|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
27.9.2009 22:17:16   
Najaa

Pa daj Najaa, ta tvoj post pa tako žalostno zveni...user posted image user posted image user posted image Še, malo, pa boste vse zadeve poštimali, pa bo bolje. user posted image

Ne sej ni tako žalostno.user posted image Ko me prime tuga pa zapojem "Ja sam samo vagabundo..."user posted image
vem, da bomo poštimali... nekako že bo.
hvala za objemčke!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
27.9.2009 22:17:30   
KOKICA32
Jaz bom pa sedaj šla spati, ker me taaaakooo noge bolijo, pa jutri bo naporen dan, ker bova sama cel dan....pa še ta sestanek...pa spet jamram...pa ne..pa ne...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
27.9.2009 22:18:39   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Punce saj, če bo slabo vreme (dež), smo lahko v tej isti gostilni pri Sparu, pa gremo v gostilno le z jajčkami...da vzamejo manj prostora...pa Persidi pomagamo nesti enega bavca...user posted image

ja itak... sej smo same nezakomplicirane tak da se bomo že znašle. ne se bat, srečanje ne bo odpadlo.user posted image no,razen višje sile kot je bolezen, ampak ne kličimo user posted image

to pa ne...Jaz pridem, pa tudi, če se samo z eno dobim...user posted image

pol v najslabšem primeru bova sami.user posted image

lahko noč.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 27.9.2009 22:19:23 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
27.9.2009 22:20:35   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

MČ, sej po moje to ni pravilo, sam zaželjeno je brez otroka, da se v miru pomeniš. Pa če je še to majhen otrok kot je Klara, pa res ni problem. Bolj je težko se resno pogovorit, če je otrok tam okol 10-11m, ko bi rad vse preiskal in pregledal in pol moraš okol njega skakat namesto se pogovarjat. Sploh pa če bosta oba s tvojim, se pa sploh ne sekiraj.user posted image

no saj maš prav user posted image saj to sem zdaj tak napisala kot da so največji kreteni ker so napisali da moramo prit brez otrok user posted image danes sem malo tečna in so mi stopili na žulj user posted image user posted image user posted image no malo sem še tečna s tem dojenjem, ker se komaj uvajama z GH in še v bistvu nič prav ne je in me je strah da bo lačna... saj vem - tečka sem pač user posted image user posted image user posted image user posted image

a jo dojiš zraven GH? sej če bo lačna, bo menda jokala?user posted image

pa saj ta GH še sploh ni nič, kar ona poje. po 30 al pa 40 ml česa. ponavadi je ne podojim takoj, ko poje, ampak pol čez nekaj časa, ko se mi zdi da je lačna. no, ko začne jokat od lakote, te je že resno kriza.... ponavadi prej skapiram, da bi rada jedla. pa saj se ne gre niti tolko za to. ker jo itak pustim mojemu, ko grem na telovadbo. pa tudi drugače sem jo že kdaj pustila - ko sem skočla v trgovino al pa kaj.... samo pač tak sem se nekak psihično pripravila, da gremo jutri skupaj na ta sestanek in me je zdaj Kokica čisto šokirala.... user posted image user posted image user posted image

pa glejto jo..kot da si JAZ izmišljujem ta butasta pravila...jaz že od začetka to VEM, pa sem oač vedela, da si bom morala vastvo urediti...user posted image user posted image

meni se pa zdi tak samoumevno da jo povsod vlačim sabo, da jo dam v varsto samo zato, da je lahko še kdo drug z njo - ata in babice in dedki itd. user posted image ne pa zato, ker bi rabila varstvo. in te zdaj, glede na to, da gre za plavanje dojenčkov, nisem pomislila, da ne smejo dojenčki priti zraven user posted image

nisi ti nič kriva. samo malo si me šokirala... lahko se pa itak delam, da tega obvestila nisem videla user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
27.9.2009 22:20:53   
KOKICA32

Punce saj, če bo slabo vreme (dež), smo lahko v tej isti gostilni pri Sparu, pa gremo v gostilno le z jajčkami...da vzamejo manj prostora...pa Persidi pomagamo nesti enega bavca...user posted image

ja itak... sej smo same nezakomplicirane tak da se bomo že znašle. ne se bat, srečanje ne bo odpadlo.user posted image no,razen višje sile kot je bolezen, ampak ne kličimo user posted image

to pa ne...Jaz pridem, pa tudi, če se samo z eno dobim...user posted image

lahko noč.

user posted image user posted image user posted image

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
27.9.2009 22:21:52   
KOKICA32

MČ, sej po moje to ni pravilo, sam zaželjeno je brez otroka, da se v miru pomeniš. Pa če je še to majhen otrok kot je Klara, pa res ni problem. Bolj je težko se resno pogovorit, če je otrok tam okol 10-11m, ko bi rad vse preiskal in pregledal in pol moraš okol njega skakat namesto se pogovarjat. Sploh pa če bosta oba s tvojim, se pa sploh ne sekiraj.user posted image

no saj maš prav user posted image saj to sem zdaj tak napisala kot da so največji kreteni ker so napisali da moramo prit brez otrok user posted image danes sem malo tečna in so mi stopili na žulj user posted image user posted image user posted image no malo sem še tečna s tem dojenjem, ker se komaj uvajama z GH in še v bistvu nič prav ne je in me je strah da bo lačna... saj vem - tečka sem pač user posted image user posted image user posted image user posted image

pa saj ta GH še sploh ni nič, kar ona poje. po 30 al pa 40 ml česa. ponavadi je ne podojim takoj, ko poje, ampak pol čez nekaj časa, ko se mi zdi da je lačna. no, ko začne jokat od lakote, te je že resno kriza.... ponavadi prej skapiram, da bi rada jedla. pa saj se ne gre niti tolko za to. ker jo itak pustim mojemu, ko grem na telovadbo. pa tudi drugače sem jo že kdaj pustila - ko sem skočla v trgovino al pa kaj.... samo pač tak sem se nekak psihično pripravila, da gremo jutri skupaj na ta sestanek in me je zdaj Kokica čisto šokirala.... user posted image user posted image user posted image

pa glejto jo..kot da si JAZ izmišljujem ta butasta pravila...jaz že od začetka to VEM, pa sem oač vedela, da si bom morala vastvo urediti...user posted image user posted image

meni se pa zdi tak samoumevno da jo povsod vlačim sabo, da jo dam v varsto samo zato, da je lahko še kdo drug z njo - ata in babice in dedki itd. user posted image ne pa zato, ker bi rabila varstvo. in te zdaj, glede na to, da gre za plavanje dojenčkov, nisem pomislila, da ne smejo dojenčki priti zraven user posted image

nisi ti nič kriva. samo malo si me šokirala... lahko se pa itak delam, da tega obvestila nisem videla user posted image user posted image

točno tak....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
27.9.2009 22:25:23   
MalaČebelica

sploh se ne sekiraj in pejte vsi trije kot ste načrtovali. če bo hotla jest, jo boš pa podojila, v čem je problem? pa naj se fučkajo, če jih to moti.
kar se tiče GH sva midve z Niko na istem, ker tud poje okol 20ml recimo, no danes je prvič ene 60ml rižolina. pol pa ponavad počakam, da zasitnari, da je lačna in ji dam mleko.

no, pri nas je čisto isto kot si napisala glede GH. veš, kaj sem zdaj ugotovila pri Klari - ful so ji všeč take nevtralne stvari. recimo krompirja je tudi danes zmlatila kakih 40 ml. isto kot ponavadi rižolina. ko je oboje ful bljek. mislim tako brez okusa. sadje pa ji ne gre pa kakorkoli ga naredim. no zdaj boma probale še kako zelenjavo. aja, zadnjič je jedla tudi korenček, ko je zmešan z rižolinom bil, samega pa ga ni hotela... kaj ti Niki tudi mešaš ostale stvari z rižolinom, al pač vztrajaš pri tem, da probavaš da je sadje in zelenjavo brez rižolina? in ko bom pač sprejela, bo...

saj jutri pa bomo šli vsi trije ja. pa če se bo drla, jo bom jaz ven nesla. pa bo pač ati poslušal do konca.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
27.9.2009 22:27:30   
MalaČebelica

glede na to, da nas je tolko prijavljenih, pa tudi če se dobita samo dve - srečanje bo user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
27.9.2009 22:28:31   
MalaČebelica

Pa daj Najaa, ta tvoj post pa tako žalostno zveni...user posted image user posted image user posted image Še, malo, pa boste vse zadeve poštimali, pa bo bolje. user posted image

Ne sej ni tako žalostno.user posted image Ko me prime tuga pa zapojem "Ja sam samo vagabundo..."user posted image
vem, da bomo poštimali... nekako že bo.
hvala za objemčke!user posted image

jaz tudi jaz tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
27.9.2009 22:29:55   
MalaČebelica

Jaz bom pa sedaj šla spati, ker me taaaakooo noge bolijo, pa jutri bo naporen dan, ker bova sama cel dan....pa še ta sestanek...pa spet jamram...pa ne..pa ne...user posted image

no te si pa le odpočij. se te vidimo jutri verjetno.... user posted image user posted image user posted image

pa ne tolko jamrat user posted image

lahko noč

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
27.9.2009 22:33:38   
Najaa

no, pri nas je čisto isto kot si napisala glede GH. veš, kaj sem zdaj ugotovila pri Klari - ful so ji všeč take nevtralne stvari. recimo krompirja je tudi danes zmlatila kakih 40 ml. isto kot ponavadi rižolina. ko je oboje ful bljek. mislim tako brez okusa. sadje pa ji ne gre pa kakorkoli ga naredim. no zdaj boma probale še kako zelenjavo. aja, zadnjič je jedla tudi korenček, ko je zmešan z rižolinom bil, samega pa ga ni hotela... kaj ti Niki tudi mešaš ostale stvari z rižolinom, al pač vztrajaš pri tem, da probavaš da je sadje in zelenjavo brez rižolina? in ko bom pač sprejela, bo...

saj jutri pa bomo šli vsi trije ja. pa če se bo drla, jo bom jaz ven nesla. pa bo pač ati poslušal do konca.

jaz ji probam dat najprej brez rižolina, ampak jabolka ji ni šla in sem malo z rižolinom zgostila, pol je pa jedla.user posted image korenček ji pa tud ne gre. drugače je pa jedla zadnjič hruško, aja pa sem tud mal zgostila z rižolinom. banano pa je samo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2161
27.9.2009 22:36:37   
MalaČebelica

jaz ji probam dat najprej brez rižolina, ampak jabolka ji ni šla in sem malo z rižolinom zgostila, pol je pa jedla.user posted image korenček ji pa tud ne gre. drugače je pa jedla zadnjič hruško, aja pa sem tud mal zgostila z rižolinom. banano pa je samo.user posted image

jaz tudi tak naredim, da probam samo pa pol še z rižolinom... samo jaz ji naredim ful redko ker drugače se davi. ti ji narediš gosto?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
27.9.2009 22:38:58   
Najaa
ma ne, ne ful gosto niti ne ful redko. nekaj vmes. zato pa dam rižolino, kadar je preredko.
če se davi, ji pa spasiraj.

Neposredna povezava do sporočila: 2163
27.9.2009 23:05:00   
MalaČebelica

ma ne, ne ful gosto niti ne ful redko. nekaj vmes. zato pa dam rižolino, kadar je preredko.

saj ji ful zmiksam. pa še redko naredim. pa počasi zgoščam - v smislu danes bolj kot včeraj... se mi zdi da je vedno boljše, ampak poooočaaasiiii.....

tak, zdaj pa grem jaz tudi počasi. lepo spite vsi skupaj... lahko noč

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
27.9.2009 23:07:36   
Mal me spomin zapušča kdaj je srečanje jutri al v torek da ne bom hodila na uro gledat...oz.potem bi pa se kar povabla k spps na kavouser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
27.9.2009 23:15:07   
Najaa

saj ji ful zmiksam. pa še redko naredim. pa počasi zgoščam - v smislu danes bolj kot včeraj... se mi zdi da je vedno boljše, ampak poooočaaasiiii.....

tak, zdaj pa grem jaz tudi počasi. lepo spite vsi skupaj... lahko noč

sej bo, vse ob svojem času. glej, Nika bo že 8m stara, če smo že ravno na tem...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2166
27.9.2009 23:15:23   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Mal me spomin zapušča kdaj je srečanje jutri al v torek da ne bom hodila na uro gledat...oz.potem bi pa se kar povabla k spps na kavouser posted image user posted image

v TOREK!user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
27.9.2009 23:17:49   
yania
čer....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
27.9.2009 23:21:42   
Najaa
yania!!!user posted image user posted image user posted image pa kje si ti?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
27.9.2009 23:25:02   
yania
tako sem utrujena...več kot 3  ure vožnje domov, cel dan smo imeli žlahto doli, pekli...ma fuuul se enih stvari odvije v 24 urah...evo, zdej smo pa žr stuširani....
še Naja je rekla: mami a sem lahko jutri doma, da se bom lahko naspala....seveda...
petek , sobota fuuul veter, danes pa luštno....sonček...sem kar žalostna, ko so oboji sosedi danes spakirali, še zadnji v naši ulici user posted image ...kje je še april, da bomo spet dihali morje in odmislili ljubljano.....

Kaj se kaj dogaja tule....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
27.9.2009 23:29:21   
yania
Jutri imamo fizioterapijo ob 13ih...mali je pa taki gavner...res je faca.,,smo prej prišli domov, pa ga skopam,potem pa sem ga malo na blazino dala, ko sem delala mleko, pa se je skoraj sam usedel....skoraj mu uspe...tako da ima eno nogico pred sabo in eno nazaj....ma 2 dni ni bil tolko na tleh, pa se pozna razlika,,,,no  sej je bil v prikolico na postelji, pa na bazini za na plažo, samo tam je omejeno gibanje, da se mi ne zvrne dol, al pa kak kamen pohopsa...
mene pa nekaj po grlu žgečka...upam da mine...mah, me skos nekaj na kihanje, pa srbi  v nosu...kot bi kaj cvetelo zunaj,,,in potem ne veš al je alergija, al prehlad...

Joj, kolk smešno diha Timon, neki je bil za odkašljat prej, ko je popil mleko, pa se ni,,,in zdej diha ko stari čičo...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
27.9.2009 23:37:26   
felix7

lahko noč.

mene se ne bosta tako zlahka znebili, razen če zaspim user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
27.9.2009 23:38:00   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Jutri imamo fizioterapijo ob 13ih...mali je pa taki gavner...res je faca.,,smo prej prišli domov, pa ga skopam,potem pa sem ga malo na blazino dala, ko sem delala mleko, pa se je skoraj sam usedel....skoraj mu uspe...tako da ima eno nogico pred sabo in eno nazaj....ma 2 dni ni bil tolko na tleh, pa se pozna razlika,,,,no  sej je bil v prikolico na postelji, pa na bazini za na plažo, samo tam je omejeno gibanje, da se mi ne zvrne dol, al pa kak kamen pohopsa...
mene pa nekaj po grlu žgečka...upam da mine...mah, me skos nekaj na kihanje, pa srbi  v nosu...kot bi kaj cvetelo zunaj,,,in potem ne veš al je alergija, al prehlad...

Joj, kolk smešno diha Timon, neki je bil za odkašljat prej, ko je popil mleko, pa se ni,,,in zdej diha ko stari čičo...

o bejba user posted image midve se pa jutri slišva, a ne? da se zmeniva, kam moram prit ;)

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
27.9.2009 23:50:26   
yania
ja itak...upam da me kar orenk ne zahakla, kak prehlad...ma me tolk žgečka v grlu, pa sem že čajček spila...sej bo,,,upam...
grem zdej v mižule...

lepe sanje...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
27.9.2009 23:53:11   
felix7
jaz grem tudi, itak bom kregana, zakaj spet tako pozno v postlo hodim, pa še vsa mrzla po vrhu user posted image
lahko noč!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?