|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
24.9.2009 11:02:50   
arupnik3
a že dajete svojim sončkom jajca?? in kako jih pripravite??

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 476
24.9.2009 11:22:05   
čebeli
Wii!!! Sem pol tiste copatke naročila, k ste mi dale link...in jih že mamo!!user posted image Edin prevelke so...in bom naročila še ene manjše.

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 477
24.9.2009 11:28:10   
arupnik3
čebeli kok številko si naročla??

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 478
24.9.2009 12:28:14   
Ana Luna
arupnik3, jaz mu dajem že kakšen mesec ali tudi malo dlje rumenjak. jajček skuham na trdo.

blekkofi, tudi naš je eno obdobje ful škrtal z zobmi, prav hecno je bilo slišat. zdaj pa se je verjetno navadil nove zgornje pridobitve in ne škrta več. user posted image
ja, pa bravo za novo magično besedo!!! user posted image jaz pa še kar čakam, da uslišim kaj 'smiselnega' ... user posted image ampak ne bom več težila ne tu ne sebi, ker sem se odločila, da tega ne počnem več. vsak otrok ima svoj tempo razvoja in nesmiselno se je primerjat. a ne? user posted image

UŽIVAJTE NA TROJANAH IN DAJTE GOR DOKAZNO GRADIVO (beri: fotke). ČAOOOOO!!!

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 479
24.9.2009 12:59:00   
tasa.m
Jaz ji tudi že kakšen mesec občasno dam samo rumenjak (jajce skuham na trdo, potem pa rumenjak vmešam med zelenjavo).

Kofi, pri nas je tudi nekaj časa škrtala z zobmi, pa bravo za novo besedo.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 480
24.9.2009 13:03:43   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna
jaz pa še kar čakam, da uslišim kaj 'smiselnega' ... user posted image ampak ne bom več težila ne tu ne sebi, ker sem se odločila, da tega ne počnem več. vsak otrok ima svoj tempo razvoja in nesmiselno se je primerjat. a ne? user posted image

Res je tako, na koncu bodo vsi znali govorit in hodit.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 481
24.9.2009 15:29:11   
5ra_28
jajca..nam je rekla zdravnica, da do enga leta ne. in se tega držimo.

dans sva pa midva bila na svojih krofih. sva se dobila s kolegico in njeno tamalo. šla sva od doma ob 9h in prišla ob 14:30. kot da sva bila na trojanah. user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 482
24.9.2009 15:32:13   
blackcoffee
TROJANE
mona. tako glasna sem bila, da mormo napravit skupinsko fotko, pol pa sva z Detecem morali it in sem čisto pozabila na skupno fotkanje.user posted image od vas ostalih pa tud nobena ni spomnila! user posted image
no, kakorkoli. ker nisva ravno blizu trojan ampak iz mb, sva morali pač prvi zapustit srečanje. Ruj in Thor sta bila že vidno zaspana.
sem pa vesela, da sem vas tiste, ki smo se prvič videle, spoznala. prijetne in lepe mamice ste!
no, jaz sem svoj kafe in krof spustila po grlu. šalce pa so do takrat ostale še cele.. user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 483
24.9.2009 19:57:58   
čebeli
Trojanke...zdej bomo pa mal dvomle, de ste to res bile...user posted image user posted image

Jajce- mi ga papcamo tudi že kak mesec, al pa raj več...skuham u trdo in dam samo rumenjak, čeprav se je tut že zgodlo, da je bil tekoč...drugače pa so jajca v testeninah-to mi jemo, pa nudlih, pa piškotih, krofih...vse ji dam, ona pa z veseljem pospravi.

arupnik3, naročila sem št. 6-12, dons pa 0-6 mesecev in te ji bodo bolj prav. Sem obrisala njeno nogico na papir in potem zmerla...10,5cm-mininogica...user posted image

< Sporočilo je popravil čebeli -- 24.9.2009 19:58:28 >

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 484
24.9.2009 21:02:09   
nanaa
Ojla,

evo še mene, ja na Trojanah je bilo super, moramo ponovituser posted image , naši decembrčki so res prav face, prov luštn jih je bilo opazovati kako so si različni.
Katja boš dala kakpno slikico gor, da bojo punce vidle kako smo se luštn mele.
Martka ste se najedle?

lp

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 485
24.9.2009 21:10:11   
katja_p
Sem mislila sicer ju3 dooldan si vzet čas in snet fotke iz fotiča ter kako prilimat sem gor ... a vidim, da ene dvomite v naše srečanje user posted image , tk da bom kr zdle to nardila user posted image  user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 486
24.9.2009 21:36:00   
katja_p
user posted image

user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 487
24.9.2009 21:50:24   
čebeli
aaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa ste res ble na prizorišču zločinauser posted image ! Evo, kofi, al punce vseen majo možgane...user posted image   Kera pa je tolk čupava?user posted image .. joj, kake skomine si mi nardila katja s tole družbico...Face ste!user posted image

Evo, zdele sem si prvoščila en čokoladni krof (se tolažim, da posledice ne bodo vidne na moji riti, ampak na Dorotejini)user posted image

< Sporočilo je popravil čebeli -- 24.9.2009 21:54:45 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 488
24.9.2009 21:53:48   
katja_p
Dajte mi na zs poslat maile, da vam pošljem fotke!

user posted image
Neža in Thor

user posted image
Matija in Neža

itd. ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 489
24.9.2009 21:54:59   
katja_p
Če s čupavko misliš tisto s palmico  na glavi, je to Neža od Otike.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 490
24.9.2009 21:57:36   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

Kera pa je tolk čupava?user posted image

Ah, se mi je zdelo, da bo to Nežika...user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 491
24.9.2009 22:08:45   
katja_p
user posted image
Lovro in Hana z mamicama

user posted image
Neža, Tjaša in Matija

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 492
24.9.2009 22:17:18   
katja_p
Ena nevmesna:

a ktera pozna kak fajn plac v SLo, kamor lahk greš na kosilo, si v naravi in imajo še kako športno igrišče za kako košarko, babninton, nogomet ... sprehajalne poti v okolici ...? Al je to turistina kmetija, jezero, gostišče ... karkol! Pa da si tud z vozekom lahk tam.

Tašča namreč praznuje RD in bi nas rada peljala na kosilo pa da bi še kak šport lahk po kosilu odigrali. Pa v naravi more bit.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 493
25.9.2009 5:47:44   
Ana Luna
katja_p, user posted image user posted image user posted image za dokazno gradivo! user posted image   ja, po slikcah sodeč ste se mele prav luštno. pa tudi malčkom ni očitno nič manjkalo. vsi so ful luštni in takooo veliki in čupavi. ene boste res že kmalu morale peljat svoje k frizerju ... user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 494
25.9.2009 9:08:32   
december28
Uauu - kakšne fajn fotke...user posted image  Bravo punce!

Epilog našega obiska pri obisku pediatrinje in hkrati razlog za včerajšnjo ne udeležbo na Trojanah:
verjele ali ne, zdravnica mi je rekla, da to niso komarji niti norice, ampak po njenem ugrizi od bolh!!! Halo???
Ful se je smejala zraven in sem mislila, da se zafrkava - je rekla, da nima to nobene zveze s tem kako čisto imamo doma (stanovanje in oprema sta več ali manj nova), da je mladič pač to lahko pobral nekje na vrtu (babi in dedi sta res imela nemškega ovčarja, ki pa je umrl pred pol leta in bi lahko bolhe bile kvečemu kje zunaj na vrtu skrite...user posted image ) Mislim ne moreš verjet! Vsi, ki sem jim potem včeraj povedala o njeni diagnozi, so mi rekli naj menjam zdravnico!

Eh, glavno, da ni kakšna otroška bolezen...

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 495
25.9.2009 9:10:45   
december28
No Nadya - ta pa je nekje v isti kategoriji kot pasji drekec...user posted image

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 496
25.9.2009 12:18:17   
arupnik3
december28 res je da je vse več ugrizov od bolh tudi moj bratranec jih je dobu star je skoraj 4 leta tko da ni treba menjat P user posted image
čebeli hvala sm naročla od 12-18 pa so ji res ful prevelike tko da bom zdej ene manjše nogico pa ima 12-13cm
user posted image user posted image user posted image za trojane

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 497
25.9.2009 13:22:11   
**NiNa**
december28: mislim, da je čisto možno. Lahko jih je prinesel bratec iz vrtca, dovolj je samo ena. A mogoče živite v bloku? Ne sekiraj se, vzemi opozorilo zdravnice resno. Ne preostane ti nič drugega kot to, da vse skupaj opereš (oblačila, posteljnino, prevleke, odeje), presesaš (jogi, kavč, preproge) in jih pošpricaš z biokilom (ni nevaren za otroke). Pošpricaj tudi za omarami in tam kjer se stikata napr. parket in stena.
Vse to ti pravim iz lastnih izkušenj. Sama delam v zdravstvu in imam stik z ljudmi in tako sem enkrat tudi sama domov prinesla eno bolho, ki me je skoraj spravila ob živce. Po zgoraj navedeni akciji smo imeli mir. Naj dodam, da doma nimamo živali in da imamo tudi mi vse novo od podna do opreme. Prijatelji pa živijo v bloku pa so jih dobili od sosedov. Kar je blok starejši, očitno te živalice najdejo drugo pot. Sosedi od teh prijateljev so jih izgnali z dezisekcijo  pa so pribežale v njihovo stanovanje, pol so morali pa še oni poklicati servis, kam so šle pa pol pa nimam pojma user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 498
25.9.2009 21:15:48   
petruscha
Ojla! Lepe slikiceuser posted image .

Blackcoffe:
jaz sem tistega strica poklicala, sva zmenjena za v ponedeljek. Zdaj pa bi te prosila. če mi lahko eno fotko od tega stolčka gor vržeš, da vidim, če je saj približno podoben temu TT solčku od STok-a .  Zato, ker ga bo šla iskat moja kolegica, ki pa se ji o stočkih za otroke nite ne sanjauser posted image user posted image .

Bemti, že 3 tedne čakam na klinčev avtosedež Romer Safefix plus Bastian in ga še najmanj 14 dni ne bo v SLO. Pa sem zasledila en link http://www.kidsroom.de/, kjer je avtosedež cenejši za 85 EUR. Rok dobave je nekje 14 -21 dni, pa me zanima če je katera že kdaj naročala tukaj.
Sem tako jezna, ker je mali že čisto nesrečen v starem avtosedežu, pa že skoraj prerasel ga je. Bemti in ta BC, nikol nimajo tistega kar pridem kupit.user posted image user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 499
26.9.2009 11:11:30   
martka

IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

Ojla,

evo še mene, ja na Trojanah je bilo super, moramo ponovituser posted image , naši decembrčki so res prav face, prov luštn jih je bilo opazovati kako so si različni.
Katja boš dala kakpno slikico gor, da bojo punce vidle kako smo se luštn mele.
Martka ste se najedle?

lp

ja, je blo fajn v četrtek.
na pomlad ponovimo, kaj pravite?

gaja se je najedla, seveda. pojedla je 250g mix sadja.
zaspala pa v avtu ni, je potem doma. na zizi, seveda.

jajca, ji še ne dajem, niti rumenjaka ne. zakaj, ne vem. pač ne dam.
smo pa bili na biomagnetni resonanci na testiranju za vso hrano. ni alergična na nič! posebej je dvakrat gledal te najpogostejše alergene hrane (jajca, mleko, jagode, grozdje, sojA, paradižnik...) nič ne pokaže.
copatke sem tudi jaz naročila pri copatki.si. komaj čakam na njih. nogico sem ji obrisala in izmerila 11.8 cm bigfoot!

danes je zaspala ob 10h in ŠE KR SPI!
imam pa starejšega fanta bolanega. vročina ga kuha, ne je in ne spi, kašlja...

evo gaja pravi uh, to to kaj...
čau

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?