|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
28.9.2009 18:46:07   
Anonimen
Ja, sm našla  na strani od Moj Škratek. Tam si lahko ogledaš in naročiš (sm tut trapasta, bi se lahko zmenile pa skup naročile, pa bi plačale sam eno poštnino). Jst sm si naročila Hotsling everyday, se mi zdi tako najbolj enostaven za uporabo. Bom pa poročala, ko ga sprobam. Rabim pa nujno kej tazga, sploh zdej, ko bo Jakob začel spet v vrtec hodit in se bo začelo hladnejše vreme.

CENA: 54,60eur s poštnino, sm izbrala bol poceni varianto, ka se ravno ne valjam v dnarjuuser posted image , je pa še ena izvedba bol podloženga, ki je brez poštnine cca 62 al 63eur. Sam jst mislim, da bo tut ta čist OK. 

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 28.9.2009 18:51:53 >

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4576
28.9.2009 18:53:49   
Anonimen
Joj Mateja4, ta vaša Taja je pa res noro lušnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4577
28.9.2009 18:57:48   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Ja, sm našla  na strani od Moj Škratek. Tam si lahko ogledaš in naročiš (sm tut trapasta, bi se lahko zmenile pa skup naročile, pa bi plačale sam eno poštnino). Jst sm si naročila Hotsling everyday, se mi zdi tako najbolj enostaven za uporabo. Bom pa poročala, ko ga sprobam. Rabim pa nujno kej tazga, sploh zdej, ko bo Jakob začel spet v vrtec hodit in se bo začelo hladnejše vreme.

CENA: 54,60eur s poštnino, sm izbrala bol poceni varianto, ka se ravno ne valjam v dnarjuuser posted image , je pa še ena izvedba bol podloženga, ki je brez poštnine cca 62 al 63eur. Sam jst mislim, da bo tut ta čist OK. 

Hvala, bom pogledalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
28.9.2009 19:25:33   
Mateja4
jaz ga bom tud naročila... zlo praktično zgleda...

aleks,jaknik Hvalauser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
28.9.2009 20:22:35   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Kje pa čebeli? Je še ni iz trgatve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooo sem sem iz trgatve seveda , sem pol po trgatvi še šibala v dolenjske toplice na akrobatski rock n roll  pa potem še na pivo v patriota . v nedeljo sem pa pospravljala .

evo vidim , da sem zamudila veliko

PRINCESI - VSE NAJBOLJŠE ZA TE , VSE NAJBOLJŠE ZA TE , VSE NAJBOLJŠE DRAGA PRINCESI VSE NAJBOLJŠE ZA TE user posted image user posted image user posted image user posted image

MELODY - JA ČESTITKE ZA MALO PUPIKO SARO

ČEŠPLJE SUPER , DA STE SE ZBRALE user posted image user posted image user posted image user posted image

REA- JA SI PA ENA KOKOŠ , TI SI PREDLAGALA PIJAČKO POL SI JO PA TKO POPIHALA MIMO TI TI TI REA. TO PA NI BLO LEPO OD TEBE . NASLEDNJIČ SE JIM LE PRIDRUŽI BRES POMISLEKA user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
28.9.2009 21:58:40   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

Kje pa čebeli? Je še ni iz trgatve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRINCESI - VSE NAJBOLJŠE ZA TE , VSE NAJBOLJŠE ZA TE , VSE NAJBOLJŠE DRAGA PRINCESI VSE NAJBOLJŠE ZA TE user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko.....Veliko.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.

Jst nazaj z večernega čajčka - metin čaj z limonco in čveka s kolegico - je prav pasalo, zdaj grem pa malo "my english" pogledat v spletno učilnico.....pa poslušat zdraven to kmetijo user posted image user posted image user posted image ,potem bo pa že čas za spat user posted image user posted image user posted image .

Pa user posted image user posted image user posted image Melody za Saro, no pa si jo končno dočakala.

user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
29.9.2009 8:11:26   
kaminek
melody, prisrčne čestitke vsem trem. pa lepo se cartajte in počivajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
29.9.2009 8:32:56   
Alex01
jutro user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
29.9.2009 8:49:19   
rea27

ooo sem sem iz trgatve seveda , sem pol po trgatvi še šibala v dolenjske toplice na akrobatski rock n roll  pa potem še na pivo v patriota . v nedeljo sem pa pospravljala .

MELODY - JA ČESTITKE ZA MALO PUPIKO SARO

ČEŠPLJE SUPER , DA STE SE ZBRALE user posted image user posted image user posted image user posted image

REA- JA SI PA ENA KOKOŠ , TI SI PREDLAGALA PIJAČKO POL SI JO PA TKO POPIHALA MIMO TI TI TI REA. TO PA NI BLO LEPO OD TEBE . NASLEDNJIČ SE JIM LE PRIDRUŽI BRES POMISLEKA user posted image user posted image

nisem nobene pijačke predlagala in nisem nobena kokoš!!!!!malo previdneje z žaljivkami, ok?

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4584
29.9.2009 9:02:41   
čebelica01
no rea le pomiri se . sem ti že na zs odgovorila pa ti bom še tukaj .

moj namen ni bil tebe popljuvat itd. obrnila sem malo na hec , kot vidim pa ga ti ne sprejmeš .

in ja rea za to sem se ti že opravičila in globoko obžalujem , če sem te z tem prizadela

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 29.9.2009 9:03:21 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
29.9.2009 9:16:33   
Anonimen
jutrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4586
29.9.2009 9:18:58   
rea27

no rea le pomiri se . sem ti že na zs odgovorila pa ti bom še tukaj .

moj namen ni bil tebe popljuvat itd. obrnila sem malo na hec , kot vidim pa ga ti ne sprejmeš .

in ja rea za to sem se ti že opravičila in globoko obžalujem , če sem te z tem prizadela

imaš zs... kokoš :)

Vse najboljše melody za Saro!!!!

Majch..dobro jutro!

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4587
29.9.2009 9:25:09   
rea27
AJA GLEDE SLINGOV..ups...caps lock..
JAz sem svojega kupila v Moj Škratek online shop..in je bil 30 eur. Je pa fora, da ti ga ta teta tut na dom pošlje za sprobat..PA punce, če mislite kupovat, sam ne kupit neelastične variante. SMo mi našo Evo not dal, matr jo je premetavalo sem in tja, sploh nismo bili zadovoljni..potem sem ji ga pa poslala nazaj in naročila trak - tega plavega, v katerem ste me videle na Loki - ta je elastičen in se tako nosiva že od 2. meseca starosti :) Notr zaspi, gleda na polno, pa še nekje sem prebrala da se ji, čeprav je zavezana not v slingu - motorične in gibalne sposobnosti večajo. KEr se premika s tabo naprej, nazaj, gor, dol, po stopnicah, levo, desno, ...in tista tekočina v malih možganih povzroči to, da dojenček kljub temu da je v vreči, pridobiva na spretnostih :)

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
29.9.2009 9:26:03   
rea27
ne ne.napaka..40 eur je bil :)

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
29.9.2009 9:27:22   
čebelica01
in ti maš zs buča bučasta ;)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
29.9.2009 9:32:23   
rea27
čebeli zdej pa dost teh skrivnih sporočilc!! :) :) user posted image user posted image

NO AJDE: VSEM MOJIM BABAM BABASTIM (HEEEEEC, LJUBKOVALNO, A NE KOKOŠKA?) ČASTIM KOFETKE NA LOKI, KER SEM VČERAJ ŠLA LE MIMO (pa da vam povm, da sploh nisem pomislila na ta vaš sestanek, šele ko sem šla mimo, me je prešinilo: hmm, nekam velik mamic je na kupu?!?!)..Glede na to, da sem tudi jaz imela spetembra rd, sem jaz na vrsti, da vas počastim :)

Ve se pa samo odločite kdaj in kako...kje: Loka, lokacija je preskušena, tako da...SREDA; ČETRTEK DOP? Okoli 10, tako kot ste se dobile prejšnjič?

AJdi, zbiramo prijave :)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4591
29.9.2009 9:35:31   
čebelica01
no potem pa tko povej .........

no pa začnimo ( predstavljaj si mene k ti pojem ) ;)

VSE NAJBOLJŠE ZA TE , VSE NAJBOLJŠE ZA TE , VSE NAJBOLJŠE DRAGA REA   VSE NAJBOLJŠE ZA TE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IN ZDAJ PIHNEŠ SVEČKE JAZ PA NA VES GLAS

" NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE , KAR JIH IMAŠ "

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
29.9.2009 9:37:26   
Anonimen
Jaz sem ziher zravenuser posted image Dan mi je pa vseeno kater...kdaj drugim paše. Jaz bom že priletela.

BTW...Boš mela trak zraven? Bi ga rada potipala...malčica mi je prerastla kengurujčka in si moram nekaj drugega omislit - pa da bo dlje trajalo.

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4593
29.9.2009 9:38:09   
rea27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala hvala hvala...ej smo šle babnce malo zafeštat (1. potem ko sem rodila) v Pretoriana na koktejle..uuuuuu, so bli dobri :)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4594
29.9.2009 9:38:26   
čebelica01
NO ZDAJ REA ČASTI

JAZ PA OKTOBRA HA HA HA 

SAM BO ŽE MALO MRZLO TAKO , DA BO TREBA NEKAJ NAJDT DA BO VAŠIM MALČKOM TOPLO

VE PA PREDLAGAJTE , KJE JE FINO

Neposredna povezava do sporočila: 4595
29.9.2009 9:39:36   
rea27
ja, ja...pridem s slingom, vedno tako hodim, vozički so mi mem... :) pa ne narobe razumet, sej je fino jo spustit v voziček in malo razbremenit križ, a se tako nerada vozička, da je vlgavnem samo javkanje :)
in, seveda, si ga boš pa ja sprobala zavezat, a ne?

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
29.9.2009 9:40:24   
rea27
matr, bomo sam pile :)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4597
29.9.2009 9:41:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala hvala hvala...ej smo šle babnce malo zafeštat (1. potem ko sem rodila) v Pretoriana na koktejle..uuuuuu, so bli dobri :)

A veš, da je to od sestre od kaminek lokal? Sam koktajle majo pa res fajne. Pa tam se še kaki fitnes mladci z radiatorčki šetkajo...tud fajn za učke spočituser posted image ...evo lokacijo za mrzle dneveuser posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4598
29.9.2009 9:42:18   
čebelica01
MNJAM MNJAM KOKTEJLI UFFF JAZ SEM SI JIH NA MORJU PRVOŠČLA .

zdle bom pa kavico spila , tudi to je dobro ;)

pop grem pa hladilnik kupit pa še za notranja vrata se nam že vleče mormo it nekaj zmiksat ufff posla k hudiča .

no v sredo grem na pogreb ( je od mojega dragega , od strica mama umrla 94 let , lepa starost )

sem rekla , da jaz takoj podpišem 10 let manj sam , da bi toliko dočakala ;)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
29.9.2009 9:42:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

ja, ja...pridem s slingom, vedno tako hodim, vozički so mi mem... :) pa ne narobe razumet, sej je fino jo spustit v voziček in malo razbremenit križ, a se tako nerada vozička, da je vlgavnem samo javkanje :)
in, seveda, si ga boš pa ja sprobala zavezat, a ne?

ej, če lahko, bi bla ful hvaležnauser posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......