|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
26.9.2009 15:26:58   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**
kam so šle pa pol pa nimam pojma

december? Mogoče k vam? a ate blizu? Malo šale..user posted image . Pa brez zamere. Mogoče pa le naredi tako, ti je svetovala nina. Kaj pa če so res piki od bolhic. Saj ko se otroci dosti plazijo ali pa sploh če božajo kužeke.

lep vikend.

Končno smo trije:)

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 501
26.9.2009 15:35:30   
skorpika
dan,
evo me po doooooolgem času...berem vas, ne da se mi pa pisat, hehe
žal nisva mogla prit na trojane, ker sva oba zbolela, najprej mali, potem pa še jst, prehlad za crknt!
najlepša stvar, ki se nam je zgodila je to, da smo dobili vrtec in to čisto zraven bloka, minutko peš! sem tok vesela...tko da s 1.12. začnemo!
imeli smo pregled pri 9m, veliki smo 76, težki 9200g, je rekla P da je super...kobaca kot nor, na noge se pa še ne postavlja nič, P ni delala panike in rekla naj čim dlje kobaca...
vem da ste govorile o velikosti next cotk...rada bi kupila za malega, nekje od enega leta naprej...a bo od 12-18 preveliko? npr kakšno trenerkico za v vrtec in pa bodije?prosim za pomoč!
čeveljčkov in copatk še nimamo ker vse potegne dol iz sebe, vključno s štunfi vred...kr meša se mi ker se morm na sprehodih skos ustavljat...kakšna rešitev?
no grem, se je zbudu in greva navijat za očija!

lp

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 502
26.9.2009 15:57:52   
JAPE
martka, kje ste pa bili na bioresonanci?
Mi smo bili včeraj pri alergologu( Vodušek). Glede na opisano - rdeči flekci in bruhanje nama je predpisala strogo dieto. Nič mleka, jajc,....
Ko pa so tamalo pikali po rokici, je bilo vse negativno. ne vem zakaj. Ali je to sploh mogoče. kako da na rokici ni pokazalo, po zaužitju mleka, pa ima fleke? Izvidi krvnih testov pridejo po pošti v roku 10 dni. Če ti ne bodo v redu, bom morala še jaz imet strogo dieto, ker dojim. A se kateri to dogaja?
Ali v takem primeru lahko prosim za podaljšanje porodniške?

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 503
26.9.2009 20:57:05   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

..jaz sem tistega strica poklicala, sva zmenjena za v ponedeljek. Zdaj pa bi te prosila. če mi lahko eno fotko od tega stolčka gor vržeš, da vidim, če je saj približno podoben temu TT solčku od STok-a .  Zato, ker ga bo šla iskat moja kolegica, ki pa se ji o stočkih za otroke nite ne sanjauser posted image user posted image .

čuj, stolček boš morala skup zmontirat. (jaz sem ga sama in se ga da zlo elegantno skup sestavit). zapakiran je v bel karton in na njem piše STOKKE.
ne vem katera je razlagala, da ga ni v roza barvi in da zaradi tega dvomi v originalnost artikla. seveda je!!!user posted image
no, jaz sem stolček naročila v natur barvi. je čisto enak tem prikazanim na spodnjem linku, zato ti mojega nisem fotkala. prikazani stolčki nimajo vsi varovala gor. klikni na modrega, če hočeš videt kako zgleda z varovalom.  aja.. pa jaz naslonjala nisem naročila. se mi ne zdi potrebeno.
še stran: http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?ClassID=409&ParentClassID=49

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 26.9.2009 21:04:13 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 504
26.9.2009 21:24:57   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

..jaz sem tistega strica poklicala, sva zmenjena za v ponedeljek. Zdaj pa bi te prosila. če mi lahko eno fotko od tega stolčka gor vržeš, da vidim, če je saj približno podoben temu TT solčku od STok-a .  Zato, ker ga bo šla iskat moja kolegica, ki pa se ji o stočkih za otroke nite ne sanjauser posted image user posted image .

čuj, stolček boš morala skup zmontirat. (jaz sem ga sama in se ga da zlo elegantno skup sestavit). zapakiran je v bel karton in na njem piše STOKKE.
ne vem katera je razlagala, da ga ni v roza barvi in da zaradi tega dvomi v originalnost artikla. seveda je!!!user posted image
no, jaz sem stolček naročila v natur barvi. je čisto enak tem prikazanim na spodnjem linku, zato ti mojega nisem fotkala. prikazani stolčki nimajo vsi varovala gor. klikni na modrega, če hočeš videt kako zgleda z varovalom.  aja.. pa jaz naslonjala nisem naročila. se mi ne zdi potrebeno.
še stran: http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?ClassID=409&ParentClassID=49

Misli, da z montiranjem bi moralo iti, ker tudi drugače pohištvo kako sama zmontiram, nazadnje sem se lotila tudi orbitrecka user posted image , če bi mojega dragega čakala, bi preteklo kar nekaj vodeuser posted image .
Ma saj men ni dlih tolk važn, da je originalen, samo da je takšne oblike. Drugače pa sem nekje zasledila nekaj o tem, da te stolčke izdelujejo v KOčevju (original trip trap STOKKE), zaposleni pa dobijo namesto božičnice te stolčke in jih potem nek tip prodaja. Sicer pa tudi tisti stric, ki tam izdeluje te stolčke, zna verjetno sam doma narediti isti stolček, samo material in mašino za tišlat rabiuser posted image user posted image . HB

Hvala še enkrat,... pa tudi jaz sem naročila v natur barvi.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 505
27.9.2009 8:17:22   
arupnik3
dobro jutro
no včeraj zvečer je pa naša Tjaša shodila user posted image user posted image user posted image tko bolj klavrno ampak koraki pa so koraki je pa tut res da po vseh šterih je še zmeraj zakon

kako ste

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 506
27.9.2009 10:00:45   
petruscha
Bravo Tjaša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 507
27.9.2009 17:31:53   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

Mi smo bili včeraj pri alergologu( Vodušek). Glede na opisano - rdeči flekci in bruhanje nama je predpisala strogo dieto. Nič mleka, jajc,....

mi poveš prosim kako je bilo? je res tako neprijazna kot pišejo na forumih? mi imamo testiranje 26.10., ker sumijo na alergijo na jajca, pa da se mal pripravim...koliko časa ste čakali na pregled? mi imamo uro ob 13.30...

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 508
27.9.2009 17:32:38   
skorpika
bravo tjaša...ste pa hitri madonca!

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 509
27.9.2009 18:16:38   
mamabranka

IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

dobro jutro
no včeraj zvečer je pa naša Tjaša shodila user posted image user posted image user posted image tko bolj klavrno ampak koraki pa so koraki je pa tut res da po vseh šterih je še zmeraj zakon

kako ste

bravo Tjaša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
, so malčki hitri a ne, pri nas je že en tedn, kar je shodu, ampak je plazenje še zmeri zakon, da pride do mami, pol pa akcija, prime me za prst in pelje na sprehod po celem stanovanju user posted image .
No nekateri že hodjo, drugi pa majo že velik zobkov - Vid pa še nobenega!

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 510
27.9.2009 18:23:14   
martka
resonanca- v rogaški slatini.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 511
27.9.2009 18:26:49   
martka
tudi gaja ne hodi- seveda ne- ima še veliko časa. upam, da se ji ne bo preveč mudilo. (sin se je splazil pri 10m in shodil pri 12m14dni)
pač pa gaja šiba po kolenih po celem stanovanju in takoj ko pride do opore se dvigne na noge, če opore nekaj časa ni, pa kljub temu dvigne rito v zrak, da lahko stegne noge. hecno.

aja, baje imajo take copatke kot so copatki.si in mala maša, tudi v deichmanu, pod 10€.
ne vem. ne grem niti gledat.

pridne bodite. grem h gaji (jo ati pazi in ... da ne pade kamuser posted image )...

< Sporočilo je popravil martka -- 27.9.2009 18:29:35 >

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 512
27.9.2009 20:35:34   
mamabranka

IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

ja, pa bravo za novo magično besedo!!! user posted image jaz pa še kar čakam, da uslišim kaj 'smiselnega' ... user posted image ampak ne bom več težila ne tu ne sebi, ker sem se odločila, da tega ne počnem več. vsak otrok ima svoj tempo razvoja in nesmiselno se je primerjat. a ne? user posted image

Ne se sekirat. Naš Vid tud čeblja po svoje, sej reče ama, mama, ato, avto,... sam ne vem če to pove v pravem kontekstu. Mamo doma 2,5 letnika, pa tud še ne govori kej preveč, sej zna rečt mama (mene kliče MA), babi je BA, oči je OČO, po 1,5 letih končno zopet govori AVTO (njegova prva beseda) - ker je mali začel to govort, pa tud traktor je že reku, zdej pa je sam papapa, most je aaaaaa,... Pa sm se končno nehala sekirat, pa je začel napredovat zopet............

Mam vprašanje. Kolk mleka naj bi naši malčki popili mleka (+ jogurti in siri, ...) na dan. Naš ma zlo lomljive nohtke. 2x se dojiva, 1x pijeva mleko po flaški, 1x je jogurt ali mlečno kašico. A je dost?

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 513
27.9.2009 21:07:34   
Ana Luna
mi smo imeli v petek posvetovalnico in zdaj sem pa res čisto pomirjena glede 'hitrosti' razvoja mojega sinčka. Čisto vse je o.k., P je rekla, da govor sploh še ni pri tej starosti 'smiseln', kar pomeni, da tudi če nekateri otroci že govorijo določene smiselne besede, sami še ne vejo, kaj le-te v bistvu pomenijo.
sicer se pa bližamo manekenskim meram in sploh nismo več debeli! 10.400 g na 75 cm. priden jaša!

lep začetek novega tedna vsem!

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 514
28.9.2009 8:07:39   
arupnik3
ja otročki rastejo kar prehitro si želim da bi bila tjaša spet dojenček pa podiranje kupčkov.... pa si bom mogla kr druzga user posted image zamislit ampak ne še zdej user posted image

no Tjaša tut še nima zobkov

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 515
28.9.2009 9:34:10   
december28
Jutro!

Zdajle samo na hitro: hvala vsem za nasvete...user posted image , o bolhah več ne duha ne sluha...user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 516
28.9.2009 9:38:20   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

mi smo imeli v petek posvetovalnico in zdaj sem pa res čisto pomirjena glede 'hitrosti' razvoja mojega sinčka. Čisto vse je o.k., P je rekla, da govor sploh še ni pri tej starosti 'smiseln', kar pomeni, da tudi če nekateri otroci že govorijo določene smiselne besede, sami še ne vejo, kaj le-te v bistvu pomenijo.
sicer se pa bližamo manekenskim meram in sploh nismo več debeli! 10.400 g na 75 cm. priden jaša!

lep začetek novega tedna vsem!

No vidiš. In še enkrat, kot si napisala. Ne se sekirat!! Itak da otrok ne ve, kaj pomenijo prve besede. On pač ponavlja za nami in se tako uči. Bravo tudi za težo! Vidš, vse se samo poklopi.

Mi smo pa bolj med suhci. Ima (po domačem metru, pred par dnevi) 75 cm in 8300 gramov.

Tai pa lula zdaj že kar 2-3 krat na dan v kahlico. Kakanje zamudim, ker on naredi le hhhggg, pa je konc. Lulat pa ga dam po vsakem spancu in še kdaj vmes. Včeraj pa sem jaz šla zvečer na wc, sem zaprla kopalnico, mali pa je šel do vrat in gor tolkel, pa ga je moj klical, češ da pridem hitro in da naj pride k njemu. Je pa bil takrat brez plenic, ker je bilo malo pred večernim kopanjem in sem ga pustila malo brez. Le bodi in hlačke. No, in Tai tolče po vratih in nekaj jamra, potem pa gre stran in se polula! Bogi revež, je hotel povedat, da mora lulat! Ker vedno lula v kopalnici v kahlico. Drugič ga takoj noter spustim.
nič, tai je zaspal, jaz pa likat.user posted image Meni pa to ni muka. Ok, navdušuje me tudi ne.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 517
28.9.2009 9:39:08   
5ra_28
AJA, BRAVO Tjaša!!!!!!! Zdaj imamo že DVA PEŠAKARJA, Vida in Tjašo! user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 518
28.9.2009 9:40:15   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: december28

Jutro!

Zdajle samo na hitro: hvala vsem za nasvete...user posted image , o bolhah več ne duha ne sluha...user posted image

Ja, kam so pa zdaj šle??? user posted image user posted image user posted image Si jih posesala? Ne pozabi spraznit vrećke v sesalcu, da ne priromajo nazaj.user posted image

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 519
28.9.2009 9:40:48   
Anonimen
Čao, bejbike!!!

Po Trojanskem mitingu se malo pozno oglašam, ker sva v četrtek z Neži doma samo še dokonca spokale, ati je zmetal stvari v avto in smo šibali v Čatežke toplice do nedelje. Mala je nenormalno uživala v čofotanju. Ful je v smehu vreščala, tak da smo pritegnili pozornost večine obiskovalcev user posted image .

Na Trojanah je bilo prav fletno ... in ja, tisto čupavo dete, je moja Nežika ... moramo čim prej ponovit, pa mogoče res na kakem takem placu, da bodo mulčki lahko bolj samostojno sem in tja lazili oz. nekateri že kar hodili (DUŠ!!!) ... ma no saj kot da je našo to kaj oviralo, da mi nebi pobehnila pod mize user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: martka
aja, baje imajo take copatke kot so copatki.si in mala maša, tudi v deichmanu, pod 10€.
ne vem. ne grem niti gledat.

V Deichmanu so ti copatki mislim da 6,5€ so celi usnjeni in ful lušni ... Neža jih je imela tiste od 0-6mesecev in so bili prav fajn, samo zdaj pa nove robe še niso dobili, tak da grem vsaj 1x na nteden pogledat (ga imam skoraj pri sosedu) in ko jih dobijo, jih bom kupila na zalogo.

Spanje ... še kar klavrno user posted image ... se zbuja po 10x na noč in jaz ne vem več, kaj naj naredim, da to ukinemo ... ma ni mi panika 2x ali 3x vstat ... to bi bil že pravi luksuz ... samo 8-10x me pa že čisto ubija user posted image .

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
28.9.2009 10:04:28   
pike
Dobro jutro,

Otika, tudi jaz upam, da se bom kmalu lahko bolj naspala. Tudi meni se zdi luksuz, če moram ponoči samo 3 x vstati. user posted image

Mi smo imeli pregled pri 10 mesecih, ker je prejšnjič bila zelo utrujena in ni hotela nič sodelovati. Tudi naju je P pohvalila, je pa naša punči še vedno buckasta ampak se vsaj v celem mesecu ni zredila skoraj nič - no samo 100 g. Smo na teži 11.400 g in 77 cm.

pozdravček, moram it..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
28.9.2009 11:51:27   
tasa.m
Mi smo preživeli super vikend na obali. Smo bili v kopalkah user posted image . Kosilo je pa jedla kar z nama, tako da tisto kar sva jedla midva, in je lepo papala pretlačeno hrano, ker drugače moram obvezno vse zmiksati.

Vidim, da ste se na Trojanah imele super, se naslednjič tudi midve udeležive.

Aja, Otika hvala za tel. št., so me pa prehiteli, namreč sem v petek dobila že pošto z vabilom. Super.

Kaj pa če Neži kakšen zobek matra, a se kaj slini. Ker prinas je takrat ful pestro, je lahko vsako uro pokonci, potem ji dam daleron in spi lepo naprej.

U pa bravo za Vida in Tjašo user posted image user posted image , pri nas se pa tudi že postavlja na noge. V pojsetljici me vedno pričaka na nogah. Samo ona to počne vse z eno roko, potem jo pa midva loviva, da ne pade user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 522
28.9.2009 13:17:22   
pumpkin23
Ojla
Po slikicah sodec ste se mela prou lustno na Trojanah. Ko bote kdaj blizi Lj. se vam pridruziva.

Ana Luna nas pikec je tud nekoliko v zaostanku v razvoju in je vse ok in ne delam panike. Pac se ne razvijajo vsi enako in jih ne moremo primerjat med sabo. Tako kot eni tu so ze shodili, nas pa se se splazu ni. Ma se vedno ta sonozni odriv in ne posteka da deluje leva in desna stran posebi. Drugace midva hodiva tudi na fizioterapijo in upam da mi bojo zaradi tega tudi podaljšal porodniško. Zdej ga jaz niti vec ne smem pustit da bi se postavljal na nogice niti sedet ne sme prevec. Samo lezat in se tako premikat in igrat. Tako da mi racunamo da bo sohil okoli 1,5 leta. No pri 3 letih bodo pa ze vsi sigurno veselo letal naokoliuser posted image . Drugace zna vse mahat, ploskat, idijančke klicat, in edino smiselno besedo k jo uporablja je ama, ko je lacen in ga posadim v stolcek.

Kaj tudi v Deichamu majo te usnjene copatke? Kok se pa kej hitro znucajo? Ker jaz sem mu kupila copatke od g&g male nogice http://www.male-nogice.si/Modeli.aspx  in so se mu ful hitr znucale. Sej vem da je usnje, sam pol zdledajo tko stari in znucani kot da jih mam ze pol leta in ne 14 dni.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 523
28.9.2009 13:36:44   
JAPE
skorpika:
mi smo bili pri Voduškovi na vrsti točno ob uri, in je bila zelo prijazna. Sem se tudi jaz bala, kaj bo, ker sem brala na forumu, da je neprijazna. To je bilo čisto v redu. mene je bolj moti to, da ni nič pokazalo. na vse je bila negativna. in kljub temu imava strogo dieto. zdaj razmišljam o bioresonanci. pa ne vem kam naj gremo.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 524
28.9.2009 13:43:09   
arupnik3
kako je pa pri malih nogicah z velikostjo??
ali uporablja katera AM brez laktoze??

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?