Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01 Na srečanju je bilo super. Same prijetne punce in srčkani otroci Sm zato, da še kdaj ponovimo in da se nam še kakšna pridruži. Vabljenje mamice, nosečke in navijačice Se strinjam. IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Vauuuu, super za melody!!!! Je iz mojih koncev. Js sem pa drugače septembrka 2008!!! Imamo doma eno pridno, navihano, najlepšo punčko Vito!!! Dajmo Melody...sam še malo pa boš svojo težko pričakovano punčko končno lahko objela, polupčkala!!!! Anchy82 (moj letnik ) welcome in še kaj se oglasi na naši temi (več nas bo, bolje bo ) in go Melody ...... IZVIRNO SPOROČILO: rea27 uh, to pa gre že zares!!!!! SE pridružujem navijanju in držim pesti, da porod poteka brez zapleto, lahko in gladko predvsem pa hitro :) sem pa vidla enepar mamic na loki..hehehe, sem šla mimo..sem imela evico v slingu :) ;) Iiiii Rea lumpaaaa, se nisi upala ustaviti, ker nisi mogla verjet, da nam je Dolenjkam končno uspelo spravit skupaj na Loki - Še en razlog več, da ponovimo , smo te vse občudovale s slingom IZVIRNO SPOROČILO: Majch Drugače pa...drage Dolenjke...FAJN VAS JE BLO SPOZNAT Z VAŠIMI KJUTKANIMI ŠKRATKI. Hvala za prijeten klepet, za kafe in za vse ostalo. Je treba še ponovit. Rea, ti tudi! Enakooo, pa vsem VAM HVALAAAAAAA za - ne bi bilo treba nič, ste me FULLL PRESENETILE, zdaj vas imam pa še rajšiii Majch prstek se bo pa zacelil Midve pa sedaj pančava v vozičku, jaz bom pa vsaj kakšno srajco zlikala, zvečer pa sama s kolegico na en deci . Uživajte in izkoristite sonček.