|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
29.9.2009 20:42:18   
gold fish
aja....sem hotla vprašat...tiste,ki imate otročke v vrtcu..... a ve morate tudi še 1x vloge za znižano plačilo dat do 15 novembrauser posted image

v čem pa je sploh fora tega? saj so itak isti podatki?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
29.9.2009 20:46:51   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

aja....sem hotla vprašat...tiste,ki imate otročke v vrtcu..... a ve morate tudi še 1x vloge za znižano plačilo dat do 15 novembrauser posted image

ja je treba.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
29.9.2009 20:49:17   
gold fish
mty v čem pa je fora? ...jaz se ne spomnim, da bi to pri prvem tud mogla dat?user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
29.9.2009 20:51:37   
ključek

mty v čem pa je fora? ...jaz se ne spomnim, da bi to pri prvem tud mogla dat?user posted image

ta datum je fiksni datum za sprejem vlog. prej oddane vloge so pač za tisti čas, do 15. novembra. ne vem, ampak treba je oddat.

Neposredna povezava do sporočila: 2504
29.9.2009 20:52:15   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lahko noč, grem malo pred TV.

nočko.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
29.9.2009 20:54:38   
*bubi*
Jaz imam ful lepe spomine na take dogodke v vrtcu in ne vem, zakaj bi svojega otroka prikrajšala za to user posted image  Pa tudi če je 5 praznovanj in obdarovanj - saj to je samo en čas, pa naj bo veseli december res vesel.

Letos bi pač radi v našem vrtcu malo več kot simbolična darila, za kar pa seveda ni denarja oz. moramo dodatno prispevat. Zdaj bo prišlo tako daleč, da bodo vse ostale skupine dobile, naša pa ne. Bomo videli na sestanku, kako se bo odvilo vse skupaj.

Zato pa sem napisala, da bo vzgojiteljicama težko karkoli dodatnega planirat, ker če starši pri tem nočejo sodelovat, ni izvedljivo. Žal eni starši nočejo sodelovat tudi pri drugih stvareh, ki ne zahtevajo financ - recimo udeležba na delavnicah, pa pohod s škratovimi lučkami so organizirali lani,....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2506
29.9.2009 20:56:03   
*bubi*

Vloge se dajejo za koledarsko leto. Zdaj si dala podatke o dohodkih za 2007 in velja za 2009.

Do 15.11. pa je treba dat podatke o dohodkih za 2008 in velja za 2010.

Neposredna povezava do sporočila: 2507
29.9.2009 20:58:25   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Vloge se dajejo za koledarsko leto. Zdaj si dala podatke o dohodkih za 2007 in velja za 2009.

o, hvala.....   pol pa imam mogoče šanse, da padem 1 razred nižjeuser posted image ... grem zdaj takoj gledat

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
29.9.2009 20:58:53   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

v JU naj bi vsak mesec en petek delali gratis za državo...user posted image user posted image user posted image

Čakaj, čakaj. Dobrih štirinajst dni me ni na šihtu, pa že petek gratis, dodatke bodo skinli. Je pa res, da med 24 ur najbolj Lano rihtam. Kaj pol se mi še sploh splača iti po bolniški na šiht? Kaj si ti ja nor?

to sem slišala danes v službi. najprej je bil predlog 3 petki na mesec, sedaj so se nekako zmenili za enega. kdaj pride to v realnost, ne vem. je pa sigurno nekaj resnice v tem, sem izvedela te info. od zanesljive osebe, ki pozna veliko ljudi na pravih položajih.user posted image

mislm........kar se dogaja v tej državi.........to ni več normalno. čudim se, da narod vse tko stoično prenaša.

ni bilo govora o treh dnevih letno?

No, zdaj tega ne bo. So se sindikati kar dobro zdilali. Kolikor je to lahko dobro, da plače ne bodo šle niti toliko gor kot inflacija user posted image  Točneje za pol inflacije. Vsaj vstran nam ne bodo vzeli.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
29.9.2009 20:59:51   
ključek

no, sam bubi mora razložit.user posted image
meni se malo sanja, samo ne veliko.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
29.9.2009 21:01:43   
*bubi*

o, hvala.....   pol pa imam mogoče šanse, da padem 1 razred nižjeuser posted image ... grem zdaj takoj gledat

Ja, so šanse. Pa ob tem še upoštevaj, da je bila povprečna plača 2008 višja kot 2007. Ker se delež od povprečne plače gleda.

Jaz recimo upam, da ne padem za razred višje. Smo skoz na meji. Čeprav je malo verjetno, ker je bil moj na zavodu en čas.

Neposredna povezava do sporočila: 2511
29.9.2009 21:01:49   
Lara Croft

Punce držte pesti, Lani gredo vse štiri štirke naenkrat ven. Luba mati Marija. To bo še ena katastrofa. Sem ji prej masirala dlesni in ima tak napeto, da bog pomagaj vse skupaj. Revče mamino.

Uf, Lari tudi vse cveti v ustih... user posted image

Pridite na Kras, pridite... zdej je tako lepo barvno.... zaenrkat nič ne piha...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
29.9.2009 21:02:03   
gold fish

no, sam bubi mora razložit.user posted image
meni se malo sanja, samo ne veliko.user posted image

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
29.9.2009 21:02:37   
ključek

v JU naj bi vsak mesec en petek delali gratis za državo...user posted image user posted image user posted image

Čakaj, čakaj. Dobrih štirinajst dni me ni na šihtu, pa že petek gratis, dodatke bodo skinli. Je pa res, da med 24 ur najbolj Lano rihtam. Kaj pol se mi še sploh splača iti po bolniški na šiht? Kaj si ti ja nor?

to sem slišala danes v službi. najprej je bil predlog 3 petki na mesec, sedaj so se nekako zmenili za enega. kdaj pride to v realnost, ne vem. je pa sigurno nekaj resnice v tem, sem izvedela te info. od zanesljive osebe, ki pozna veliko ljudi na pravih položajih.user posted image

mislm........kar se dogaja v tej državi.........to ni več normalno. čudim se, da narod vse tko stoično prenaša.

ni bilo govora o treh dnevih letno?

No, zdaj tega ne bo. So se sindikati kar dobro zdilali. Kolikor je to lahko dobro, da plače ne bodo šle niti toliko gor kot inflacija user posted image  Točneje za pol inflacije. Vsaj vstran nam ne bodo vzeli.

možno. ker so se pri nas takoj začeli razburjati in so preglasili en drugega. četud bo en dan na leto, je to preveč. ker poslanci in ostali voluharji ne bodo tega upoštevali, samo še več si bodo nakazovali.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
29.9.2009 21:04:08   
gold fish

Ja, so šanse. Pa ob tem še upoštevaj, da je bila povprečna plača 2008 višja kot 2007. Ker se delež od povprečne plače gleda.

Jaz recimo upam, da ne padem za razred višje. Smo skoz na meji. Čeprav je malo verjetno, ker je bil moj na zavodu en čas.

jaz sem bila na bolniški 2008...neka razlika bi že mogla bit...pa ni bilo poračunov, pa nadur, pa .....user posted image

sem pa jaz tud nonstop na meji user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
29.9.2009 21:11:11   
Lara Croft

Lara kaj si zaspala za računalnikom? Hitro malo poročaj kak sta?

PF... ko odprem brskalnik, se mi odprejo vsa okna, ki sem jih imela odprta, ko sem ga zaprla... in pol tudi če kej delam za firmo ali farmo, sem prijavljena tudi na forumu.. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
29.9.2009 21:17:04   
Lara Croft
Danes se ful neki vse pritožujeste pa se bom še jaz.... user posted image

Sem kupla bodije v Hoferju, so mi bli tak fanj, lepo  ravno prav ozki, pri vratu tudi vse ok... No, to je št.74/80, ma kaj, ko ji je čisto prav.... Pa kupim eno šte. večje bodije - ma katastrofa.... to bi še jaz gor navlekla, če se potrudim... matr, vse široko, okoli vratu je gola do ramen... ufaaaaa... No, ta večja št. je 86/92, vmesne pa ni...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
29.9.2009 21:17:38   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara kaj si zaspala za računalnikom? Hitro malo poročaj kak sta?

PF... ko odprem brskalnik, se mi odprejo vsa okna, ki sem jih imela odprta, ko sem ga zaprla... in pol tudi če kej delam za firmo ali farmo, sem prijavljena tudi na forumu.. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2518
29.9.2009 21:19:42   
*bubi*
Ja, Hofer ima ponavadi te kombinirane številke, pa mora otrok res not "pasat" oz. bit med tema številkama.

Zdaj je problem, ko bi rabila 80/86, tega pa ni. Večji mora bit tako velik, da je prav tudi pri 92. Kar je Lari seveda preveliko.

Neposredna povezava do sporočila: 2519
29.9.2009 21:21:29   
ključek

Sem kupla bodije v Hoferju, so mi bli tak fanj, lepo  ravno prav ozki, pri vratu tudi vse ok... No, to je št.74/80, ma kaj, ko ji je čisto prav.... Pa kupim eno šte. večje bodije - ma katastrofa.... to bi še jaz gor navlekla, če se potrudim... matr, vse široko, okoli vratu je gola do ramen... ufaaaaa... No, ta večja št. je 86/92, vmesne pa ni...

jaz sem ji zadnjič kupila trenirke. in št. 74/80 ji je glih okej-hlače, jaknica skoraj premajhna. so te cunjice bolj majhne ali kako?? sem zdej prvič kupovala v Hoferju oblačila.

Neposredna povezava do sporočila: 2520
29.9.2009 21:23:22   
*bubi*
Danes je imela bubika sledi ugriza na rokici user posted image  Vsaj 6 zobkov se vidi (4+2), tako da sama se sigurno ni.

Iskat jo je šla babica, nihče ji nič ni rekel. Zjutraj jo pelje ati.

Sem malo v dilemi - naj kaj rečem/vprašam user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
29.9.2009 21:25:26   
ključek

se pravi.............do decembra plačujemo po tej odločbi, potem pa novi?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
29.9.2009 21:25:50   
*bubi*

jaz sem ji zadnjič kupila trenirke. in št. 74/80 ji je glih okej-hlače, jaknica skoraj premajhna. so te cunjice bolj majhne ali kako?? sem zdej prvič kupovala v Hoferju oblačila.

Ne, številke so kar ok. 74/80 je nekje za 12 mesecev. Pa LN je ful velika. Problem je ravno v tem, kar sem prej napisala. Pri teh združenih številkah so velike razlike v velikosti.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
29.9.2009 21:26:36   
ključek

Danes je imela bubika sledi ugriza na rokici user posted image  Vsaj 6 zobkov se vidi (4+2), tako da sama se sigurno ni.

Iskat jo je šla babica, nihče ji nič ni rekel. Zjutraj jo pelje ati.

Sem malo v dilemi - naj kaj rečem/vprašam user posted image

ojej.user posted image
jaz bi omenila oz. vprašala, kaj je bilo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
29.9.2009 21:27:03   
*bubi*

se pravi.............do decembra plačujemo po tej odločbi, potem pa novi?

Ja, decembrsko položnico (ki jo dobiš januarja) boš plačala še po tej odločbi.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?