Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:03:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaaaaa. jaz sem takoj za, ko mam za vogalom ti bom dala navodila, ko se bomo zmenile. zdaj se mi ne da to nadolgo pisat pa še itak boš že do takrat pozabila in bom mogla še enkrat veš kaj...nimam več skleroze veš....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:03:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma jaz vas bom kar vse domov povabla. felixxxxxxx! a je vaš novi domek tako velik? Najaa a vi ste to že čisto zares tam??????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:03:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma jaz vas bom kar vse domov povabla. felixxxxxxx! a vi bote pa imeli veliko stanovanje upamn, da malo večje kot zdaj, ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:03:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ, sej po moje to ni pravilo, sam zaželjeno je brez otroka, da se v miru pomeniš. Pa če je še to majhen otrok kot je Klara, pa res ni problem. Bolj je težko se resno pogovorit, če je otrok tam okol 10-11m, ko bi rad vse preiskal in pregledal in pol moraš okol njega skakat namesto se pogovarjat. Sploh pa če bosta oba s tvojim, se pa sploh ne sekiraj. no saj maš prav saj to sem zdaj tak napisala kot da so največji kreteni ker so napisali da moramo prit brez otrok danes sem malo tečna in so mi stopili na žulj no malo sem še tečna s tem dojenjem, ker se komaj uvajama z GH in še v bistvu nič prav ne je in me je strah da bo lačna... saj vem - tečka sem pač a jo dojiš zraven GH? sej če bo lačna, bo menda jokala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:04:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma jaz vas bom kar vse domov povabla. felixxxxxxx! a vi bote pa imeli veliko stanovanje upamn, da malo večje kot zdaj, ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:04:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, a si že v LJ? Ste zdravi? 2x da. a boš že jutri v CE? ja... zakaj? mi počasi dela net, le zakaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:05:04
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ, sej po moje to ni pravilo, sam zaželjeno je brez otroka, da se v miru pomeniš. Pa če je še to majhen otrok kot je Klara, pa res ni problem. Bolj je težko se resno pogovorit, če je otrok tam okol 10-11m, ko bi rad vse preiskal in pregledal in pol moraš okol njega skakat namesto se pogovarjat. Sploh pa če bosta oba s tvojim, se pa sploh ne sekiraj. no saj maš prav saj to sem zdaj tak napisala kot da so največji kreteni ker so napisali da moramo prit brez otrok danes sem malo tečna in so mi stopili na žulj no malo sem še tečna s tem dojenjem, ker se komaj uvajama z GH in še v bistvu nič prav ne je in me je strah da bo lačna... saj vem - tečka sem pač to nas je vse skrbelo na začetku uvajanja GH, veš..ne sekiraj se...pač ji daj ziziko še vedno po GH, in bo že jedla, če bo še lačna... Pa ne bit tečna, noooooo! saj jaz ji vedno tiščim toto zizo pod nos. zato me skrbi da ne bi mogla biti brez mene pol ure. verjetno pa komaj čaka, da bi imela malo mira
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:06:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaaaaa. jaz sem takoj za, ko mam za vogalom ti bom dala navodila, ko se bomo zmenile. zdaj se mi ne da to nadolgo pisat pa še itak boš že do takrat pozabila in bom mogla še enkrat veš kaj...nimam več skleroze veš.... a si jo kdaj imela? al misliš to običajno nosečniško/poporodno
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:06:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma jaz vas bom kar vse domov povabla. felixxxxxxx! a je vaš novi domek tako velik? Najaa a vi ste to že čisto zares tam?????? kje to? nismo še nikjer. ko bomo, vas bom obvestila, brez skrbi. na fb, seveda.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:07:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaaaaa. jaz sem takoj za, ko mam za vogalom ti bom dala navodila, ko se bomo zmenile. zdaj se mi ne da to nadolgo pisat pa še itak boš že do takrat pozabila in bom mogla še enkrat veš kaj...nimam več skleroze veš.... a si jo kdaj imela? al misliš to običajno nosečniško/poporodno to ja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:07:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma jaz vas bom kar vse domov povabla. felixxxxxxx! a je vaš novi domek tako velik? Najaa a vi ste to že čisto zares tam?????? kje to? nismo še nikjer. ko bomo, vas bom obvestila, brez skrbi. na fb, seveda. no nekje ste...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:08:31
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, a si že v LJ? Ste zdravi? 2x da. a boš že jutri v CE? ja... zakaj? mi počasi dela net, le zakaj. da vem zaradi prevoza in da se lahko z yanio organizirava
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:08:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ, sej po moje to ni pravilo, sam zaželjeno je brez otroka, da se v miru pomeniš. Pa če je še to majhen otrok kot je Klara, pa res ni problem. Bolj je težko se resno pogovorit, če je otrok tam okol 10-11m, ko bi rad vse preiskal in pregledal in pol moraš okol njega skakat namesto se pogovarjat. Sploh pa če bosta oba s tvojim, se pa sploh ne sekiraj. no saj maš prav saj to sem zdaj tak napisala kot da so največji kreteni ker so napisali da moramo prit brez otrok danes sem malo tečna in so mi stopili na žulj no malo sem še tečna s tem dojenjem, ker se komaj uvajama z GH in še v bistvu nič prav ne je in me je strah da bo lačna... saj vem - tečka sem pač to nas je vse skrbelo na začetku uvajanja GH, veš..ne sekiraj se...pač ji daj ziziko še vedno po GH, in bo že jedla, če bo še lačna... Pa ne bit tečna, noooooo! saj jaz ji vedno tiščim toto zizo pod nos. zato me skrbi da ne bi mogla biti brez mene pol ure. verjetno pa komaj čaka, da bi imela malo mira ja, ti jo boš pa še na sestanek zrevn vlekla...namesto, da bi jo samo doma pustila...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:09:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma jaz vas bom kar vse domov povabla. felixxxxxxx! a je vaš novi domek tako velik? Najaa a vi ste to že čisto zares tam?????? kje to? nismo še nikjer. ko bomo, vas bom obvestila, brez skrbi. na fb, seveda. no nekje ste... to je sicer res, sam smo skoz malo tu in malo tam tak da mam občutek, da nismo nikjer...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:10:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
Punce saj, če bo slabo vreme (dež), smo lahko v tej isti gostilni pri Sparu, pa gremo v gostilno le z jajčkami...da vzamejo manj prostora...pa Persidi pomagamo nesti enega bavca...
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 27.9.2009 22:12:00 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:10:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, a si že v LJ? Ste zdravi? 2x da. a boš že jutri v CE? ja... zakaj? mi počasi dela net, le zakaj. da vem zaradi prevoza in da se lahko z yanio organizirava aja to pa ja, sem ti itak misla javit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:11:04
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ, sej po moje to ni pravilo, sam zaželjeno je brez otroka, da se v miru pomeniš. Pa če je še to majhen otrok kot je Klara, pa res ni problem. Bolj je težko se resno pogovorit, če je otrok tam okol 10-11m, ko bi rad vse preiskal in pregledal in pol moraš okol njega skakat namesto se pogovarjat. Sploh pa če bosta oba s tvojim, se pa sploh ne sekiraj. no saj maš prav saj to sem zdaj tak napisala kot da so največji kreteni ker so napisali da moramo prit brez otrok danes sem malo tečna in so mi stopili na žulj no malo sem še tečna s tem dojenjem, ker se komaj uvajama z GH in še v bistvu nič prav ne je in me je strah da bo lačna... saj vem - tečka sem pač a jo dojiš zraven GH? sej če bo lačna, bo menda jokala? pa saj ta GH še sploh ni nič, kar ona poje. po 30 al pa 40 ml česa. ponavadi je ne podojim takoj, ko poje, ampak pol čez nekaj časa, ko se mi zdi da je lačna. no, ko začne jokat od lakote, te je že resno kriza.... ponavadi prej skapiram, da bi rada jedla. pa saj se ne gre niti tolko za to. ker jo itak pustim mojemu, ko grem na telovadbo. pa tudi drugače sem jo že kdaj pustila - ko sem skočla v trgovino al pa kaj.... samo pač tak sem se nekak psihično pripravila, da gremo jutri skupaj na ta sestanek in me je zdaj Kokica čisto šokirala....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:11:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma jaz vas bom kar vse domov povabla. felixxxxxxx! a je vaš novi domek tako velik? Najaa a vi ste to že čisto zares tam?????? kje to? nismo še nikjer. ko bomo, vas bom obvestila, brez skrbi. na fb, seveda. no nekje ste... to je sicer res, sam smo skoz malo tu in malo tam tak da mam občutek, da nismo nikjer... Pa daj Najaa, ta tvoj post pa tako žalostno zveni... Še, malo, pa boste vse zadeve poštimali, pa bo bolje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:11:47
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma jaz vas bom kar vse domov povabla. felixxxxxxx! a je vaš novi domek tako velik? Najaa a vi ste to že čisto zares tam?????? kje to? nismo še nikjer. ko bomo, vas bom obvestila, brez skrbi. na fb, seveda. ja ja. razumem
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:12:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaaaaa. jaz sem takoj za, ko mam za vogalom ti bom dala navodila, ko se bomo zmenile. zdaj se mi ne da to nadolgo pisat pa še itak boš že do takrat pozabila in bom mogla še enkrat veš kaj...nimam več skleroze veš.... a si jo kdaj imela? al misliš to običajno nosečniško/poporodno to ja... a te je že minila. super. meni še včasih ponagaja
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:13:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ, sej po moje to ni pravilo, sam zaželjeno je brez otroka, da se v miru pomeniš. Pa če je še to majhen otrok kot je Klara, pa res ni problem. Bolj je težko se resno pogovorit, če je otrok tam okol 10-11m, ko bi rad vse preiskal in pregledal in pol moraš okol njega skakat namesto se pogovarjat. Sploh pa če bosta oba s tvojim, se pa sploh ne sekiraj. no saj maš prav saj to sem zdaj tak napisala kot da so največji kreteni ker so napisali da moramo prit brez otrok danes sem malo tečna in so mi stopili na žulj no malo sem še tečna s tem dojenjem, ker se komaj uvajama z GH in še v bistvu nič prav ne je in me je strah da bo lačna... saj vem - tečka sem pač a jo dojiš zraven GH? sej če bo lačna, bo menda jokala? pa saj ta GH še sploh ni nič, kar ona poje. po 30 al pa 40 ml česa. ponavadi je ne podojim takoj, ko poje, ampak pol čez nekaj časa, ko se mi zdi da je lačna. no, ko začne jokat od lakote, te je že resno kriza.... ponavadi prej skapiram, da bi rada jedla. pa saj se ne gre niti tolko za to. ker jo itak pustim mojemu, ko grem na telovadbo. pa tudi drugače sem jo že kdaj pustila - ko sem skočla v trgovino al pa kaj.... samo pač tak sem se nekak psihično pripravila, da gremo jutri skupaj na ta sestanek in me je zdaj Kokica čisto šokirala.... pa glejto jo..kot da si JAZ izmišljujem ta butasta pravila...jaz že od začetka to VEM, pa sem oač vedela, da si bom morala vastvo urediti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:14:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce saj, če bo slabo vreme (dež), smo lahko v tej isti gostilni pri Sparu, pa gremo v gostilno le z jajčkami...da vzamejo manj prostora...pa Persidi pomagamo nesti enega bavca... no problem. lahko
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:14:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ, sej po moje to ni pravilo, sam zaželjeno je brez otroka, da se v miru pomeniš. Pa če je še to majhen otrok kot je Klara, pa res ni problem. Bolj je težko se resno pogovorit, če je otrok tam okol 10-11m, ko bi rad vse preiskal in pregledal in pol moraš okol njega skakat namesto se pogovarjat. Sploh pa če bosta oba s tvojim, se pa sploh ne sekiraj. no saj maš prav saj to sem zdaj tak napisala kot da so največji kreteni ker so napisali da moramo prit brez otrok danes sem malo tečna in so mi stopili na žulj no malo sem še tečna s tem dojenjem, ker se komaj uvajama z GH in še v bistvu nič prav ne je in me je strah da bo lačna... saj vem - tečka sem pač a jo dojiš zraven GH? sej če bo lačna, bo menda jokala? pa saj ta GH še sploh ni nič, kar ona poje. po 30 al pa 40 ml česa. ponavadi je ne podojim takoj, ko poje, ampak pol čez nekaj časa, ko se mi zdi da je lačna. no, ko začne jokat od lakote, te je že resno kriza.... ponavadi prej skapiram, da bi rada jedla. pa saj se ne gre niti tolko za to. ker jo itak pustim mojemu, ko grem na telovadbo. pa tudi drugače sem jo že kdaj pustila - ko sem skočla v trgovino al pa kaj.... samo pač tak sem se nekak psihično pripravila, da gremo jutri skupaj na ta sestanek in me je zdaj Kokica čisto šokirala.... sploh se ne sekiraj in pejte vsi trije kot ste načrtovali. če bo hotla jest, jo boš pa podojila, v čem je problem? pa naj se fučkajo, če jih to moti. kar se tiče GH sva midve z Niko na istem, ker tud poje okol 20ml recimo, no danes je prvič ene 60ml rižolina. pol pa ponavad počakam, da zasitnari, da je lačna in ji dam mleko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:14:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce saj, če bo slabo vreme (dež), smo lahko v tej isti gostilni pri Sparu, pa gremo v gostilno le z jajčkami...da vzamejo manj prostora...pa Persidi pomagamo nesti enega bavca... ja itak... sej smo same nezakomplicirane tak da se bomo že znašle. ne se bat, srečanje ne bo odpadlo. no,razen višje sile kot je bolezen, ampak ne kličimo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:16:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce saj, če bo slabo vreme (dež), smo lahko v tej isti gostilni pri Sparu, pa gremo v gostilno le z jajčkami...da vzamejo manj prostora...pa Persidi pomagamo nesti enega bavca... ja itak... sej smo same nezakomplicirane tak da se bomo že znašle. ne se bat, srečanje ne bo odpadlo. no,razen višje sile kot je bolezen, ampak ne kličimo to pa ne...Jaz pridem, pa tudi, če se samo z eno dobim...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?