej pride trebuh in nato Palegia!... Nič malo heca mora bit, lp!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 11:52:37
|
|
|
|
stuhica
|
mm sej boš hitr mamca boš vidla... sicr pa bomo ve kmalu anede... čez en mesec pa sigurn sej teli podnajemniki bodo itak mogl ven.. No jaz sem s pregleda, vse je ok z našim me je imelo da bi vprašla k dons za sprmembo ni bilo mojga Dr housa ampak ena druga tetka... tako da pol vseen nisem... Plodovnic aje ok, teža je 2530 ... je rekla da se vse lepo razvija tudi trebušček je čist ok, me je opozorila da res morm zdej na cuker pazit... naročena pa sem šele čez 14 dni tko da bom šele takrat imela prvi Ctg... Kdaj ste ga pa ostale imele prvega?? No sicer sem dons srečala še 3 nosečke in smo vse okrog 25-30 dauma nekak na vrsti?? No ja smo se kr mal načvekale... pa nasmejeale... naš tud še brca zelo intenzivno... ma ktera je že šlogarca za te zadeve mala mravljica mar nsi ti?? Kaj misliš da bomo pa pr nas imeli, če že vprašala nisem dej mi vsaj ti šlogaj??? Majcy kako pa til lahko glasuješ vsak dan za buško? Kaj ti pa napiše ko glasuješ? men pa ne prime in sploh ne gre sej lahko glasuješ le enkrat iz enega računalnika al pa men kej šteka??? Res čudn... NO never mind... Michelle ja samo še en mesec... pa mrbit kašn dan če se res premakne...
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 11:54:28
|
|
|
|
Aniiita
|
A nenalakirane nohte je treba imet? Na, jaz sem pa ravno zadnjič pedikerki rekla, naj mi jih kar nalakira.. majakla- veš,da bomo dihale s tabo. Naj mine vse super za vse. MM- ma res imaš lep trebušček Pa slikica je tudi lepa. Hvala vsem za čestitke za oceno Talika- kakšna lepa pupika..Joj, jaz tudi komaj čakam našo.. Bi jo že kar pestovala..ma se ji baje še ne mudi,zato se moram malo umirit A morda še kateri dela slabo? Nevem kaj je sedaj to..občasno mi je slabo..pa nisem še pogruntala ali ko kaj sladkega pojem..ali ko nekaj časa nič ne jem.. Sem G to omenila danes, pa ni nič komentiral..
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 12:04:31
|
|
|
|
Crystall
|
Stuhica ... jaz lahko oddam iz enega računalnika vsak dan.
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 12:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobr jutr Talika ... cortkana črnolaska je tvoja pupika Karmen ... zakon kopalnica mM ... Boga, upam da bo tut buši kmal uredu Frrr ... sočustvujm s tabo Anita ... čestitke Majakla ... diham s tabo Boob ... Upam, da se vse zrihta s to tvojo hrbtenico Upam da nism kere pozabla Zdj pa naprej Žabar ... so me glihkar klical iz P in so mi pregled prestavl iz 13h na 9.10, tko da če dobim prevoz do Žabarja PRIDM Jogi ... mt mi ga še zdj ni kupla, sm jo prašala kdaj ga dobim in mi je rekla konc tedna al pa nasledn tedn, pa sm rekla kaj pa če prej rodim, je pa rekla, da bojo šli pa kupt ko rodim, tko da tamala ne bo na tleh spala. Sm jezna ko , ker me nateguje že 2 mesca za ta jogi Dons sm dubla nalepko za na avto, tko zgleda, samo da ne bo bela podlaga, ampak siva, k je avto pač siv No to je moj buši, 37t4d DROBTINICA VSE NAJBOLJŠE, OPROSTI ZA ZAMUDO!!!!!
< Sporočilo je popravil majcy_m -- 30.9.2009 12:21:35 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 12:15:43
|
|
|
|
malaMravljica
|
Stuhica, ne morem ti slogat, ker nimam tvoje slikce trebuha. Pa se to sem specializirana za slikce od mal prej, ne sedj na koncu. Ja pac.. sem zelo ozko specializirana punce, men pa ploh ne odpre tiste strani od miss busi.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 12:18:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pozabla ja za seznam moj naslednji pregled je 6.10., se vidi, da sem že malo raztresena. Majakla držimo pesti MalaMravljica ti si pa res manekenka in pol. Mislim, da ko boš rodila se ti sploh ne bo nič videlo bušija Upam, da bo kmalu s tabo in, da ne bo preveč čez rok. Ker verjamem oz. si tud jaz tega ne želim...me kar stiska, da bi mogla dalj čakati kod do 9.10. Glede apetita ne bom komentirala, ker čisto preveč pojem glede na preosatlih 38t, ki sem jih že dala skozi. Ampak bo akcija po porodu...upam, da uspešna in, da še kdaj vidim na tehtnici tistih 53kg
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 12:19:21
|
|
|
|
naty6
|
Ojla. Komaj vas dohajam z branjem, kaj še da bi pisala. Talika...mala je prava lepotica Karmen...zelo lepa kopalnica- všeč mi je Danes sem bila spet na CTG-ju...nič. G pravi da je to še vse lepo zaprto, da še ne bo akcije; pa vendar češ da naj pridem v petek spet na CTG in kontrolo...do tedaj pa lepo pridno naj štejem gibe . Do PDP- imam še 5 dni. Očitno tudi v drugič bom šla čez rok. Lepo se imejte....se beremo kaj.
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 12:19:31
|
|
|
|
malaMravljica
|
majcy, kolk mali trebuh imas pa ti. Kje se pa pr teb bejbi skriva ?? Lep trebuscek, sam majhen. Pa zelo lepa nalepkica za na avto.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 12:21:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj jaz bi tudi glasovala pa ne vem pravih imen za nobeno ??? Kakšen namigec MalaMravljica meni si napovedala punčko...bomo kmalu videli
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 12:25:06
|
|
|
|
Anonimen
|
mM ... moj buši je ogromn, sam moj tko slika, da polom!!! Maš pa drgač res postavo manekenke s trebuščkom. Kaj pa nj bi jst mela glede na buši? Sm se zdj sama slikala, pa se vid da mam ogromn trebuh 37t6d Aja, pa miss buši men dela, tko da ne vem zakaj ne prkaže enim
< Sporočilo je popravil majcy_m -- 30.9.2009 12:33:37 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 12:25:37
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Nalakirani nohti so v porodni res prepovedani, je ze Michelle napisala, ce se mamino stanje poslabsa bi to videli na barvi nohtov. Heh, pa se dobro, jaz imam ze kaksne 2 tedna nenalakirane, itak je bilo to ze zeloooo tezko izvedljivo. Jaz sem jih imela pa mi ni nobeden nič rekel. Nakita pa res nisem imela.
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 12:26:58
|
|
|
|
najčka
|
Ojla. En lep pozdravček. Jaz pa ne vidim slikice od talike in od male Mravljice Majcy.m luštkan buši. Jutri pa te lahko jaz pridem iskat, če hočeš.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 12:27:46
|
|
|
|
Talika19
|
Porodna izkušnja: bom napisala, samo, da pridem malo k sebi. Drugače pa je imel Mark čisto enako čupo ko se je rodil. Potem pa je čisto blond postal.
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 12:31:51
|
|
|
|
malaMravljica
|
Majcy, tebi bi napovedala puncko, sam ne iz te slikce, iz tiste tam na nasi trebuscki, ker je mal starejs, na koncu mi itak vse na puncko spominja Pravoda, ja bomo videli tudi pri tebi. Sam kaj je to, kaj same puncke sem napovedala al kaj. Ne, pri Februarki pa mislm, da je fantek. Najcka, jaz pa ne znam drugace popravit slikce, da bi lahko videla. Ej, pa saj je sam ena slikca kjer moj trebuh izgleda kot bi pozrla nogometno zogo
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 12:37:49
|
|
|
|
Anonimen
|
mM ... vrjetn si zadela pr men, ker mi vsi napovedujejo punčk. Zdj samo upam, da ne bo fantek vn pršu, ker mam deke pa brisače, pa par kompletkov roza
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 12:44:08
|
|
|
|
malaMravljica
|
Nincy popravljam, oooooogroooooomen trebuh imas, vecji kot moj a ne. No daj, zmeri se cez popek okol in okol, kolko pride? Pri meni je tocno 100 cm.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 12:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Vrjetn si mislna mene Jst mam 104 obseg okol popka
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 13:08:42
|
|
|
|
muca*maca
|
Ha, to ste me zdej shecale in sem si šla zmerit obseg trebuščka čez popek - znaša 110 cm. Sem pa 37t in 4d. Ti, Majchi imas 4 dni pred mano rok, jst ga mam 19. Hecno
< Sporočilo je popravil muca*maca -- 30.9.2009 13:09:09 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 13:10:34
|
|
|
|
muca*maca
|
Madona, mM pa ima PDP že čez dva dni, pa samo 100 obega. Samo, ti malaMravljica si res drobčkana, to se pa spomnim
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 30.9.2009 13:11:30
|
|
|
|
Februarka08
|
Majcy tudi ti si tako lepa s prav lepim trebuščkom jaz morm danes mojega nahecat, da me malo poslika, ker če se sama, je vse tako čudno mM ma a veš da me že res prav firbec matra ali bo res itak mi ni važno, samo da je zdravo, ampak vseeno, da bo parček sem prav vesela, da nisem prašala, se mi zdi da bom hitreje rodila Evo, naše kosilce se kuha in že diši, jaz pa mal noge v luft in bluzim
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?