Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:16:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Najaa to ni smešno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:17:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa - daj nehaj ej jaz se ne morem več smejat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:17:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica -rada vas mam a ne bereš tašinih postov očitno me ima na ignoru. Zdaj glih razmišljam če zarad tega ker je bila kokosova moka že ven iz uporabe kokos nima roka sem šla gledati..in RES datum poteka je 05.06.2009!!!! Kaj si to kupla al si doma mela? Opica ena...kaj naj zdaj to v smeti vržem al kaj? KAJ RES AL KAJ?? Če pa sem danes v naši trgovini kupla!! Prnesi nazaj bom ga babi v usta potisnila, da bo mela kaj za lapat. Joj, jutri se že grem dret. Prok**** babnica prtisnjena ******** OPROSTIIIIII , DOBIŠ NOVO IN TO DVE Pa ja no...! Res si kupla???? Te pa ji bova obe v ksiht vrgli toto moko pa to odprto...opica je ona, ne ti!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:18:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa verjetno dajo gor šele po vseh ponovitvah. poskusi jutri. a si dala V. v stajico? in kako je bilo na plavanju? Bom... Stajica- Ne, nisem še ga dala...jutri...jo je moj prinesel iz avta šele pred uro...ker prej tak nismo nič cajta meli.... Plavanje- zelo sem zadovoljna....še bolj pa Valentin...zelo je užival, in če bo tako še 9x se nimam kaj buniti, ker eni so se celo uro jokali tam...al pa niso hotli v obroču biti, on pa je kar vaditeljici gledal in jima razlagal:" delam prav, delam prav...pa dajmo hitreje, no...meni je tečno"... Je nekaj vaj brez obroča in nekaj z njim...pa priplavati morajo do ladjice in si igračo na na njej izbrati, pa vadili smo sonožen odriv, pa skoke kot žabice,... Skratka: The best! se že veselim. upam da naša tečka ne bo jokala.... bomo videli KOKICA JAZ NIMAM TVOJIH SLIK res...dobiš...takojjjjjj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:18:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - čist ok da si dala na gmail tam več sprejme kot hotmail
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:18:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - daj nehaj ej jaz se ne morem več smejat kaj?? Jaz tu vsa objokana, ti pa se mi smejiš.. Zdaj pa reci da še toaste ješ in se bašeš?? Pol pa pridem kuj tja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:18:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebela - maš zs,prosim za slike ok. sam zdaj mam tvoj mail, ker je felix vsem poslala in iz njenega maila vidim vse ostale. ti pošljem seveda kot vsem ostalim samo jaz sem Persidi raje na GMAIL pošiljala, ker je Felix rekla, da ji na HOTMAIL-u zavrača! grem zdaj gledat kaki mail je meni dala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:18:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - daj nehaj ej jaz se ne morem več smejat pa kaj je tu smešnega...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:19:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Najaa to ni smešno tebi seveda ne... a boš res šla nazaj v trgovino? pa kaj pol prodajajo kokosovo moko, ki ji je že potekel rok? kdo ve, kaj vse takega še prodajajo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:19:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj ,pa če je datum izdelave 5.9. rajši preveri preden ji g*bec raztegneš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:20:40
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasi - za spremembo danes nič ne jem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:20:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj ,pa če je datum izdelave 5.9. rajši preveri preden ji g*bec raztegneš ta bi bla še bolj kruta, da prideta v trgovino in se zdereta na prodajalko in pol ugotovita, da sta narobe pogledali! le kdo bi pol bil opica?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:21:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa verjetno dajo gor šele po vseh ponovitvah. poskusi jutri. a si dala V. v stajico? in kako je bilo na plavanju? Bom... Stajica- Ne, nisem še ga dala...jutri...jo je moj prinesel iz avta šele pred uro...ker prej tak nismo nič cajta meli.... Plavanje- zelo sem zadovoljna....še bolj pa Valentin...zelo je užival, in če bo tako še 9x se nimam kaj buniti, ker eni so se celo uro jokali tam...al pa niso hotli v obroču biti, on pa je kar vaditeljici gledal in jima razlagal:" delam prav, delam prav...pa dajmo hitreje, no...meni je tečno"... Je nekaj vaj brez obroča in nekaj z njim...pa priplavati morajo do ladjice in si igračo na na njej izbrati, pa vadili smo sonožen odriv, pa skoke kot žabice,... Skratka: The best! se že veselim. upam da naša tečka ne bo jokala.... bomo videli KOKICA JAZ NIMAM TVOJIH SLIK res...dobiš...takojjjjjj! mam jih. oprosti. spregledala sem. ker mam tisoč petdeset mailov od felixa
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:21:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
joj kake mate s tem kokosom
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:22:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
MČ sedaj sem ti poslala na GMAIL..prej pa sem ti že poslala na UNI.MB, kot ti je tudi Felix pošijala...tak,da sedaj imaš duplo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:22:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tebi seveda ne... a boš res šla nazaj v trgovino? pa kaj pol prodajajo kokosovo moko, ki ji je že potekel rok? kdo ve, kaj vse takega še prodajajo... ja, jutri bom ziher šla, ko bova šli ven pa bom še eno kupla..prej pa pogledala rok. In če bo spet ven bom jo vprašala kaj in kako pa ji tudi povedala. To je trgovino pod našim blokom. Itak nea rada kupujem tu ampak je danes bila edina odprta, preden sem k spps šla.. Mi je kuj žal ej, res. Verjetno si več nebova kolegici s prodajalko in Lija več nebo lepa punčka..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:22:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj kake mate s tem kokosom ČEBELAAAA to ni smešno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:23:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - za spremembo danes nič ne jem kaj pa te? Soledarno meni pomagaš? Jaz sem prej 3-kose pice
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:23:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj ,pa če je datum izdelave 5.9. rajši preveri preden ji g*bec raztegneš ta bi bla še bolj kruta, da prideta v trgovino in se zdereta na prodajalko in pol ugotovita, da sta narobe pogledali! le kdo bi pol bil opica? jaz
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:24:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - za spremembo danes nič ne jem kaj pa te? Soledarno meni pomagaš? Jaz sem prej 3-kose pice a montinjakove?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:25:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - za spremembo danes nič ne jem kaj pa te? Soledarno meni pomagaš? Jaz sem prej 3-kose pice a montinjakove? pssssttt, ne okol govort
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:25:57
|
|
|
|
Najaa
|
nič punce, naklepetajte se, da bom imela kaj za brat in se za smejat. grem izkoristit vabilo od da greva na pijačo. lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:28:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica mam jih. oprosti. spregledala sem. ker mam tisoč petdeset mailov od felixa eh, prepozno..sedaj jih imaš pa tisoč šestdeset mailov vsega skupaj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:30:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa nič punce, naklepetajte se, da bom imela kaj za brat in se za smejat. grem izkoristit vabilo od da greva na pijačo. lahko noč. UŽIVAJTAAAA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:31:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj ,pa če je datum izdelave 5.9. rajši preveri preden ji g*bec raztegneš evo, sem šla še enkrat gledati in piše: Uporabno najmanj do in Poreklo označeno na embalaži. Na embalaži pa piše...05.06.2009 11.43 Poreklo: Vietnam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?