Februarka08
|
Ma sem zmazala krof z nutelo za šalo malo nisem smela zjutraj nič jest, domov sva pa prišla ob 11.15 Evo, kakšen je bil moj potek: pridem na amnio - sem bila celo 1. na vrsti, čakam da pride G... končno. Se grem slečt, morm počakat... čakam in čakam, končno me pokličejo, se uležem gor, pa pravi dr. kdaj mate pa rok? Pa rečem da čez 14 dni. Ja, kaj za vraga pa potem tukaj delate mi pravi... jaz samo debelo gledam. pa saj nisem jaz dohtar, halo??? No, pa reče, šive mate odstranjene, ne? Pravim, da ne, da sem danes mogla pridt za obe stvari. Una me debelo gleda, pogleda napotnico, in reče, aha, saj mate drugega dr. napisanega gor. Kar oblečte se, boste šla k njemu grem spet v čakalnico, čakam, da se me kdo usmili, pride čez ene 10 min sestra in reče, da ma ta dr. operacijo in da bo gotov čez kakšno uro da naj pač počakam. Meni slabo, žejna, lačna, vse me je bolelo, dobro da sem mela mojga pa še kolegica je ravno prišla, da smo mal v debato padli, da je ura minila. No, potem končno pride ta dr. In pol iščemo sobo da mi to naredi vse polno, povsod so bli pregledi... pol čakamo da smo se nekam kar vrinili, če ne bi še vedno tam čakala in potem končno - grem na stol, me naštimajo in potem odstrani šive. Ajoj, kako pa to boli sem stiskala tist stol da sem mislla da mi bo v roki ostal potem sem pa še ful krvavet začela in sta mi še kri lovila in ne vem kaj še, tako da sem bla že čist naveličana in v strahu kaj bo. No, pol je pa reku, da mam v ponedeljek amnio, da mi danes tega ne bo delal in da naj grem za pol ure počit na CTG. Tam sem vidla ene 3 male popadke (otrdevanje trebuha) ampak baje to ni nič Dobro, da sem doma in da zdaj doma čakam kaj bo. Morm pa ležat, ker me ful špika spodaj in komaj hodim. Komaj sem do avta prišla, sem se mojega oklepala kot klopa. V nedeljo ponoči je baje še luna, tako da lahko takrat kaj pričakujemo, pa saj je prav, naj bo oktober, da nisem zastonj kupovala majice pridem oktobra Tako, upam da ste se nabrale Karmen ful dobra kopalnica mM še čisto malo... Če se pa še kaj spomnim, pa napišem Aja, hvala še za vaše misli