|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
28.9.2009 13:43:48   
Mateja4
Ker ni odgovora UPAM da je že kje v porodni

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
28.9.2009 13:44:25   
rea27
uh, to pa gre že zares!!!!! SE pridružujem navijanju in držim pesti, da porod poteka brez zapleto, lahko in gladko predvsem pa hitro :)

sem pa vidla enepar mamic na loki..hehehe, sem šla mimo..sem imela evico v slingu :) ;) user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
28.9.2009 13:53:01   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

uh, to pa gre že zares!!!!! SE pridružujem navijanju in držim pesti, da porod poteka brez zapleto, lahko in gladko predvsem pa hitro :)

sem pa vidla enepar mamic na loki..hehehe, sem šla mimo..sem imela evico v slingu :) ;) user posted image user posted image

Tisto si bila ti? Zaka pa se nam nisi pridružila? Tiste v vogalu smo bile pa meuser posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
28.9.2009 13:59:47   
Anonimen
ojla

REa, to si bla ti? Z modrim slingom?

Alex, že doma?

Hehe...midve glihkar....malčica spi...kupla sem novo termosko...mamico ji smotano...no zdaj sem si pa še v kleti prst med vrata prškrnila, da je šla kri izza nohta...eh...boljš da sem danes do konca dneva doma.user posted image Pri miru v enem kotu.

Drugače pa...drage Dolenjke...FAJN VAS JE BLO SPOZNAT Z VAŠIMI KJUTKANIMI ŠKRATKI. Hvala za prijeten klepet, za kafe in za vse ostalo. Je treba še ponovit. Rea, ti tudi!

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4554
28.9.2009 14:13:28   
Alex01
Majchuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoj prst, da se hitro pozdravi.

Ja sva že kar nekaj časa doma. Se je Nejc zbudil ravno ko sva prišla na domače dvorišče, je bila taka lakota, da je komaj počakal, da sva se mal razkomotla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
28.9.2009 14:59:06   
Mateja4
še kar nič novic od melody tako da mislim da se gre zares user posted image user posted image

Mi smo se šli pa danes za krst zment tako da imamo 18.10 krstuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
28.9.2009 15:06:41   
Alex01
Mateja 4 - imate krst na isti dan kot mi in princesiuser posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
28.9.2009 15:07:17   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Na srečanju je bilo super. Same prijetne punce in srčkani otroci user posted image user posted image user posted image
Sm zato, da še kdaj ponovimo in da se nam še kakšna pridruži. Vabljenje mamice, nosečke in navijačice user posted image

Se strinjam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Vauuuu, super za melody!!!! Je iz mojih koncev. Js sem pa drugače septembrka 2008!!! Imamo doma eno pridno, navihano, najlepšo punčko Vito!!!
Dajmo Melody...sam še malo pa boš svojo težko pričakovano punčko končno lahko objela, polupčkala!!!!

Anchy82 (moj letnikuser posted image ) welcome in še kaj se oglasi na naši temi (več nas bo, bolje bouser posted image ) in go Melodyuser posted image user posted image user posted image ......

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

sem pa vidla enepar mamic na loki..hehehe, sem šla mimo..sem imela evico v slingu :) ;)

Iiiii Rea lumpaaaa, se nisi upala ustaviti, ker nisi mogla verjet, da nam je Dolenjkam končno uspelo spravit skupaj user posted image na Loki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - Še en razlog več, da ponovimo user posted image user posted image user posted image , smo te vse občudovale s slingom user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Drugače pa...drage Dolenjke...FAJN VAS JE BLO SPOZNAT Z VAŠIMI KJUTKANIMI ŠKRATKI. Hvala za prijeten klepet, za kafe in za vse ostalo. Je treba še ponovit. Rea, ti tudi!

Enakooo, pa vsem VAM HVALAAAAAAA za user posted image - ne bi bilo treba nič, ste me FULLL PRESENETILE, zdaj vas imam pa še rajšiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majch prstek se bo pa zacelil user posted image

Midve pa sedaj pančava v vozičku, jaz bom pa vsaj kakšno srajco zlikala, zvečer pa sama s kolegico na en deci user posted image user posted image user posted image .

Uživajte in izkoristite sonček.

user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
28.9.2009 15:07:19   
Mateja4
aja? Ja finouser posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
28.9.2009 15:08:07   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Mateja 4 - imate krst na isti dan kot mi in princesiuser posted image

Jaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
28.9.2009 15:34:42   
Alex01
Princesi - uživaj zvečer user posted image user posted image user posted image

Kje pa čebeli? Je še ni iz trgatve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
28.9.2009 15:51:51   
Mateja4
ja je revca polno zaposlenauser posted image user posted image

Princesi Lep večer ti želim

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
28.9.2009 16:34:41   
kaminek
lep dan smo si izbrale, res, da se vidmouser posted image user posted image , pa mislm, da tud jutr dežja ne bouser posted image user posted image

me smo pa zdej pršle domov, sm se pri sestri zadržala, tko da zdej mala uživa na kavču sto na uro, ker ve, da je doma.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
28.9.2009 16:36:14   
kaminek
alex; vi se pa kr oglaste pr nas, ko boste v naše konce hodil. je zdej tuk živahno, ker so trgatve. boste mal mošta sprobaluser posted image user posted image .

sej jst sm pa itak največji kronik, ker še počakat ne morem, da se iz grozdja vin nardi, morm prej ga predelatuser posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
28.9.2009 16:38:09   
Mateja4
user posted image

OČI JE PA SMEŠENuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
28.9.2009 16:40:08   
valentinčica30
Tole pr Melody pa trajauser posted image , al pa sem že jaz pozabla kak stvari gredouser posted image user posted image . Skratka sem tečka, ker nima kej delat, me dones spet vse tako boli, da celi ljubi dan samo ležim in morim po telefonu, bo račun ko.........moj pa jezen kouser posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
28.9.2009 16:41:07   
valentinčica30
Kak smo fletkani, kej takega bi tut mi že meliuser posted image user posted image .

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
28.9.2009 16:50:59   
Mateja4
user posted image user posted image EVO MELODY JE KLICALAuser posted image user posted image user posted image

OB 14.55 SE JE RODILA 52cm VELIKA IN 3800g TEŽKA DEKLICA SARA

user posted image
Mami je zmatrana,  od pol 11 je bila priklopljena na umetne popadke in sedaj se vsi trije cartajouser posted image
user posted image ISKRENE ČESTITKEuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4568
28.9.2009 16:55:05   
ljupka
Čestitke za mlado družinico in malo Saro seveda ,je pa prava punca ni kaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
28.9.2009 17:06:52   
Alex01
ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo, pa sta dočakala svojo Saro. Sm ful vesela! Čestitke še enkrat.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
28.9.2009 17:30:06   
Anonimen
Melody in njeni družinici iskrene čestitke user posted image .

No drage moje Dolenjke, da se vam še jaz zahvalim za prijeten klepet ob kavici. Princesi in Majch - lepo vaju je bilo spoznat, Alex - tebe je blo pa prov lepo vidt po tako dolgem času. Se nisi čist nič spremenila, tako da boš očitno ostala večno mlada. Mi je prov žal, da sm mogla tako hitr it, pa vidim, da se vam je še Kaminek pridružla. Mormo res to še kdaj ponovit in to kmal, dokler je še sončka. Pa naslednjič se bomo probale z Vaney in zmajčico uskladit, pa skupaj pridt, ka imamo mal več vožnje, da bo pot hitreje minila.

A tisto je bla pa Rea? Ja pol je bil pa tisto njen kuža!!! Ja Rea, smo opazile tvoj sling in si bo treba res kej tazga omislit, ker meni je kingurujček čist nepraktična zadeva. A ve katera za tisto spletno stran, kjer se da te zadeve naročit? Jst bi sicer rada imela tist trak, ki je zašit skupej. Ne vem kako se mu reče(men se zdi da se mu reče enostavno trak), ampak vem pa da je bil v tisti spletni trgovini, ki je sedaj nikakor ne najdemuser posted image
Če ni Škratek, grem še to probat.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4571
28.9.2009 17:49:47   
valentinčica30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke vsem trem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
28.9.2009 18:17:39   
Anonimen
Evo, našla in naročilauser posted image . Hotsling everydayuser posted image .

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 28.9.2009 18:18:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 4573
28.9.2009 18:33:28   
Alex01
jaknik - hvala user posted image . tut tebe je bilo lepo videt po dolgem času. Tudi ti se nisi čisto nič spremenila.  Še bolj mlada zgledaš. To verjetno naredijo otroci user posted image user posted image . Ampak jaz sem že tako grozno siva, da komaj čakam, da grem k frizerju, da se mal poštrihamuser posted image user posted image user posted image . Bom šla pred krstomuser posted image

Ka si naročila? Sling? Kje in koliko EUR?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
28.9.2009 18:34:10   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

user posted image

OČI JE PA SMEŠENuser posted image user posted image user posted image

Kakšen cukr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......