Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:59:58
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kot rečeno, mi smo danes prišli iz ns in sem ful vesela. Izvidi so zelo dobri, še boljši kot prvič. Sem prav lepo pomirjena. Pa še posebeje vesela mi smo jo meli u petk. je blo tut čist čarobno. je dremal se ni pustil motit in je pol dohtar še na 4d preklapljal, da bi lohk NS zmeril. tko da smo si malčka ogledali iz vseh dimenzij
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:00:49
|
|
|
|
Čarli08
|
Vse najboljše Tomaž !!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:00:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
..veš da te bomo...pa ful lepo bo spremljat kak poteka nosečnost,pa uz,pa trebuščki,kilogrami....ah lepo user posted image Ja, to pa res...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:02:46
|
|
|
|
lana luna
|
No, je pa fajn, ko ima drugi otrok vrtec brezplačno, če je razlika zadosti majhna... user posted image ja mi na to računamo drgač pa se mami potrudi, da vse nosečniške težave preboli že med službenim časom in pol ko pridem domov, sem cela Sarina. ko gre pa ona pančkat, pa tut mami okol pade. pa zaenkrat mamo kar tak red pr nas, da je mami čimveč s Saro, zarad nosečnosti pa nastrada stanovanje, ki ga noče noben pospravljat sej njemu ne škoduje če je mal neposesan
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:02:59
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kot rečeno, mi smo danes prišli iz ns in sem ful vesela. Izvidi so zelo dobri, še boljši kot prvič. Sem prav lepo pomirjena. Pa še posebeje vesela mi smo jo meli u petk. je blo tut čist čarobno. je dremal se ni pustil motit in je pol dohtar še na 4d preklapljal, da bi lohk NS zmeril. tko da smo si malčka ogledali iz vseh dimenzij Jst imam tud eno 4D slikco. Je že tako lep-a.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:03:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kot rečeno, mi smo danes prišli iz ns in sem ful vesela. Izvidi so zelo dobri, še boljši kot prvič. Sem prav lepo pomirjena. Pa še posebej sem vesela SUper... Bo pupika? Dvojčka?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:04:15
|
|
|
|
lana luna
|
...kok je Sara... Sara je odlično hvala. mula je tko pregnana da mami večkrat ne ve, kje jih pobira kako pa kej Nik?? ma res se morte čimprej oglasit pri nas!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:04:26
|
|
|
|
Čarli08
|
Baje bo pupika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:06:42
|
|
|
|
lana luna
|
zdj je pa House šel spat, morm pa še jest se spokat. upam da se vam kmal spet kej oglasim... nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:07:20
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Baje bo pupika bravo!!!! ful lepo. še ena mala princeskica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:07:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
nastrada stanovanje, ki ga noče noben pospravljat hahaha... jst nisem noseča, pa nastrada..... no, sej pucam po tleh že vsak dan... ma praha je povsod kolikor hočeš.... sproti brišem, kot Lara doseže... Vse v cunjah in igračah... ko gre Lari spat, jaz samo še kuhinjo pospravim in grem na kavč... LL dej kako fotkico Sarino, dej...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:09:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Baje bo pupika Yeeees... toooooooooooooooooo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:13:42
|
|
|
|
Čarli08
|
Zdaj grem pa tudi jaz počivat. Nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:35:22
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...babike kok lepo je brati da ste ponovno nosečke ....jaz upam da mi tudi še enkrat rata.... Ma sej ti bo, dej... Meni je pa tko fino zdej, ko je Lara malo večja... mi je tko lepo gledat, kako je vedno bolj "samostojna", pa kako komunicira.... kako uveljavlja svojo voljo.... joj, ne bi tela tega zamujati zaradi nosečniških težav, utrujenosti, zgage, zaspanosti.... Štiri ure na dan, ko sem z njo, bi res rada posvetila njej... In ko gledam punčko ene frendice, kako je vedno žalostna, ker mami nima ne cajta, ne volje.... ne, ne... Se ne bi odločila... No, je pa fajn, ko ima drugi otrok vrtec brezplačno, če je razlika zadosti majhna... ...se strnjam...jaz si tudi želim mal večje razlike med otrokam...tam nekje drugo leto pozim da mi rata ......je pa res fajn kot praviš da se lahko cel predaš enemu otročku ....se pa tudi da dvema...bodo že poročale drugo leto ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:36:24
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kot rečeno, mi smo danes prišli iz ns in sem ful vesela. Izvidi so zelo dobri, še boljši kot prvič. Sem prav lepo pomirjena. Pa še posebeje vesela mi smo jo meli u petk. je blo tut čist čarobno. je dremal se ni pustil motit in je pol dohtar še na 4d preklapljal, da bi lohk NS zmeril. tko da smo si malčka ogledali iz vseh dimenzij
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:38:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ...kok je Sara... Sara je odlično hvala. mula je tko pregnana da mami večkrat ne ve, kje jih pobira kako pa kej Nik?? ma res se morte čimprej oglasit pri nas!!! ...lepo da je vredu...jo imam v takem lepem spominu ...Nik je tudi vredu....nagajiv,vesel,prav uživam z njim....upam da se rs spet kmalu vidimo ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:39:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Baje bo pupika
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 23:40:40
|
|
|
|
gloria
|
...mamice in nosečke lahko noč...lep dan je za menoj...ju3 pa spet služba...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 4:58:45
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zdaj bo prišlo tako daleč, da bodo vse ostale skupine dobile, naša pa ne. Bomo videli na sestanku, kako se bo odvilo vse skupaj. To se ne bi smelo dogajati.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 5:07:51
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes se ful neki vse pritožujeste pa se bom še jaz.... Sem kupla bodije v Hoferju, so mi bli tak fanj, lepo ravno prav ozki, pri vratu tudi vse ok... No, to je št.74/80, ma kaj, ko ji je čisto prav.... Pa kupim eno šte. večje bodije - ma katastrofa.... to bi še jaz gor navlekla, če se potrudim... matr, vse široko, okoli vratu je gola do ramen... ufaaaaa... No, ta večja št. je 86/92, vmesne pa ni... Joj ja, tudi jaz sem kupila 86/92 in to dva kompleta bodijev. Ene zapakirane sem takoj dala naprej za darilo in denar zraven, druga dva pa dala v omaro in čakata ne vem, da bo L stara dve leti in nekaj minimum, ker so tak veliki. Pri vratu pa so res dekoltirani. Sem bila tudi jezna, ne vem, če bo tega vraga sploh nosila. Pa drugače so lepi, mehki in vzorček atraktiven.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 5:09:54
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes je imela bubika sledi ugriza na rokici Vsaj 6 zobkov se vidi (4+2), tako da sama se sigurno ni. Iskat jo je šla babica, nihče ji nič ni rekel. Zjutraj jo pelje ati. Sem malo v dilemi - naj kaj rečem/vprašam Jaz bi omenila, da sem opazila in da naj bodo malo pozorne, ker en mišo grize v skupini. Ne bi pa haloja delala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 5:11:49
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kok pa žabice kupujete?? ali tudi ne obstajajo 80/86 v H&M?? jaz jih nisem našla ne v CE ne v LJ. 86/92..........so pa prevelikeeeeeeeeeeee. joj, ji bom gor do vratu jih potegnila ji. Sem jih kupila 74/80 v NKD in so velike fajn, tak da bo L prav, pa sem jo včeraj namerila že 80 cm pri P.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 5:15:33
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish naš noče nič na nogah imet..... zokne si sezuje, čevlje/copatke odveže in jih nekak spravi z noge.....ježek trak je tak takoj odprt....... moram zdaj edino še 2 zavet, pa da vidm potem.... ......sploh ne vem kaj mu naj za vrtec obujem, če je pol itak bos .... Ista zgodba pri nas. Jaz sem ji v Kiku kupila zoknčke malo bolj debele (termo) z bremzicami in ji to gor dam, so skoraj dokolenke in si ne porajta tak hitro. Sem ji pa zadnjič kupila tudi tam tiste termo dokolenke, ki imajo spodaj na podplatu usnje. So bili okrog 4 €. Sem vzela 19/20 številko in so ji lepo prav.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 5:18:05
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a ve jim že žabe oblačite? al samo, če imajo kiklce al pa oblekce gor? Ne še. Edino v nedeljo je imela oblekco, ko smo šli k omi na rojstnodnevno kosilo in je imela hlačne nogavičke, ampak bolj tanke, ne debele žabe. Pa itak se še bolj izogibam, sedaj ko plazi oblekc, ker so totalno nepraktične.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 5:22:08
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna http://www.missbusi.si/ Opravljeno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?