skačica
|
dan! Evo mene. Sva se zbudile mal pred deveto, nisem pa ponoči tko fajn spala kot zadnje dneve. Sem šla 2x na WC. Pojedli sva zajtrk in naredila SPET inventuro Zarinih cunjic. To je zgleda ratal zdej kar en ritual, da vsak dan nekaj cunjc ven vzame, jih razgrne, pregleda,... no, še dudo sva prekuhale, zdaj pa ne vem kaj naj jo pospravim. Itak sem pozabila tisto škatlico kupit. AS- jaz ga ne bom imela. Sicer ni enega pametnega razloga zakaj ne, ampak pri Izi ga nisem imela in ga zdaj tudi verjetno ne bom, edino če si v kratkem premislim . MA NE VEM. posteljnina- jaz sem tud kar od Aljaža kupila, sem pa vzela za zibko in dala 60 eurov. Je povšterček in odejica, ampak ne s prevlekami. Je kar v istem vzorčku kot obrobe in se potem cela odejica opere. Sej bo ok, sem pri Izi imela enako. pravoda in februarka- držim pesti vrtiljak- mi ga imamo tud, je pa od medvedka puja, star že 3 leta, sem jaz kupila Jonu (nečaku) za Miklavža, potem ga je imela Iza, kasneje Izak, zdej je pa spet pri nas doma in čaka na Zaro. Je trpežen, izgleda kot nov, baterije so super, ker so noter še ta prve. Lahko pa rečem, da bi blo čist vseen pri Izi, če ga ne bi imeli, je bil zelo malo aktualen. Res malo. Sicer pa takega še prodajajo v BC in stane okrog 60 eurov, takrat je bil 12 jurjev. Zdele greva počasi v trgovino pol pa k mami. Še tale teden, pol bom pa doma, ker se tud gor ne morem prav nič spočit. Še več imam dela. Ko bom pa rodila, bom pa itak kar nekaj časa lepo doma. Fajn je edino za Izo, k se lahko igra z bratrančki (če so v varstvu) ali pa s sosedi in ima mami en kup igral. Najbolj aktualen je itak ogromen trampolin.
|