|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.9.2009 22:38:37   
lenika83
Dober večer!

Se na hitro še javim, potem pa leže, ker me nekaj spodaj v trebuhu špika. upam da se kaj ne dogaja, ker res še nikamor ne bi šla.

Oglasila se je majakla, ki je še vedno 2v1. Pravi da jo bodo menda jutri poslali domov čakat na popadke, ker se še nič ne dogaja.

Grem še enkrat na hitro pogledat miss buši, če še katero najdem. Lahko mi pa na zs napišete. No, razen februarko sem že sama odkrila user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
28.9.2009 22:52:27   
Nea_teja_
Čer punce no vidim da vas je še kar nekaj 2v1.Midva sva bila danes pri našem princu stanje niti ni spremenjeno poje po 7ml naenkrat oz pop je že 9ml.Jest sem si danes zbrizgala mleko dvakrat po 20ml.No sej bo počasi prvo sem mislila da sploh nič nebo sem bla že kr mal žalostna pumpam kot nora pa nič no končno pa le neki začne tečt in jutri bo moj piki lahko že apu moje mleko.Sva se pa danes odločila z mojim da mu kupiva nov voziček čeprov sva rekla da je od tamale čisto ok .Amapak se že vidi kdo bo razvajenček user posted image .V igri z največ glasovi je ABC 3 TEC  na drugem pa ESPIRO VECTOR 4.A ima katera od vas kakšnega od tega?No držte se  in uživajte še zadnje dneve.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
28.9.2009 23:06:50   
stuhica
nea teja samo vztrajnost te bo pripeljala do rezultatov ja vem kako je tudi jaz sem bila čsito obupana pri Alvinu kos em si napumpala smao 20 ml... kriza... ampak potem stvari zlaufajo... pol pa ni panike pri meni so mlekarne delale da smo skori  izvoz meli user posted image user posted image  ampak čisto zares vsak začetek je težaktudi to , da se navadiš pa da začneš ampak že to d ati je za prvič uspelo 20 ml je zelo spodbudno verjemi mi... kar vztrajaj pa poslušaj večkrat na dan tako na vsake 3 urce mogoče tako si boš dojke lepo stimulirala in bodo samse od sebe začele takrat proizvajat  mleko boš vidla...
Držim pesti da ti supe in da bo mali lahko papal tvojga mlekeca... v primeru da ti pa ne bi slučajno uspleo kar dvmim, pa verjemi mi tudi tisti ki so na adaptiranem mleku prav tako gor zrastejo v prave fantine in bambine in ko so enkrat veliki na nobenmu ne piše al so bili dojeni al so pili adaprtirano mleko.. tkao da se ne semš obremenjavati.. saj tudi to prispeva k temu da ti bo zmanjkalo mleka, pa kak stres a its...a mpak zdaj ne misli na to....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
28.9.2009 23:10:49   
skačica
neja teja- kakšno pa je zdaj stanje? Torej ne rabi več kisika, pije mleko po steklenički ali mu vbrizgavajo z brizgo v usta? Ga lahko kaj pocrkljaš?

Glede vozička pa: jaz nimam nobenih izkušenj s tema dvema, za drugega sploh še slišala nisemuser posted image , mi je pa prvi izredno všeč vizualno. Tud moj ga je takoj opazil enkrat na morju in me spraševal kateri voziček je to, ker mu je full lep. Pa se on s tem sploh ne ubada in mu je vseeno, ampak tega je pa opazil.

Moja mala je bla pa včeraj in tudi danes čez dan kar malo preveč mirna za moje pojme. No, zdele ima spet celo fešto v trebuhuuser posted image , tko da me ne skrbi, da premalo miga. Jaz bi že tko šla. A je še katera neučakana? Se mi zdi, da vas je bolj malo takih, ki bi kar šle takoj rodit, no jaz bi letela zdele takoj. No, mal bi blo komplikacij, ker bi blo treba Izo spravit do moje mami in še torbo do konca spakirat, ampak imam vsaj mojega doma in bi blo vse lažje.
Eh, sej fantaziram, itak ne bo nič.

Grem spat. Lahko noč.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
28.9.2009 23:21:42   
Nea_teja_
Stanje je isto kot je bilo dobiva 30% kisika ,hranijo ga po sondici nažalost ga nemorem nič popestvati ker je na kupu aparatov.Me je pa dones prijel za prst sicer spi  ampak me je stisnil ko sem ga držala so se mi kr solze vlile.Je pa bolje kot je bilo ko so ga v soboto pripeljali v Lj je bil na kisiku 100%.Tako da gre počasi na bolje sicer težko da bo konec tedna doma kot je včeraj reku en dohtar ampak ni važno važno je da se on pozdravi in da bo vse ok pol bo pa tko samo moj sem dala že vedet da je on moj pikec in prste stran.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
28.9.2009 23:26:45   
frrrr
skačica - Iza je pravi cukr!

zaprta ali ne... sem prejšnjič vprašala G kako je s tem, a kaj preverja... pa mi je rekel, da so drugorodke večkrat kr že od začetka mau odprte, a ni panike, če je dovolj plodovnice... torej se on bolj osredotoča na to, da ima dete normalne pogoje, kolk je pa tunel odprt ga pa niti ne briga, če le ne kaj odteka...

Nej@ - js sm še tu...

sm šla kr dans k ginekologu, ker se mi je kožni izpuščaj noro razširil. ctgja nisva delala, ga imam v petek, 2.10.
dobila sem urgentno napotnico za dermatološko kliniko. pa kri bodo pregledali za žolčno kislino, jetra in še neki stvari... mogoče je kaj od tega krivo za tole krastačasto kožo...

štefy - čestitke za fantiča!

katrin in rižkoo - vidve kr uživajta in se fejst crkljajta!

Neja_teja - super za Jako, da napreduje... le tako naprej, da ga boš lahko čimprej stisnila k sebi...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
29.9.2009 1:21:33   
stuhica

ej nosečke nehajte tolk smrčat k ne morem spat... user posted image user posted image user posted image

vidm da zgleda že vse pridno spite, no jaz grem zdej počas v horizontalo, jutr mam en kup letanj spet zarad avta, pa še na pregled k diabetologinji morem... no vsaj cunje sem uspela vse zlikat... tako da bom zdej mela kašna tri dneva clo pauzo pol pa spet jovo na novo pranje in likanje...

nočko..

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
29.9.2009 4:38:40   
frrrr
js ne spim, ampak po rr strašim user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
29.9.2009 7:43:10   
boob
dobro jutro,

jst pa že pojedla zajtrk, zdej pa kavico pijem. . . in študiram kaj bi danes počela. .

Februarka in pravoda user posted image

nea_teja user posted image user posted image user posted image  da bi bili čim prej doma

gorenka vidim da si tud že tu user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
29.9.2009 7:49:57   
gorenka
ja boob - kva pa čem...vsako jutro budna ko čuk..tm od 5:30 naprej...sm se že navadla na tak ritem. Sej če bi mogla na šiht hodt bi zihr do 7h hotla potegnt...ja šment narobe svetuser posted image user posted image user posted image

Tko da čajček sm tut že jst popila, zdej fruštk, pol pa kuhanje marmelade...se mi je včerej ni dalo pa morm sadje ponucat - bo za zalogo čez zimo k bo mami domauser posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
29.9.2009 7:55:33   
Crystall
Dobro jutro!

Pojedli smo sojin puding, malce kasneje pa čaka še pravi zajtrk. user posted image

Nea_teja ... kak sm vesela, da tvoj sinček lepo napreduje. Še malce, pa boste doma kraljevali user posted image user posted image

Tea85 ... jaz glasujem vsak dan - za eno od vas štirih - tako da od mene vse dobite glas user posted image

Grem nakupovat - včeraj sem angelcare AC401 naročila, danes bom pa prek ebaya naročila kaj za noč čarovnic, da malce mizo okrasim. Sem pa včeraj na ebayu kupila 3 majčke za starost od 9-12 mesecev na katerih piše: handsome like daddy, i love daddy, if you think i m cute you should see my dad user posted image  In seveda je bodoči ati čist vesel in ponosen in so včeri kar deževali poljubčki. Sploh ne morem verjeti, kak mu pomenijo takšne pozornosti user posted image user posted image .

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
29.9.2009 8:16:27   
boob
evo že zapravlam  . . sm naročila vrtiljak za na postlco, je danes akcija v BC,
-44%,pa pride 25€, upam da bo uredu.

gorenka kašno marmelado pa boš delala. . . no sej jst nobene ne maram in tako je tud neznam narest.

crystall to je lepo da tvojmu pomenijo take stvari. . . mojmu pa nič oz vsaj pokaže ne nevem kašnega zanimanja-veselja. . No če bi to pisalo na kašnem orodju user posted image  bi pa vriskal od veselja user posted image user posted image user posted image
Sm sicer vseen misnla kupit kašno majčko mu, ampak nism nič zanimivega našla tu pri nas. . .da bi pa kje na kašne ebayu, pa neznam. . No neznam angleščine user posted image , ne nemščine. . nič. . no razn italjanščino, kolkr tolk.  .. sramota user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
29.9.2009 8:22:06   
Crystall
Boob ... grem še jaz pogledat bc, da vidim, kakšen je vrtiljak. Mi zaenkrat nismo kupili nobenega vrtiljaka in nobenih igračk. Najbrž bomo kakšne ropotuljice še dobili, vrtiljak mi je pa sestrica naredila in bom zaenkrat kar tega imela. Grem pa vseeno mal pošnofat user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
29.9.2009 8:25:28   
boob
jst tud nism mela namena nč kupit. . pa nimam niti ene igračke doma . . pa imam kr mal slabo vest, da nč nimam, tako da sm kr vrtiljak naročila. . .ostalo bom pa sigurno dobila, drgač bom pa kasneje kupla

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
29.9.2009 8:44:32   
karmen b
Dobro jutro punce...

Jaz sem pa danes spaaaalaaaaaaa user posted image user posted image user posted image ...ugotavljam, da se v začetku tedna eno ali dve noči naspim, potem pa cel teden spet za en drek. No važno da je za mano prespana noč, ker sem bla včeraj prav slaba. Sem bla že dopoldne čudna, potem popoldne pa take bolečine, da sem se prvič kar malo prestrašla in šla ležat. Celo zaspala sem za slabo urico, kar ni v moji navadi, zato me sploh čudi, da sem potem še celo noč prespala tako kvalitetno.

Boob, če nimaš kaj počet, pridi k meni, jaz sem tud sama cel dan danes, pa bova malo pri nas v čudoviti naravi. Kosilo si bova naredle...pohane jurčke...mljask in je lahko dan prav zabaven. Do mene je samo slabih deset minut naprej od Žabarja, tako da nisem daleč.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
29.9.2009 8:54:05   
Crystall
Jz sm si pa skuhala malinov čaj. Zdej pa čakam na poštarja - kdaj bo prišel. Bolijo me vse kosti v mednožju - najbrž se spet rahlo širijo. Hodim kot račka user posted image .

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
29.9.2009 8:54:49   
Crystall
Karmen_b ... vse jeste sam neke marele, jurčke ... JAZ BI TUDIIIIII ... njami njam

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
29.9.2009 9:06:55   
karmen b
Ja crystall mamo doma strastnega gobarja...moj oči...in mami bi verjetno že raj ga mal posodla komu, ker zadnje dni ne dela drugega, kot pusa gobe, ulaga, kuha in to večinoma do sredi noči.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
29.9.2009 9:11:25   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

Boob, če nimaš kaj počet, pridi k meni, jaz sem tud sama cel dan danes, pa bova malo pri nas v čudoviti naravi. Kosilo si bova naredle...pohane jurčke...mljask in je lahko dan prav zabaven. Do mene je samo slabih deset minut naprej od Žabarja, tako da nisem daleč.

mmmmm karmen to se pa dobro sliši. . .žal nebo šlo, morem bit ob cca12h doma, k neki prpeljejo za tasta user posted image

jst sm pa zdej ugotovila da nimam koutrčka. . . kokoš user posted image  .. , sploh nevem kaj sm razmišlala. . Postelnino sm nabavla, skom bom pa otročka pokrila da mu bo toplo, pa nevem user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
29.9.2009 9:13:08   
Aniiita
Dobro jutro,

evo mene, šibam v Lj. še na ustni del izpita.
Pa kostanj si bom danes privoščila user posted image

Sem se pa včeraj slabše počutila..trebuh kar non stop otrdeval in tiščalo me je nekako v prsih..no, danes sem pa ok. user posted image Pa tako kot tebe Crstall, me bolijo medenični sklepi..posebno ko vstanem zjutraj.

Spim pa jaz še kar super..ponavadi se zbudim enkrat na noč in to je to.

Držim pesti za Februarko user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
29.9.2009 9:21:29   
karmen b
aniiita zgleda je bil včeraj en tak dan neugoden za nosečke. Važno da je mimo. Držim pesti za izpit, pa kak kostanj še zame pomalcej user posted image .

Boob sej ob 12h ni konec dneva. tudi potem lahko prideš če želiš.Koutrček pa lahko tule pri Meliti naročiš...ta ki šiva posteljnino za BC in Ariel. Je muca*maca tud pri njej vzela pa je bla ful zadovoljna
ga dans naročiš, pa ti ga v četrtek lahko prinesem k Žabarju

< Sporočilo je popravil karmen b -- 29.9.2009 9:23:52 >

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
29.9.2009 9:24:18   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Jz sm si pa skuhala malinov čaj. Zdej pa čakam na poštarja - kdaj bo prišel. Bolijo me vse kosti v mednožju - najbrž se spet rahlo širijo. Hodim kot račka user posted image .

ooo CRYSTALL ne govor k mislm da mi bo vse razgnal tm dol pa otrdevanje pa wc na 5 min itd. sm mislnla da je z tem že konc pa očitno bomo še mal mogl potrpet

moja noč je bla pa tko tko sm se ob 3.30 zbudila za na wc pol pa sicer zaspala nazaj sam me pa zdele tko desna roka boli da se mi sanja ne kaj sm delala ponoč

nevem ena je pisala o neučakanosti, jst sm fuuuull neučakana kr zdele bi šla pa rekla hočm rodit user posted image  ampak bom šla zih čez rok user posted image

nej_teja super da napredujeta z mlekcom sej bo mal bomo potrpele pol bo pa za izvoz user posted image

zdej pa zajtrk pa kavica

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
29.9.2009 9:28:29   
boob
no bomo vidli kako se bo vse odvijalo. . pa ti sporočim.
zdej me je pa neki primlo za pospravlat . . hmmm. . bom raj še mal počakala, če mine user posted image    drgač bom pa mal posesala

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
29.9.2009 9:30:26   
najčka
Dobro jutro. Jaz sem pa danes pravi štor že na vse zgodaj. Vse kar v roke primem mi po tleh leti. Sm si pohane šnite nardila zjutri, seveda sem 2 prsmodila..user posted image Zdej pa si še kavico skuham, upam da jo bo boljš.
BOOB sej če se nebi spomnla kupit kovtrčka pa eno dekco oblečeš v kapno pa je.
FRRR sem te včeraj vidla na eni drugi strani, oz. slikice tvoje kožeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da se ti čim prej normalizira, ker sem približno tako imela tudi jaz-alergija na daleron cold3. Ampak je bilo teh izpuščajev malo manj.
PRAVODA inFEBRUARKA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
29.9.2009 9:31:52   
najčka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BOOB sej taki napadi ponavad hitr minejo.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?