Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:12:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
Če se ti kdaj grozno zdi ,pa kako svečko kupi al ,pa staro metodo naredi svečko sama iz mila.Mogoče se noro sliši samo včasih je treba pomagat.Bo ,pa boljše ko se bo črevesje navadlo gh.Pri nas je bil isti problem sedaj je z vsakim dnem boljše.Pa s hruškami probaj čeprav bo prdal na normo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:17:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
VSE NAJBOLJŠE MOJEMU VALENTINU ZA 7 MESECEV!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:21:01
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec halo punce! preživala sem vikend, nekako, cel kup obiskov, pa pametnih nasvetov: kaj ga tako hitro hraniš, pa daj ga mal obriš, lej kolk mu hrana kaplja, pa sline obriš, pa rožo zalij- ane vidiš, da je skor hin (zalita je bla pa 2 dni nazaj), ha ha po svoje so prav smešni. sam res kolk so eni pametni, po možnosti moški, ki me prav zanima koliko so migali pri svojih otrocih. kaj se to menite o srečanju jutri? kje pa bo? MČ: vidim da imam srečo, ker naš poje skor vse GH kar mu dam. počasi, saj bo! poznam mamo, ki svojega 8m fantka še doji in še vedno imata problem z GH- ker samo mal poje ali pa sploh noče, najraje bi pri mami... lepo se imejte, midva greva mal ven na zrak SREČANJE SKORAJVSEHMARČEVK ( ) v TOREK V SLOVENSKIH KONJICAH, v gostilni ob Spar centru ob 10.00h. Udeleženke: Najaa Spps Persida MalaČebelica Tasa Cita Yania Lolita NoBady Trinity Kokica p.s. Če sem slučajno katero pozabila, se iskreno opavičujem in se naj prosim dopiše na seznam! joj, koliko vas bo še do včeraj sn mislila da vas bova z marušo presenetili in bova prišli...pa sn šla še enkrat v marušino knjižico gledat in imava jutri pregled...ne vem zakaj sn js ves čas mislila da ga imava v sredo... kaj pa je s tisto kavico v četrtek v MB o kateri je Persida zadnjič neki govorla...to zdaj odpade?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:28:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika joj, koliko vas bo še do včeraj sn mislila da vas bova z marušo presenetili in bova prišli...pa sn šla še enkrat v marušino knjižico gledat in imava jutri pregled...ne vem zakaj sn js ves čas mislila da ga imava v sredo... kaj pa je s tisto kavico v četrtek v MB o kateri je Persida zadnjič neki govorla...to zdaj odpade? Baje bo sreda...ampak dopoldan....boš prišla? Pa gremo v tisti Bumbar pogledati... Punce?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:35:16
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika joj, koliko vas bo še do včeraj sn mislila da vas bova z marušo presenetili in bova prišli...pa sn šla še enkrat v marušino knjižico gledat in imava jutri pregled...ne vem zakaj sn js ves čas mislila da ga imava v sredo... kaj pa je s tisto kavico v četrtek v MB o kateri je Persida zadnjič neki govorla...to zdaj odpade? Baje bo sreda...ampak dopoldan....boš prišla? Pa gremo v tisti Bumbar pogledati... Punce? Meni očitno ni namenjeno da bi vas ostale spoznala v sredo dragi avto rabi no, saj ga v četrtek tudi, ampak je takrat tašča doma in mu ga bo ona posodla....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:40:36
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika - za tebe pridem v četrtek na pijačko samo okol desete ker prej imata posvetovalnico in še anše fizioterapijo,tak ,da prej ne moremo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:41:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika - lahko ,pa kdaj do ptuja prišlepamo ,če ti je lažje ,pri nas ni da ni ,pa še mami obožuje ptuj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:42:42
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika - lahko ,pa kdaj do ptuja prišlepamo ,če ti je lažje ,pri nas ni da ni ,pa še mami obožuje ptuj kaj pa tega prej nisi povedala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:43:45
|
|
|
|
trezika
|
saj če bo v četrtek slučajno še katera za se midve pripeljeva do MB... v bistvu se bova pripeljali če boš mela cajt Persida...ker še dolgujeva eno kavico... za naslednjič pa se lahk na Ptuju zmenimo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:43:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika - saj nisi vprašala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:44:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika - lahko ,pa kdaj do ptuja prišlepamo ,če ti je lažje ,pri nas ni da ni ,pa še mami obožuje ptuj jaz tudi lahko do Ptuja pridem...komot...samo zmenimo se...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:44:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
Mi smo itak v mbju tak ,da se odloči in povej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:45:21
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika - lahko ,pa kdaj do ptuja prišlepamo ,če ti je lažje ,pri nas ni da ni ,pa še mami obožuje ptuj jaz tudi lahko do Ptuja pridem...komot...samo zmenimo se... evo...zdaj sn pa že bolš volje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:45:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - pa ti si zakon
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:45:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika saj če bo v četrtek slučajno še katera za se midve pripeljeva do MB... v bistvu se bova pripeljali če boš mela cajt Persida...ker še dolgujeva eno kavico... za naslednjič pa se lahk na Ptuju zmenimo... jaz sem tudi lahko ZA četrtek...ampak MČ je rekla, da oina ne bi mogla v četretk, zato sem sreda napisala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:45:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - pa ti si zakon
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:46:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
Lakota pridem pol nazaj.........
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:46:29
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Mi smo itak v mbju tak ,da se odloči in povej. super.... ti samo reci čas in kraj pa se vidimo....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:47:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Lakota pridem pol nazaj......... in to dvakratna....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:48:07
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika saj če bo v četrtek slučajno še katera za se midve pripeljeva do MB... v bistvu se bova pripeljali če boš mela cajt Persida...ker še dolgujeva eno kavico... za naslednjič pa se lahk na Ptuju zmenimo... jaz sem tudi lahko ZA četrtek...ampak MČ je rekla, da oina ne bi mogla v četretk, zato sem sreda napisala... Midve prideva v četrtek v MB pa ste vse vljudno vabljene samo uro še naj Persida določi kr ma ona pred tem še obveznosti....meni je čist vseeno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:48:23
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Lakota pridem pol nazaj......... in to dvakratna....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:49:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika saj če bo v četrtek slučajno še katera za se midve pripeljeva do MB... v bistvu se bova pripeljali če boš mela cajt Persida...ker še dolgujeva eno kavico... za naslednjič pa se lahk na Ptuju zmenimo... jaz sem tudi lahko ZA četrtek...ampak MČ je rekla, da oina ne bi mogla v četretk, zato sem sreda napisala... Midve prideva v četrtek v MB pa ste vse vljudno vabljene samo uro še naj Persida določi kr ma ona pred tem še obveznosti....meni je čist vseeno okidoki...jaz pa bom še videla, če bom šla v sredo ali v četrtek ali pa kar oba dneva na pijačko.... saj imam cajt...saj sem na porodniški...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:51:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps katera pa sploh pride jutr v konjice? če katera hoče ji lahko dam svojo številko, da me pokličete ,če kaj ne bo jasno ZS prosim pa če bo katera kaj prej v konjicah lahk pride do mene jaz ti bom poslala ZS in mi daj cifro prosim! Jaz pridem zjutraj na kafe prej! Zmenjeno? Jaz tudi...samo kam? Ker midva bova že prej v SK šla...ker do 10h midva že pol sveta obrneva... pri rondoju,greš za eno gostilno- s tašo se zmenita,pa prideta skupaj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:52:59
|
|
|
|
spps
|
a feliša pride al ne?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:53:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ej, punce, včeraj sem vam pozabila povedati kaj je moj dragi naredil zvečer.. Sem mu rekla naj Valentina sleče, da ga skopam, jaz pa sem točila vodo v bano, nato pa nekam skočila. Ko sem se vrnila v kopalnico sem slišala, da je Valentina že dal v banjico in ga je pričel kopati....Pa sta se nekaj pogovarjala in smejala...pa sem pošpejala noter in slišala mojega:" Joj, da ne bo mami videla, kaj sem naredil! Daj slečiva te zoknčke dol!" Jaz sem skoraj po ploščicah padla od smeha...saj je moj dragi Valentina kar obutega v vodo dal.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?