|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
16.9.2009 20:49:45   
_melody_
helov:)
še ena novopečena posavka tukej user posted image user posted image če me vzamete medse...

Jaz mam pa doma 1mesec in 11 dni staro pikico. . 5.8 je prijokala na svet naša Taja

tako da bom z veseljem poklepetala z vamiuser posted image user posted image user posted image

Lej jo mojo Matejooooo user posted image user posted image user posted image ...

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 151
16.9.2009 20:56:23   
_melody_
Nepoznana sem videla, da si rože presadilauser posted image . Ka ti je res tulko do teh rožic al mal telovadiš, da pospešišuser posted image user posted image ?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 152
16.9.2009 21:24:19   
Nepoznana
user posted image user posted image Melody, že več kot dva meseca govorim, da jih bom presadila in sem kr prelagala in prelagala. Danes me pa en "šus drži" in sem se odločla in nardila, pa celo stanovanje spucala, pa bejbiki posteljico oblekla (naj ve, da jo že nestrpno pričakujemo). Samo še po tleh bi morala pobrisat, ampak to se mi pa ne da več. In ne boš verjela, moji nameni so popolnoma nedolžniuser posted image , nič ne poskušam pospeševati. Itak imam nekje globoko v podzavesti mnenje, da bom itak čez rok. Drugega kot bolečin v križu in prijetnega zadovoljstva ob pospravljenem stanovanju tak nimam.user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 153
17.9.2009 8:26:15   
_melody_
Morning...

Ponoč spet takoooooooo zelooooo slabo spalauser posted image . Pa neko špikanje me je zbudilo sam pol ni bilo nč konkretnegauser posted image .

Nepoznana kdaj pa imaš pregled? Pozanimaj se čimveč. Vseeno še vprašaj kako je s tem, če ne rodiš do PDPja, vse kar ti pade na pametuser posted image . Pa poročaj potem!

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 154
17.9.2009 16:57:16   
Nepoznana
Ojla!

Evo mene, še vedno v enem kosu user posted image . Melody, ob devetih sem imela pregled, pa pol eno uro pa pol čakala na ctg, pri zdravniku se pa praktično nič nisem zamudila, ker mi je samo pogledal izpis ctg-ja, mi povedal, da je lep user posted image in naj se oglasim na PDP, torej v nedeljo. Nobenega pregleda, nič.

Sem pa sestro na ctg-ju vprašala kako je s sprožitvijo poroda in je rekla, da ponavadi sedmi dan sprožijo user posted image To se pravi, da me le ne bodo tako dolgo pustili, če bom že čez rok. Aja, pa vprašala sem, če imajo hudo gužvo, pa je rekla, da nič ekstremnega, tko da za naju bodo že našli postelji user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 155
17.9.2009 18:56:28   
Mateja4
Nepoznana, _melody_ jaz upam da se vajina user posted image čimprej odločita na svet pokukat, verjamem da zna bit čakanje zoprno, No pa da vam še mal našo princesko pokažem (melody jo  je že vidla, pa jutri jo bo spetuser posted image user posted image user posted image )

user posted image
Taja stara 1 dan

user posted image
Prvič v svoji postejlici

user posted image
stara že skoraj 1 mesec

user posted image
1mesec

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 156
17.9.2009 20:15:45   
Nepoznana
Iiiiiiiiiii, cukrček mali! user posted image user posted image

Mateja, ampak tole je pa mal zlobno od tebe user posted image . Me že tko nestrpno pričakujemo bebice, pol nam pa še ti lušte delaš s slikcami user posted image . Lušna pupa, ni kej!

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 157
17.9.2009 21:10:48   
Mateja4
to  je sam zato da vas spomnim na kaj čakateuser posted image user posted image user posted image še čist mal pa bodo tud vajine bebike v maminem naročjuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 158
18.9.2009 9:06:32   
Crystall
Tale princeska je čudovita user posted image .

Nepoznana in melody .... še čisto malo, pa boste mamice. Mene čaka še enomesečno čakanje. Do srede še delam, potem pa grem na porodniško. Ta vikend še pripravim zadnje stvari ... potem mi samo še par drobnarij ostane. Držim pa pesti za vaju, da porod čim lepše mine in da bosta bebiki zdravi user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 159
18.9.2009 10:29:29   
ninka80
Mateja4, kako luštna punčkauser posted image .

melody, nepoznana, sta še z nami?

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 160
18.9.2009 10:34:28   
Nepoznana
Ojla!

O ja, še še...No, vsaj jaz. Se ravno bašem z zajtrkom. Danes sem ugotovila, da se šele dobro naspim, ko gre fant v službo. Prej se pa kr neki premetavam (zato tudi tako pozen zajtrk) user posted image . Ne vem, kaj mi ne paše, ker prostora imam dost, ne smrči, ne brca me...user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 161
18.9.2009 14:16:33   
_melody_
melody, nepoznana, sta še z nami?

Tudi jaz sem še tukaj. Sem imela dop Matejo s Tajo na obisku user posted image , pol me je pa gledanje kako se Taja ziblje v jajčku kar uspavalo, sem mogla it eno kitico prespatuser posted image .

Danes sem ugotovila, da se šele dobro naspim, ko gre fant v službo. Prej se pa kr neki premetavam (zato tudi tako pozen zajtrk) user posted image . Ne vem, kaj mi ne paše, ker prostora imam dost, ne smrči, ne brca me...user posted image

Drugače pa Nepoznana meni je popolnoma isto. Vsak njegov gib me zbudi in trdno zaspim šele, ko gre v službo. Pol ga pa jaz vlečem tam do 11ih-13ihuser posted image .

Hihi, sem se sedaj spomnla na nekaj...včeraj pride moževa tamala s šole in pokaže domačo nalogo. Pa so mel neki kaj delajo v prostem času, doma itd....in ona napiše, da kao briše prahuser posted image . Pa medva aja? Od kdaj pa to? No pa pol tak sramežljivo prizna, češ kaj bi pa druga napisala... Pa sem ji rekla:" Vse se naredi in pospravi namesto mene!"user posted image user posted image Pa se je smejala, ker je vedela, da je resuser posted image .

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 162
18.9.2009 23:21:35   
Andrejka9386
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Andrejka, ti si iz naših koncev - katera patronažna pride k nam? Verjetno pride ista, glede na to, da sva v istem delu doma...

sem pozabla na RR hodit user posted image

K meni je prišla Mihaela Baumkirher...mi je bila kr vredu

Neposredna povezava do sporočila: 163
18.9.2009 23:37:31   
Andrejka9386
drugač pa...obema želim, da čimprej vidite te svoje sončke...pa čimlažji porod seveda...vsekakor pa, ne se obremenjevat kako boli ali ne boli...vse vse preživi....bolečina niti najmanj ne pomeni toliko, kot neizmrna sreča ob pogledu da malega otročka...

ko vas berem, se spomnim kako je bilo ko sem bila jaz tik pred rokom...ne in ne it v porodnišnico. vsak drugi dan sem imela ctg v Celju in nikol nisem not ostala user posted image

itak pa sem potem rodila 7 dni čez rok...

user posted image

evo še našega korenjačka...zdaj je star že 4 mesece in pol....

v nedeljo imamo pa krst...tako da se vneto pripravljamo...

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 164
19.9.2009 5:50:39   
Nepoznana
Iiii, srček luškani!

Andrejka, hvala za odgovor - meni se tudi Baumkirherjeva zdi čist ok, kolikor sem imela do zdej opravka z njo (predvsem v materinski šoli). No, najbrž ima pol ona ta rajon in bo prišla tudi k nam.

Hvala za dobre želje. Komaj čakam, da dobim bebico v roke user posted image , čeprav se ne morem otresti "strahu" kako bo z dojenjem, pa če bom znala potolažit otročka, ko mu bo najbolj hudo... Ja, tudi porod je tema, ki se je čedalje večkrat spomnim. Nekako sem pripravljena na bolečino, samo ne vem, če dovolj. Še vse so preživele, bom pa tudi jaz (dobra tolažba, a user posted image ).

Andrejka, tebi so potem 7 dan porod sprožili ali se je spontano začel (s popadki, odtekom vode?)?

< Sporočilo je popravil Nepoznana -- 19.9.2009 5:51:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 165
19.9.2009 10:01:32   
Andrejka9386
dobro jutro...

jaz sem se potem 7. dan po roku zbudila s popadki user posted image user posted image šla počas v P in tam popadzi izginejo...potem so mi predrli mehur ker sem bila odprta 4cm (če 2meseca prej) in poslali me v porodno...tam smo čakali na popadki ampak ker jih ni blo, so me takoj našopali na umetne (takoj na 2minute)...user posted image user posted image user posted image

Le pogumno....porod je pravo olajšanje, glede na prejšnje bolečine...bote vidle kak boste vesele k bodo rekli da lahko potiskate...prav fajn vam bo user posted image (brez heca)

Neposredna povezava do sporočila: 166
19.9.2009 13:00:41   
Nepoznana
Ja, to pa večina tako pravi, da je sam iztis pravo olajšanje v primerjavi s prejšnjimi popadki. Ampak najbrž je to spet čist odvisno od vsake posameznice - veliko jih namreč stoka, da so umetni popadki dosti hujši kot "naravni", prijateljica pa pravi, da so jo umetni veliko veliko manj boleli kot njeni. Očitno res čisto vsaka po svoje čuti. Jaz samo upam, da se ne bom "ustrašila bolečine" in bom pogumno prenesla vse, kar me čaka. Hja, na veselico pa ne grem, to že vem user posted image .

Ampak kaj bi dala, da se moj bejbi odloči jutri priti ven...na PDP...Ampak sem se pa odločila, da ne bom izkoriščala nobenih "spodbujevalcev". No, po tleh moram pobrisat, ker je pač treba, ampak ne bom po kolenih plezalauser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 167
19.9.2009 14:55:23   
niwci
O kako lepo...berem da nekatere že pestvateuser posted image
Tiste ki pa še čakate v kratkem, pa želim da gre čimlepši mimo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 168
21.9.2009 7:46:46   
Crystall
Melody in nepoznana ... že zibljeta svoji bebici? Kdo ve?

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 169
21.9.2009 8:09:33   
_melody_
Jutro!

Jaz sem še kar 2v1 za nepoznano pa še ni nobenih novičk. Jaz sem ji naročila, da javi, če se bo kaj dogajalo. Joj, sedaj sem pa že kar ful nestrpna kdaj bo. Jo že vsi težko čakamo. Jutri zjutraj moram iti na pregled in upam, da bojo pogledal, če sem že kaj odprtauser posted image

Kako ste kaj ve babnice?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 170
21.9.2009 8:58:07   
Nepoznana
Ojla!

Jaz sem še vedno 2 v 1 (...sem menda sam med septemberke napisala)... Sem bila včeraj, na PDP, na ctg-ju in je bil lep. Ja, itak. In ker je bila nedelja, me niso nič pregledovali.

Melody, potem se bova pa jutri najbrž srečali - tudi jaz se moram jutri priti nazaj pokazat, tokrat tudi k zdravniku. Men se zdi, da dela Stričevićeva (a to je taka blond gospa?). Me prav zanima, kaj bo ugotovila. Občutek imam, da nič in ker je vse ok, me bodo sigurno še en teden pustili pri miru. Tečno je tole čakanje, meni še toliko bolj, ker vem, da se bom zdej vsake dva dni vozila v Brežice za prazen nič. Eh...

Ja, in zanimivo, včeraj in predvčerajšnjim mi je skoz trebuh otrdeval, na ctg-ju pa kot nalašč nič. Bi mi to ctg kaj pokazal?

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 171
21.9.2009 9:07:55   
_melody_
Jaz sem pa že upala, da bo kaj lepih novičk od tebe...

A imaš uro dolčeno kdaj moraš priti al sam pač prideš ko prideš? Sej ne vem, če sem te že to vprašala...kam to moram sploh it? In kaj naj rečem? Jst bom šla tako, da bom že ob 8ih tam.
Drugač pa ne poznam sploh zdravnikov, razen Šehovića. Sam glede na to, da je bil včeri tvoj PDP bi ti pa lahko pogledal, če si kaj odprta. Jaz upam na to jutr.

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 172
21.9.2009 9:17:36   
Nepoznana
Kdaj moram priti mi ni nč natančno povedala, bom pa verjetno nekaj pred deveto tam - je fant zadnjič opazil, da nas je itak bolj malo, ki hodimo na ctg (je videl v tistem zvezku, kamor zapisujejo, da so bile samo tri ali štiri med mojima dvema ctg-jema). Drugače so mi pa vedno rekli naj okrog devetih pridem. Upam, pa da ne bo ginekološka polna drugih bolnic.

Drugače pa zdej če moraš na ginekološko v P, so v prvem nadstropju, na internem oddelku (al neki takšnega) - jaz sem bila zadnjič spet čist zmešana od tistih hodnikov. Že tko imam bolj slabo orientacijo, pol te pa še pošiljajo sem pa tja...user posted image Kaj reči...jah, nč ekstra - sestri povej, da imaš rok in da so te tja poslali na pregled. Pa napotnico imej s seboj - meni jo je na prvem pregledu (že pred PDP) vzela in vnesla v računalnik, tako da vedo, da pridem v kratkem k njim rodit.

Ja, včeraj mi je sestra (al je mogoče babica), ki mi je delala ctg, rekla, naj po ctg-ju počakam zdravnico, ampak me je ona pol kr domov poslala, ko je videla izpis ctg-ja, ker se res popolnoma nič ni dogajalo - menda je samo parkrat vrednost narasla do 23, ostalo skoz manj. Kolko sem odprta bo pa najbrž jutri preverila...Upam.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 173
21.9.2009 9:27:46   
ninka80
Ojla, punci, še vedno čakata. Se j bo kmalu.
Staričevićeva je tista blond starejša gospa. pri meni je bila ona najmanj zagnana za sprožit porod.user posted image user posted image

Nepoznana, ctg ti samo otrdevanje ne pokaže. Se spomnim, da sem imela prov popadke, da sem globok dihala, a na CTG - JU nič oz. mal čez 50. Jao, ko ubija to čakanje čez rok.user posted image

Sej bo kmal.... ampak vaju čisto razumem.

http://nina80.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 174
21.9.2009 9:36:39   
Nepoznana
A tako je s Stričevićevo...da ni za sprožitev..No, ni panike, jutri mi ga še itak ne bi sprožal po moje, ker bom samo dva dni preko roka, v četrtek bo pa Šehović - pol pa vprašanje - al me bodo pustili čez vikend nosečo al mi bojo sprožli kej prej. To predvidevam glede na to, da baje pustijo 7 dni čez rok. Na nedeljo mi najbrž ne bodo sprožal poroda - če že, bodo raje na ponedeljek počakal user posted image .

Hehehe, sam menim se pa, kot da ni možnosti, da bi se bejbi sam od sebe odločil ven priti. No, se mi pač zdi, da se ne bo in ga bo treba spomnit, da zdej bi bil pa že čas...user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?