Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 8:50:03
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ dobro jutro! evo sem kar peljala Saro danes v vrtec... najbolj me je skrbelo kako bo ona jokala in ji bo hudo spet po skoraj dveh tednih it nazaj v vrtec... in glej ga zlomka KOMAJ JE ČAKALA DA GRE V IGRALNICO! supeer! mami, saj boš uskladila tudi fax in prosti čas s Saro!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 8:52:09
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne ne oblačim ji še žab. samo mi je pa pametno jih imeti že doma, ker se to vreme zna v enemu dnevu čist spremeniti. in ne mislm potem noreti po štacunah. Pametna punca. Tudi jaz tako.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 8:55:18
|
|
|
|
Olivija*
|
evo, jaz sem ji pa ravno danes oblekla žabe. zjutraj je kar mraz. ko jo pridem iskat, je pa itak vedno že čisto drugače oblečena.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 8:57:00
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:01:31
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi smo imeli pa pestro jutro............ob petih zjutraj ln dobi flaško mleka. in lepo poje, zaspi nazaj. čez dobri 2 minuti pa začne ful kašljati. grem k njej, jo obrnem na bok, še vedno kašlja....potem pa kar naenkart se začne daviti od kašlja in zbruha mleko ven. jo hitro dvignem, pobruha sebe, mene, posteljo.....jo na hitro problečem, jo ati popoka in jo nese kar k nama. jaz pa preoblečem posteljo, sebe...še dobr, da me po laseh ni pobruhala, ker ob petih zjutraj si pa res ne bi las prala........... amapk začuda sem bila čisto mirna, ko je začela bruhati....ponavadi me itak panika takoj zagrabi. Verjetno je bruhala od preveč kašlja. Se je že L tudi naredilo dvakrat, trikrat, če je recimo jedla nedolgo tega (minuto, dve, tri) potem pa začela kašljati, da je bruhnila ven.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:01:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* evo, jaz sem ji pa ravno danes oblekla žabe. zjutraj je kar mraz. ko jo pridem iskat, je pa itak vedno že čisto drugače oblečena. moja nosu žabe,ne glede na stopinje. Če ima krilo,itak da mora imet žabe spodaj.sem pa ji take fajn nabavla v merkatorju, so malo tanjše in jih sedaj super ponosi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:02:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Verjetno je bruhala od preveč kašlja. Se je že L tudi naredilo dvakrat, trikrat, če je recimo jedla nedolgo tega (minuto, dve, tri) potem pa začela kašljati, da je bruhnila ven. se strinjam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:03:28
|
|
|
|
arabela*
|
Lana luna, čestitke
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:04:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ da jutri spet začnem s faksom... po skoraj letu in pol spet v predavalnice... urnik je kar pester in poln... sploh oktober me zelooo skrbi. predavanja so čez cel ljubi dan. cel mesec. Saro bom tako vidla samo zjutraj in zvečer...vse skupaj za slabi dve uri ah nekako bom že zmogla... leeeep dan! saj boš zmogla!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:06:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* juuuutro! danes bo dober dan.... ponoči se je A zbujala vsako uro in jooookala....zjutraj me je obiskala še .... popoldne imamo pa zmenek pri P in če jo bo kljub vsemu cepila, bo mera polna.... ah, saj ji ne bom dovolila, da jo cepi, ko je tak revček. v glavnem, zdej sem (virtualna, kako boš to spravila v besede?)...postelja se mi prikazuje... kaj je prehlajena? Potemtakem ne bo cepljena,oziroma ni treba niti it k pediatru.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:09:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft In ko gledam punčko ene frendice, kako je vedno žalostna, ker mami nima ne cajta, ne volje.... ne, ne... Se ne bi odločila... ma saj niso vse nosečke take.Ene so bolj vesele,kot običajno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:09:39
|
|
|
|
pf
|
Terapije gotove, L hodi babi paziti k nam, sedaj že spi, jaz pa kuham govejo juhico, ker je tastu tak slabo da je zelen. Sem mu čaj skuhala, potem mu bom pa dala govejo juhico, da ga malo okrepča.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:11:58
|
|
|
|
arabela*
|
Tak,z mojo bauciko sva se nazajtrkovali, sedaj pa se grava malo igrat....bova verjetno ledeno dobo okupirale Aja,včeraj sem jo spet postrigla spredaj,ma ne da se mi je k frizerju vozit.Naj imam tak...pa še morda bi potem imela preveč goste laseke,to pa tud ne bi bilo fajn... šibava se igrat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:13:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Terapije gotove, L hodi babi paziti k nam, sedaj že spi, jaz pa kuham govejo juhico, ker je tastu tak slabo da je zelen. Sem mu čaj skuhala, potem mu bom pa dala govejo juhico, da ga malo okrepča. svaka ti čast,pf............ ..Tako kot si ti,je fajn imet pri hiši,po mojem so vsi zadovoljni,vključno z možekom
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:26:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ da jutri spet začnem s faksom... po skoraj letu in pol spet v predavalnice... urnik je kar pester in poln... sploh oktober me zelooo skrbi. predavanja so čez cel ljubi dan. cel mesec. Saro bom tako vidla samo zjutraj in zvečer...vse skupaj za slabi dve uri ah nekako bom že zmogla... leeeep dan! saj boš zmogla! se podpišem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:35:29
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj je prehlajena? Potemtakem ne bo cepljena,oziroma ni treba niti it k pediatru. ne, ni prehlajena. po moje jo zobki mučijo...ampak najbolje, da jo P temeljito pregleda, da niso slučajno ušesa ali pa kaj drugega. ko sem bila še na porodniški, je spala 12 ur praktično od prvega meseca dalje....odkar sem v službi pa še ni spala dve noči zapored.... ah ja...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:38:19
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja,včeraj sem jo spet postrigla spredaj,ma ne da se mi je k frizerju vozit. naša A je bila pa včeraj prvič pri frizerju, ji je blo ful všeč...in je bila tako navdušena, ker je očija videla v vseh ogledalih.... no, nje seveda nismo strigli...še... samo očija
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:39:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dan..Tud meni se spi.. Lara se je td nekaj krat zbudila,ne vem,kaj jo je muclo.. Proti jutru mi je ddlovala mal vroca,ma ku smo vstali ni blo vrocine.. Moj nek projekt prpravlja,poleg tistega,kar sem zadnjic prilepla i bo ful odsoten,td po 4 dni skup pol bo 2 dni doma in s5 4 ne.. Pa bm mogla laro vozit in hodit iskat sama. Ufa.. Ma zabe pa jst sam pozimi spodaj oblecem,ampak za ven,v stanovanju pa ne.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:49:30
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya svaka ti čast,pf............ ..Tako kot si ti,je fajn imet pri hiši,po mojem so vsi zadovoljni,vključno z možekom Eh ja, saj so vsi veseli, samo meni časa zame zmanjka. Zdaj ko grem v službo prvo aerobika, pol pa tudi kaki drink s kolegicami kdaj, ker drugače se zapustiš in ti posledično tudi družinsko in službeno ne laufa kot bi moralo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:50:47
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ko sem bila še na porodniški, je spala 12 ur praktično od prvega meseca dalje....odkar sem v službi pa še ni spala dve noči zapored.... ah ja... Zobki. Znana zgodba. Prej je spala kot top, zdaj se pa zbudi parkrat, ker jo boli. Kaj češ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:52:08
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dan..Tud meni se spi.. Lara se je td nekaj krat zbudila,ne vem,kaj jo je muclo.. Proti jutru mi je ddlovala mal vroca,ma ku smo vstali ni blo vrocine.. Moj nek projekt prpravlja,poleg tistega,kar sem zadnjic prilepla i bo ful odsoten,td po 4 dni skup pol bo 2 dni doma in s5 4 ne.. Pa bm mogla laro vozit in hodit iskat sama. Ufa.. Ma zabe pa jst sam pozimi spodaj oblecem,ampak za ven,v stanovanju pa ne. Ti si ekspert, saj boš zmogla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:53:23
|
|
|
|
Olivija*
|
ja, tudi jaz mislim, da so zobki...ampak bi se rada prepričala, ker ima že 3 dni občasno malo vročine, predvčerajšnjem je bila čist fertik in je imela 39 stopinj...pa pred 2 tednoma je imela rahlo vneta ušesa in ne morem bit prepričana, če je res ok... ja, skrbi me!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 9:54:38
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dan..Tud meni se spi.. Lara se je td nekaj krat zbudila,ne vem,kaj jo je muclo.. Proti jutru mi je ddlovala mal vroca,ma ku smo vstali ni blo vrocine.. Moj nek projekt prpravlja,poleg tistega,kar sem zadnjic prilepla i bo ful odsoten,td po 4 dni skup pol bo 2 dni doma in s5 4 ne.. Pa bm mogla laro vozit in hodit iskat sama. Ufa.. Ma zabe pa jst sam pozimi spodaj oblecem,ampak za ven,v stanovanju pa ne. Ti si ekspert, saj boš zmogla. še dobro, da imaš ti bolj fleksibilen delovnik...saj bo šlo! če si takrat zdržala par tednov amerike, boš še tole!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 10:02:53
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, tudi jaz mislim, da so zobki...ampak bi se rada prepričala, ker ima že 3 dni občasno malo vročine, predvčerajšnjem je bila čist fertik in je imela 39 stopinj...pa pred 2 tednoma je imela rahlo vneta ušesa in ne morem bit prepričana, če je res ok... ja, skrbi me!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 10:08:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dan..Tud meni se spi.. Lara se je td nekaj krat zbudila,ne vem,kaj jo je muclo.. Proti jutru mi je ddlovala mal vroca,ma ku smo vstali ni blo vrocine.. Moj nek projekt prpravlja,poleg tistega,kar sem zadnjic prilepla i bo ful odsoten,td po 4 dni skup pol bo 2 dni doma in s5 4 ne.. Pa bm mogla laro vozit in hodit iskat sama. Ufa.. Ma zabe pa jst sam pozimi spodaj oblecem,ampak za ven,v stanovanju pa ne.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?