malaMravljica
|
Nea_teja, joj je lep tvoj mali. Pa lepo napreduje a ne, boste kmalu ze doma. Majakla, vesela sem, da si tudi ti malo doma. Sedaj me bos pa se ti zapustila na datumu 2.10, cist sama bom ostala tam al kaj. Bo pa lepo, da bos cartala, sem ti kar fous. Strah potisni stran do dneva D in ga koristi sam na tisti dan, sedaj pa se nasmeh na usta. Jaz sem iz pregleda. CTG je bil glede mojih popadkov ena sama zalost, se nikoli tako nic sam je rekel g. da ctg za mamico ni tok pomemeben, je bolj pregled, CTG pa za spemljanje srcka dojencka. No, me je pregledal, se vedno odprta sam 1 cm, zmehcano in pripravljeno. Sam kdaj bo akcija pa ne vem. Potem mi je pa se uz naredil in koncno enkrat obrazek brez rokice gor, se slikco sem dobila. PLodovnice je dovolj, se pa lusci tisti smir v plodovnico sedaj, se je prav videlo na uz. Ocenjena teza dojencka na 3.650 g, premer glavice pa 9,5 cm. Morem podnajemniku razlozit, da se mora kmalu izselit, ker imam tok lepih stvari v st 56, pa za iz porodnisnice pripravljeno to velikost. Sicer imam v 62 tudi toooook lepe zadevice, sam prvo st moremo tudi ponosit, da nisem zastonj kupovala. Sem pa imela popoldan nesreco v kuhinji, sem kuhala kavo in ni hotla voda zavret, pol sem hotla pa sladkor dat v vodo je pa voda kar eksplodirala, sem se opekla po obrazu, vratu, dekolteju, roki in tudi po trebuhu. Hladila in mocila z vodo in ledom, sam trebuh nisem upala prevec kaj ustavrjat. Se mal pece, sam bo, imam pa par rdecih flekov sedaj.
|