|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
29.9.2009 11:30:50   
Anonimen
Evo mene iz pregleda.....voda OK ( ni več bakterij user posted image ), kri OK ( Fe mi je uspelo s hrano obrdžati na 107, tako, da OK), na CTG-ju nič popadkov, najin user posted image pa je na začetku migal potem pa spal in na koncu malo spet pomigal, tako da G ni bila najbolj zadovoljna in mi je ukazala štetje gibov. Preverila je plodovnico, in pretok vse OK, tko da pravi, da se ima še user posted image še prelepo, da lepo rase. Samo gibe naj štejem...no ampak najin začne po 20 telovadit. Tudi čez dan miga ampak ne tako aktivno ( niso več brcike, ampak samo gibi ). Tako, da za 1x nič...joj ta neučakanost.

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3926
29.9.2009 11:32:10   
karmen b
Seveda da bo lepa MM

Špela je naše največje veselje :)

Neposredna povezava do sporočila: 3927
29.9.2009 11:43:41   
Anonimen
Kako lepa kopalnica..tako bi jaz imela, barve, vse usklajeno..to se je pa splačalo čakati a ?user posted image

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3928
29.9.2009 11:49:23   
karmen b
Punce da ne pozabim!

ŽABAR: v četrtek ob 13:30 vas vse lepo vabim na sladoled, da zafeštamo moj rd še zadnjič, predno postanem mamica. Upam, da pridete v čim večjem številu, potem gremo pa lahko rodit. Se že veselim vaše družbe. Pa samo na sladoled in čvek prosim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
29.9.2009 11:52:33   
boob
karmen kopalnica je pa . . .. sploh nimam besed. Sam se je pa splačalo mal počakat user posted image user posted image user posted image

pravoda user posted image  za pregled

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
29.9.2009 11:59:25   
Crystall
Karmen ... krasna kopalnica in zelo lepa nosečka v njej user posted image user posted image

MM ... še malo, pa dobiš svoj zakladek v roke user posted image

Meliitak ... tale pita pa izgleda mamljiva. Ma, jaz bi kar naprej jedla. Komaj čakam, da bo kosilo. user posted image

Katrin ... joj, kak bi ti rada pomagala ... pa nimam pojma. Daj vprašaj na kakšnem drugem forumu ali pa ti bodo kasneje odgovorile tiste, katere so že mamice.

Jaz pa šibam po mami v službo ... papa

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
29.9.2009 12:00:11   
Crystall
Vsem čestitke za uspešno opravljene preglede user posted image user posted image user posted image  

Mene čaka šele 6.10. user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
29.9.2009 12:04:22   
Anonimen
Kako vam za žabarja vedno rata najdt glih tako uro, k mam jst pregled???
No, sj pregled mam ob 13h, sam glede na to da ga mam v P in pr dr. Cerarju, bo trajal!!!
Pa tko rada bi pršla user posted image

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3933
29.9.2009 12:10:35   
karmen b
Mayci sej ne bomo pol urce tam. Ponavad nam rata čvekat vsaj dve uri in če prideš ob treh, ti garantiram, da še dobiš kako kepco sladoleda. Poklič prej za vsak slučaj če smo še tam pa pridi, sej maš moj telefon menda. Drugač pa povej pa ti pošljem cifro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
29.9.2009 12:16:45   
Anonimen
ne gre se mi tok za sladoled, kukr za čvek, k ste se že 2 al 3x duble, pa sm vedno mela glih pregled tkrt, je pa to vrjetn res zadnič, k se bomo dobile še 2v1 user posted image
No, če bo Cerar hitr (dvomim!!!), poklilčm, pa pridm!!!
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 29.9.2009 12:23:21 >

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3935
29.9.2009 12:25:15   
tea85
dan

MM- ti pa si edina pridna in boš rodila te kot treba user posted image user posted image

moja user posted image pa je pravi živec, ponoči se premikala tak da sem še sama polek skakala, in danes ob 8 mela spet akcijo in to konkretno, se gospodična preteguje al kaj ker čutim buff roko in buff nogo user posted image user posted image in kar en čas tak ostane te pa se nazaj skrčiuser posted image user posted image me će zdaj jezi naš mali čmrlj.

spanje- danes res nikakvo.

KATRIN**-sicer nimam izkušenj z dojenjem-še, ampak moja mami je mela ful probleme z bradavicami ko je mene dojilauser posted image , je mela tud ful krvave...je rekla da ji druga ni pomagalo kot da si je mazala z mastno kremo. pač probi dojit na tisto ki te ne boli, na ono pa si tačas pumpaj pa maži da se ti pozdravi...se mi prav smilišuser posted image

ah joj, v trgovino bi mogla it pa se mi taaaak ne da...

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
29.9.2009 12:27:01   
Februarka08
Ojla!
Samo toliko, da sem domauser posted image kaj več pa malo kasneje da se najemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
29.9.2009 12:55:13   
Februarka08
Ma sem zmazala krof z nutelo za šalo malouser posted image nisem smela zjutraj nič jest, domov sva pa prišla ob 11.15user posted image
Evo, kakšen je bil moj potek: pridem na amnio - sem bila celo 1. na vrsti, čakam da pride G... končno. Se grem slečt, morm počakat... čakam in čakam, končno me pokličejo, se uležem gor, pa pravi dr. kdaj mate pa rok? Pa rečem da čez 14 dni. Ja, kaj za vraga pa potem tukaj delateuser posted image user posted image mi pravi... jaz samo debelo gledam. pa saj nisem jaz dohtar, halo??? No, pa reče, šive mate odstranjene, ne? Pravim, da ne, da sem danes mogla pridt za obe stvari. Una me debelo gleda, pogleda napotnico, in reče, aha, saj mate drugega dr. napisanega gor. Kar oblečte se, boste šla k njemuuser posted image user posted image grem spet v čakalnico, čakam, da se me kdo usmili, pride čez ene 10 min sestra in reče, da ma ta dr. operacijo in da bo gotov čez kakšno urouser posted image da naj pač počakam. Meni slabo, žejna, lačna, vse me je bolelo, dobro da sem mela mojga pa še kolegica je ravno prišla, da smo mal v debato padli, da je ura minila. No, potem končno pride ta dr. In pol iščemo sobo da mi to narediuser posted image vse polno, povsod so bli pregledi... pol čakamo da smo se nekam kar vrinili, če ne bi še vedno tam čakalauser posted image in potem končno - grem na stol, me naštimajo in potem odstrani šive. Ajoj, kako pa to boliuser posted image sem stiskala tist stol da sem mislla da mi bo v roki ostaluser posted image potem sem pa še ful krvavet začela in sta mi še kri lovila in ne vem kaj še, tako da sem bla že čist naveličana in v strahu kaj bo. No, pol je pa reku, da mam v ponedeljek amnio, da mi danes tega ne bo delal in da naj grem za pol ure počit na CTG. Tam sem vidla ene 3 male popadke (otrdevanje trebuha) ampak baje to ni ničuser posted image Dobro, da sem doma in da zdaj doma čakam kaj  bo. Morm pa ležat, ker me ful špika spodaj in komaj hodim. Komaj sem do avta prišla, sem se mojega oklepala kot klopa. V nedeljo ponoči je baje še luna, tako da lahko takrat kaj pričakujemo, pa saj je prav, naj bo oktober, da nisem zastonj kupovala majice pridem oktobrauser posted image
Tako, upam da ste se nabraleuser posted image

Karmen ful dobra kopalnicauser posted image user posted image
mM še čisto malo...user posted image user posted image

Če se pa še kaj spomnim, pa napišemuser posted image
Aja, hvala še za vaše misliuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
29.9.2009 13:08:58   
Crystall
Ajoj februarka .. upam, da bolečina kmalu popusti! Držim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3939
29.9.2009 13:15:17   
Anonimen
februarka08 upam, da bo čimprej bolje user posted image user posted image , da ne bo prehudi za tebe in pa tvojo pikico. Vidiš ni nama še uspelo danes v porodnišnico user posted image

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 3940
29.9.2009 13:20:25   
Anonimen
Karmen b..., tok si luškaaaanaaaa, res si. Full mi je dobr, ker sm te vidla prej in te vidim zdej. Maš lepga buškota in si prv predstavljam te v unmu tvojmu črnmu Twingiju pa še bebiko not...
Ej.. veš kaj?! Čist hudo bom ponosna, ko se res kdaj dobimo pr Žabcu na sladoledu... in bova midva una.. Ta prva dva. user posted image Najmanjša in najstarejša... user posted image
Upam, da izvedemo srečanje tudi z vozički... sej majo dost placa.
Kopalnica pa res prv fletna.

katrin***, ej NE OBUPAJ! Tud če full boli, ne bo dolgo. Jst sm crkovala v porodnišnici, krvave bradavice mela... solze so mi tekle... po cele dneve, noči... črpala, špikal me je... skratka.. Noro hudo. Zdej sva pa zmagala... mlekec teče, bradavice uživajo, mali pa tud.

Vrtiljaki in igračke so men osebno zakoooon v Pikapolonici in sicer od Babyfehn. Tok nore stvarce, jst mam en kup teh zadevc Fehnovih. Tudi vrtiljaka je ati kupu.

Angel care, mi ga mamo.... kupla bi ga še enkrat, če bi morala. Naš malček dost bruhca zdej in se je obrnil na hrbet, bruhnil in mu je šlo nazaj... midva sva bla v dnevni sobi in naju je takoj alarm priklical... sm zlaufala, ga hitr na bok dala.. in je pljunil vn vse kar je pojedel skor.... no, ko se je boril, je za mejčkan nehal dihat... in to je tisto zaradi česar prisegam na AC. Nikol ne veš. Kjerkoli sm, ga slišim.... vidim tempeaturo prostora, lučko on gleda, je lepe, žive barve.... ma skratka.. spet bi ga kupla. Raj to kot pa vse ostale bedarije zarad katerih včasih zmečemo denar. Moje mnenje, to je vse.
Pri uvozniku za AC, ga pa vse dobite ta najnovejšega za 144 EUR, celo na 3 obroke.user posted image

Posteljnina, kupla sm jo v BC, cel komplet za 126 EUR. No jst kot jst sm si pol premislila in vse zamenjala. Predvsem me je zmotlo, da zravn obrobe ne paše vsaka posteljnina. Ne bom mela pa sam ene..., no in sm vzela vse posebej, pa lahko kombiniram. Drugač so pa lepe.

Punce, če rabte kak nasvet, sm tuki.. mam mal več časa. Dons je moja mami pri meni..user posted image
Vsem ostalim pa JUPI za preglede.

Neposredna povezava do sporočila: 3941
29.9.2009 14:07:20   
rozilu
Pozdravček vsem user posted image

Februarka user posted image za dobro opravljen poseg. Zdaj pa le počivat lepo user posted image

Karmen - leeepa kopalnica, ful mi je všeč - predvsem pa barve! Boš zihr uživala v njej user posted image . Za Žabarja v četrtek pa velja! user posted image

Drugače pa z mano nič posebnega, no razen to, da sem danes kar slabo spala od kar sem šla ponoči lulat, pol sem pa zjutraj nadoknadila (tako da sem že mislila, da zamujam na dekompresijo).

Me prav zanima kdaj se bo začelo kaj dogajat. Ta vikend še ne sme, grem še na en RD... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
29.9.2009 14:15:02   
katrin***
rižkoo...joj, hvala za tele besede, res user posted image user posted image user posted image  Seveda bom vztrajala in upala, da tole čim prej mine, ker je res user posted image  pa ravno zdaj, ko je tamala začela vleči. Nastavka mi sploh ne prime, kar mi je po eni strani čisto o.k, po drugi pa tudi ne user posted image  Če si ti dala to čez bove tut midve ni vragca da ne. Je pa lepo slišat še eno takšno izkušnjo.

karmen...lepa kopalnica, še lepši buši user posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
29.9.2009 14:19:25   
frrrr
najčka - hvala. nisem kaj tu pisala, da vas ne strašim... danes postavili diagnozo PUPP (nosečniška zadevca, ki po porodu izzveni), noro srbi. zgledam kot krastača, pa fejst se širi. vglavnem nč fajn. komi čakam, da grem rodit in se to neha.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
29.9.2009 14:20:46   
Meliitak
Februarka...če nebi rada rodila ko je polna luna le počivej, itak pa je kot praviš oktober pred vrati in ni panike kdaj bejbi pride, sam da te bolečine kmal minejo...ooo boga si kr predstvljam kako si se komj premikala in da te vse tok boli, ker mene tud ko nimam šivov tok razteguje in komj ustanem iz postle, tko da rabm kako minuto da pridem k sebi, hodt skor ne morm, pa se spodej praktično nč ne dogaja...pravoda se bo pa nate prlepla in bosta skup rodile, jest pa pol pridem še potiskat he, he...tok o gorenkah

karmen b...super za kopalnico, zdej se ti je pa res odvalil kamen od srca in komj čakaš da v tej novi kopalnici tud bejbija okopaš he,he...projekt in pol, vreden truda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
29.9.2009 14:21:18   
frrrr
karmen - luštna kopalnica... taprava za dobro jutro user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
29.9.2009 14:39:25   
LINDI
PRAVODA in FEBRUARKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KARMEN kok je dobra kopalnica,pa toliko barv in vse gre skupaj,ful mi je všeč,pa imam bolj rada pastelne barveuser posted image user posted image
Jaz sem danes s pregleda vse o.k. pravi,da se ne vidiva več,če se mi pritisk poviša okrog 130,90,moram vzeti eno tableto več,če pa nad 150,90,moram pa direktno v porodnišnicouser posted image upam,da neuser posted image ,sem že začela odštevati,še 25 dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3947
29.9.2009 14:46:10   
LINDI
EVO,sem toliko časa brala in pisala,da je Februarka že doma,so te pa namučili danes revčka boga.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
29.9.2009 15:07:47   
M_mojca
Punce, živjo! Sama sem oktoberka 2008 in se z veseljem spominjam mojega težkega pričakovanja lansko leto v tem času. In 23. oktobra sem rodila prečudovitega sinka Nika!
Vsem želim čim lepši in lažji porod ter da boste kmalu držale v naročjih svoje zakladke!
Če pa je morda že katera rodila, pa iz srca čestitam!!

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
29.9.2009 15:35:53   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

najčka - hvala. nisem kaj tu pisala, da vas ne strašim... danes postavili diagnozo PUPP (nosečniška zadevca, ki po porodu izzveni), noro srbi. zgledam kot krastača, pa fejst se širi. vglavnem nč fajn. komi čakam, da grem rodit in se to neha.

ojojuser posted image upam da se ne boš več dolgo mučila s temuser posted image

pravoda, ja pa res nisva danes tam ostaliuser posted image ampak ti imaš pred mano rok, ne? Tako da bomo videli kako bo s temuser posted image

Ja, res počivam danes, imam pa skoz otrdevanje na spiskuuser posted image prav konstantno mi otrdeva, ampak HB še brez kakšnih posebnih bolečin ob tem, tako da upam da bo tole minilo do jutri.
Zdaj sem spet sama, sem se najedla kot pujsek, moja2 sta šla ven, možek ima ful dela in je reku da ne smem prej rodit, preden vse ne podela domauser posted image no, bomo videli.
Ne vem kako naj dolgčas preganjamuser posted image bom šla po kakšno križanko...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?