|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
29.9.2009 21:16:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Najaa to ni smešno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
29.9.2009 21:17:04   
PERSIDA
tasa - daj nehaj ej jaz se ne morem več smejat

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
29.9.2009 21:17:15   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica -rada vas mam a ne bereš tašinih postovuser posted image
očitno me ima na ignoru.
Zdaj glih razmišljam če zarad tega ker je bila kokosova moka že ven iz uporabe user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kokos nima roka

sem šla gledati..in RES datum poteka je 05.06.2009!!!!user posted image user posted image user posted image Kaj si to kupla al si doma mela? Opica ena...kaj naj zdaj to v smeti vržem al kaj? user posted image user posted image user posted image

KAJ RES AL KAJ?? Če pa sem danes v naši trgovini kupla!! Prnesi nazaj bom ga babi v usta potisnila, da bo mela kaj za lapat.
Joj, jutri se že grem dret. Prok**** babnica prtisnjena ********

OPROSTIIIIII , DOBIŠ NOVO IN TO DVE user posted image user posted image user posted image

Pa ja no...! Res si kupla???? Te pa ji bova obe v ksiht vrgli toto moko pa to odprto...opica je ona, ne ti! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
29.9.2009 21:18:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

verjetno dajo gor šele po vseh ponovitvah. poskusi jutri.

a si dala V. v stajico?
in kako je bilo na plavanju?

Bom...user posted image

Stajica-
Ne, nisem še ga dala...jutri...jo je moj prinesel iz avta šele pred uro...ker prej tak nismo nič cajta meli....user posted image

Plavanje
- zelo sem zadovoljna....še bolj pa Valentin...zelo je užival, in če bo tako še 9x se nimam  kaj buniti, ker eni so se celo uro jokali tam...al pa niso hotli v obroču biti, on pa je kar vaditeljici gledal in jima razlagal:" delam prav, delam prav...pa dajmo hitreje, no...meni je tečno"...user posted image user posted image user posted image user posted image Je nekaj vaj brez obroča in nekaj z njim...pa priplavati morajo do ladjice in si igračo na na njej izbrati, pa vadili smo sonožen odriv, pa skoke kot žabice,...user posted image Skratka: The best! user posted image user posted image user posted image

se že veselim. upam da naša tečka ne bo jokala.... bomo videli

KOKICA JAZ NIMAM TVOJIH SLIK user posted image

res...dobiš...takojjjjjj!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
29.9.2009 21:18:14   
KOKICA32

kokica - čist ok da si dala na gmail tam več sprejme kot hotmailuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
29.9.2009 21:18:25   
tasa_m

kaj?? Jaz tu vsa objokana, ti pa se mi smejiš..user posted image user posted image
Zdaj pa reci da še toaste ješ in se bašeš?? Pol pa pridem kuj tja..

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
29.9.2009 21:18:25   
MalaČebelica

čebela - maš zs,prosim za slike

ok. sam zdaj mam tvoj mail, ker je felix vsem poslala in iz njenega maila vidim vse ostale. ti pošljem seveda kot vsem ostalim

samo jaz sem Persidi raje na GMAIL pošiljala, ker je Felix rekla, da ji na HOTMAIL-u zavrača! user posted image

grem zdaj gledat kaki mail je meni dala

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
29.9.2009 21:18:48   
KOKICA32

pa kaj je tu smešnega...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
29.9.2009 21:19:06   
Najaa

Najaa to ni smešno

tebi seveda ne...user posted image user posted image
a boš res šla nazaj v trgovino? pa kaj pol prodajajo kokosovo moko, ki ji je že potekel rok? kdo ve, kaj vse takega še prodajajo...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
29.9.2009 21:19:17   
PERSIDA
Kaj ,pa če je datum izdelave 5.9. rajši preveri preden ji g*bec raztegnešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
29.9.2009 21:20:40   
PERSIDA
tasi - za spremembo danes nič ne jem

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
29.9.2009 21:20:55   
Najaa

Kaj ,pa če je datum izdelave 5.9. rajši preveri preden ji g*bec raztegnešuser posted image user posted image user posted image

ta bi bla še bolj kruta, da prideta v trgovino in se zdereta na prodajalko in pol ugotovita, da sta narobe pogledali! user posted image user posted image le kdo bi pol bil opica? user posted image

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
29.9.2009 21:21:03   
MalaČebelica

verjetno dajo gor šele po vseh ponovitvah. poskusi jutri.

a si dala V. v stajico?
in kako je bilo na plavanju?

Bom...user posted image

Stajica-
Ne, nisem še ga dala...jutri...jo je moj prinesel iz avta šele pred uro...ker prej tak nismo nič cajta meli....user posted image

Plavanje
- zelo sem zadovoljna....še bolj pa Valentin...zelo je užival, in če bo tako še 9x se nimam  kaj buniti, ker eni so se celo uro jokali tam...al pa niso hotli v obroču biti, on pa je kar vaditeljici gledal in jima razlagal:" delam prav, delam prav...pa dajmo hitreje, no...meni je tečno"...user posted image user posted image user posted image user posted image Je nekaj vaj brez obroča in nekaj z njim...pa priplavati morajo do ladjice in si igračo na na njej izbrati, pa vadili smo sonožen odriv, pa skoke kot žabice,...user posted image Skratka: The best! user posted image user posted image user posted image

se že veselim. upam da naša tečka ne bo jokala.... bomo videli

KOKICA JAZ NIMAM TVOJIH SLIK user posted image

res...dobiš...takojjjjjj!

mam jih. oprosti. spregledala sem. ker mam tisoč petdeset mailov od felixa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
29.9.2009 21:21:52   
MalaČebelica
joj kake mate s tem kokosom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2814
29.9.2009 21:22:00   
KOKICA32
MČ sedaj sem ti poslala na GMAIL..prej pa sem ti že poslala na UNI.MB, kot ti je tudi Felix pošijala...tak,da sedaj imaš duplo...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
29.9.2009 21:22:25   
tasa_m
tebi seveda ne...user posted image user posted image
a boš res šla nazaj v trgovino? pa kaj pol prodajajo kokosovo moko, ki ji je že potekel rok? kdo ve, kaj vse takega še prodajajo...user posted image
ja, jutri bom ziher šla, ko bova šli ven pa bom še eno kupla..prej pa pogledala rok. In če bo spet ven bom jo vprašala kaj in kako pa ji tudi povedala.
To je trgovino pod našim blokom. Itak nea rada kupujem tu ampak je danes bila edina odprta, preden sem k spps šla.. Mi je kuj žal ej, res.
Verjetno si več nebova kolegici s prodajalko in Lija več nebo lepa punčka..user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
29.9.2009 21:22:45   
tasa_m

joj kake mate s tem kokosom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČEBELAAAA to ni smešno user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2817
29.9.2009 21:23:19   
tasa_m

kaj pa te? Soledarno meni pomagaš? Jaz sem prej 3-kose pice user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
29.9.2009 21:23:53   
tasa_m

ta bi bla še bolj kruta, da prideta v trgovino in se zdereta na prodajalko in pol ugotovita, da sta narobe pogledali! user posted image user posted image le kdo bi pol bil opica? user posted image

user posted image
jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
29.9.2009 21:24:28   
Najaa

kaj pa te? Soledarno meni pomagaš? Jaz sem prej 3-kose pice user posted image user posted image

a montinjakove? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
29.9.2009 21:25:17   
tasa_m

a montinjakove? user posted image
user posted image user posted image user posted image
pssssttt, ne okol govort user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
29.9.2009 21:25:57   
Najaa
nič punce, naklepetajte se, da bom imela kaj za brat in se za smejat. grem izkoristit vabilo od user posted image da greva na pijačo. user posted image

lahko noč.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
29.9.2009 21:28:51   
KOKICA32

mam jih. oprosti. spregledala sem. ker mam tisoč petdeset mailov od felixa user posted image user posted image user posted image

eh, prepozno..sedaj jih imaš pa tisoč šestdeset mailov vsega skupaj...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2823
29.9.2009 21:30:07   
tasa_m

nič punce, naklepetajte se, da bom imela kaj za brat in se za smejat. grem izkoristit vabilo od user posted image da greva na pijačo. user posted image

lahko noč.
UŽIVAJTAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
29.9.2009 21:31:59   
KOKICA32

user posted image evo, sem šla še enkrat gledati in piše: Uporabno najmanj do in Poreklo označeno na embalaži.   
Na embalaži pa piše...05.06.2009 11.43 Poreklo: Vietnam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?