|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
23.9.2009 12:41:31   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

user posted image

Ja, še prvega otroka nimam, pa že vem, da mi bo čas tako hitro mineval...Ok, strah me je, kako bo z dojenjem, ampak če ne bo šlo, Aptamil vedno prodajajo in se ne bom veliko sekirala.

Jaz sem Tajo dojila samo 14 dni... potem pa je mleka enostavno zmanjkalo... in tokler prodajajo AM ni nobenih skrbi. res da je kar precejšen finančni zalogaj ( 16€ /teden... oz tam nekje 5-6 dni) samo zrasla bo pa ravno tako

Mišk, upam, da se bodo tvoje napovedi uresničile...čeprav malo dvomim. Ko mi je včeraj pokazalo tam okol 60, tega sploh nisem nič čutila user posted image . Danes se počutim kot ptiček na veji, sem že posesala in pobrisala celo stanovanje (pa ne na kolenih user posted image ). Edino kar je, od pregleda imam tak občutek, kot da sem na kol napičenauser posted image .

Zdej študiram, če sem se včeraj prav odločla... Lahko bi že cartala bejbija... Ampak umetne popadke mi še zmeri lahk našopajo, zaprla se pa ne bom..mende.

Ne zaprla se prav gotovo ne bošuser posted image user posted image user posted image in mislim da si se kar prov odločla ker umetni popadki pa baje bolijo ko 100user posted image jaz sem imela samo svoje pa je bolelo za znort (dobr da je bilo v 25 minut vsega koncuser posted image user posted image user posted image user posted image srečka jazuser posted image user posted image user posted image

Mi pa mori mal sam porod...pa če bo z bejbiko vse ok, vmes mi pa še šine čez možgane "kaj pa če ni punčka?". Sej zadnja zadeva ni tak problem, sam v šoping bi pa mogla po hitrem postopku, ker ne glede na svobodomiselnost - fantka pač ne bi mela v roza oblekcah user posted image .

Ne skrbi vse bo ok,... manj ko se boš sikerala boljše bo.. še malo pa boš crkljala svojo princesko

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 201
23.9.2009 13:15:18   
mišk
Dojenje: V prvo sem se zaradi dojenja ogromno presekirala in tudi marsikatera solza je pritekla...user posted image  Dojila sem samo 14 dni. Pač ni šlo! Pol se pa vsi v to neki obregajo, pa pametujejo, delajo slabo vest... Takrat sem prav odpor dobila do dojenja! Na živce mi je šlo sam če mi je kdo omenu dojenje!user posted image
V drugo sem rekla - kar bo pa bo.
Po začetnih manjših težavah nama je v drugo dojenje lepo steklo. Pri dveh mesecih sem ji še morala malo dodajati po flaški, sedaj pa je že dva meseca nimamo - samo dojim. Je pa res, da je dojenje prva dva meseca kar umetnost (vsaj zame), moraš kar stisnit zobe, pa včasih se ti zdi, da ti user posted image  cel dan na joški visi. Ko daš pa to začetno obdobje mimo he pa super. Sploh zaradi tega, ker ti ni treba ponoči vstajat in pripravljat flaško.
Razen v javnosti jst ne maram dojit. Grem ponavad v avto, al pa ji kar flaško dam.
Kakorkoli že bo, vse bo super!user posted image Sam sekirat se ne, če bodo problemi. Se bodo dost drugi namesto vas!user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 202
23.9.2009 13:27:01   
_melody_
No pa ste se končno še malo druge razpisaleuser posted image user posted image .

Mi pa mori mal sam porod...pa če bo z bejbiko vse ok, vmes mi pa še šine čez možgane "kaj pa če ni punčka?". Sej zadnja zadeva ni tak problem, sam v šoping bi pa mogla po hitrem postopku, ker ne glede na svobodomiselnost - fantka pač ne bi mela v roza oblekcah user posted image .

Nepoznana mene tudi mal skrbi in kaj če ne bom ptenesla itd... A včeraj ti ni nič rekla za spol?? Mene je takoj vprašala, če že vem, da bo user posted image user posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 203
23.9.2009 13:47:33   
Nepoznana
user posted image hvala za vzpodbudo! Eh, upam, da nam bo uspelo... Kar se pametovanja drugih tiče, se ne bom velik obremenjevala - zadnjič sem dobila nasvet, naj otroku dam še kakšno "umetno " mleko kljub morebitnemu polnemu dojenju, da ne bo revček tako enolične hrane jedel, kot je samo mamino mleko user posted image . Ja, pa da moram otroka vedno pred dojenjem previt, od drugega, da strogo po dojenju...Ma js mislim, da se bomo že ulaufali, mal bomo jokal na začetku, ampak se bomo že ujel...

Melody, ne, včeraj mi ni sploh UZ naredila, čeprav sem imela namen vprašat...

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 204
23.9.2009 13:53:10   
_melody_
Ni ti ga naredila?? Kaj pa v nedeljo so ti ga?? Kaj to imamo zdaj na vsake dva dni tud vaginalni pregled?

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 205
23.9.2009 13:57:13   
Nepoznana
Ne, v nedeljo sem imela pa celo samo ctg. Kar pa se vaginalnega tiče, pa pojma nimam. Vprašanje, če ni vse skup odvisno od ginekologa...jutr mamo spet Šehovića.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 206
23.9.2009 14:01:27   
_melody_
Kaj očitno se jim čez vikend ne ljubi delat al kaj? Kater G je pa sploh delal v nedeljo? Pa res me ful čudi, da ti ni naredila UZ. Pri meni se je tak potrudla, vse pokazala, razložila, še slikco sem dobila pa sploh nisem nič rekla. 

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 207
23.9.2009 14:10:56   
Nepoznana
V nedeljo je bila tud Stričevićeva. Je pogledala izris ctg-ja in rekla, da je vse mirno in naj se kar v torek oglasim. Jaz pa neke panike tud nisem delala...Upam, da je vse ok...

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 208
23.9.2009 17:14:24   
ninka80
nepoznana, kadar je Stričevićeva, je vse bolj na hitro. Saj sem ti že napisala user posted image user posted image . Najbolj zagreta je Kočnarjeva, vsaj po mojih izkušnjah.

Take punce, zdej pa še malo, pa res bo.

Aja, dojenje, čim manj se obremenjuj in poslušaj ostale. Ravnaj po svojih občutkih, ker boš najboljše  poskrbela za svojega otročka.

http://nina80.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 209
24.9.2009 14:42:16   
_melody_
Dan!

Pri meni nič novega, CTG lep, čez dva dni opetuser posted image user posted image .

Nepoznano so pa kr v bolnici zadržal, imela je tud povišan pritisk. Sicer ji niso nič rekli še za sprožitev poroda, samo po vsej verjetnosti ne bo odšla domov brez bebija.

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 210
24.9.2009 14:59:41   
Mateja4
ooo držimo pesti da čimprej dobi svojo lepotičkouser posted image user posted image user posted image melody zate pa sploh držim pesti že kr lep časuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 211
24.9.2009 15:03:42   
ninka80
nepoznana, bravo. ne, po roku te ne izpustijo več domov. Razen, če se ne bo nič dogajalo, pa ji ne bojo do vikenda sprožil, pol lahko sfehta vikend paket doma.user posted image user posted image Pol v nedeljo pa nazaj rodit. Tako je blo pri meni.user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 212
24.9.2009 15:04:26   
ninka80
_melody_, koliko si pa ti čez rok?

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 213
24.9.2009 15:32:51   
_melody_
Jaz sem pa 2 dni čez rok. Če ne prej, bom ostala tudi jaz s torkom notri, vsaj tako so rekli.

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 214
24.9.2009 19:11:47   
malilump
Punce, malce sem vas brala, ker ste ravno z mojih koncev...naj vam rečem samo to, da uživajte še te zadnje dni oziroma koliko imate pač do poroda...ne obremenjujte se, saj ko je treba vse stvari stečejo kot morajo...Porodnišnico Brežice pa tudi jaz zelo pohvalim, poleg tega dr. Šehovića in vse sestre...fajn je tudi to, ker ti user posted image čez noč vzamejo, da se  lahko vsaj malo spočiješ...doma tega ne boste imele...v glavnem, meni je bilo tam fajn in če bom še kdaj user posted image grem rodit v Brežice...drugače je pa tega 3 leta nazaj in mislim, da se niso spremenili...

Lepo user posted image in super pridne in zdrave user posted image ...

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 215
25.9.2009 7:57:20   
_melody_
"Evo pa jo imamo! Danes, ob 00:12 je na svet prijokala 52cm in 3600g težka Vita." sporoča Nepoznana

Iskrene čestitkeuser posted image user posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 216
25.9.2009 8:39:22   
malilump
Nepoznana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa uživaj s svojo Vito...

_melody_ ti pa uživaj še ta vikend...privoščita si z dragim kakšno večerjo in uživajta še teh nekaj 'samskih' dni...pa user posted image ko se bo začelo dogajati...pogumno naprej...

Pa upam, da vas ne motim...user posted image

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 217
25.9.2009 9:24:06   
ninka80
Nepoznana, čestitke user posted image  user posted image  user posted image

_melody_, zdej bo pa tudi zate počai nizki start, če ne prej, še vikend, pa bo.

malilump, nč nemotiš, ti se kar pridruži.

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 218
25.9.2009 9:28:22   
Mateja4
ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image BRAVO MAMIuser posted image

user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 219
25.9.2009 9:46:29   
smuki
Iskrene čestitke Nepoznana!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 220
25.9.2009 12:24:46   
mišk
Nepoznana: Iskrene čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  
Upam, da se bosta najini Viti kmalu spoznali!!user posted image

Ko se boste pa ustalili, pa kej poklič! Bo skrajni cajt, da se končno spet vidmo.user posted image
Pa nestrpno čakamo porodno zgodbo! Upam, da je bil porod lepa izkušnja.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 221
25.9.2009 14:46:17   
Crystall
ČESTITKE Nepoznana!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 222
25.9.2009 20:07:58   
niwci
Nepozabna čestitke za malo štručko!

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 223
26.9.2009 17:28:35   
_melody_
Helo!

Sem bila danes na CTGju in sem šla pogledat Nepoznano ter vidla njeno štručko. Iiiiii tak je sladkauser posted image user posted image . Pa predala sem jih čestitke, tako da se vam tudi zahvaljuje. Jaz doma, čakamo ponedeljek, potem pa bomo vidli kaj se bo zgodilo.

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 224
27.9.2009 18:59:52   
Crystall
Melody ... držim pesti, da boš do jutra imela svojo štručko v naročju user posted image  Sem prebrala na forumu od Dolenjk!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?