|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
21.9.2009 10:15:14   
ninka80
Nepoznana, sej sem že pisala o mojih dveh rokih  (23. in 30. 10), pa ni blo nič, tko da tut jst nisem mislila, da bojo kej sprožil. Če prov mi je moj G in ena mlada v Brežicah rekla, da mi bojo sprožil 1 teden po 1. roku (23. 10) , to je 30. Takrat pa je bla Staričevićeva in je ona rekla, da pa ne, sej je  z user posted image še vse OK. No, pol sem pa 1. 11. (četrtek) dobila popadke - zvečer, pa sem šla v P, pa me je sestra dala spat, ker še niso bili tisti tapravi, a doma na 5 minutuser posted image . No, ob 5h zjutraj se je vse nehalo. Pol sem pa noter ostala, ker kao po roku ne spuščajo več domov. Men se pa mešalo bit v P, ampak sem vseen nafehtala vikend frej. V soboto sem šla po viziti domov, mogla sem se javit nazaj v nedeljo ob 5h. No, pa sem v nedeljo dopoldne dobila popadke, sva šla po kosilu počas v B, ob 14.40 v porodno in ob 15.24 je moj fantič prišel na svet.

Pol je pa pohhitu, a ne .user posted image user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 176
21.9.2009 13:39:03   
_melody_
Nepoznana in Ninka80  hvala vama za vse info. Sam jaz vseeno ne bi rada rodila šele oktobrauser posted image . Kaj ni blo rečeno, da gredo punčke prej vnuser posted image ??

No nepoznana, potem se bova pa verjetno res jutri srečali...če zaslišim, da te bo kdo poklical po tvojem imenu, te bom kar dregnilauser posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 177
21.9.2009 13:40:16   
ninka80
_melody_ ne vem za punčke, ampak naš pobič je zamujal user posted image user posted image  

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 178
21.9.2009 13:41:40   
Nepoznana
Hehehe, ti kar.

Bom imela svojega dragega s seboj, tko da to ti bo že v pomoč, ko boš igrala detektiva user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 179
21.9.2009 13:50:55   
_melody_
Moj bo tudi šel zraven.

Ajde navijačice navijajte, jutri je lep datumuser posted image !

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 180
21.9.2009 13:53:43   
_melody_
Bejbe, oktobrke so že odprle sezonouser posted image ...

Nepoznana, tebi se je kaj trenuh spustil nižje? A je to nujno, da se ti pred porodom spusti?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 181
21.9.2009 14:16:02   
Nepoznana
Ja, men se zdi, da se mi je spustil...Pa malo tudi po tem sklepam, da pogosteje hodim na stranišče, pa količinsko lahko dosti več pojem - ima želodec najbrž več prostora...user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 182
21.9.2009 14:19:12   
_melody_
Moj obisk stranišča je tud na 15minut. Ponoč sploh ne morm spat zarad tega. In apetit,huh spet je nazajuser posted image . Sam kljub temu se mi pa ne zdi, da bi se mi spustil doluser posted image

Jaz sem se odločla, da boma danes user posted image , samo moža bo treba prej prepričat v to. Vedva kaj improviziratauser posted image sedaj?

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 183
21.9.2009 14:30:19   
Nepoznana
Kar se user posted image tiče, moram rečt, da mi na kraj pameti ne pade user posted image . In to že prav lep čas. Nekak mi ni, pa tud zdej ko sem uradno že čez rok nimam nobene želje, tako da bomo našo bejbo nekak drugač ven spravili user posted image .

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 184
21.9.2009 14:33:51   
_melody_
Sej medva tud že 2-3 mesece nisva. Sam me je pa zdaj kr nekaj pičlouser posted image . Pa moj pravi, da ne, da ni varno, ker lahko pride do kake infekcije zarad sperme user posted image . Joj kak je prisrčno smešen s takimi izjavamiuser posted image .

A ti šteješ kaj teh 10 gibov na dan? Pri meni je tako, da je aktivna, ampak čez dan malo manj kot ponoč pa zjutraj.

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 185
21.9.2009 15:17:09   
_melody_
Nepoznana, dej mi povej a je lahko partner zraven pri CTGju?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 186
21.9.2009 16:09:58   
Nepoznana
Melody, ja, seveda je lahko. Jaz niti vprašala nisem - sva se kr upalila in je šel z menoj not. Sej pol tam priden sedi pri nogah (sta dva stola not). Itak je prav posebna soba samo za ctg, tako da svojega kar s seboj vzemi. Moj je bil čisto navdušen, ko je poslušal srček.

Kar pa se gibov tiče, mi je Šehović že na prvem pregledu naročil, da jih štejem in so mi tudi dali tabelico, da zapisujem. Jih pa prej nisem posebej štela, ker jih je bilo dosti.... Prav tako jih je tudi sedaj, čeprav se pa že čuti, da so res bolj redki...

Danes sem pa kot user posted image . Vsi me sprašujejo, če sem še doma, če se še nisem rešla...Ko sem iz bloka prišla, mi je med drugimi to tudi ena babnca rekla in z njo se še niti nikoli nisem pogovarjala...Kako so ljudje tečno firbčni. Fant me tolaži, da so pač veseli za naju, pa da čakajo. Ja, čakajo, a mogoče bolj težko kakor jaz ?!?user posted image Obični firbci. In največji hec je v tem, da sem vsem govorila, da imam rok konec septembra... Telefon sem pa itak kar na tiho dala in ignoriram sms-e, ki sprašujejo, če sem še doma.user posted image Sploh nikamor več ne grem, dokler ne rodim. user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 187
21.9.2009 16:25:26   
_melody_
Uf, te popolnoma razumem. Pri nas v bloku je tudi ene par takih kapitalcev, ki prej še pozdravit niso hotli, sedaj se pa tako fine delajo. Sam nej pol ker tak proba skakat okol moje malčice. Sam firbec jih je nič drugega.

Ne oziraj se na smse. Ignoriraj in ne odpisuj, sej bodo že zvedli, ko bo. Takšna novička se hitro širi.

Ka dela mogoč una tečna sestra, joj ne morem se spomnt imena...ko se sam dere, pa sploh nima dlake na jeziku? Si naletela na njo?

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 188
21.9.2009 16:41:51   
Nepoznana
V ginekološki misliš? Ja, ena blontna z očali. Je pa taka odrezava bolj ja in nič prijazna ne deluje. Ampak ni pa neki hudo napadalna no...Prvi vtis je pa bolj user posted image . Ko sem prvič prišla v Brežice na pregled, sem vedela, da bom mogla tud vodo dat, pa sem jo prosla, če mi da uno napotnico za laboratorij, ker me je tko lulat tiščalo, ko sem se iz Sevnice pripeljala, da sem skor škilila, če bi šla pa prej, pa pol v laboratoriju ne bi mogla. No, js jo prosim, če mi lahko da tist list, ona pa, da mora pogledat in da naj kr počakam - a niti materinske ni vzela iz škatle user posted image . No, ampak pol je bila pa prijazna...

V porodnem oddelku je pa ena gospa, ki dela ctg - taka bolj močna in je tud ful resna (meni je zdej dvakrat ona delala ctg), pa mi je kr strašljiva delovala, ampak na koncu se je pa tudi izkazalo, da je prijazna in ima pač tak izraz, da se je človek kar mal boji.user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 189
22.9.2009 11:33:01   
ninka80
Nepoznana, _melody_.... čakamo, da povesta, kaj je novega.

Neposredna povezava do sporočila: 190
22.9.2009 15:12:30   
Nepoznana
Evo mene še tu...

Pregled je za menoj - naredila mi je vaginalni pregled in ugotovila, da sem odprta 3 cm. Kljub temu, da ctg ni pokazal nobenih pretresljivih popadkov (enkrat tam okrog 60 po tisti lestvici, ampak nisem nič čutila), mi je ponudila, da če želim, me lahko v porodno pošlje in seveda da mi našopajo umetnih popadkov. Ali pa grem še domov in počakam, če bo samo od sebe kej....

In sem šla domov. Zdej pa čakam, kje me bo kaj špiknilo in zabolelouser posted image . Nekak sem "zagovornica" miselnosti, da je boljš, da se telo čim bolj samo pripravi na porod...Eh, bomo videli, kako bo.

Melody sem videla, ampak nekak se nama ni ratal srečat...Upam, da je zvedela kaj lepih novičk...

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 191
22.9.2009 15:16:35   
ninka80
nepoznana, super, zdej pa samo čimveč migat, sploh če se ti bojo popadki začel.
Je definitivno bolj, da telo samo opravi, 2 dni gor al pa dol.

Držim pesti, da bo to čimprej. Ti se pa le še kaj javi.

Neposredna povezava do sporočila: 192
22.9.2009 18:31:37   
Crystall
Nepoznana ... držim pesti, da dobiš čimprej svojo bebico v roke!

Jaz imam še 1 mesec ... JUPIIIII user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 193
23.9.2009 8:16:55   
_melody_
Jutro!

Evo še mene, še vedno 2v1. CTG lep, zaprta še čistuser posted image , mala se še ni postavla v porodni kanal, tako, da zgleda, da me bodo prej morali v bolnici zadržat predno se bo kaj samo začelo. Je pa težka okrog 3800guser posted image . Zanimivo, glede na to, da nimam tak vlkega bušija.

Nepoznana, medva sva si želela pridet na kavico, a kaj ko se mi je vse skupaj zavleklo do 13ihuser posted image . Se pa jutr srečamo? Kdaj boš šla na CTG? Aja, jaz pa po vaginalnem pregledu nisem imela noben tak izcedek kakršnega si ti opisovala. Upam, da je danes že boljše.

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 194
23.9.2009 8:28:34   
Nepoznana
_Melody_, ja žal mi je zarad kave - sem čisto pozabila, da te lahko še v laboratorij pošljejo... Jaz sem bila potem pri ginekologu takoj na vrsti, ker je bila sestra tako prijazna in me je sama od sebe vzela preko cele vrste (itak so bile same bakice, ki so čakale) user posted image . Ja, pol je pa fant klical v službo, če obstaja možnost, da ostane doma in so rekli, da ni govora, da ga nujno rabijo user posted image in sva pač morala it.

Jutri grem pa spet okrog devetih na ctg (pomoje prej skoraj ne vidijo radi, ker imajo delo z dojenčki in mamicami), tako, da če boš tam, se zagotovo srečamo.

Hja, meni je pa danes še čep šel - je res opazna razlika med čepom in navadnim krvavim izcedkom. Izcedek se mi je pa že precej umiril in se pojavi samo še na čase... Me prav zanima, kaj se bo dogajalo naprej user posted image .

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 195
23.9.2009 8:31:58   
Crystall
Nepoznana potem pa še malce in boš šibala v P.

Melody ... držim pesti, da se ji kmalu pridružiš user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 196
23.9.2009 10:26:43   
ninka80
nepoznana _melody_, še malo, pa bosta imeli svoji štručki v rokah. user posted image  user posted image  

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 197
23.9.2009 12:23:51   
mišk
Nepoznana: Po moje boš ti jutri v jutranjih ali dopoldanskih urah že pestvala!!!user posted image user posted image  60 na lestvici popadkov je že kar! Jst sem ob 13:00 imela na ctg-ju 20-30 na tisti lestvici, ob 1:15 so se začeli popadki, ob 04: 16 pa sem rodila!
Joooj, moja ta mala še ni stara 5 mesecev, pa že pogrešam tisto malo novorojenčico! Pravzaprav sem jo pogrešala že po enem tednu! Ni čudno, da se dans ženske spet odločajo za več otrok, ko pa je to tako nepopisno lep občutek!user posted image  Ko nam pa nagajajo pa itak prec vse pozabmo.
Če ne drugače, mi je vedno zvečer tako žal, če na ta velko čez dan kričim. Bi kar šla v njeno sobico in jo celo prelupčkala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 198
23.9.2009 12:33:13   
Nepoznana
user posted image

Ja, še prvega otroka nimam, pa že vem, da mi bo čas tako hitro mineval...Ok, strah me je, kako bo z dojenjem, ampak če ne bo šlo, Aptamil vedno prodajajo in se ne bom veliko sekirala.

Mišk, upam, da se bodo tvoje napovedi uresničile...čeprav malo dvomim. Ko mi je včeraj pokazalo tam okol 60, tega sploh nisem nič čutila user posted image . Danes se počutim kot ptiček na veji, sem že posesala in pobrisala celo stanovanje (pa ne na kolenih user posted image ). Edino kar je, od pregleda imam tak občutek, kot da sem na kol napičenauser posted image .

Zdej študiram, če sem se včeraj prav odločla... Lahko bi že cartala bejbija... Ampak umetne popadke mi še zmeri lahk našopajo, zaprla se pa ne bom..mende.

Mi pa mori mal sam porod...pa če bo z bejbiko vse ok, vmes mi pa še šine čez možgane "kaj pa če ni punčka?". Sej zadnja zadeva ni tak problem, sam v šoping bi pa mogla po hitrem postopku, ker ne glede na svobodomiselnost - fantka pač ne bi mela v roza oblekcah user posted image .

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 199
23.9.2009 12:35:30   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Nepoznana: Po moje boš ti jutri v jutranjih ali dopoldanskih urah že pestvala!!!user posted image user posted image  60 na lestvici popadkov je že kar! Jst sem ob 13:00 imela na ctg-ju 20-30 na tisti lestvici, ob 1:15 so se začeli popadki, ob 04: 16 pa sem rodila!
Joooj, moja ta mala še ni stara 5 mesecev, pa že pogrešam tisto malo novorojenčico! Pravzaprav sem jo pogrešala že po enem tednu! Ni čudno, da se dans ženske spet odločajo za več otrok, ko pa je to tako nepopisno lep občutek!user posted image  Ko nam pa nagajajo pa itak prec vse pozabmo.
Če ne drugače, mi je vedno zvečer tako žal, če na ta velko čez dan kričim. Bi kar šla v njeno sobico in jo celo prelupčkala!user posted image user posted image user posted image

hehe jaz zjutraj(ob 9) nisem mela tud enega popadka ne... ravna črta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ob 2.25 (naslednje jutrouser posted image ) sem pa že Tajo pestvala

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?