|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
28.9.2009 13:12:56   
PERSIDA
Če se ti kdaj grozno zdi ,pa kako svečko kupi al ,pa staro metodo naredi svečko sama iz mila.Mogoče se noro sliši samo včasih je treba pomagat.Bo ,pa boljše ko se bo črevesje navadlo gh.Pri nas je bil isti problem sedaj je z vsakim dnem boljše.Pa s hruškami probaj čeprav bo prdal na normo.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
28.9.2009 13:17:25   
KOKICA32
VSE NAJBOLJŠE MOJEMU VALENTINU ZA 7 MESECEV!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
28.9.2009 13:21:01   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

halo punce!

preživala sem vikend, nekako, cel kup obiskov, pa pametnih nasvetov: kaj ga tako hitro hraniš, pa daj ga mal obriš, lej kolk mu hrana kaplja, pa sline obriš, pa rožo zalij- ane vidiš, da je skor hin (zalita je bla pa 2 dni nazaj), ha ha po svoje so prav smešni. sam res kolk so eni pametni, po možnosti moški, ki me prav zanima koliko so migali pri svojih otrocih.

kaj se to menite o srečanju jutri? kje pa bo?

MČ: vidim da imam srečo, ker naš poje skor vse GH kar mu dam. počasi, saj bo! poznam mamo, ki svojega 8m fantka še doji in še vedno imata problem z GH- ker samo mal poje ali pa sploh noče, najraje bi pri mami...

lepo se imejte, midva greva mal ven na zrak

SREČANJE SKORAJVSEHMARČEVK (user posted image ) v TOREK V SLOVENSKIH KONJICAH, v gostilni ob Spar centru ob 10.00h.

Udeleženke:

Najaa
Spps
Persida
MalaČebelica
Tasa
Yania
Lolita
NoBady

Trinity
Kokica

p.s. Če sem slučajno katero pozabila, se iskreno opavičujem in se naj prosim dopiše na seznam! user posted image

joj, koliko vas bo user posted image
še do včeraj sn mislila da vas bova z marušo presenetili in bova prišli...pa sn šla še enkrat v marušino knjižico gledat in imava jutri pregled...ne vem zakaj sn js ves čas mislila da ga imava v sredo...
kaj pa je s tisto kavico v četrtek v MB o kateri je Persida zadnjič neki govorla...to zdaj odpade? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
28.9.2009 13:28:07   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

še do včeraj sn mislila da vas bova z marušo presenetili in bova prišli...pa sn šla še enkrat v marušino knjižico gledat in imava jutri pregled...ne vem zakaj sn js ves čas mislila da ga imava v sredo...
kaj pa je s tisto kavico v četrtek v MB o kateri je Persida zadnjič neki govorla...to zdaj odpade? user posted image

Baje bo sreda...ampak dopoldan....boš prišla? Pa gremo v tisti Bumbar pogledati...user posted image Punce?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
28.9.2009 13:35:16   
trezika

Baje bo sreda...ampak dopoldan....boš prišla? Pa gremo v tisti Bumbar pogledati...user posted image Punce?

Meni očitno ni namenjeno da bi vas ostale spoznala user posted image v sredo dragi avto rabi user posted image no, saj ga v četrtek tudi, ampak je takrat tašča doma in mu ga bo ona posodla....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
28.9.2009 13:40:36   
PERSIDA
trezika - za tebe pridem v četrtek na pijačko samo okol desete ker prej imata posvetovalnico in še anše fizioterapijo,tak ,da prej ne moremo

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
28.9.2009 13:41:51   
PERSIDA
trezika - lahko ,pa kdaj do ptuja prišlepamo ,če ti je lažje ,pri nas ni da niuser posted image ,pa še mami obožuje ptuj

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
28.9.2009 13:42:42   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

trezika - lahko ,pa kdaj do ptuja prišlepamo ,če ti je lažje ,pri nas ni da niuser posted image ,pa še mami obožuje ptuj

kaj pa tega prej nisi povedala? user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
28.9.2009 13:43:45   
trezika
saj če bo v četrtek slučajno še katera za se midve pripeljeva do MB... v bistvu se bova pripeljali če boš mela cajt Persida...ker še dolgujeva eno kavico... za naslednjič pa se lahk na Ptuju zmenimo...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
28.9.2009 13:43:47   
PERSIDA
trezika - saj nisi vprašalauser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
28.9.2009 13:44:48   
KOKICA32

jaz tudi lahko do Ptuja pridem...komot...samo zmenimo se...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
28.9.2009 13:44:58   
PERSIDA
Mi smo itak v mbju tak ,da se odloči in povej.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
28.9.2009 13:45:21   
trezika

jaz tudi lahko do Ptuja pridem...komot...samo zmenimo se...user posted image

evo...zdaj sn pa že bolš volje user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
28.9.2009 13:45:34   
PERSIDA
kokica - pa ti si zakonuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
28.9.2009 13:45:41   
KOKICA32

saj če bo v četrtek slučajno še katera za se midve pripeljeva do MB... v bistvu se bova pripeljali če boš mela cajt Persida...ker še dolgujeva eno kavico... za naslednjič pa se lahk na Ptuju zmenimo...

jaz sem tudi lahko ZA četrtek...ampak MČ je rekla, da oina ne bi mogla v četretk, zato sem sreda napisala...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
28.9.2009 13:45:59   
KOKICA32

kokica - pa ti si zakonuser posted image

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
28.9.2009 13:46:23   
PERSIDA
Lakota pridem pol nazaj.........

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
28.9.2009 13:46:29   
trezika

Mi smo itak v mbju tak ,da se odloči in povej.

super.... ti samo reci čas in kraj pa se vidimo....

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
28.9.2009 13:47:26   
KOKICA32

in to dvakratna....user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
28.9.2009 13:48:07   
trezika

jaz sem tudi lahko ZA četrtek...ampak MČ je rekla, da oina ne bi mogla v četretk, zato sem sreda napisala...user posted image

Midve prideva v četrtek v MB pa ste vse vljudno vabljene user posted image samo uro še naj Persida določi kr ma ona pred tem še obveznosti....meni je čist vseeno

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
28.9.2009 13:48:23   
trezika

in to dvakratna....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
28.9.2009 13:49:58   
KOKICA32

Midve prideva v četrtek v MB pa ste vse vljudno vabljene user posted image samo uro še naj Persida določi kr ma ona pred tem še obveznosti....meni je čist vseeno

okidoki...jaz pa bom še videla, če bom šla v sredo ali v četrtek ali pa kar oba dneva na pijačko....user posted image saj imam cajt...saj sem na porodniški...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
28.9.2009 13:51:01   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps

katera pa sploh pride jutr v konjice?user posted image user posted image  če katera hoče ji lahko dam svojo številko, da me pokličete ,če kaj ne bo jasnouser posted image  ZS prosimuser posted image

pa če bo katera kaj prej v konjicah lahk pride do meneuser posted image
jaz ti bom poslala ZS in mi daj cifro  prosim! user posted image

Jaz pridem zjutraj na kafe prej! Zmenjeno?

Jaz tudi...samo kam? Ker midva bova že prej v SK šla...ker do 10h midva že pol sveta obrneva...user posted image

pri rondoju,greš za eno gostilno- s tašo se zmenita,pa prideta skupajuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
28.9.2009 13:52:59   
spps
a feliša pride al ne?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
28.9.2009 13:53:39   
KOKICA32
Ej, punce, včeraj sem vam pozabila povedati kaj je moj dragi naredil zvečer..user posted image Sem mu rekla naj Valentina sleče, da ga skopam, jaz pa sem točila vodo v bano, nato pa nekam skočila. Ko sem se vrnila v kopalnico sem slišala, da je Valentina že dal v banjico in ga je pričel kopati....Pa sta se nekaj pogovarjala in smejala...pa sem pošpejala noter in slišala mojega:" Joj, da ne bo mami videla, kaj sem naredil! Daj slečiva te zoknčke dol!" Jaz sem skoraj po ploščicah padla od smeha...saj je moj dragi Valentina kar obutega v vodo dal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?