petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna zanima me, kje vam spijo vaši malčki? v svoji posteljici? pri nas se je zgodil nek preobrat , posteljica je že nekaj tednov prazna, jaši pa kraljuje v sredini najine postelje ... ne vem, kako ga naj navadim nazaj na posteljico. res pa je, da tudi nama dvema paše, da se crkljava ob njem. ampak vem, da to ni prav ... pred dobrim mesecem, ko je moj šel papa, za nekaj časa, sem premaknila najino posteljo tako, da če bi mali kaj lezel ven iz posteljice, da bi padel na mojo posteljo. Pa se je začelo: zbujanje večkrat ponoči, jok,...tako, da sem ga vzela k sebi v posteljo. Mali je spal brez problema naprej, jaz happy, ker se je končno hotel crkljati pri meni. Ampak jaz se nisem nič naspala, tako,da sedaj že 14 dni spi zopet v svoji posteljici. Božam ga, večkrat pridem nazaj v spalnico in ga polupčkam in tako zaspi, ponoči pa stopi v akcijo teta duda, vendar se jo je že tudi odvadil. Ga moram kar navadit, da spi v spoji posteljici, ker pričakujem novega , tako da bo moral Leon pančkat v svoji sobici, pa še selili se bomo, jao, jao..... Izjema je današnja noč, ki je bila prva neprespana,...tudi pri meni ni hotel spati. Se mi je zgleda včeraj prehladil, ko je ful pihalo, ker mu teče iz nosa nenormalno in še zobki ga matrajo, pa čeprav ni še nobenega. Zdajle spi, vendar verjetno ne za dolgo. Pa še eno vprašanje: a ste ve dobili sirup CALPOL brez recepta ali z receptom, ker men ga v lekarni noče dat. Vročino ma dlih na meji, vendar pa me malce skrbi, da ne bo zvečer fasal kako blago vročino, ker svečke pa imam.
|