|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
29.9.2009 9:47:09   
rea27
uuu, kaminek..boš kake popuste zrihtala!!!! :) :) joke...
JA, majch, ni blema, veš da...itak se bomo nasmejale, kot se vedno pri zavezovanju tega slinga...je dolg nekih 4m..in je prov fino gledat, kako si ga človek zaveže :)
Čebelica ti pa le kupi kak fini hladilnik, pejt u eventus, mam veze, bo kak popust :)

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
29.9.2009 9:47:42   
čebelica01
to je meni tko kod , da bi cige gledal k majo tisto mauho ( pa ne me spet narobe razumet , estetsko mi je grdo ) , drugače pa pravijo , da je to super zadeva

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
29.9.2009 9:49:07   
rea27
pa sej to je pojerbano od teh "nomadskih" plemen, kot so romi, perujci, indijanci, ...

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
29.9.2009 9:49:32   
čebelica01
ma sem že našla hladilnik v GA .

drugače pa hvala , če bom pa še kaj nabavlala bom ša pa v eventus pošpejat , pa izkoristla tale popust ;)

Neposredna povezava do sporočila: 4604
29.9.2009 9:51:14   
čebelica01
hi hi hi rea vem kaj so nomadska plemena "veš" user posted image user posted image user posted image .

ja no sej in kaj bomo še pobrali od njih

( najbolj zdrava hrana iz kontejnarjov in vse kar si sam naloviš ) user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4605
29.9.2009 9:58:35   
Anonimen
Zdaj grema pa v mesto. KOfi katera?

Neposredna povezava do sporočila: 4606
29.9.2009 10:00:53   
Anonimen
maych - jaz bi z veseljem, sam mali spi, pol bom morala pa že v službo. Mi je pa žal, da se nismo včer vidle, priznam, sem pozabila, da se dobite - ker drgač bi tud midva lahko prišla ob 10h za ene pol urce. Pa drugič.

Lepo se mejte, pa velik kofetkajte.QQŠke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4607
29.9.2009 10:03:02   
rea27
medve greva na sprehod
kdaj odrineš?

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
29.9.2009 10:05:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

to je meni tko kod , da bi cige gledal k majo tisto mauho ( pa ne me spet narobe razumet , estetsko mi je grdo ) , drugače pa pravijo , da je to super zadeva

men tud ne potegne vizualno, sam je pa baje praktčno - naš se je hvala bogu ful rad vozil v vozičku - je do enga 8. al 9. meseca ful spal v vozičku - je bil čist navdušen

Neposredna povezava do sporočila: 4609
29.9.2009 10:05:16   
čebelica01
bi šla pa delam ( črički spijo ) jaz mam čas samo pop pa še to bolj švok , kokr kater dan . drgač so pa vikendi moji . seveda če mi to mojedva dopuščata .
celo v petek naj bi šli na morčka , pa se še dogovarjamo ker tavelika pa nebi šla .

pol mamo opcijo v mb , se je odpru zlo dober zabaviščni park za otroke , če kero zanima naj si pogleda  www.bumbar.si odpru se je pa 19 sep letos . ma super je vstopnina je samo za otroke , ti si pa lahko zraven ali greš pa v knjižnico ali nekaj pojest ali na internet . res super zadeva

no uglavenm tavelika bi šla v bumbar tamal pa na morje in kako čmo to izvest nimam pojma . tko da bomo kar žrebal , če pa mene prašajo bi bla pa kar doma je skoz nekaj za delat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
29.9.2009 10:09:36   
Anonimen
oblečema se in grema. ob 11 boma že kje bliže tebe

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4611
29.9.2009 10:11:14   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala hvala hvala...ej smo šle babnce malo zafeštat (1. potem ko sem rodila) v Pretoriana na koktejle..uuuuuu, so bli dobri :)

Čestitke Rea za RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem tudi za, da ponovimo, samo ta teden bom težko še kam pobegnila (tako da izkoristite sonček brez mene - brez slabe vesti) - jutri imamo cepljenje, v čet. nameravava v Celje malo v šoping - da si končn en kostim kupim za krst, vmes pa študij....poslovna angleščina, v soboto že študijsko srečanje tk da ne vem kako bom vse skup uskladila user posted image

My placement test tell me that my vocabular and grammar are equivalent user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
29.9.2009 10:11:56   
kaminek
koktejlčki v pretorianu so res dobri, dober mi je mojito in milkshake-banana in jagoda. mnjami....zdej pa majo v strežbi same dece...hihihihi...., sami radijatorčki strežejo....user posted image user posted image . zdej pa še pokrito teraso delajo, tko da bo še bolj luštnouser posted image . pa za noč čarovnic pripravljajo super zadevco, več ne smem izdat, da vas mal narajcamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4613
29.9.2009 10:12:44   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

oblečema se in grema. ob 11 boma že kje bliže tebe

Rea in Majch uživajta z bubicami na sončku, jaz grem včerajšnje grehe popravljat user posted image user posted image - cunje se ne zlikajo same, sm včer samo par tamalih cunj zlikala, smo potem zunaj okolico hiše urejali med drugim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
29.9.2009 10:13:27   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

jutri imamo cepljenje

mi tudi ob 15-ih, me je kr mal strah, kako bo user posted image  preneslauser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
29.9.2009 10:14:48   
kaminek
rea, eno vprašanje, a si ti tista, k so ji v pretorianu malo presenečenje prpravli????

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
29.9.2009 10:15:32   
rea27
cepljenje..fuuuuj... :)

majch, pokliči me

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
29.9.2009 10:19:37   
Alex01
Kak ste pridne user posted image user posted image user posted image ne uspem sprot brat user posted image user posted image user posted image user posted image

REA - vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se prijaviva za srečanje na Loki user posted image , pa za predstavitev slinga tudi user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
29.9.2009 10:20:18   
kaminek
rea, čestitke za tvoj osebni praznikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
29.9.2009 10:21:15   
Mala_princeska

A ti potem Evice nisi dala cepit? Pa ti je kdo že kaj kopliciral? user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
29.9.2009 10:21:43   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

jutri imamo cepljenje

mi tudi ob 15-ih, me je kr mal strah, kako bo user posted image  preneslauser posted image

Hvala enako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
29.9.2009 10:25:00   
Anonimen

majch, pokliči me

ok

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4622
29.9.2009 10:36:16   
Anonimen
cepljenja - pri nas ni blo nobene hude panike. Prvič smo malo bolj spali, drugič tudi, tretjič pa malo sitkani. Sem mu pa tko po cepljenju dala gor moker robček, doma pa mal z alkoholom namočenega. In ni blo nič, malo bol rdeče. Ne se bat punce, vse bo ok. Kar se tiče cepljenj, so mnenja deljenja - jaz vseen stojim za teorijo, da so se določene bolezni izkoreninile ravno zaradi tega. In jaz sem našega dala cepit. Samo za te osnovne zadeve.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4623
29.9.2009 10:36:45   
valentinčica30
Kaj med vami čvekami ni nobene aktivne srečke user posted image , same vesele mamice? Sam šeuser posted image 132 dni pol sem pa jaz na vrsti. OOOOO kje je še to, bodo vaši že hodiliuser posted image .
Ko dobim svoj avto, pa tut jaz kdaj z vami na kak kofetek skočem, če me bote seveda pustle zravenuser posted image .
Sicer pa vsem, ki imate ali ste imele v kratkem rojstni dan en šopek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in vse naj naj. Moj bo tut kaml, 6 novembra, tok da nas je kr neki jesenskih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
29.9.2009 10:42:17   
čebelica01
u hudiča sem pa šele zdajle vidla , da majo na rr tudi reklamo za tega bumbar zabaviščni park .

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......