Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:58:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ pa daj pošlji že enkrat tvoje slike nooooo. da lahko pol grem spat... zdaj testiram če jih gre psem v en mail stlačit sem dobila....samo pošlji tudi Felix! aja valda. sem iz njenega maila kopirala naslove in sem kar njo spustila hvala da si mi povedala. dobiš še eno kilo bountija. no samo nisi mi povedala od kod veš za plavanje...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:58:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj ste bile še dolgo tam, po mojem odhodu? midve ne..sva hitro šle!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 21:58:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ pa daj pošlji že enkrat tvoje slike nooooo. da lahko pol grem spat... zdaj testiram če jih gre psem v en mail stlačit mislila sem reč osem ne psem pa gre tak da že pošiljam samo tebe ni na skupinski ker si prej šla jaz sploh nisem opazila in sem vse na kup naganjala, da bi se te končno slikale. in kelnarci težila da naj nas slika. in te vidim, da vaju sploh ni več blo ni panike..sem pa na skupinski, ko si ti slikala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:00:22
|
|
|
|
čebeica maja
|
Čer Lepo da, ste se danes lepo imele in malčki uživali. Naj vam povem, da smo že dvakrat kostan pekli in je že dober, možek je danes prešal(stiskal) mošt tako, da je že ves materjal za naš marčevski kostanjev piknik, samo še datum mormo določit, petek,soboto ali nedeljo. Uro bi blo fajn kmalu po dvanajsti, ker je kmalu noč. Pa feliks bi prosila da ona vodi seznam udeležencev. Kaj prinest mošt, jabolčni sok, jabolčno pito,kostanj bomo mi, tako da vam ostane kar same želite, dobravolja, nasmeh, veselje, kitara,.................... pa sveda če bo ketra nabirala kostanj lahko tud.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:02:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ pa daj pošlji že enkrat tvoje slike nooooo. da lahko pol grem spat... zdaj testiram če jih gre psem v en mail stlačit sem dobila....samo pošlji tudi Felix! aja valda. sem iz njenega maila kopirala naslove in sem kar njo spustila hvala da si mi povedala. dobiš še eno kilo bountija. no samo nisi mi povedala od kod veš za plavanje... madona meni se bo kokos res zagabo... No, da ti povem...Ob koncu plavanja sem šla do Marjetke (vaditeljice) in ji rekla, da je K.Š. na njihovem seznamu za plavanje ob torkih, pa da včeraj niste utegnili priti na sestanek zaradi prometa...pa da si ji že mail poslala...pa je rekla, da sta že uredili, da ti je že odgovorila...in da bosta začeli drug teden...No, tako je bilo...radovednica mala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:02:16
|
|
|
|
tasa_m
|
Drage moje, vas zapuščam. Grem spat. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:03:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa- Lahko noč! Jutri pa vrei klimo napolni!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:06:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
OPOZORILO - ene štiri slike so malo motne in malo iz čudnega kota. na njih sta tasa in Lija. amapk jih nisem izbrisala, ker je slikal skokec od Kokice. tak da se ve
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:06:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica OPOZORILO - ene štiri slike so malo motne in malo iz čudnega kota. na njih sta tasa in Lija. amapk jih nisem izbrisala, ker je slikal skokec od Kokice. tak da se ve Aja? Kdaj pa je to bilo? Super! Za spomin!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:07:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Čer Lepo da, ste se danes lepo imele in malčki uživali. Naj vam povem, da smo že dvakrat kostan pekli in je že dober, možek je danes prešal(stiskal) mošt tako, da je že ves materjal za naš marčevski kostanjev piknik, samo še datum mormo določit, petek,soboto ali nedeljo. Uro bi blo fajn kmalu po dvanajsti, ker je kmalu noč. Pa feliks bi prosila da ona vodi seznam udeležencev. Kaj prinest mošt, jabolčni sok, jabolčno pito,kostanj bomo mi, tako da vam ostane kar same želite, dobravolja, nasmeh, veselje, kitara,.................... pa sveda če bo ketra nabirala kostanj lahko tud. jaz sem že prijavljena - felix napiši me
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:08:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ pa daj pošlji že enkrat tvoje slike nooooo. da lahko pol grem spat... zdaj testiram če jih gre psem v en mail stlačit sem dobila....samo pošlji tudi Felix! aja valda. sem iz njenega maila kopirala naslove in sem kar njo spustila hvala da si mi povedala. dobiš še eno kilo bountija. no samo nisi mi povedala od kod veš za plavanje... madona meni se bo kokos res zagabo... No, da ti povem...Ob koncu plavanja sem šla do Marjetke (vaditeljice) in ji rekla, da je K.Š. na njihovem seznamu za plavanje ob torkih, pa da včeraj niste utegnili priti na sestanek zaradi prometa...pa da si ji že mail poslala...pa je rekla, da sta že uredili, da ti je že odgovorila...in da bosta začeli drug teden...No, tako je bilo...radovednica mala! ajaaaaa. hvala da si šla rečt no, tepa dobiš zdaj eno kilo bountija pa eno kilo navadne milke, da se ti ne bo kokos zagabo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:10:37
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Čer Lepo da, ste se danes lepo imele in malčki uživali. Naj vam povem, da smo že dvakrat kostan pekli in je že dober, možek je danes prešal(stiskal) mošt tako, da je že ves materjal za naš marčevski kostanjev piknik, samo še datum mormo določit, petek,soboto ali nedeljo. Uro bi blo fajn kmalu po dvanajsti, ker je kmalu noč. Pa feliks bi prosila da ona vodi seznam udeležencev. Kaj prinest mošt, jabolčni sok, jabolčno pito,kostanj bomo mi, tako da vam ostane kar same želite, dobravolja, nasmeh, veselje, kitara,.................... pa sveda če bo ketra nabirala kostanj lahko tud. jaz sem že prijavljena - felix napiši me jaz sem tudi za
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:10:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ pa daj pošlji že enkrat tvoje slike nooooo. da lahko pol grem spat... zdaj testiram če jih gre psem v en mail stlačit sem dobila....samo pošlji tudi Felix! aja valda. sem iz njenega maila kopirala naslove in sem kar njo spustila hvala da si mi povedala. dobiš še eno kilo bountija. no samo nisi mi povedala od kod veš za plavanje... madona meni se bo kokos res zagabo... No, da ti povem...Ob koncu plavanja sem šla do Marjetke (vaditeljice) in ji rekla, da je K.Š. na njihovem seznamu za plavanje ob torkih, pa da včeraj niste utegnili priti na sestanek zaradi prometa...pa da si ji že mail poslala...pa je rekla, da sta že uredili, da ti je že odgovorila...in da bosta začeli drug teden...No, tako je bilo...radovednica mala! ajaaaaa. hvala da si šla rečt no, tepa dobiš zdaj eno kilo bountija pa eno kilo navadne milke, da se ti ne bo kokos zagabo Kalorije!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:11:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Čer Lepo da, ste se danes lepo imele in malčki uživali. Naj vam povem, da smo že dvakrat kostan pekli in je že dober, možek je danes prešal(stiskal) mošt tako, da je že ves materjal za naš marčevski kostanjev piknik, samo še datum mormo določit, petek,soboto ali nedeljo. Uro bi blo fajn kmalu po dvanajsti, ker je kmalu noč. Pa feliks bi prosila da ona vodi seznam udeležencev. Kaj prinest mošt, jabolčni sok, jabolčno pito,kostanj bomo mi, tako da vam ostane kar same želite, dobravolja, nasmeh, veselje, kitara,.................... pa sveda če bo ketra nabirala kostanj lahko tud. jaz sem že prijavljena - felix napiši me jaz sem tudi za Jaz tudi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:12:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica OPOZORILO - ene štiri slike so malo motne in malo iz čudnega kota. na njih sta tasa in Lija. amapk jih nisem izbrisala, ker je slikal skokec od Kokice. tak da se ve Aja? Kdaj pa je to bilo? Super! Za spomin! ko ga je Persida imela preko. jaz nisem nič kriva
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:12:57
|
|
|
|
trinity22
|
da vas vse še enkrat tukaj pohvalim, res ste same fajn punce in prav super fajn je bilo preživet dopoldan z vami Hvala vam za slikce, jih že gledam in obujam spomine Upam da kmalu ponovimo, če ne prej na kostanjevem pikniku
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:13:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nič, babike moje! Jaz grem danes maloooo prej spati...Grem jutri malo naše močvirje pogledati, pa moram biti spočita, ker imava šoping dan z mojim Valentinom, ata pa gre na neko izobraževanje.... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:13:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ pa daj pošlji že enkrat tvoje slike nooooo. da lahko pol grem spat... zdaj testiram če jih gre psem v en mail stlačit sem dobila....samo pošlji tudi Felix! aja valda. sem iz njenega maila kopirala naslove in sem kar njo spustila hvala da si mi povedala. dobiš še eno kilo bountija. no samo nisi mi povedala od kod veš za plavanje... madona meni se bo kokos res zagabo... No, da ti povem...Ob koncu plavanja sem šla do Marjetke (vaditeljice) in ji rekla, da je K.Š. na njihovem seznamu za plavanje ob torkih, pa da včeraj niste utegnili priti na sestanek zaradi prometa...pa da si ji že mail poslala...pa je rekla, da sta že uredili, da ti je že odgovorila...in da bosta začeli drug teden...No, tako je bilo...radovednica mala! ajaaaaa. hvala da si šla rečt no, tepa dobiš zdaj eno kilo bountija pa eno kilo navadne milke, da se ti ne bo kokos zagabo Kalorije! ja ti se pa glih maš kaj za sekirati. pa če bi že imela kaki gram preveč te itak skokec zgoni in vse porabiš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:14:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 da vas vse še enkrat tukaj pohvalim, res ste same fajn punce in prav super fajn je bilo preživet dopoldan z vami Hvala vam za slikce, jih že gledam in obujam spomine Upam da kmalu ponovimo, če ne prej na kostanjevem pikniku se podpišem pod vse
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:15:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja ti se pa glih maš kaj za sekirati. pa če bi že imela kaki gram preveč te itak skokec zgoni in vse porabiš ja pa se mam... skokec pa me nažiga vsak dan ja..a očitno še premalooo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:15:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja ti se pa glih maš kaj za sekirati. pa če bi že imela kaki gram preveč te itak skokec zgoni in vse porabiš ja pa se mam... skokec pa me nažiga vsak dan ja..a očitno še premalooo! mu bom povedala. te ti bo pa še žal da si to rekla
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:16:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica OPOZORILO - ene štiri slike so malo motne in malo iz čudnega kota. na njih sta tasa in Lija. amapk jih nisem izbrisala, ker je slikal skokec od Kokice. tak da se ve Aja? Kdaj pa je to bilo? Super! Za spomin! ko ga je Persida imela preko. jaz nisem nič kriva Aja, takrat! Super...Samo teh slikic pa še vedno nisem dobila..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:16:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja ti se pa glih maš kaj za sekirati. pa če bi že imela kaki gram preveč te itak skokec zgoni in vse porabiš ja pa se mam... skokec pa me nažiga vsak dan ja..a očitno še premalooo! mu bom povedala. te ti bo pa še žal da si to rekla kak mu boš te ti to povedala, da te bo razumel? Kar Klara naj mu pove!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:17:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
Hvala tistim ,ki ste mi poslale slike.RVM
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 29.9.2009 22:18:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
lahko noč vsem ki ste šle spat. jaz še te slikice pošljem. pol pa tudi gem zalegnit. še enkrat hvala za danes vsem pa posebej še spps, da je financirala pijačko
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?