frrrr
|
pikapolona, če ne gre zlepa, gre pa zgrda ampak so pa res kekci tile cestaki pred vašo hišo... upam, da bodo kaj prej končali in ne bodo dela traja res do poletja. in naj se vaša princeska čimprej pocajta... moci, ampak vaša bejbika pa res mau spi... že men se zdi, da naš premau... zvečer bereva pravljico pred 20. in itaq zgleda že full utrujen... okrog 20ih že zgleda, da spi, pa se kdaj še ob 22ih oglasi čist potiho se igra ali pogovarja s pliškoti. neki časa sem se še sekirala, zdej ga pač pustimo. zjutraj pa 7:30 tolk žalostno reče nisem se še naspal, da se ti kr mau srce trga in bi z njim še kakšno kitico oddremala aja, pa v vrtcu potem spijo, včasih tut 2 uri in več... psaša, želim ti nekaj prespanih noči... pa naj mala princeska čimprej ugotovi kolk luštno je čez dan spat. Miha naj pa tut pusti bolezni pri miru! piškot, super za spanje v vrtcu naše v vrtcu včasih prav zbudijo 14:30, ker bi malčki palčki še kr spali... ko se zbudijo, imajo malico. mi doma ne prakticiramo kosila... ponavadi sploh ne pridemo domov in se kr na poti proti domu ustavimo na igrišču ali obtičimo pred hišo... tam imamo pripravljen kakšen sok, mogoče jabolko ali kak drug sadež in to je tut vse do večerje. večerjo imamo med 18. in 18.30. avtosedež imamo mi že od lupinice dalje takega, ki naj bi se tut v jahača spremenil. čeprav mi ni čist jasno kako... mogoče se mora kaj dokupit. na enih papirjih piše od 9-36kg, na drugih pa od 9-18kg => concordov trimax in zgleda takole http://www.lovecnacene.si/avtosedezi-avto-oprema-concord-trimax-chocolate/m/605851/ borovnička, o kolesih nimam pojma... ampak je pa Tjaš res frajer, da se kr s kolesom brez dodatnih koleščkov fura. *lina* - bli pr nodiju? je fajn? se splača it pogledat? mi bli v zoo, na telovadbi. mali res noro uživa na telovadbi... vaditelji so super, znajo animirat otroke 100 na uro. danes je bila prvič vaditeljica, ki jih bo imela celo leto. moje stanje... moji možgani delujejo kot moški če me kdo kaj vpraša, mu sploh ne znam odgovorit, ker razmišljam samo o praskanju... ne morem počet dveh stvari hkrati, ker sem čist odklopljena. na trenutke full srbi, večino dneva pa sem že imuna na srbenje. na mestih, kjer se je začelo, je začelo bledet (posledica kreme). nek napredek je... evo, teh pikic se še znebim, mau naspim... pa mož popedena, kar ima za zrihtat... pol pa lahk grem rodit pred petkom ne bo časa čeprav sem si napovedala 1. oktober, ampak res nimam časa no... mogoče zvečer, če res na hiter opravim npr. ob 22ih v porodnišnico in mau pred polnočjo dobim dete v naročje tolk se hecam o tem, da bom na koncu še zamujala no, vsaj trebuh mi ni tolk v napoto kot mi je bil v prvo. zdej pa spanje... nočko!
|