Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:11:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a ve jim že žabe oblačite? Pri 26 stopinjah? ...... mogoče pa ni vsepovsod 26 stopinj...sploh zjutraj recimo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:14:41
|
|
|
|
lana luna
|
o fajn!!! nisem vedla da je Čarli08 tut še enkrat . pa na aprilčicah sem vidla da je tut Tatly. ona je bla tut septemberka. zdj so se končno tut septemberke opogumile
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:15:10
|
|
|
|
gold fish
|
...nič lepo bodite....... grem spat... ...hvala bogu vsaj ena lepa novička danes..... ....grem gledat še na drugo temo, ker še eno lepo novičko čakam.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:15:39
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft spet jest po miljon letih. sej ne bi pisala če ne bi imela ene prošnje za vasuser posted image user posted image user posted image Aa ti si ta... ja sej sem ti na mejlu tut že odgovorila. sploh nism dojela, da najbrž ne veš kdo ti piše
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:16:13
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pri nas v šoli se tud vedno eni in isti bunijo, pa jim je vsak € težko dat, pa že vsi vemo, da jim ni denar problem..... ampak res vsaka malenkost jim gre v nos .... Ponavadi se tisti bunijo, ki nimajo težav;
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:17:04
|
|
|
|
lana luna
|
...lepo nosečnost ti želim...... hvala zdj slabosti so počasi mimo in bo šlo vse sam še na gor. počutje, pa kile, pa pričakovanje, pa radovednost, pa tko naprej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:18:00
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja....sem hotla vprašat...tiste,ki imate otročke v vrtcu..... a ve morate tudi še 1x vloge za znižano plačilo dat do 15 novembra v čem pa je sploh fora tega? saj so itak isti podatki? Nam ni treba; bi jih pa pet še napisala, če bi mi še kak evro spustili. Bom itak bankrotirala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:18:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft spet jest po miljon letih. sej ne bi pisala če ne bi imela ene prošnje za vasuser posted image user posted image user posted image Aa ti si ta... ja sej sem ti na mejlu tut že odgovorila. sploh nism dojela, da najbrž ne veš kdo ti piše Pravkar sem ga prebrala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:20:30
|
|
|
|
gold fish
|
< Sporočilo je popravil gold fish -- 29.9.2009 22:21:42 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:24:16
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish čarli - a ti si naročala pri mali maši? ...... Sem ja - sicer je malo dražja, ampak copatki in čeveljčki so tipi topi. A ti kaj premerim? ja če imaš tiste 0-6...... kako dolgi so, pa široki? A imajo močno gumo? ma mi je ful hecno copatke naročat, če naš noče nič na nogah imet..... zokne si sezuje, čevlje/copatke odveže in jih nekak spravi z noge.....ježek trak je tak takoj odprt....... moram zdaj edino še 2 zavet, pa da vidm potem.... ......sploh ne vem kaj mu naj za vrtec obujem, če je pol itak bos .... Tiste od 6-12. Našga v vrtcu šestkrat obujejo, potem pa dajo copatke v omarico . So pa pribl. št. 18.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:25:29
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a ve jim že žabe oblačite? al samo, če imajo kiklce al pa oblekce gor? Ne še. Pa kiklce tud ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:26:44
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna helou punce... spet jest po miljon letih. sej ne bi pisala če ne bi imela ene prošnje za vas ne vem če se katera še spomni (če sem sploh povedala) da bom novembra (okol martina) postala prvič tetka. in moja draga sestrica, ki nosi v trebuhu mojega nečaka/nečakinjo je kandidirala na MISS BUŠI 2009 . in zdj jest tle prosim še vas punce, če ste tolk prjazne da bi katera šla na spodnji link pa glasovala za to simpatično trebušasto punčaro. njeno ime je Mateja Rajgelj. vsak vaš glasek ji bo pomagal k boljši uvrstitvi. pa že vnaprej hvala!!! http://www.missbusi.si/ ...glasovala...pa kje si ti ženska...ste dober...gdaj spet pridete v naš konec...nam bolj slabo kaže pridit v vaš...no mogoče pa ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:27:25
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna helou punce... Evo, sem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:29:03
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna drgač pa pr nas nič kej preveč novga. mami pač na konc dneva nima energije na računalniku viset pa pisat, čeprav brat se mi pa še da včasih bi blo fajn da bi kej več sodelovala, k včasih kar pogrešam naše čveke. ja medtem, ko je večina septemberčkov že starih eno leto, se naša zamudnica pridružuje šele v nedeljo. in mami je že en mesec čist živčna k ne ve kako naj ta rojstni dan spelje. k glih ta vikend je vse zabezecan. ful rad bi ji torto naredila pa je časovno to čist nemogoče. bom očitno kar sredi noči za pultam visela. za mojo princesko vse a je bolš medvedek al pikapolonica za enoletnega miškota?? ker res ne vem, kaj je tista stvar ki naši gospodični najbolj ugaja poleg vseh vozil z volanom. al nej ji kr avto nardimo aja kaj sem še hotla povedat. k vas vse tko firbc skos matra . nekak mi je ratal še enkrat postat . tko da zdj morm še aprilčice 2010 brat, pa se tut že en tedn spravlam da bi se jim pridružla pa sem tko preklemano lena da zvečer sam še okol padm. dons se mi ful čudn zdi, kako to, da me še ni zmanjkalo zdj grem pa tut jest pogledat ta norega dohtarja, pol pa mižat. ..vau čestitke ...ful lepo...sem vesela za vas.....pa bo še ena septembrka aprila rodila ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:30:03
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna nekak mi je ratal še enkrat postat . tko da zdj morm še aprilčice 2010 brat, pa se tut že en tedn spravlam da bi se jim pridružla pa sem tko preklemano lena da zvečer sam še okol padm. vauuu, ful lepo!!!!! Jst pa nekak nimam volje, da bi se jim pridružla; mi je tu čist fajn, če me bodo še punce prenašale
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:31:13
|
|
|
|
gloria
|
...babike kok lepo je brati da ste ponovno nosečke ....jaz upam da mi tudi še enkrat rata....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:32:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna nekak mi je ratal še enkrat postat . tko da zdj morm še aprilčice 2010 brat, pa se tut že en tedn spravlam da bi se jim pridružla pa sem tko preklemano lena da zvečer sam še okol padm. vauuu, ful lepo!!!!! Jst pa nekak nimam volje, da bi se jim pridružla; mi je tu čist fajn, če me bodo še punce prenašale ...veš da te bomo...pa ful lepo bo spremljat kak poteka nosečnost,pa uz,pa trebuščki,kilogrami....ah lepo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:33:34
|
|
|
|
lana luna
|
...glasovala...pa kje si ti ženska...ste dober...gdaj spet pridete v naš konec...nam bolj slabo kaže pridit v vaš...no mogoče pa ja itak ste vi na vrsti. lohk se kuj v nedeljo zapeljete do nas. pa ujamete še kakšen košček tortice Sarine
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:35:26
|
|
|
|
lana luna
|
Jst pa nekak nimam volje, da bi se jim pridružla; mi je tu čist fajn, če me bodo še punce prenašale sej nama res tukaj nič ne manjka. jest sem tale forum v taprvo rabla, k itak nism mela pojma kaj me čaka. zdj mi je pa še vse kristalno jasno in še vse v spominu, tko da mi tut tukaj nič ne manjka bom šla tja sam seznam napolnit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:37:42
|
|
|
|
lana luna
|
...jaz upam da mi tudi še enkrat rata.... to nič ni treba upat, sam seksaš pa je . nam je itak u tadrugo spotoma ratal. kar verjet nism mogla ampak sva bla "skoraj" bolj vesela kot v taprvo, ker zdj sva že vedla kaj vse naju čaka sami lepi trenutki, če izvzameš slabosti seveda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:37:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ...glasovala...pa kje si ti ženska...ste dober...gdaj spet pridete v naš konec...nam bolj slabo kaže pridit v vaš...no mogoče pa ja itak ste vi na vrsti. lohk se kuj v nedeljo zapeljete do nas. pa ujamete še kakšen košček tortice Sarine ...hvala za povabilo....to nedeljo ne bo šlo...bomo pa res en vikend šli mal na izlet,sam da bo mami fraj soboto .... ...kok je Sara...je zrasla kaj ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:38:06
|
|
|
|
lana luna
|
gloria držim pesti tudi zate
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:39:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ...jaz upam da mi tudi še enkrat rata.... to nič ni treba upat, sam seksaš pa je . nam je itak u tadrugo spotoma ratal. kar verjet nism mogla ampak sva bla "skoraj" bolj vesela kot v taprvo, ker zdj sva že vedla kaj vse naju čaka sami lepi trenutki, če izvzameš slabosti seveda ...žal pri meni treba upat....sam seksanje nič ne pomaga .....ti pa verjamem da sta vesela...pa še sestrca bo imela...vau kolk otročk....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:51:30
|
|
|
|
Čarli08
|
Kot rečeno, mi smo danes prišli iz ns in sem ful vesela. Izvidi so zelo dobri, še boljši kot prvič. Sem prav lepo pomirjena. Pa še posebej sem vesela
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 29.9.2009 22:59:07 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:59:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...babike kok lepo je brati da ste ponovno nosečke ....jaz upam da mi tudi še enkrat rata.... Ma sej ti bo, dej... Meni je pa tko fino zdej, ko je Lara malo večja... mi je tko lepo gledat, kako je vedno bolj "samostojna", pa kako komunicira.... kako uveljavlja svojo voljo.... joj, ne bi tela tega zamujati zaradi nosečniških težav, utrujenosti, zgage, zaspanosti.... Štiri ure na dan, ko sem z njo, bi res rada posvetila njej... In ko gledam punčko ene frendice, kako je vedno žalostna, ker mami nima ne cajta, ne volje.... ne, ne... Se ne bi odločila... No, je pa fajn, ko ima drugi otrok vrtec brezplačno, če je razlika zadosti majhna...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?