|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
25.9.2009 21:01:49   
Anonimen
helu,

oooo sramežljivost. To tudi mi poznamo. Danes smo imeli ''mothers day''...za vsak drek, ampak res, za vsako malo praskico....MAMIIIIIIIII KJE SIIIIII UEEUEEEEuser posted image

Jutri bomo imeli izletniški dan. Se bomo zapeljali do celovca. Šli v tisti ZOO, pa v toysa in seveda v IKEO....nekaj nujnega rabimuser posted image

Pa torto sem danes naročila. Bo v stilu ''tomažka''.

Lep vikend !

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4801
26.9.2009 9:19:37   
Lu
MAdona kar 2. stran. To pa že dolgo ne user posted image

Danes je bila Maja popolnoma ok. Zjutraj niso nič nogice bolele. Frrr zdaj ji nameravava posteljo prestavit, ker baje gre ravno čez njo en tok user posted image Sva dale včeraj še kri in je izvid v mejah normale, tako da vnetje ni. TAblet ji pa pol tud nisem dala, ker punca skače naokoli. Res ne vem kaj ji to dogaja. Bova videli v pon. kaj bo rekla P.

Danes pičimo v Portorož. Gremo na Internavtiko. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam narest generalno - na kolena in pucanje po tleh. Upam, da mi uspe ob dveh user posted image user posted image in enem pesku.

Glede sramežljiosti mo mi tudi na tem. Ampak traja samo par sekund potem je pa ok. Pa zdaj je pri malem skoz mami v akciji. Kje je moja mami? Me mora imet skoz na oku. Ah kaj čmo. Fantje user posted image

< Sporočilo je popravil Lu -- 26.9.2009 9:20:42 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
26.9.2009 15:29:27   
moci
jaz sem zaključila s torto no2. jutri še okrasim.
pospravljat se mi pa ne da, sem zmatranauser posted image
malo se bom prisilila. najprej grem pa počituser posted image

kakšen zoo je v celovcu? in kje?
mi moramo tudi v ikeo ...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
26.9.2009 20:46:57   
pikapolona2
moci pridna.....lina ti pa kar tomažka...hehe...naša še ne ve kaj bi imela na torti....malo jo na ježka napeljujem....to bi bilo enostavno za naredituser posted image

jst pa ene hecne čokoladne piškote pečem.....me prav zanima ali bodo užitni....so iz ene revije

Danes sem bila skoraj cel dan notri....se mi je skoraj zmešalo....tamala je v četrtek zbolela in ima vnetje ušes.....in smo notri....itak se Brini meša.....ker ni navajena bit v stanovanju...TV gleda glih 5 minut...drgač pa ji je dolgčas. Sem ji na koncu eno viledo dala in je brisala po tleh po svoji kuhinji....ene pol ure se je pa zaigralauser posted image .

Imelo smo v planu it v Čatežke ampak smo sedaj lepo doma in upam da antibiotik zagrabi. reva se je v četrtek tako neutolažljivo jokala ponoči......zdej je že malo boljše.

Moci jst bi pa mogoče nekaj iz Ikee imela.....bi mi mogoče prnesla?

Uživajte...midva greva zdejle hledat Housa...nova sezona...pa da vidim kakšen je po zdravljenju v umobolniciuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
26.9.2009 20:57:17   
moci
bi, ko moža prisilim. težim že en mesec s to ikeo, pa samo govori: ja,ja, bomo šliuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
26.9.2009 20:57:38   
pikapolona2
moci ste kupili kolo?

Neposredna povezava do sporočila: 4806
26.9.2009 21:48:17   
moci
aha. tistega, ki so ga svetovale. plačala ga bosta tašča in tast. 

Neposredna povezava do sporočila: 4807
27.9.2009 14:56:38   
frrrr
bejbike, men se bo scotalo... res... zadnje 3 dni je nevzdržno... možgani so se mi že kr mau odklopili... trebuh, prsi in vrat so prekriti s krastačasto kožo, roke in noge so zlo bliz istemu izgledu... mau me strah it k dežurnemu, ker me bodo obdržali... so mi že pr Jaši grozili z zadržanjem na dermatološki. ampak tam bi res lahk samo o srbenju razmišljala... nalivam se s čajem, da bi šli strupi kje drugje iz mene... jem itaq nobenih vitaminčkov ali dodatkov že en teden, claritine sem v sredo in četrtek poskusila otroško dozo, a ni pomagalo. zjutraj sem se namakala v trixeri od avene, pa potem sem se z bepanthenom namazala, je blo pol ure ok. in spet jovo na novo... adijo pamet...

Maxica - vse najboljše za tvoj RD z zamudo

Maks in Pikabu
- vse najlepše za 3. rojstni dan!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
27.9.2009 14:57:18   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pedala odšraufate in imate poganjalec. drugo leto pa pedala gor in bo kolo...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
27.9.2009 15:43:37   
pikapolona2
frrrrr...a to si že pr Jaši imela...smotano. Res upam da čimprej rodiš in da tole mineuser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
27.9.2009 18:04:44   
frrrr
v nosečnosti z Jašo se mi je pojavilo... pa zdaj isto. takrat so rekli, da je od vročine (začelo se nekje avgusta), dobila sem Hiconcil, kar je zadevo še poslabšalo... pol so rekli, da je kombinacija zdravil - imela Hiconcil, jedla železo Retafer, pila Magnesol, tu pa tam pa še kakšen CentramedMami vzela. sem vse ukinila, pa ni blo glih ok. je mau minilo, pa se spet pojavilo. testov itaq niso smeli delat, antihismatikov mi niso smeli dat. ko sem rodila, je izginilo. do prejšnje nedelje... pred tem so me prsi srbele kakšen mesec ali mogoče dva, a pikic ni bilo. v nedeljo se je pa začelo po prsih, pol pod trebuhom... zdej imam pa en tak veliiiiik lišaj od vratu, čez prsi, trebuh, do kolen in komolcev... recimo v četrtek sem si še lajšala srbečico z obhladkom (una vrečka z gelom, ki se da v zmrzovalnik), zdej bi rabla pa enih 10 takih vrečk, da bi imelo kaj haska. pa še otročku ni všeč, če mu mrzlo tiščim na trebuh.
smo bli zdej na sprehodu in zunaj se vsaj ne praskam... imam pa ustnico zato mau pogriženo user posted image no, pa kričat tut ne morem v javnosti, ko me spravlja srbenej ob živce...

ah, sej bo... v torek sem pri G naročena. jutri morem urin nest, pa bom šla kr vprašat, če so že kdaj videli kaj podobnega. splošna zdravnica me lahko samo na dermatološko kliniko pošlje, kar mi ne diši. mogoče ima G kakšne izkušnje s čim podobnim...

Neposredna povezava do sporočila: 4811
27.9.2009 18:07:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: moci

pedala odšraufate in imate poganjalec. drugo leto pa pedala gor in bo kolo...

frrrrček- še 3 dni pa greš lahko rodit...boga si!
Še dobro, da take nosečniške nevšečnosti potem pozabimo!

Tinkara pa zdaj prav navdušeno gleda čarovnico Sabrino in to moramo gledat vsak dan- no vsak dan malo, ker to traja skoraj 1 uro in potem ponavlja, Sabrina Špičnik nova mala čarovnica....

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4812
27.9.2009 19:25:51   
lucika
tudi pri nas smo na antibiotikih. v bistvu se zadeve vlečejo, odkar smo prišli iz morja. mali kr nekaj cvili in jokca ponoči, enkrat celo bruhal, v glavnem pa skoz siten. zdaj pa že 4 noči ne spimo. se zbudi in joče, kriči, brca, ni da ni... smo šli v petek k dežurnemu, pa baje ni kaj videt. je dobil samo svečke proti bolečinam. včeraj sem mu jih dala, pa je bila noč v še večjem joku. danes je dežurni ugotovil, da je en uhec "malo bolj rdeč". v petek ni bil nič, torej za to ne more 4 dni tulit... hm, antibiotik bo prijel, karkoli je, drugače pa naj pridemo nazaj. mi je zaspal popoldan, se spet v joku zbudil...zaspal nazaj do sedmih...zdaj je pa cel divji in nasmejan.
bom pa jutri doma, ker imam sama gnojno angino:) fino, ne? no,sem dobila antibiotik že v petek, in sem skor ok. ampak 10 dni niti ni tak malo, tak da me še čaka nekaj tabletk...

drugače vse po starem:)

za rd tudi delamo plane. razmišljamo o darilu, nekaj takega bi, da bi bilo v uporabi. bog si ga vedi kaj je to, ker to ne vemo, dokler nima zadeve doma. trenutno je čisto zadovoljen z stojalom v tušu, kjer imajo nodija v avionu, pa miško na motorju in avtke in te zadeve, take igračke z cukri napolnjene. je čist srečen če od tam kaj dobi...midva pa tudi...tak da z nekimi željami v trgovinah sploh nimamo izkušenj:=)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 19:32:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4814
27.9.2009 20:05:31   
piskot
cer.

evo, preziveli se en lep vikend. no edino to ni bilo, da je danes ana dozivela svoj prvi padec s postelje. slampasta mama. user posted image

k zobarju moramo user posted image . ce se mogoce spomnite, enkrat maja se je martin na igriscu zaletel v enega pingvina. pa ni bilo nic, vse je bilo videti okej. zdaj mu je pa v 4 dneh zob postal cisto moder. menda da je od tega, jutri klicem k zobarju, mu morajo zob odpret, da se ne bo gnoj noter nabiral user posted image . pa bomo izvedeli kako zgleda 3letnik pri zobarju.

< Sporočilo je popravil piskot -- 27.9.2009 20:06:29 >

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
27.9.2009 20:19:48   
moci
u šid, boga frrrčka. to mora bit pa res groznouser posted image pa pojdi se vseeno kam pokazat, nekako ti pa že morajo pomagat.

sivkamivka, zakaj pa imate divje kostanje?

kuki, poročaj o zobarju. mi imamo kontrolo v petek, pa mi je že v naprej slabo. enki sta v zelo slabem stanju user posted image

izgleda hormoni delajo štalo tudi pri meni. imam kao blago astmo, pa celo leto ni težav, razen jesen me malo zafrkava, takrat vzamem ventolin. ampak zdaj se pa kar dušim, kašljam kot nora, zjutraj sem bruhala od kašlanja, ponoči se mi je še kri iz nosa ulila. štala v glavnem. sploh zaspat ne morem, samo kašljam. 15. sem naročena k pulmologu, samo če ne bo bolje ne vem, če bom zdržalauser posted image

drugače smo zaključili z žurko. juhej. jutri bomo šli pa v živalca ali na kakšna igrala, da bomo malo skupaj.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 20:28:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4817
27.9.2009 20:53:35   
piskot
jej jej jej, zdaj vas berem, kaksne tezave imate.

frrr sranje. upam da najdes kaksno resitev.

moci ma daj saj bo minilo. ce ne drugega bo kmalu zima in bo boljsi zrak. kaj pa je z vasimi zobmi?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
27.9.2009 21:00:36   
borovnicka
no! 
preživela sem delovni vikend - z možem sva celotno fasado skoraj 300m2 prebarvala z osnovno barvo - bolijo me roke, a če bo vse po sreči bomo naslednji teden končno brez odra in odeti v rumeno-sivo kombinacijo.

Tjan je včeraj speljal brez pomožnih koleščkov, Tjaš pa danes ni hotel zaostajati in tako sta oba frajerja. Celo poletje se nismo vozili s kolesi, ker sta bila rajši na skiroju in "policaju". Tjan je dobil v petek rabljeno večje kolo in se je seveda poskusil peljati - važič je speljal, ker pa ne doseže tal smo njegovemu dali koleščka stran in ....  dirkamo. Speljevanje mu še ne gre, ampak važno, da se se ustavi sam. Tjaš pa ga je seveda oponašal, danes smo mu odstranili koleščka in mu gre. Sicer še tečemo za njim - dobro za rekreacijouser posted image , a se ustavi sam. Kolo mu je še malo preveliko, a mali je trmast. Važno da ima čas pozvonit in "zašlajfat". koleščki papa.

Za rojstni dan pa ne delamo žurk. V glavnem na rojstni dan je torta, katero spečem po želji. Za darilo pa gremo en vikend prej ali kasneje na izlet - letos si je izbral kopanje in tobogane. Namesto daril pa smo se zmenili, da prispevajo za novo smučarsko opremo.

frrrr- drži se
moci - na igrala lahko pridete tudi v našo vas - imamo nove!

ostale pozdravljam

< Sporočilo je popravil borovnicka -- 27.9.2009 21:02:10 >

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 4819
27.9.2009 21:17:43   
piskot
huh. borovnica, cist prehitevate, nasemu se se poganjat ne da.

moram vam povedat danjasnjo izjavo tedna ... se peljemo domov, ati ustavi in gre ob cesti na enem parkingu lulat. pride nazaj v avto, pa ga martin vprasa: ati, a pa si ga dobr otresu?

midva sva umrla do smeha user posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:22:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4821
27.9.2009 22:40:22   
frrrr
vam pripnem kakšno fotko... za posledice ne odgovarjam... krastača ima lepšo kožo user posted image
user posted image
user posted image
prva je včerajšnja... druga današnja...

Neposredna povezava do sporočila: 4822
27.9.2009 22:45:02   
frrrr
piškot - Martine jih pa seka... res izjava meseca user posted image

mi smo šli pa dans tu zraven nas na jez in se je en striček očitno kopal. je sedel na robu v kopalkah. Jaša ga pogleda in reče: o, mamica, tu so pa nageci. poglej user posted image

sivkamivka - jutr grem dat vodo, pol pa h G povprašat ali so kdaj imeli kak tak primer... sicer grem pa spet k svoji zdravnici... hvala za namig. čeprav koža ne samo srbi, so kr orng izpuščaji, kar se vidi na zgornjih fotkah -> moja koža ni več moja user posted image

borovnicka - vaš Tjaš je pa res hiter. že Tjan je hiter, ampak Tjaš pa orng prehiteva user posted image pa pridna sta bla z možekom, da sta tolk pobarvala user posted image

moci - drž se! upam, da te zgornje fotke niso na wc poslale bruhat...

lucika - pozdravite se vsi skup!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
28.9.2009 0:32:56   
lucika
Ojej, frrrr, tole pa ne zgleda preveč fino. brrrr, kr vidim kako srbi! Kaj pa kak fenistil? al pa jogurt konec koncev...?
Priporočam, da te lepo rodit pošljejo in boš rešena. Saj si že skoraj na koncu:) vsaj to.

jaz imam v torek pregled pri g. me tud zanima, kaj bo z mano, ker mi pritisk spet noro narašča. sem ga imela že 106/165, me je skor kap. in potem sem šla s svojim merilcem v lekarno, pa smo ugotovili, da kaže 10 preveč. ok, mal sem potolažena, čeprav je še vseeno preveč.
v službi imam sicer namen bit do konca, ampak sumim, da se g to ne bo dopadlo. sploh ker ze z zatečenimi nogami hodim domov, plus fini pritisk in to v prvi polovici...no, bomo videli, mogoče pa bo še vse lepo in prav...

sem se vstala, imamo jutri sestanek v službi za nek rač. program..in ker me ne bo, sem šefu poslala predloge in vprašanja. naj še kdo reče, da nisem pripadna. take nizke udarce pol kdaj spuščajo...jaz pa ob polnoči mislim na šiht namesto na mojga:)

lepo spite, jaz upam, da bom-dolgo v dan:) kak bo mali pustil. danes popoldne je spal 5 ur, nadoknadil izgubo prejšnjih noči.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
28.9.2009 11:40:58   
Lu
JOj Frrr kaj čakaš doma user posted image Tole ti res ne zavidam. In vem kako srbi. Pocajtaj se. 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?