MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ, sej po moje to ni pravilo, sam zaželjeno je brez otroka, da se v miru pomeniš. Pa če je še to majhen otrok kot je Klara, pa res ni problem. Bolj je težko se resno pogovorit, če je otrok tam okol 10-11m, ko bi rad vse preiskal in pregledal in pol moraš okol njega skakat namesto se pogovarjat. Sploh pa če bosta oba s tvojim, se pa sploh ne sekiraj. no saj maš prav saj to sem zdaj tak napisala kot da so največji kreteni ker so napisali da moramo prit brez otrok danes sem malo tečna in so mi stopili na žulj no malo sem še tečna s tem dojenjem, ker se komaj uvajama z GH in še v bistvu nič prav ne je in me je strah da bo lačna... saj vem - tečka sem pač a jo dojiš zraven GH? sej če bo lačna, bo menda jokala? pa saj ta GH še sploh ni nič, kar ona poje. po 30 al pa 40 ml česa. ponavadi je ne podojim takoj, ko poje, ampak pol čez nekaj časa, ko se mi zdi da je lačna. no, ko začne jokat od lakote, te je že resno kriza.... ponavadi prej skapiram, da bi rada jedla. pa saj se ne gre niti tolko za to. ker jo itak pustim mojemu, ko grem na telovadbo. pa tudi drugače sem jo že kdaj pustila - ko sem skočla v trgovino al pa kaj.... samo pač tak sem se nekak psihično pripravila, da gremo jutri skupaj na ta sestanek in me je zdaj Kokica čisto šokirala.... sploh se ne sekiraj in pejte vsi trije kot ste načrtovali. če bo hotla jest, jo boš pa podojila, v čem je problem? pa naj se fučkajo, če jih to moti. kar se tiče GH sva midve z Niko na istem, ker tud poje okol 20ml recimo, no danes je prvič ene 60ml rižolina. pol pa ponavad počakam, da zasitnari, da je lačna in ji dam mleko. no, pri nas je čisto isto kot si napisala glede GH. veš, kaj sem zdaj ugotovila pri Klari - ful so ji všeč take nevtralne stvari. recimo krompirja je tudi danes zmlatila kakih 40 ml. isto kot ponavadi rižolina. ko je oboje ful bljek. mislim tako brez okusa. sadje pa ji ne gre pa kakorkoli ga naredim. no zdaj boma probale še kako zelenjavo. aja, zadnjič je jedla tudi korenček, ko je zmešan z rižolinom bil, samega pa ga ni hotela... kaj ti Niki tudi mešaš ostale stvari z rižolinom, al pač vztrajaš pri tem, da probavaš da je sadje in zelenjavo brez rižolina? in ko bom pač sprejela, bo... saj jutri pa bomo šli vsi trije ja. pa če se bo drla, jo bom jaz ven nesla. pa bo pač ati poslušal do konca.