|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
27.9.2009 23:53:32   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

pol v najslabšem primeru bova sami.user posted image

lahko noč.

mene se ne bosta tako zlahka znebili, razen če zaspim user posted image user posted image user posted image

glej, da si boš naštimala budilko.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
28.9.2009 7:27:46   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Mi smo doma, pa dva dni prehitro mine, če se imaš fajnuser posted image

No drugače, pa vidim, da srečanje velja, kje je še vprašanje ali ne???

vse kar je lepo hitro mine-ste uživali? user posted image
srečanje menda bouser posted image user posted image  do torka bo vse jasnouser posted image user posted image user posted image

preveč je bilo fajn, če ni se vsaj vlečeuser posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 28.9.2009 7:38:36 >

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
28.9.2009 7:28:38   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Živjo!!!

Zakaj? Slovenske Konjice ob 10h!

mislim lokal

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
28.9.2009 7:42:02   
Lolita23
Živjo!!

Spali kot že spimo zadnje tedne do pol sedmih potem pa mami vstani, sej ne da bi bila tečna ko je zraven v postelji samo po novem ima toliko za povedat, da raje vstanem, pa vsaj moj spiuser posted image

Srečanje mislim, da mi je vse jasno, če pa kaj ne bo pa pokličem oz. je do jutri še dovolj časa.Nobady  a greš z mano ali ne??? Drugače bi jaz kar čez Velenje pičila.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
28.9.2009 8:30:12   
tasa_m
Dobro jutro.

Končno spali malo boljše, Lija nehala kašljat in smrkat tak, da gre zdaj že ven user posted image .

Zaj sva imeli zajtrk, jaz mal na RR te pa šibnema ven nekam na sprehod.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
28.9.2009 8:32:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dobra ideja user posted image user posted image user posted image k nam lahko pridete v bumbarja, ker imamo bolj malo stanovanje user posted image user posted image

a je že odprto? Končno? user posted image user posted image

je ja. ful je dobro. pridite pogledat

Mi smo včeraj bili v Bumbarju, nabito tak da joj-gužva mislimuser posted image . Tak da naslednjič se lahko na kafeju tam dobimo. Meni je bilo sam žal, da sem fotiča pozabla doma, ker je kr zanimivo.. Bi Lijo kam poknila dol pa mal poslikala.. user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
28.9.2009 8:40:44   
tasa_m

Punce saj, če bo slabo vreme (dež), smo lahko v tej isti gostilni pri Sparu, pa gremo v gostilno le z jajčkami...da vzamejo manj prostora...pa Persidi pomagamo nesti enega bavca...user posted image
Kokica verjemi PERSIDA obvlada OBA !! user posted image user posted image

PA za v torek je lepo napovedano user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
28.9.2009 9:02:58   
mediuhec
halo punce!

preživala sem vikend, nekako, cel kup obiskov, pa pametnih nasvetov: kaj ga tako hitro hraniš, pa daj ga mal obriš, lej kolk mu hrana kaplja, pa sline obriš, pa rožo zalij- ane vidiš, da je skor hin (zalita je bla pa 2 dni nazaj), ha ha po svoje so prav smešni. sam res kolk so eni pametni, po možnosti moški, ki me prav zanima koliko so migali pri svojih otrocih.

kaj se to menite o srečanju jutri? kje pa bo?

MČ: vidim da imam srečo, ker naš poje skor vse GH kar mu dam. počasi, saj bo! poznam mamo, ki svojega 8m fantka še doji in še vedno imata problem z GH- ker samo mal poje ali pa sploh noče, najraje bi pri mami...

lepo se imejte, midva greva mal ven na zrak

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
28.9.2009 10:00:30   
yania
Oj...če katera nima idej kaj početi, lahko pride k meni kufer razpakirati, pa ene tri stroje oprati, pa še se najde, uf, marsikaj....
zunaj je pa še megla, tako da še ne gremo nič ven.user posted image
mislim da je zdej zaspal, ko je taka tišina v sobi, je pa imel zelo pestro noč...sem vedla kdaj morm mojga aktivirati, da dežura ponočiuser posted image  ma sem bila tako crknjena, ko sem 2 dni skupaj s Timonom spala v postelji, pa se je zbujal, pa duda, pa mleko, pa premetaval...ma čist sem bila hin,pa sem se danes mal zmotala , da mi ni bilo treba vstajati....ej, skos je nekaj tečnaril...in seveda, preden moj pogrunta kaj mu je- šele ob 7.10 pogrunta da je mali posran, da ga je šel tuširat...moški kot moški...seveda, v drek tudi jaz nebi spala...revček, upam da se ni že pri prvem zbujenju pokakal...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
28.9.2009 10:08:03   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dobra ideja user posted image user posted image user posted image k nam lahko pridete v bumbarja, ker imamo bolj malo stanovanje user posted image user posted image

a je že odprto? Končno? user posted image user posted image

je ja. ful je dobro. pridite pogledat

Mi smo včeraj bili v Bumbarju, nabito tak da joj-gužva mislimuser posted image . Tak da naslednjič se lahko na kafeju tam dobimo. Meni je bilo sam žal, da sem fotiča pozabla doma, ker je kr zanimivo.. Bi Lijo kam poknila dol pa mal poslikala.. user posted image user posted image

med tednom je bolj fajn, ker ni take gužve.... in zakaj se niste oglasili, če ste bli v bumbarju???????

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
28.9.2009 10:14:23   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

halo punce!

preživala sem vikend, nekako, cel kup obiskov, pa pametnih nasvetov: kaj ga tako hitro hraniš, pa daj ga mal obriš, lej kolk mu hrana kaplja, pa sline obriš, pa rožo zalij- ane vidiš, da je skor hin (zalita je bla pa 2 dni nazaj), ha ha po svoje so prav smešni. sam res kolk so eni pametni, po možnosti moški, ki me prav zanima koliko so migali pri svojih otrocih.

kaj se to menite o srečanju jutri? kje pa bo?

MČ: vidim da imam srečo, ker naš poje skor vse GH kar mu dam. počasi, saj bo! poznam mamo, ki svojega 8m fantka še doji in še vedno imata problem z GH- ker samo mal poje ali pa sploh noče, najraje bi pri mami...

lepo se imejte, midva greva mal ven na zrak

v slovenksih konjicah bo srečanje. prideš?

aja, pa vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo se pa za MB srečanje tudi menile. samo ne vem kdaj - sreda, četrtek? meni osebno bolj paše sreda, ampak če se boste pa zmenile v četrtek pa nič hudega - bom pač eno srečanje izpustila. pa naslednjič prišla...

GH - ja, mislim, da bo to pri nas tudi še eno dolgo uvajanje. upam, da nam rata do vrtca vsaj user posted image user posted image . če ne bom pa med malico še v vrtec letela joško dat user posted image user posted image user posted image user posted image ha ha... čeprav mi je moja mama pravila za hčerko od svoje sodelavke - ima malo staro dve leti in se še dojita in potem čez vikend, ko so doma, mala noče skoraj nič drugega jest, samo na mami visi. med tednom se pa pač sprijazni in v vrtcu čisto lepo je....

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
28.9.2009 10:16:15   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Oj...če katera nima idej kaj početi, lahko pride k meni kufer razpakirati, pa ene tri stroje oprati, pa še se najde, uf, marsikaj....
zunaj je pa še megla, tako da še ne gremo nič ven.user posted image
mislim da je zdej zaspal, ko je taka tišina v sobi, je pa imel zelo pestro noč...sem vedla kdaj morm mojga aktivirati, da dežura ponočiuser posted image  ma sem bila tako crknjena, ko sem 2 dni skupaj s Timonom spala v postelji, pa se je zbujal, pa duda, pa mleko, pa premetaval...ma čist sem bila hin,pa sem se danes mal zmotala , da mi ni bilo treba vstajati....ej, skos je nekaj tečnaril...in seveda, preden moj pogrunta kaj mu je- šele ob 7.10 pogrunta da je mali posran, da ga je šel tuširat...moški kot moški...seveda, v drek tudi jaz nebi spala...revček, upam da se ni že pri prvem zbujenju pokakal...

mislim, da bom kar spregledala tvoje povabilo user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
28.9.2009 10:17:48   
MalaČebelica
pa dober dan user posted image

mi smo pa danes papali že krompir z bučko. celih 30ml user posted image user posted image user posted image no, je pa bilo dosti bolj gosto kot ponavadi in se ni niti enkrat zadavila user posted image user posted image user posted image majhni napredki, ampak napredki so pa le user posted image

zdaj je zaspala, jaz grem malo pospravit pol pa šibnema ven na sončka. adios

Neposredna povezava do sporočila: 2188
28.9.2009 10:19:33   
MalaČebelica
aja, pa dajte nam kaki glasek lepo prosim. link je spodaj. hvala lepa user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2189
28.9.2009 10:42:32   
tasa_m
med tednom je bolj fajn, ker ni take gužve.... in zakaj se niste oglasili, če ste bli v bumbarju???????

kak pa naj jaz vem, da ste vi doma??
Ko pa bi tja prišli pa bi vas kap zadela..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2190
28.9.2009 10:45:20   
tasa_m

aja, pa dajte nam kaki glasek lepo prosim. link je spodaj. hvala lepa user posted image user posted image
smo glasovali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2191
28.9.2009 10:47:06   
MalaČebelica

kak pa naj jaz vem, da ste vi doma??
Ko pa bi tja prišli pa bi vas kap zadela..user posted image

ja pa bi poklicali prej user posted image no, mi smo sicer bli na pohorju popoldne. ampak mogoče bi se vseeno zadeli user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
28.9.2009 10:54:47   
tasa_m
ja pa bi poklicali prej user posted image no, mi smo sicer bli na pohorju popoldne. ampak mogoče bi se vseeno zadeli user posted image
no, saj to smo bili okoli 18h, ker smo takrat od tašče+tasta šli..

Sta bile na sprehodu? Full je toplo a ne? Midve sva bile skoraj do mesta in nazaj, zdaj pa L. panča, jaz pa namesto da bi pospravljala po RR svetim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2193
28.9.2009 11:05:15   
spps

Živjo!!!

Zakaj? Slovenske Konjice ob 10h!

mislim, da Lolita sprašuje za mikro lokacijo user posted image

to smo pa rekle SPAR azen v primeru dežja smo pa nasrkale user posted image user posted image

ni panike,se bomo dež not strpale če bo dež,sam jutr ni napovedano padavin (no,saj blo ni)user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2194
28.9.2009 11:05:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Mal me spomin zapušča kdaj je srečanje jutri al v torek da ne bom hodila na uro gledat...oz.potem bi pa se kar povabla k spps na kavouser posted image user posted image
čisto komot user posted image ,sem 10min peš od Sparauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
28.9.2009 11:05:18   
spps

pol v najslabšem primeru bova sami.user posted image

lahko noč.

mene se ne bosta tako zlahka znebili, razen če zaspim user posted image user posted image user posted image

glej, da si boš naštimala budilko.user posted image
te lahk jaz pokličem,jazt sem hitro pokonc,sam povej kdaj user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
28.9.2009 11:06:17   
spps
katera pa sploh pride jutr v konjice?user posted image user posted image  če katera hoče ji lahko dam svojo številko, da me pokličete ,če kaj ne bo jasnouser posted image  ZS prosimuser posted image

pa če bo katera kaj prej v konjicah lahk pride do meneuser posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 28.9.2009 11:07:39 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
28.9.2009 11:13:48   
tasa_m

katera pa sploh pride jutr v konjice?user posted image user posted image  če katera hoče ji lahko dam svojo številko, da me pokličete ,če kaj ne bo jasnouser posted image  ZS prosimuser posted image

jaz ti bom poslala ZS in mi daj cifro  prosim! user posted image

Jaz pridem zjutraj na kafe prej! Zmenjeno?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
28.9.2009 11:14:13   
tasa_m
Jaz pa sem zdaj mal brskala po netu in sem našla tole!!!

http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/druzina/rejnistvo/priznanja_za_rejnistvo/nada_rabuzin/

To je moja botraaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in jutri po srečanju grem k njej na obisk user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
28.9.2009 11:23:05   
spps

jaz ti bom poslala ZS in mi daj cifro  prosim! user posted image

Jaz pridem zjutraj na kafe prej! Zmenjeno?

kaj boš hodla na kavo,če je ne piješuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?