Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:34:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tebi seveda ne... a boš res šla nazaj v trgovino? pa kaj pol prodajajo kokosovo moko, ki ji je že potekel rok? kdo ve, kaj vse takega še prodajajo... ja, jutri bom ziher šla, ko bova šli ven pa bom še eno kupla..prej pa pogledala rok. In če bo spet ven bom jo vprašala kaj in kako pa ji tudi povedala. To je trgovino pod našim blokom. Itak nea rada kupujem tu ampak je danes bila edina odprta, preden sem k spps šla.. Mi je kuj žal ej, res. Verjetno si več nebova kolegici s prodajalko in Lija več nebo lepa punčka.. se ne splača za moko tega delati...ti jo bom lepo nazaj prinesla..ti pa ji pecivo speči in moko zraven vmešaj, potem pa ji nesi celi pekač dol...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:34:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - uživaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:35:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa nič punce, naklepetajte se, da bom imela kaj za brat in se za smejat. grem izkoristit vabilo od da greva na pijačo. lahko noč. Uživajta! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:36:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 se ne splača za moko tega delati...ti jo bom lepo nazaj prinesla..ti pa ji pecivo speči in moko zraven vmešaj, potem pa ji nesi celi pekač dol... potem pa hodim non stop gledat če je na wcju gužva a ne? Škoda elektrike za njo. Lepo jo beg vrži, grem drugič raje v špar. Saj se v čet. v Qulandii dobimo pa bom v špara šla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:37:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 se ne splača za moko tega delati...ti jo bom lepo nazaj prinesla..ti pa ji pecivo speči in moko zraven vmešaj, potem pa ji nesi celi pekač dol... potem pa hodim non stop gledat če je na wcju gužva a ne? Škoda elektrike za njo. Lepo jo beg vrži, grem drugič raje v špar. Saj se v čet. v Qulandii dobimo pa bom v špara šla. zaj pa nehaj no...saj nena rabiš moke nositi...res ne...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:40:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
Upam ,da neboš na koncu mela tono kokosa doma
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:41:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Upam ,da neboš na koncu mela tono kokosa doma pa se mi še bo ki zagravžal na koncu...
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 29.9.2009 21:42:21 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:41:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 zaj pa nehaj no...saj nena rabiš moke nositi...res ne... Kokič nehe! Če sem ti obljubila sem ti obljubila!! Persida pa dobi jogurte, ker nam ne grejo v rit Včeraj je rekla da ji lahko prnesemo, upam da si ni premislila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:43:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa - jih jem tudi ,če je rok ven
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:44:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - jih jem tudi ,če je rok ven Kaj zdaj to pomeni, da jaz moram toto moko pojesti, al kak?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:45:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - jih jem tudi ,če je rok ven ni ven pa nehe me še ti zafrkavat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:46:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - jih jem tudi ,če je rok ven Kaj zdaj to pomeni, da jaz moram toto moko pojesti, al kak? ne, ne BEG JO VRZI !!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:46:23
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa nič punce, naklepetajte se, da bom imela kaj za brat in se za smejat. grem izkoristit vabilo od da greva na pijačo. lahko noč. Uživajta! Lahko noč! lepo se imejta .... lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:46:50
|
|
|
|
tasa_m
|
OOOO,Trinity pozdravljena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:47:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - jih jem tudi ,če je rok ven Kaj zdaj to pomeni, da jaz moram toto moko pojesti, al kak? ne, ne BEG JO VRZI !!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:48:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj ste bile še dolgo tam, po mojem odhodu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:48:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m OOOO,Trinity pozdravljena Helooo!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:49:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ sedaj sem ti poslala na GMAIL..prej pa sem ti že poslala na UNI.MB, kot ti je tudi Felix pošijala...tak,da sedaj imaš duplo... mam zdaj vse duplo. tak da bom drugič kar lepo tiho in najprej pogledala in pol usta odprla
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:50:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ sedaj sem ti poslala na GMAIL..prej pa sem ti že poslala na UNI.MB, kot ti je tudi Felix pošijala...tak,da sedaj imaš duplo... mam zdaj vse duplo. tak da bom drugič kar lepo tiho in najprej pogledala in pol usta odprla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:50:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj kake mate s tem kokosom ČEBELAAAA to ni smešno no saj vem. pa saj kokič ni zameril. tak da malo pa je smešno
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:50:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
MČ pa daj pošlji že enkrat tvoje slike nooooo. da lahko pol grem spat...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:51:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj kake mate s tem kokosom ČEBELAAAA to ni smešno no saj vem. pa saj kokič ni zameril. tak da malo pa je smešno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:52:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ pa daj pošlji že enkrat tvoje slike nooooo. da lahko pol grem spat... zdaj testiram če jih gre psem v en mail stlačit
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:56:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ pa daj pošlji že enkrat tvoje slike nooooo. da lahko pol grem spat... zdaj testiram če jih gre psem v en mail stlačit sem dobila....samo pošlji tudi Felix!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:57:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ pa daj pošlji že enkrat tvoje slike nooooo. da lahko pol grem spat... zdaj testiram če jih gre psem v en mail stlačit mislila sem reč osem ne psem pa gre tak da že pošiljam samo tebe ni na skupinski ker si prej šla jaz sploh nisem opazila in sem vse na kup naganjala, da bi se te končno slikale. in kelnarci težila da naj nas slika. in te vidim, da vaju sploh ni več blo
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?